Sigrid Åhs Ålder

Sigrid Åhs Ålder
Sigrid Åhs Ålder

Sigrid Åhs Ålder – Sigrid Åhs fick ryktet om sig att vara “Sveriges Pamela Anderson” under 1990-talet. Vissa kanske till och med minns henne från det skandalfyllda tv-programmet Tutti Frutti, där hon spelade rollen som Miss Citron. Sigrid öppnar upp för Aftonbladet om sitt nuvarande liv och sin resa för att hitta kärleken i TV4:s dejtingprogram Min mama, din pappa.

Barn till frånskilda berättar historien om deras föräldrars inflyttning i en villa i hopp om att deras föräldrar kan återuppväcka deras kärleksliv i TV4:s Min mamma, din pappa. Utan att de vet om de övervakar deras barn i hemlighet varje rörelse genom säkerhetskameror. Sigrid Åhs, som är 49 år, har synts i tv tidigare, men det var hennes medverkan i premiärsäsongen som skapade rubriker.

Hon diskuterar paniken som uppstod på 1990-talet på grund av hennes engagemang med Tutti Frutti och segern för “Sveriges Pamela Anderson” i en intervju med Aftonbladet. Och hennes nuvarande livsstil, nu när hon har klivit bort från rampljuset.

Fick smeknamnet “Sveriges Pamela Anderson” under hela 90-talet

Sigrid Åhs blev känd på 1990-talet som huvudrollsinnehavaren Miss Citron i det skandalfyllda TV-programmet Tutti Frutti, vilket väckte stor upprördhet. Efter att kontroversen kring programmet slocknat döptes TV3, som sände den, ganska länge till “tutt-tv”. Presentatörernas insatser leddes av Dominika Peczynski och avlidne Bruno Wintzell.

Enligt Sigrid spelades föreställningen in i Italien och det berömda dansnumret “cin cin ballet” framfördes av ingen annan än hon själv – en svensk tjej. Även om hon tyckte att det skulle vara roligt var hon först tveksam till att dyka upp när tv-kanalen och Bruno frågade henne om att vara med. Även om hon nu önskar att hon inte hade gjort det, ångrar hon inte att hon tackade nej till erbjudandet. Efter att hennes tid som Miss Citron slutade blev hon känd under en ny moniker: “Sveriges Pamela Anderson.”

Sigrid Åhs Ålder

Något som Sigrid gillade och minns med glädje. Evenemanget planerades av Se & Hör, och fotografen som tog mig föreslog att jag skulle skicka in hans bilder. Efter det valde tidningen ut de tävlande som de tyckte var mest lika Pamela, och vinnaren fick medverka i ett tv-program med Adam Alsing. En av de många scenerna fick oss att spurta runt i slow motion medan vi var klädda som livräddare i röda baddräkter. Hon avslöjar för reportern att hon hade en blast efter att ha vunnit.

Hugh Hefner, grundare av Playboy, fick avslag

Viss avund och trångsynthet präglade perioden efter segern. Folk var mycket kritiska till Sigrids utseende; till exempel sa en person att hon “bara var gjord av plast och silikon.” Men de flesta var positiva och utsikterna för avancemang svepte ner till dem. Trots att hon själv var nykter producerade hon annonser och reste landet runt som gästbartender vid bröllop och andra tillfällen. Dessutom avslöjar hon att Hugh Hefner personligen erbjöd henne pengar om hon bara skulle avslöja sig själv i Playboy.

Det är korrekt. Efter att vi spelat in High Chaparall i Los Angeles med Filip och Fredrik besökte vi Playboy Mansion. Dessutom blev jag ombedd att delta i ett Playboy-jubileum, men jag var tvungen att återvända hem till Stockholm för att studera inför proven. Enligt Sigrid Åhs, som pratat med Aftonbladet, ville hon fastställa en exponeringsgräns och den gränsen var att bära bikinitrosor.

Sigrid Åhs såg till Min mamma och din pappa för kärlek

Sigrid Åhs bleknade från offentligheten efter den kaotiska perioden. Enligt hennes intervju med kvällstidningen tog hon examen i både skådespeleri och utbildning. Hon är gymnasielärare i idrott och hälsa i Skåne, där hon är bosatt, och hon jobbar idag. Dessutom undervisar hon yngre elever i svenska och musik.

Men när hon dejtade den kända dörrvakten Fadde Darwich för runt femton år sedan skapade det rubriker då och då. Flera gånger korsade vi vägar. Jag tror helt enkelt inte att vi passade bra för varandra, åtminstone inte i ett engagerat förhållande. Enligt Sigrids uttalande till media, även om han utan tvekan är en snäll och god man, är han inte någon som hon ska engagera sig i.

Att uppfostra sina barn på egen hand sedan dess, säger hon, har lämnat henne lite tid att njuta av livet borta från rampljuset. Hon är nu mamma till två pojkar, en åttaårig son och Isabelle, äldsta dottern.
I våras skapade hon rubriker ännu en gång, denna gång tack vare dotterns roll i succédejtingprogrammet Min mama, din pappa.

