Anton Körberg Barn

Anton Körberg Barn
Anton Körberg Barn

Anton Körberg Barn – Dan Anton Fabian Körberg är en programledare, musiker och skådespelare som föddes i Stockholms Katarina församling den 19 september 1977. Han har varit värd för bland annat Puzzle och Kanal Lokal STHLM vid sidan av sin roll som Adam Frick i TV-serien Vita lögner (1997-2002).Han är halvbror till Erlend och Elvira Körberg genom sin far.

Körberg är trummis för Boots On, ett countryrockband, och för Roxie 77 (tidigare Happypill), Alice Coopers och Electric Angels-gitarristen Ryan Roxies band. Han var värd för morgonprogrammet Morronrock på Rockklassikers radio från 2009 till 2015. Han var värd för TV 11-programmet “All vaerns reklam” 2011.

Körberg är en röstskådespelare som har lånat ut sina talanger till filmerna Draktränaren (där han spelade vikingen Snor-Per) och Hopp (där han röstade karaktären PH). I filmen Space Jam: A New Legacy lånade Körberg också ut sin röst till karaktären Snurre Sprätt. Han sänder för närvarande på Star FM på 107,8 MHZ.

Anton Körberg Barn : Anton, Erlend, Elvira

Farbror Avicii och pappa Anton! Baby Walter Körberg föddes till Anton och Kajsa Beusang. Den nyblivne pappan säger att familjen är utmattad men överlycklig. Antons bror, globala superstjärnan Tim “Avicii” Bergling, delade ett foto på Anton med sin nyfödda brorson Walter på Instagram. Jag är stolt över att kunna presentera mig själv som “Farbror Tim. Anton, min käraste bror, snälla acceptera mina hjärtliga gratulationer till födelsen av din son, Walter. Avicii postar ett positivt meddelande om kvällens Ultra på Instagram.

En fredagseftermiddag tar den nyblivne pappan med sig en måltid och en amningskudde till sin fru när han blir kontaktad av Nöjesbladet. Vi är slitna, men på gott humör. Sömnbristen innan allt började har gjort min älskade fru ganska utmattad. Men, hävdar han, det har gått bra. Walters statistik var 3990 gram och 53 tum i höjd.

Anton Körberg tjatar om hur vältränad, kraftfull och avslappnad han är. Songbird Idag tar Anton, Erlend och Elvira hand om de tre barn som Tommy Körberg har med sina tre olika fruar. Tommy Körberg, musiker, skådespelare, och stolt trebarnspappa. Tillsammans med sin nuvarande fru Ann-Charlotte Nilsson har han en 12-årig dotter som heter Elvira. Erlend Körberg, en medelålders man på 25, återtog kontakten med sin ex-flickvän Kirsti Skavberg Roaldsen. Och med Anki Lidén, skådespelare, fick han en 44-årig son som hette Anton Körberg.

Anton Körberg Barn

Att vara förälder var en utmaning för honom

Anton Körberg, äldste sonen, gick i sin fars fotspår som skådespelare och medverkade i den populära TV3-såpan Vita Lögner från 1997 till 2002. Anton Körberg har även gjort succé i tv som programledare för många program som Kanal Lokal Sthlms Pussel. Vid tidpunkten för Antons födelse, berättade Tommy för oss, tyckte han att det var utmanande att vara närvarande som pappa.

Vi var båda mitt uppe i våra yrkesliv när Anton föddes. Jag hade precis slutat uppträda i “Hasse och Tage” på Dramaten då. Jag kände att jag hade snubblat in i mitten av ingenstans. Att vara pappa då var mer utmanande än jag hade räknat med. Och du tänker förmodligen, “vad fan vill du ha för något?” när du tittar på barnet.

Tommy Körberg diskuterar sitt tre-moderskap

Tommy Körbergs andra son med Kirsti Skavberg Roaldsen, Erlend Körberg, går på samma sätt i sin pappas fotspår. Erlend är 25 år gammal. Erlend Körberg har arbetat på Oscarsteatern och gått på Skeppsholmens folkhögskola i Stockholm, där han även studerat musik. Tommy Körberg, som har tre barn från tre olika kvinnor, har tidigare avslöjat sin hemlighet för att upprätthålla familjens enhet bland sina många avkommor.

