Stefan Holm Fru

Stefan Holm Fru
Stefan Holm Fru

Stefan Holm Fru – ARVIKA 44 år gammal har Stefan Holm mycket att dölja. Men rekordhållaren i höjdhoppet säger att han har hittat kärleken igen. Det Holm säger stämmer. Stefan Holm, en legendarisk höjdhoppare, tog OS-guldet i Aten 2004. Men han har också fyra guldmedaljer från inomhus-VM, det senaste han vann 2008. Friidrotts-VM i Stuttgart var Holms final. stor konkurrens.

Stefan Holm valdes in i Internationella olympiska kommittén efter sin aktiva karriär och har sedan dess varit en aktiv medlem i organisationen. Det har varit känt sedan en tid tillbaka att Stefan Holm inte kommer att stanna kvar i Internationella olympiska kommittén, men han sa nyligen till SportExpressen, “Jag har bestämt att det inte blir några andra internationella uppdrag också.”

Holm vill lägga mer kraft på sin tränarposition som en förklaring. Melwin Lycke Holm, Stefans 15-årige son, har presterat exceptionellt bra i höjdhopp och Stefan har tränat honom. Enligt mig behöver Melwin och de andra höjdhopparna mer av min uppmärksamhet och tid. Melwin har haft många framgångar på senare tid, och jag skulle vilja fira med honom.

Jag behåller det hellre för mig själv

Stefan Holm och Anna Lycke gifte sig och skilde sig senare 2012, även om de är föräldrar till sonen Melwin. Stefan Holm säger sig dock nu vara lyckligt kär igen. En bild på honom och hans flickvän, Jessica Eriksson, lades upp på hans Instagramkonto alldeles nyligen. Vi är ett par, så mycket är säkert. Men jag vill helst inte utveckla saken mer. Efter att ha varit i rampljuset i över 20 år säger Stefan Holm att han vill hålla sitt privatliv borta från rampljuset så mycket som möjligt. Jessica Eriksson och Stefan Holm är förlovade. Höjdhoppshjälten reflekterar över sin lycka i en intervju med Sportbladet.

Känslan är underbar och behaglig. Sommaren 2020 lade höjdhoppsstjärnan Stefan Holm, då 46 år gammal, upp en bild på sig själv och sin nya flickvän Jessica Eriksson på Instagram med bildtexten “Du och jag” och en emoji med rött hjärta. De två har tagit sin romantik till nästa nivå genom att förlova sig. I onsdags, på ett besök i London, bytte paret ringar.

På torsdagen lade Stefan Holm upp ett foto där han och hans nya fru håller hand och visar upp sina bröllopsringar med texten “Något hände i London i går, 15/3-23…” Artist Richard Herrey, atlet Erika Kinsey, och den amerikanske höjdhopparen Jamie Nieto har alla uttryckt sin glädje över parets förlovning.

Stefan Holm Fru

London var platsen för vår framgång

Stefan Holm och Jessica Eriksson, som varit i kontakt med Sportbladet, har diskuterat sin lycka. Det är massor av roligt, och det är fantastiskt, och vi är glada. Stefan Holm håller med föregående talare och säger “Vi har precis kommit hem från London”, efter att Jessica Eriksson sagt samma sak. Känslan är underbar och behaglig. Vid de olympiska spelen i Aten 2004 kom han först i mål.

Stefan Holm, före detta höjdhoppare, lägger nu sin tid och energi på en ny linje med sin flickvän Jessica Eriksson. Han har ett brett utbud av talanger och förmågor. Efter att ha gått i pension från tävlingshöjdhoppning vid 46 års ålder har den olympiske guldmästaren Stefan Holm hittat tid att träna sin son, den lovande unga idrottaren Melwin Lycke Holm, och synas i olika tv-program.

Han har medverkat i många spelprogram och vunnit flera gånger, inklusive Master of Masters, Smarter than a 5th Grader, Guests with Gestures och det senaste avsnittet av Legomasters, som han och hans son medverkade i som gäster. Holm förkunnar stolt sin förkärlek för legos. Dessutom har han etablerat sig som en professionell författare.

Stefan Holm – Höjdhoppare är hans självbiografi, och han har även skrivit andra böcker fulla av ordvitsar, sportfrågesporter och legoskapelser. Han och hans följeslagare sedan många år, författaren Jessica Eriksson, har samarbetat kring och publicerat en rad noveller de senaste åren. De skriver nu också på en roman för ett vårsläpp.

Han avböjer dock att utveckla förslagsprocessen. Det är en hemlighet mellan oss. Vi utbytte löften i City of London. Tja, det löser sig. Enligt Jessica Eriksson “gör vi många saker tillsammans, skriver mycket tillsammans och är upptagna med det.” Vi är en bra match för varandra. Stefan Holm hoppar in: Det är i princip vad hon säger. Nu när vi är engagerade måste vi besluta om vi ska gå vidare med den frågan eller inte.

