Nadia Kandil Pojkvän

Nadia Kandil Pojkvän
Nadia Kandil Pojkvän

Nadia Kandil Pojkvän – Spännande nyheter: idag debuterar Nadia Kandil, stylist, på Damernas Värld! För att kicka igång sin blogg presenterar hon sig själv och förklarar varför den här säsongen kräver firande. Vi på Damernas Värld är överlyckliga över att du har bestämt dig för att börja blogga åt oss, Nadia.

Hur känner du för det?

Detta är en självklarhet för mig eftersom mitt dagliga jobb är på Damernas Värld som stylist. Det är som att gå hem igen, hehe. Kan du presentera dig för folk som aldrig har träffat dig förut? Att vara stylist innebär att kläder absurt dominerar min tillvaro. Ofta med Damernas Värld, men även andra superroliga grupper som Icona Pop. Jag slösar bort den lilla lediga tiden jag har på onödiga sysslor som att äta och dricka, och jag behöver verkligen utveckla en hobby eller något snart.

Berätta om innehållet i din blogg.

Enkel stil. En beskrivning av kläderna jag nu tar på mig. Kläderna jag eftertraktar (men har inte råd). Hur andra klär sig. Vad du behöver veta om de senaste modetrenderna och mer. Aktuellt mest önskade klädesplagg? En Balenciaga jeansjacka, en Magda Butrym-klänning eller en Freya Dalsj beige asymmetrisk trenchcoat.

Till sist, vad är din bästa rekommendation för höstens mode?

Bär högljudda mönster och ljusa färger. I höst bör du investera i ett par färgglada eller mönstrade strumpbyxor. Hedda Stiernstedt, som spelar som en modern kvinna i succén SVT-serien Vr tid er nu, klär rollen. “Lekfull, offbeat och varierad” är hur hon beskriver sin stil.

Min stil är alltid gammal Hollywood möter hiphop, hur rörigt det kan låta; Jag är inte så driven av trender, men jag låter dem smidigt kombineras med det jag tillfälligt är förtjust i i betydelsen filmer eller kanske någon ny artist jag lyssnar på. Innan jag någonsin blev inbjuden till galor stod jag i glitter och guldtyll i en collegekorridor. Bara att ha det här jobbet, säger Hedda, har gjort att saker och ting verkar mindre utöver det vanliga.

Även om Hedda har ett stort öga för stil, använder hon sig ändå av en stylist för röda mattan framträdanden och andra högtidliga tillfällen. Vi utvecklar en look som får mig att känna mig trygg och bekväm i sociala situationer som fester, intervjuer och galor. Hedda, som talar för både sig själv och sin stylist, Nadia Kandil, säger att “vi” inte gör det så ofta.

Nadia Kandil Pojkvän

Nadia pushar mig hela tiden att testa nya saker och förbättra min stil, även om jag inte alltid har tid eller resurser att göra det på egen hand. Nadia utmanar mig hela tiden, och den energin sipprar så småningom in i min egen stilkänsla. Det har en positiv inverkan på mig, och jag känner det regelbundet.

“En välskräddad, lite överdimensionerad kavaj är ett genidrag”, sa en modeexpert. Både Hedda Stiernstedt och Nadia Kandil var praktikanter på Damernas Värld när de träffades första gången på en fotografering. När vi var klara med fotograferingen ryckte Nadia upp mig och sa att jag skulle kontakta henne om jag någonsin behövde en stylist.

Vid tanken brister Nadia ut i skratt. Enligt Nadia, “jag vill ha henne Hedda var i kontakt med ett specifikt syfte redan helgen efter, tack vare Guldbaggegalan. Nadia trodde att hon skulle bli min stylist, och eftersom jag älskar när folk säger vad de menar, höll jag med henne.

Nadia är lätt att prata med eftersom hon inte håller tillbaka och hon säger alltid vad hon tänker på. Jag tycker att det är väldigt givande att arbeta tillsammans med experter inom sina respektive områden. Nadia var tvungen att lära känna mig lite innan hon exakt kunde bedöma mina preferenser, och det tog ett tag för mig att acceptera att hon faktiskt oftast hade rätt.

