Sveriges Yngsta Pappa

Sveriges Yngsta Pappa
Sveriges Yngsta Pappa

Sveriges Yngsta Pappa – När TV4:s Unga föräldrar-stjärna Pontus Rosenborg och hans flickvän Fanny Sthl fick sin dotter Melanie var han bara 14 år gammal. Som en av Sveriges yngsta pappor leder nu 22-åringen denna livsstil. Vi får se, säger han till Hänt, medan han funderar på möjligheten att Melanie skulle bli ensambarn. Pontus Rosenborg är nu 22 år och har en 24-årig flickvän och sambo som heter Fanny Sthl. Melanie, parets dotter, är nu sju år gammal; Pontus var bara 14 år när han blev pappa.

Pontus, en av Sveriges yngsta pappor, var med i TV4-programmet Unga föräldrar, där tittarna fick en inblick i hans liv som nybliven förälder med sin partner, som var två år äldre än honom. Det var väldigt utmanande att engagera sig när man var yngre, och jag önskar att jag kunde göra om det. Han säger till Hänt, ”Det hade varit mycket bättre att vara med nu.

Familjen till Pontus, Fanny och deras dotter har nu en lugn och trygg tillvaro. Båda föräldrarna är aktivt anställda men har inga ambitioner att bilda familj. De har varit tillsammans i nio år och Pontus sa till Hänt i juni att paret fortfarande är väldigt kära, men de har inte bestämt sig ännu om de vill bilda familj. Vi har alltid sagt att vi skulle få vårt första barn mellan 23 och 24 år, och nu när jag är 22 är jag mitt i fönstret. Han säger till pressen: “Vi får se om Melanie förblir en bebis eller inte.”

Lär dig att värdera dina föräldrars bidrag

Pontus familj är hans prioritet, även om han tyckte att det var utmanande att bli pappa innan han ens hade slutat gymnasiet. Han krediterar föräldrarnas uppmuntran som en viktig del av hur smidigt allt gick. Vi hade inte klarat oss utan dem, och jag skulle absolut inte ha uppmuntrat någon i min ålder att bilda familj. Nu när saker och ting har gått som de har känner jag ingen ånger eftersom de har tjänat oss väl. Han berättar att utmaningen kom från att behöva ta hand om en annan person samtidigt som han blev myndig.

Pontus arbetar för närvarande på ett lager, men han hoppas kunna gå på polishögskolan när han har förbättrat sin akademiska status på gymnasiet. Tonårsfadern flyttade hem efter bara ett år på gymnasiet. Jag lämnade gymnasiet mitt första år och flyttade till Stockholm med min flickvän Fanny. Först fick jag jobb på McDonald’s och sedan anställdes jag på ett lager. Vi kunde ha en egen lägenhet sedan Fanny fick jobb också, sa han till Hänt 2021.

Sveriges Yngsta Pappa

Pontus huvudsakliga hobby är att spela tv-spel. Hans flickvän Fanny ringer honom en dag för att berätta att hon är gravid. Trots deras bästa ansträngningar kom graviditetstestet positivt. Han är 14, och hon är 16 för tillfället. Pontus, vid 14 års ålder, blev den yngste pappan i Sverige. Han blev förvånad över Fannys uppmaning, men efter en tid började han acceptera tanken på faderskap.

Anna, Pontus mamma, hanterade inte sin graviditet så bra som han gjorde. Det var som att ha en hink med isvatten dumpad på mitt huvud. Detta är uppenbarligen falskt. Jag kontaktade lokal socialtjänst första veckan in, samt ungdomsmottagningens kurator. När hon till slut sa “hjälp, du måste sluta med det här” slet jag igenom allt jag kunde hitta för att få fram budskapet.

För tillfället reser Pontus fram och tillbaka från hemstaden Bollnäs till Stockholm där hans flickvän Fanny bor. Pontus går för närvarande i nian, och han tänker gå gymnasiet i Stockholm nära sin dotter. Ninos Chamoun är skaparen av programvaran. Mats Jonsson är den yngsta föräldern i hela Sverige. För en månad sedan, vid 13 års ålder, födde han sin son Kevin.

Jag blev häpen först. För närvarande är det, enligt Mats åsikt, väldigt roligt. Mats och bebisens mamma, Veronica Söderholm, 15, har varit tillsammans i två år och två månader. De bor fortfarande i Härnösand med sina föräldrar. Men Mats och Veronica umgås nästan varje dag. De bor nära varandra. När Mats flickvän berättade att hon var gravid var hon redan fyra månader på väg. Mats minns att Veronica ringde och sa så mycket i början av deras chatt, och han undrade inte ens om hon menade allvar.

