Tilde Kindahl Pappa

Tilde Kindahl Pappa

Bosatt på Tågagatan 3 i Helsingborg, Tilde är en kvinna som kom till denna värld den 23 maj 2002. Det har gått två år sedan hon flyttade in i sin nuvarande lägenhet (30 augusti 2021). Annika och hon bor båda här. Tilde är mycket efterfrågad. Hittills denna månad har vi gjort hennes information offentlig 211 gånger.

Tilde är aktivt engagerad i organisationen eller företaget där hon fungerar som styrelseledamot. Det gemensamma trapphuset där hennes lägenhet ligger delas av tjugoen andra personer. Deras identiteter och de boende på varje våning har avslöjats för oss. Tilde och fyra andra personer som fortfarande är i livet flyttade alla in i samma lägenhet samma år. Stockholm är den populäraste platsen för de som söker Tilde i hennes nuvarande roll.

Jag säger att vi dansar! Tobias Bader, 32, blev pappa för första gången förra julen till ett barn som heter Milton. Han fick barnet med sin fästmö Danielle Kindahl, 30. På julafton, dagen då deras barn föddes, gick paret till sociala medier för att meddela den glada nyheten. Under de senaste två dagarna har jag upplevt glädje, sorg och kärlek.

Men närvaron på sociala medier för Let’s Dance förändras när han tillkännager de stora nyheterna. Tryckt på ett foto av Tobias Bader med en ultraljudsundersökning i handen. I mars välkomnar vi nästa MINI-människa. I ett Facebook-inlägg uttrycker han sin bestörtning över de senaste händelserna, Danielle Kindahl. De gick hastigt med en ursäkt efter att Tobias Bader avslöjat i en intervju med Nöjesbladet att lada nummer två var undermålig.

Ingenting hade förutsetts. Även om vi har känt Milton i tio månader, har vi precis börjat lära känna honom. Det verkar fungera, enligt Tobias Bader, som berättade för tidningen att en mamma inte kan bli gravid när hon ammar. Det kan dröja ytterligare ett år innan paret kan slappna av i bevakningen kring sina två små barn.

Ungdomarna ser enbart fördelar på grund av deras nära födelseavstånd och förväntan att de skulle utveckla starka vänskaper som ett resultat. Trots det är Tobias Bader hoppfull om att Let’s Dance kommer tillbaka för ytterligare en säsong, men beslutet ligger fortfarande i luften. Min medicinska assistent ser fram emot mars eftersom det är samma helg som “Let’s dance” har premiär, vilket är då bebisen väntas.

Tobias Bader avslutar diskussionen med att säga “Det är en bra idé att implementera programmet så att vi kan se hur vi ligger till med barn- och äldreomsorgen.” Björn Johansson tog beslutet att återvända hem till sin far Stig och någon gång ta över gården. På gården i Lindesbergs kommun bor de sida vid sida.

Min pappa Danshyttans masmestargård är Stigs idealgård. Han upptäckte det i verkligheten efter att ha ritat det på papper i mattelektionen när han var liten! Och svepte ner för att gå med henne och spädbarnet. Jag är inte helt nöjd med det, men det är bara en dröm för mig. Säger Stig, “Samtidigt är jag väldigt glad att han tar över gården.” Med hänvisning till hans sons arv. Det är samma hus där han för närvarande bor. Det går upp för pappa att han är en tonåring.

När barnen sov var det jag som hade svårt att somna. Så är det fortfarande. Men allt Björn kan säga är att det verkar konstigt. Vår journalistik är uppbyggd kring principerna om trohet och objektivitet. När det gäller offentliga och privata intressen inom politik, religion, ekonomi och media behåller Sveriges Radio sitt oberoende.

Ännu mer uppskattande var uppladdningen som gjorde det möjligt att förstå helgens RCMaskin-rally utanför Asby. Stormen Knud ritade över hela Höglandet med omnejd, som skildrade de nattliga ljuden nära nedfallna träd och grenar som hade blockerat vägar. Det var perfekt eftersom man ville ha större rallyvägar till nästa morgon.

Tobias Bader och Andreas Lundstedt kunde lura bort den tidigare frostageartisten från showen 2020. Den professionella dansaren har tagit sig till Instagram för att diskutera den skandalösa affären med sin fästmö, Danielle Kindahl. Författaren säger, “Kenslan är helt otrolig.” Året innan (2012) gjorde 33-årige Tobias Bader sin debut på Let’s Dance. Som ett resultat har han blivit en stor stjärna i programmet och har dansat med kändisar som Sofia Wistam, Stina Wollter och Pernilla Wahlgren.

Det blev mycket surr om Tobias när TV4 i våras meddelade vilka kända svenskar som skulle tävla i årets Let’s dance. Som bonus fick han dansa med 47-årige artisten Andreas Lundstedt. TV4-tittare får se ett samkönat par som dansar för allra första gången i programmets historia. Ett par veckor in på tävlingen sparkades Andreas och Tobias ut trots att de hade imponerat på domarna och otaliga tittare på hemmaplan.