I hela sitt liv har Sigrid Åhs aldrig rört alkohol och är notoriskt tillbakadragen när det kommer till droger. I slutet av natten hamnade hon på akuten för att någon i hennes kompisgäng spelade dödlig roulette genom att stoppa droger i hennes drink. Som hon beskriver som “Sveriges svar på Pamela Anderson” Sigrid Åhs gick på Calle Flygares scenskola, var modell och gjorde tv-framträdanden.

Hon lämnade Stockholm när hon var 36 år och är sedan ett tag tillbaka i sin födelseort Malmö. Hon gav upp glittern d glamour för en karriär som lärare i friidrott. Att ta hand om en ung dotter lämnar också lite tid för sena kvällar. På Truedsgatan 14, i postorten Malmö, är Sigrid Åhs folkbokförd i Malmö kommun. Fosie församling är där hon bor.

Tre personer har sina namn antecknade på angiven adress: Sigrid Åhs (50 år), Gun Märta Åhs (86 år), och Isabelle Åhs (19 år). Sveriges statsminister under tiden som Sigrid Åhs först avslöjades var Olof Palme, socialdemokrat. Det året bodde 8 144 428 personer i vårt land och Åtvidabergs FF och Öxabäck IF var Sveriges kvinnliga fotbollsmästare.

Hon kom in i denna värld under hösten under Skorpionens tecken, som är förknippat med Oxens kinesiska år. Det är hennes 70-tal. Sigrid är ett vackert och lovande namn som härstammar från den nordiska traditionen. Om tvåhundrafyrtiosex dagar, på hennes namnsdag, kommer hon att fylla femtioett år. Nej, hon är singel.

I helgen drogs Sigrid Åhs, en 35-årig glamourmodell, på en krog i Malmö och rusade till akuten. Vid det här laget känner hon sig tvungen att varna andra. – A Av alla människor, inte ens de som står dig närmast. Sammankomsten började som en trevlig privat sammankomst på en Malmöpub. Sigrid Åhs gick tillsammans med ett femtiotal andra gäster för att hedra en väns 30-årsdag.

En Red Bull hjälpte Sigrid, som helt avstår från alkohol, att släcka sin törst. Under alla mina år har jag aldrig en gång smakat alkohol eller ens känt den minsta frestelsen att göra det. Ändå njuter jag. Hon fick sin andra Coca-Cola för natten ungefär klockan 00.30. Efter att ha lagt ner den på stången fortsatte hon att dansa. Jag blev plötsligt yr. Jag rusade till toaletten för att hämta mig efter att ha tänkt att det måste ha berott på min överdrivna dans. Det försämrades dock ytterligare.

“Fruktansvärt illamående”

Sigrid lämnade rummet för att få lite frisk luft. Hennes lemmar domnade när hon satte sig. Sedan blev jag oerhört utmattad, men på ett konstigt sätt såg jag fram emot att bli utmattad. Min svindel höll i sig och jag började känna mig riktigt illamående. Plötsligt släcktes ljuset. Vänner hjälpte Sigrid till en bil och tog henne till akuten, men hon minns ingenting av det. Där undersöktes och testades hon flera gånger.

Upprörd och rasande

Jag var nog nykter när jag fick en så betydande reaktion på medicinen, enligt min läkare. Fysiskt är Sigrid Åhs tillbaka till det normala idag. Hon är dock fortfarande upprörd, besviken och, viktigast av allt, rasande.
För att vara ärlig så är det för jävligt. Varje gång jag fattar det medvetna beslutet att behålla en hälsosam och vältränad fysik, kommer någon annan och förstör mitt hårda arbete.

Detta inträffade under en privat sammankomst, vilket är det värsta. Det visar att inte ens dina närmaste vänner kan lita på. Sigrid har valt att inte polisanmäla händelsen, trots sitt missnöje. Eftersom jag inte har någon aning om vem som kan ha orsakat detta att hända mig, verkar det inte lönt. Troligtvis kommer ingen någonsin att ta reda på det.

På 1990-talet medverkade hon i den skandaldrabbade “Tutti Frutti” som Miss Citron. “Sveriges Pamela Anderson”-vinnare och tv-programledare Sigrid Åhs hade inga betänkligheter över sitt beslut. Dejtingprogrammet för de vars relationer har gått sönder och slutat med skilsmässa är här nu. “Min mamma, din pappa” går i TV4 och med en känd person från 1990-talet.

Den 8 mars har “Min mamma, din pappa” TV4-premiär. Elva hjärtekrossade individer, i åldrarna 47 till 58, kommer att flytta till en villa i hopp om att upptäcka kärleken igen. Även om deltagarna kan ha anmält sig till programmet själva, har de ingen aning om att deras barn i hemlighet övervakar deras varje rörelse från en grannbostad med hjälp av övervakningskameror.

De kan engagera sig i och kommentera sina föräldrars romantiska bedrifter. Sigrid Åhs, 49, är en av de elva tävlande. Hon blev nationell berömmelse som modell på 90-talet och fick titeln “Sveriges Pamela Anderson” i ett tv-program.

Sigrid Åhs Ålder
Sigrid Åhs Ålder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!