Vänligen definiera “bra stil” för mig

I verkligheten betyder det att jag tycker att kvinnor som är säkra på sitt utseende (både nakna och klädda) är ganska tilltalande. Det handlar också om finskurna kläder och lädervaror.

Vad är din favorit i garderoben?

Jag kan inte få nog med blazers och är alltid på jakt efter mer. En välsittande, något stor kavaj är ett mästerligt klädesplagg mångsidighet. På frågan om vad som betyder mest för henne, svarade Nadia Kandil: “Hadda känner sig som sitt bästa jag.”

Var fick du din egen stilkänsla?

Leta efter en outfit som du kan röra dig i med självförtroende och lätthet. Och istället för att försöka dölja din kropps missnöje med kläder, bör du börja bära för att accentuera dina positiva egenskaper.

Hur avgörande är det för en skådespelare att se ut som rollen?

Rent praktiskt, nej, det är inte alls så. Där kan jag dyka upp i bekväma kläder utan att ha duschat först, och eventuella problem löses direkt. Att vara ensam är en underbar lyx för mig. Men det är mer att vara skådespelare än att bara agera, och jag tycker om att klä rollen när det är möjligt. Men det är verkligen en personlig preferens, och många skådespelare delar inte den entusiasmen.

Hur skulle du beskriva ditt sätt att arbeta?

Vi brukar anstränga oss för att planera i förväg för Heddas schema och jag frågar henne alltid om hon har något ideas eller inspirationskällor. Även om Hedda brukar svara “nej”, hävdar Nadia att när hon väl har listat ut ett antal potentiella utseenden och det är dags för passning (när man provar plaggen och kanske justerar dem).

Sedan kommer jag att stå i Nadias studio, halvnaken och barfota, efter att ha sett en ny film eller återbesökt en gammal favorit, och jag kommer att skrika något i Nu när hon har vant sig kan hon oftast komma på vad jag vill trots min otydlighet. Jag har starka preferenser och tenderar att agera i cykler. Så fort jag är på humör för något mörkt och macho, nästa gång är jag sugen på något utsmyckat, feminint och ljust. Jag vill dock inte att det ska vara för avslappnat här, så jag försöker hitta en balans mellan de två ytterligheterna. Mitt mål är att alltid framstå som självsäker och glad.

Hedda känner att “Jag är en jävla rockstjärna” är Nadias primära mål. Ja, i Icona Pop samarbetar jag med både Caroline Hjelt och Aino Jawo. När du samarbetar så nära som vi gör, är du skyldig att komma nära. Nadia tycker att det hjälper att ha en nära grupp vänner när man jobbar i modebranschen, vilket kan vara stressigt och krävande.

Hedda forsar, “Jag älskar deras mode.” Men jag är kapabel till avundsjuka; Jag kan inte bära ett par axelbandslösa patentkäftar till en kulturledare. Hedda har många professionella alternativ utöver strukna bokstäverlösa lackkakor. Min vän Nadia och jag reflekterar ofta över hur långt vi är från normerna i det samhälle vi växte upp i, som vi fortfarande är en del av, och hur långt vi är från den värld vi nu klär oss i.

Nadia förklarar att hon och hennes affärspartner båda har en blygsam bakgrund och saknade de resurser och kontakter som krävs för att “lyckas” inom sina respektive områden. Ännu mer drömmande än tidigare. Någon behöver råd om hur man hanterar sin partner. Han är en allround snäll man som inte har några problem med att låta sina känslor stå i centrum.

Även om hon skulle vilja prata politik och sociala frågor med honom, verkar han ointresserad och ibland framstå som lite problematisk i sitt eget uttryck. Som, vad gör hon? Separera? Borde du inte lätta på din kille lite? Hon skulle till och med kunna väcka hans nyfikenhet!

Nadia Kandil Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!