Siegfried Och Roy Olycka

Siegfried Och Roy Olycka
Siegfried Och Roy Olycka

Siegfried Och Roy Olycka – Las Vegas-illusionisterna Siegfried & Roy uppträdde regelbundet på The Mirage. De blev ryktbara bland annat för sina framträdanden med lejon och vita tigrar.

Förhandskunskap

Siegfried Fischbacher och Roy Uwe Ludwig Horn är båda födda i Tyskland men kom till USA. Siegfried föddes den 13 juni 1939 i Rosenheim, Bayern, och Roy föddes den 3 oktober 1944 i Nordenham, Niedersachsen. Han dog den 8 maj 2020 i Las Vegas, Nevada, USA.

Roy var känd för sin expertis med exotiska djur, medan Siegfried var en illusionist som specialiserade sig på mer traditionella former av magi. De uppträdde till stor del på The Mirage och satte på 5 750 spelningar som en duo. Roy blev biten av en tiger under ett framträdande den 3 oktober 2003, vilket skadade honom. Showen stängdes permanent ned som ett resultat av detta.

Roy Horn gick bort 2020 till följd av covid-19-pandemin. Siegfried Fischbacher gick också bort den 13 januari 2021. Siegfried och Roy, de berömda magikerna, har skiljts åt. I går avled Siegfried Fischbacher i sin bostad i Las Vegas. Roy, partnern, fick bara några månader bort. När Siegfried & Roy tog med sina shower till The Mirage i Las Vegas var de kända över hela världen.

De gjorde saker som att kalla stora vita tigrar på scenen. I tretton år bodde det magiska paret i The Mirage. Roy råkade ut för en fruktansvärd olycka 2003 när en tiger slet bort honom från scenen och lämnade honom med svåra skador som krävde operation för att avlägsna betydande delar av hans skalle.

Siegfried Och Roy Olycka

Vid en ålder av 75 år gick Roy Horn bort i maj förra året efter att ha testats positivt för corona i april. Hans 81-åriga make Siegfried Fischbacher gick bort i sitt hem i Las Vegas i går av komplikationer relaterade till cancer i bukspottkörteln, bara åtta månader efter att han påbörjat behandlingen. Siegfried och Roy var mitt uppe i presentationen när den vita tigern attackerade.

Rehabiliteringen går fortfarande starkt efter alla dessa år: “Jag är lite handikappad”, erkänner Roy Horn. Tio år har gått sedan Roy Horns (nu 69) vita tiger attackerade honom när han uppträdde i Las Vegas. Han upplevde betydande blödningar, vilket krävde kirurgiska ingrepp på 25 % av hans skallben. Ändå klarade Roy det.

“Snyggt lik”

Många trodde att detta var magikerns bortgång, och han diskuterar det nu i en intervju med Las Vegas Weekly. I intervjun gör han narr av ryktena om hans död och skrattar åt hur han känner sig som ett riktigt attraktivt lik. Siegfried och Roy, en trollkarlduo, höll i tretton år en show med exotiska djur på Mirage, ett femstjärnigt hotell i Las Vegas. Allt gick fel på Roy Horns födelsedag, som var den 3 oktober 2003. Helt plötsligt drog Montecore, den vita tigern, bort honom från scenen.

Det var ingen attack från tigern

Han fortsätter dock att insistera på att stämpla det som en olycka. Horn hävdar i intervjun att Montecore hjälpte honom utanför scenen efter att han svimmade på scenen; ändå insisterar han på att Montecore aldrig anföll honom fysiskt. Enligt Roy Horn, om en tiger laddar, är spelet klart. På olycksnatten var Roy farligt nära döden tre gånger när han låg på operationsbordet.

Återhämtningen har ännu inte avslutats. Under intervjun nämner han att han är lätt nedsatt. Jag kan göra mycket, säger han, samtidigt som han beskriver hur hans liv har återgått till en rimlig nivå av normalitet. Han hävdar i intervjun att han kan gå, simma, besöka gymmet och shoppa.

Tigrarna Siegfried och Roy Montecore har omkommit. Enligt People har trollkarlen Roy Horn släppt ett uttalande där han sörjer förlusten av ett syskon, med hänvisning till den vita tigern som bet honom i huvudet 2003 och gjorde honom permanent handikappad. På Mirage Hotel i Las Vegas 2003 skadade det berömda illusionistparet Siegfried & Roys show den 69-årige Roy Horn svårt.

Medan han ryckte Roy av Roys hals bet den vita tigern Montecore magikern i huvudet innan han släpade bort honom. Roy var nästan död och var tvungen att opereras för att ta bort 25 % av sin skalle. Även efter att ha hört nyheten om Montecores död vid sjutton års ålder fortsatte han att försvara sin tigerkompis. Enligt Horns meddelande, som rapporterades av People, har världen förlorat en magnifik varelse och jag har förlorat en bror.

“En stor ära”

Dessutom insisterar Horn på att attacken var ett försök att rädda honom. Den ödesdigra natten kommer jag aldrig att släppa tron att hans handlingar var motiverade av hans genuina omsorg om mitt välbefinnande. Han slutade aldrig att förvåna och glädja mig över våra många timmar tillsammans.