Stefan Holm och Jessica Eriksson är också bokförfattare som har skrivit under pseudonymen Bloody Teeth sedan de vann en novelltävling för några år sedan. Flera barnböcker har skrivits av dem och i maj kommer deras debutroman “Människor som hör höhr”. Enligt Jessica Eriksson “känns det riktigt spännande” när tryckningen börjar. Händelsernan boken förekommer i London. Vi kommer dock inte på detta på egen hand, utan tar snarare in element från andra berättelser vi har hört. Nu verkar det som att bara jag kikar in…

Nu, Stefan, kan du skryta om din vackra fästmö för mig. Egentligen har jag sagt det. Det är i dina egna öron. LOL! Men vi trivs oerhört mycket i varandras sällskap, och framför allt våra skrivarsamarbeten. Vi har gjort detta för att vi delar en djup uppskattning för det skrivna och lästa ordet. Jag känner att våra skrivstilar komplimenterar varandra fint och att vi uppmuntrar varandra.

Bland Stefans Holms många atletiska prestationer utmärker sig OS-guldet 2004 och fyra VM-titlar inomhus. Stefans Holm har 2,37 utomhus och 2,40 inomhus personbästa. Nu ägnar han dagarna åt att träna höjdhoppare, bland annat sin 18-årige son Melwin Lycke Holm, som han delar med exfrun Anna Lycke.

Ser du dig själv mer som en coach eller en författare för tillfället? Även om jag för närvarande har titeln “coach”, kan det förändras om Jessica och jag börjar sälja miljontals exemplar. OS-hjälten Stefan Holm har bara varit lyckligt kopplad de senaste två åren. Nu har han och hans långvariga flickvän Jessica Eriksson gjort ett val som kommer att få bestående konsekvenser för deras romans. OS-guldmedaljören och före detta höjdhopparen Stefan Holm (45) har medverkat i bland annat P’sp’ret, Mästarnas mästar och Superstars.

Även i P sp ret, där han deltagit i fyra säsonger och vunnit två gånger, har Holm byggt upp ett namn som en smart konkurrent. Men sångaren har mött andra typer av motgångar tillsammans med rampljuset. Stefan Holm och Anna Lycke, som var gifta och fick barnet Melwin 2012, splittrades. Stefan Holm vill inte lämna för mycket information. Men 2020, hela åtta år senare, kom det utbredda viskningar om en ny kärlek.

Ett år senare, samma år, meddelade Stefan Holm sin förlovning med Jessica Eriksson, som också är från Värmland men ett år äldre än honom. författare till ångande romaner för kvinnliga läsare Författarparet debuterade sin första erotiska audioberättelse på Blanchestories, den första sådana appen i Skandinavien, i höstas. Blanchestories vänder sig till kvinnliga läsare som letar efter en romantisk variant på erotik (kallad “romotica”). Dessa idéer om dig, skriven av Holm och Eriksson, är en serie i sex delar.

Den handlar om en kille som heter William och en tjej som heter Alice som träffas på tunnelbanan en måndagsmorgon och hittar romantik i de mest vanliga situationer. Stefan Holm berättade för Nya Wermlands-Tidningen att han blir upprymd när han träffar någon han känner från någon annanstans och undrar vad som kommer att hända härnäst.

Vi är ett par, så mycket är säkert. Men jag vill helst inte utveckla saken mer. Stefan Holm sa till Expressen då, “Efter att ha varit i media i över 20 år vill jag hålla mitt privatliv så privat som möjligt.” Den före detta idrottsstjärnan och Jessica Eriksson har tagit ett nytt gemensamt beslut, som de diskuterar i en ny intervju med Expressen, att publicera kärlekshistorier gemensamt på förlaget Blanche Stories, som släpper berättelserna på sin egen app.

Tog förstaplatsen i en skrivtävling som ett lag

Det är dock inte slutet på det. Det lyckliga parets handgripliga bok, Människor som hör ihop, kommer ut på Everlasting Publishing i november månad. Paret har en historia av skrivarsamarbete; faktiskt, de vann en novelltävling tillsammans för tre år sedan. Stefan Holm är blyg i sin intervju med Expressen om huruvida de dejtade eller inte.

Han får det att låta som en stor hemlighet, men vi har inget startdatum som ett par. Stefan Holm vann guldmedaljen vid olympiska sommarspelen 2004 i Aten, vilket avslutade en karriär där han blev en av Sveriges mest populära idrottare. Han har även fyra guldmedaljer vid inomhus-VM. Nyromantik Jessica Eriksson är ordinarie anställd på Karlstads universitet, där hon övervakar kvaliteten på lärarutbildningen som dekanus och ordförande i nämnden med ansvar för kvalitet.

Stefan Holm Fru
Stefan Holm Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!