Trots smärtan måste du finnas där för dig själv och andra. Även om det är viktigt att försäkra den unge om att du bryr dig genom att visa din närvaro, är det inte nödvändigt att agera som om allt är bra. Att visa ånger är att föredra framför att hålla uppe en fasad som ungdomar så småningom kommer att se igenom, enligt mig. Det är fruktansvärt att sätta på en falsk front. Tommy har berättat för mamma att han talar av erfarenhet, eftersom han är far till två starka söner vars mammor han har skilt sigced.

Anton Körberg har hämtat lite inspiration från sin pappa Tommy men har också gått sin egen väg.
Här är fem godbitar om Anton Körberg, Tommys son, som du förmodligen inte visste. Tommy Körberg, 72, var en av artisterna som bekräftats vara med i Så mycket bättre 2020. Tommy har en framgångsrik musikkarriär och ett intressant privatliv.

Han gifte sig med sin nuvarande fru, 51-åriga Ann-Charlotte Nilsson, 2007. Elvira, deras 11-åriga dotter, är deras enda barn. Förutom Anton Körberg, 43, och Erlend Körberg, 24, har Tommy Körberg två andra barn från ett tidigare förhållande. Många känner kanske igen Anton eftersom han har gjort flera framträdanden i tv-program. Det som följer är en komplett och heltäckande profil av Anton Körberg, Tommys son.

Vart heter Anton Körberg hem, och hur gammal är han?

Antons födelsedag är den 19 september 1977, vilket gör honom 43 år gammal just nu. Presentatör, musiker och skådespelare – Anton gör allt!

Adam Frick, spelad av Anton Körberg, i S.

White Lies, en svensk såpopera, sändes i TV3 från 1997 till 2002. TV-programmet tog sina tittare till den påhittade staden Strömsvik. Det var action på både sjukhuset och strandbaren. I denna föreställning spelade Anton Körberg en central roll. Adam Frick, baren han spelade, dök upp i flera säsonger. Du kanske också känner igen Anton från hans tid som programledare för tv-programmet Puzzle som gick på Kanal Lokal Sthlm.

“Avicii”-producenten Tim Berglings halvbror

Tommy Körberg fick sin son Anton med Anki Lindén medan de två hade ett engagerat förhållande. De är inte tillsammans längre. Hon uppfostrar nu sin son, Tim Bergling, aka Avicii, med Klas Bergling efter att ha skilt sig från Anki. Avicii och Anton var uppenbarligen bröder. Producenten Tim “Avicii” Bergling dog under de första månaderna av 2018.

Anton spelar trummor för både Boots on och Roxie, ett countryrockband. I Vilket liv! blir Tommy Körberg överraskad av sina tre barn, Anton, Erlend och Elvira. Efter att ha blivit intervjuade av Renée Nyberg på scen med sin familj bryter barnen oväntat ut sina mikrofoner och framför ett sångnummer som Tommy snabbt kommer att glömma.

Från scenen kommenterar Anton Körberg låten: “Det är så galet att du har släppt det här.” Tommy Körberg, en sångare och skådespelare med enorm popularitet, har uppträtt för otaliga fans genom åren. Han har en stabil och framgångsrik karriär, men han värderar också sin familj djupt. Tommy Körberg fick i verkligheten tre barn med tre olika mammor.

Anton, Erlend och Elvira är nu vuxna och de fortsätter att bedriva detta arbete. Redan som ung var Tommy Körberg väldigt intresserad av musik. Han sjöng solon för kören och uppträdde regelbundet offentligt. “Nature boy” släpptes vid tjugo års ålder och gav honom titeln “Årets nykomling” och en Grammis. Han har nu fortsatt med att spela i musikaler som Les Misérables, The Sound of Music, Chess och Rivieras Golden Boys, och till och med vunnit melodifestivalen.

På 1970-talet hade han även framträdanden på scen och i filmatiseringen av Astrid Lindgrens barnboksklassiker Ronja Rövardotter. Många utmärkelser har tilldelats honom. Man kan lugnt säga att Tommys är den röst som svenskarna inte kan få nog av. Människor skriver inte på ett kontrakt med livet, så vi är sårbara för döden när som helst och av vilken orsak som helst; men min genetiska sammansättning gör det osannolikt att jag kommer att leva så länge jag vill. Av den enkla anledningen att hon helst skulle kunna mogna, bli vuxen och flytta ut innan jag försvinner. Lite av tiden plågar tanken att det inte blir så, sa han till tidningen Mama 2012.

Anton Körberg Barn
Anton Körberg Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!