Enligt Roy Horn var det en enorm ära att vara vid hans sida i sina sista stunder. Det rapporteras att Montecore dog av en sjukdom. Det vita tigerparadiset där han just nu spelar med sina bröder är vad Roy Horn kallar det. Varken Siegfried eller Roy undvek att ta chanser. Siegfried & Roy kunde bli de mest älskade artisterna i Las Vegas i stort part på grund av deras orubbliga engagemang för att tillhandahålla oförglömlig underhållning.

Efter att deras uppträdanden på ett kryssningsfartyg uppmärksammats, bjöds de tyskfödda invandrarna in att gå med i den europeiska nattklubbskretsen. Vegas var deras destination snart. 1967 debuterade de med sin nu berömda konsert där. Från den tid de var unga uppfostrade männen exotiska varelser som en del av deras show och behandlade dem med en blandning av vördnad och förundran. Utövarna, enligt vissa recensenter, blir alltför bekväma kring de vilda varelserna. Sen då? Den 7-åriga tigerns sanna motivation för att slå på Roy Horn avslöjades precis av djurtränaren.

Varken Siegfried eller Roy undvek att ta chanser

Siegfried & Roy kunde bli de mest älskade artisterna i Las Vegas, till stor del tack vare deras orubbliga engagemang för att tillhandahålla oförglömlig underhållning. Efter att deras uppträdanden på ett kryssningsfartyg uppmärksammats, bjöds de tyskfödda invandrarna in att gå med i den europeiska nattklubbskretsen. Vegas var deras destination snart. 1967 debuterade de med sin nu berömda konsert där.

Från den tid de var unga uppfostrade männen exotiska varelser som en del av deras show och behandlade dem med en blandning av vördnad och förundran. Utövarna, enligt vissa recensenter, blir alltför bekväma kring de vilda varelserna. Sen då? Den 7-åriga tigerns sanna motivation för att slå på Roy Horn avslöjades precis av djurtränaren.

“Det här ögonblicket förföljer mig till min kärna och plågar mig med överväldigande skuld,” sa Lawrence. När Lawrence berättade om den tragiska händelsen sa han att Roys misstag var att använda sin arm för att styra Montecore tillbaka in i sin kropp i en piruettrörelse snarare än den traditionella cirkulära promenaden. Mitt på Horns mage var Montecores ansikte. Oordning och trots resulterade från Roys ignorering av etablerade protokoll.

Var gick Reggie Bush på gymnasiet?

I en våldsam reaktion jagade det enorma odjuret mot Roy Horn och nästan dödade honom. Horn fortsatte att hävda att djuret skulle vara oskadat trots sina nästan dödliga skador. Samtidigt ställdes föreställningen abrupt in och alla anställda släpptes utan mer förvarning.

Kommer Roy Horn att vara tillgänglig idag?

Roy Horn undkom med nöd och näppe angreppet som nästan dödade honom. Efter att besättningsmedlemmar befriat Horn från tigern fördes han till sjukhuset i ett tillstånd av chock och blodförlust. Horn fortsatte att vara delvis förlamad ett år efter händelsen, men han vägrade fortfarande att hålla tigern ansvarig.

Det var hans reaktion på blodtrycksmedicin som fick honom att svimma, hävdade han och förklarade Montecores beteende. Ingen kommer någonsin att veta vad som fick djuret att knäppa, även om Siegried & Roys djurtränare insisterar på att det inte är sant. 2014 gick Montecore bort av orelaterade skäl.

Enligt Siegfried och Roy dök en riktig tiger upp i en annan show 2009, även om Lawrence insisterar på att det var någon annans tiger. Officiellt har Roy Horn, som är 74 år, gått i pension. Alla tror att det är ett mirakel att han lever, även om hans fysiska återhämtning har varit långsam.

Med tanke på det, är Siegfried och Roy gifta?

Enligt SFGate innehöll San Francisco International Lesbian & Gay Festival filmen Siegfried & Roy: The Magic Box från 1999, som producerades av duon. Ingen av männen skulle bekräfta eller förneka att de var gifta i en intervju med Vanity Fair från 1999. Endast “[Vi är] gifta med vårt yrke” sa Roy Horn.

Har Montecore också gått bort?

Efter en kort tids sjukdom gick Montecore bort den 19 mars 2014. Han var sjutton år gammal. Philipp Stölzl, en filmskapare, avslöjade i juni 2016 att Fischbacher och Horn skulle göra en film om deras liv.

Får tigrar vara husdjur i Las Vegas?

Ja, tigrar är lagliga husdjur i Nevada. Silverstaten har inget tigerförbud. Var försiktig med att undersöka eventuella restriktioner eller bestämmelser som införts av lokala myndigheter för tigrar, såsom förbud eller tillstånd. Tänk på att bara för att någon har ett husdjur betyder det inte att de kan släppa det offentligt.

För det andra, existerar Siegfrieds äktenskap med Roy?

Enligt SFGate innehöll San Francisco International Lesbian & Gay Festival filmen Siegfried & Roy: The Magic Box från 1999, som producerades av duon. Ingen av männen ville bekräfta eller förneka att de var gifta i en intervju med Vanity Fair från 1999. “[Vi är] gifta med vårt yrke”, var det enda uttalandet från Roy Horn.

Siegfried Och Roy Olycka
Siegfried Och Roy Olycka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!