Att skaffa barn så klart

Både de och deras föräldrar visste att barnet var på väg. Mitt sinne svämmade över av flera idéer. Vad är det bästa sättet att ta hand om barn? Men Veronica tycker att allt blev bra. Kevin föddes på Sundsvalls BB den 13 juli, två veckor försenad. Han mätte 53 centimeter och vägde 4 300 gram.

Börja dina studier

Mats börjar i åttan om två veckor på Kiörningsskolan medan Veronica börjar nian hemma via distansundervisning. Kevin har haft många besökare för att se honom spela. Mats hävdar att de har taggat med vagnen när vi går. Agneta, farmor, säger att allt blev bra. Enligt vad jag fick veta var Mats inställd på att bli biologisk far till Veronicas mamma. Inte en enda gång har han kommunicerat med mig. Oj var min första reaktion.

Det finns nio av dem

Enligt Agneta är familjen lögner har mycket användbar erfarenhet av att uppfostra barn. Medan Veronica är yngst av tre, är Mats äldst av nio. På frågan om när han planerade att bilda familj sa Mats att han inte hade tänkt på det. Veronica medger att hon en gång ansåg att 25 var en lämplig ålder. Gruppen “Unga föräldrar” har 500 medlemmar och många regionala avdelningar.

Organisationen hävdar att Mats är den yngsta föräldern i Sverige. I Sverige har jag hört talas om en 15-årig pappa. Det var några mammor jag kände till som var mycket yngre än jag själv. Enligt Erika Dollbring, ordförande i gruppen, är den genomsnittliga pappan några år äldre än den yngsta mamman.

Vid 14 års ålder dök Pontus Rosenborg upp i TV4:s Unga föräldrar och blev snabbt känd som landets yngsta pappa. Hänt diskuterar det moderna livet och hans tankar om att vara pappa i så ung ålder i en intervju. Han tycker att det verkar konstigt när han ser tillbaka på det. Beskrivning av unga föräldrar Pontus Rosenborg fick sitt första barn vid 14 års ålder. Melanie, ungen han fick med sin dåvarande flickvän Fanny Sthl, är nu sex år gammal. Pontus, en av Sveriges yngsta pappor, pratade nyligen med Hänt om hans liv och karriär.

En av Sveriges mest kända “unga pappor” är Pontus Rosenborg

Vid 14 blev Pontus pappa och han och hans nya fru spelade i TV4-serien Unga föräldrar. Nu när han är 21 önskar han att han hade varit med på det roliga då eftersom det skulle vara så mycket bättre nu. Melanie och jag var båda i början av 20-årsåldern. Men det var en väldigt rolig upplevelse!” Han minns att bli pappa i ung ålder som en “konstig” upplevelse. Det verkar konstigt när man tänker på det nu. Vad folk tyckte om mig är klart för mig nu. Man ångrar aldrig ett barn, men jag tvekade såklart mycket, så det är en annan upplevelse, men jag är oerhört glad att det inträffade och jag ångrar det inte.

I dag förbereder Pontus Rosenborg sig för sin framtida karriär som polis

Trots skepsis från vänner och familj är Pontus och Fanny nu föräldrar och slår sig ner i en Stockholmslägenhet tillsammans. Fanny är servitris och jag jobbar på ett lager. Melanie har nu fyllt sex år. Pontus ultimata karriärmål är att gå med i poliskåren. Han uppskattar att han om ytterligare två år kommer att ha tillräckligt med poäng för att skriva in sig på polishögskolan.

Efter första året bestämde jag mig för att inte fortsätta gymnasiet och flyttade istället till Stockholm med min flickvän Fanny. Först fick jag jobb på McDonald’s och sedan anställdes jag på ett lager. Nu när Fanny har ett jobb har vi råd med vår egen lägenhet. Jag vill också en dag gå med i poliskåren.

Pontus Rosenborg och Fanny Sthls förhållande ser just nu ut så här

Åtta år har gått sedan Fanny och Pontus träffades första gången. Melanies bidrag höll oss närmare varandra. För att uttrycka det enkelt, vi älskar att vara rumskamrater. Vi har haft våra upp- och nedgångar, det har trots allt gått åtta år. Vi två lyckades alltid hitta tillbaka till varandra. Utsikterna är optimistiska. De börjar planera för ett nytt barn inom några år och börjar spara till en handpenning. Han fortsätter, “Vi sparar pengar för att förhoppningsvis kunna köpa ett hus”, och antyder att paret hade funderat på att skaffa fler barn men inte aktivt strävar efter det målet för närvarande.

Sveriges Yngsta Pappa
Sveriges Yngsta Pappa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!