Tobias Baders sista gåva till världen är inte förmågan att dansa i par. Han är också den biologiska pappan till dansaren Danielle Kindahl och den frånvarande pappan till två barn, Milton och Elle. Tobias uppladdningar består på Instagram, oavsett om det är för att förklara sin kärlek till sin fästmö eller, då och då, för att dedikera inlägg till sina barn. Tobias textade en familjebild som hans dotter Elle skickade till honom i mars ett år, och diskuterade hur han kände för barnen som växer upp.

I ett nyligen inlägg på Instagram diskuterar Tobias sitt familjeliv med sin partner ännu en gång. Detta följde på en förändring hemma som utan tvekan hade gjort många människor arbetslösa. Tobias Bader är tacksam för den extra tid han och Danielle har att ta hand om sina två småbarn. Vår har på något sätt lyckats hålla jämna steg med två små barn, två dansskolor och all den där jazzen. Känslan av att kunna arbeta oavbrutet i mer är verkligen anmärkningsvärt.

De mest populära TikTok-kontona i Sverige kändes precis igen i kraftbarometern. Svenska invandrare lade grunden för organisationen och nu finns det en svensk bank med kunder över hela världen. Johannes Gustavsson, styrelseledamot på Mediehögskolan, har lagts till i förteckningen. I oktober gjorde vi en TikTok-lista för Power Barometer för första gången. Bestäm vilket svenskt konto som har högst antal följare och engagemang.

Under loppet av vår månader långa utforskning av kartografin, avslöjade vi en uppsjö av fascinerande berättelser. Topp tio-listan innehåller dock inte alla svenska kontor. Anledningen till detta är att våra mätvärden enbart tar hänsyn till Sveriges påverkan på andra Sverige. Även om många av dem är, för att citera dem, häpnadsväckande, gör det dem inte mindre spännande.

Här är en lista på sexton konton som är slut i Sverige och som i första hand lägger upp innehåll utanför landet. Vi har kunnat bekräfta dessa som svenska, men det finns fler. Filmen f00tball343 skildrar hur Umeåborna Agnes (född 2020) och Noah (född 2008) tränar fotboll. Deras pappa, Rickard, hade hand om kontot. Både svenska och engelska bildtexter finns tillgängliga.

Svenskar utgör cirka 4 % av de svarande, men observatörer påpekar att andra nationer har starkare siffror. Just nu ägnar sig 2,6 miljoner människor över hela världen åt någon form av atletisk aktivitet. Kontot har 343 inlägg och har nästan 244 miljoner visningar det senaste året. Dr Waleed Surhan kommer ursprungligen från Irak och bor nu i Sundsvall. Han startade sitt TikTok-konto 2020 och har 2,5 miljoner följare; han använder den för att göra videor om arabisk medicin. Innehållet är väl emottaget med cirka 49 miljoner visningar över 88 inlägg.

Det primära språket för simplefood4you är svenska, men en noggrann engelsk översättning finns också tillgänglig. Kontot drivs av Alexandra Johnsson från Trollhättan, som mest lägger upp matlagningsvideor med musik. Tacos, hamburgare och potatismos får miljontals visningar, och klippen får 2,4 miljoner. Här kan du hitta en intervju med Aftonbladet som du bör läsa.

Ollenilssonen blev ett populärt Instagramkonto och TikTok-skapare. Han fotograferar utomhus och lyckas i många fall få fina namn. Det har varit 2,4 miljoner timmars klick på följ-knappen. Tiden mellan kulinariska resurser, som fantastiska videor, är mer än några minuter. Malmöflickorna är en gymnastikklubb från Malmö, Sverige, som har blivit “internationellt kända” mest på grund av videodelningsplattformen TikTok.

Det har varit ytterligare 2,2 miljoner ankomster. De kommer från en mängd olika länder; cirka 15 % är amerikanska medan de återstående 45 % kommer från platser som Brasilien, Mexiko, Filippinerna och Tyskland. När det gäller visningar finns det sporadiska ökningar, men ett av de mest populära klippen har 71 miljoner visningar och 8,5 miljoner likes.

Någon i kommentarsfältet sa: “Hela Sverige har gillat den videon.” Ja, det var samma sak för en ansenlig del av Sveriges befolkning. Den väger mycket. Olivernordin1 upptar sin tid (och sitt TikTok-konto) med parkour, en träningsmetod som innebär att övervinna olika barriärer i miljön ensam med din kropp. Göteborgaren, som är 32 år, är full av scenarier när han hoppar från höga höjder, skalar byggnader och floder och skalar väggar.

Det är tydligt att Sverige har spelat in en del av filmen, men Oliver verkar också spendera mycket tid utanför våra gränser. Spekulationer om var han träffar sina kompisar är kanske oundvikliga; kommentarsområdet innehåller ett intressant utbud av citat och berättelser. Det verkar som om människokroppens otroliga potential är ett universellt språk som fängslar alla människor.

Bland de mest kända svenska hemmakockarna finns Christopher Rorm. Svenskarna utgör cirka 6 % av anhängarna, medan de återstående 96 % kommer från andra nationer. Christopher ägnar dagarna åt att studera på KTH, men på fritiden är han expert på vassa knivar och gourmetlivsmedel. Även om de flesta människor inte kan hantera den mängd ambition som krävs i köket, är det mest jämförbart med kreativa sysslor som poesi eller konst. Skojar bara. På samma sida finns 1 800 000 följare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!