Malin Berghagen Pojkvän

Malin Berghagen Pojkvän
Malin Berghagen Pojkvän

Malin Berghagen Pojkvän – Malin Birgitta Berghagen, tidigare känd som Berghagen Nilsson, är en svensk skådespelare och sångerska som föddes den 11 maj 1966 i Sollentuna, Stockholms län.

Biografi

1992 vann Berghagen en Guldmask för sin insats som ensemblemedlem i ett spoken word-drama. Miss Sally från Cars, Nakoma från Pocahontas och Pocahontas 2: Journey to Another World, och Daphne från Media Dubs dubbar av Scooby-Doo är bara några av de animerade rollerna hon har gett uttryck för.

Berghagen var programledare för TV-programmet Det okenda från 2004 till 2006. Malin Berghagen var sommarprogramledare 2006 för Sveriges radiostation P1. Hon var värd för radioprogrammet Favorite Morning med Christian & Malin på Lugna Favoriter med Christian Hedlund från den 29 januari 2007 fram till stationens uppehåll hösten 2008. På söndagarna var hon värd för sin egen show på samma nätverk.

Lasse Berghagen och Barbro “Lill-Babs” Svensson är Malin Berghagens föräldrar. Malin är halvsyster till både Monica Svensson och tv-programledaren Kristin Kaspersen. Både hennes första make, dansaren Dag Taylor, och hennes andra, sångaren Tommy Nilsson, välsignade henne också med avkomma.

Malin Berghagen, 56, har varit med om mycket den senaste tiden, men vi brukar se henne med ett stort flin på läpparna. Malin skriver på sin blogg om sina känslor för sin 51-åriga sambo, Martin Charlton. Malin tillägger, “Mitt problem är inte att jag är skör alls, utan jag går bara rakt igenom elden om och om igen.”

Malin Berghagen Pojkvän

Malin Berghagens och Martins utveckling

I april 2018, medan Malin fortfarande sörjde över förlusten av sin mamma Barbro “Lill-Bab” Svensson, korsades hennes och Martins vägar. Martin genomgick också en djupgående förvandling. Hans “ögon var på världen” efter skilsmässan, som Malin uttryckte det på sin blogg. Allt förändrades dock när han träffade Malin. Paret flyttade ihop i somras efter att ha förlovat sig 2019. Martin blev av med sin ungkarl och flyttade in i Malins lägenhet Sundbyberg, Stockholm.

De hade tidigare uppgett att de söker en större bostad, men de är fortfarande listade som boende i sin nuvarande lägenhet. De är ett bra komplement till varandra och verkar verkligen trivas i varandras sällskap. Detta visade sig mycket tydligt av Malins krasch under helgen.

Melodiöst snyftande av Malin Berghagen, lugnad av tillgivenhet Martin

Malin deltog i en meditationsretreat under helgen, och det väckte en hel del smärtsamma känslor och minnen för henne. Hennes problem, skriver hon på sin blogg, är inte att hon är känslomässigt skör utan att hon hela tiden försätter sig själv i farliga situationer. För att ta oss igenom det måste vi upptäcka nya medel för medkänsla, empati, tolerans och kärlek.

Tack och lov var hennes kärlek Martin där för att trösta henne: “Det var fantastiskt att känna Martins absoluta villkorslösa kärlek och att han var stark nog att inte rädda mig genom mina tårar utan bara stod där och lät mig falla.” Malin använder den tragiska förlusten av sin mamma som en illustration av de strapatser hon har utstått.

Malin Berghagen och hennes mångåriga skönhet Martin Charlton har varit förlovade i tre år och planerar nu sitt bröllop. Hon beskriver förvandlingen i ett blogginlägg. “Två medelålders vuxna som ska flytta ihop”, enligt henne. Malin Berhagen,, friade till sin långvariga pojkvän Martin Charlton, 51, 2019. Malin avslöjade att hon blev häpen över kärleksförslaget i ett avsnitt av “Berhagen och Tess”-podden.

Även om vi ville och det var uppenbart, blev vi båda något häpna över det som precis hade hänt. Hon förklarade att känslan av att äntligen kunna andas ut var så djup att det ledde till en passionerad ny kärlek mellan oss. Paret har inte knutit ihop säcken ännu. Malin sörjde förlusten av sin mamma, Barbro “Lill-Babs” Svensson, när hon och Niclas träffades genom en gemensam bekant, Niclas Wahlgren. Paret har nått en ny milstolpe i sitt förhållande.

“Stora förändringar i våra liv”

Malin Berghagen meddelar på sin blogg att hon och hennes pojkvän, Martin Charlton, har bestämt sig för att flytta ihop. Hon förklarar, “Martin och jag har bestämt oss för att göra några seriösa livsjusteringar. Det är spännande och vackert, men också lite skrämmande. Efter att ha dejtat i fyra år har dessa två medelålders individer bestämt sig för att flytta ihop. Det verkade som att Det fanns inga fler större förändringar i beredskap för mig, men så var inte fallet.

Fyra år senare har Martin äntligen flyttat in hos mig i Sundbyberg efter att ha sålt sin ungkarlslägenhet. Men vi behöver ett ställe som kan ta emot alla våra barn när de kommer på kvällsmat, så vi letar efter ett större ställe. Malin hävdar att de inte har bosatt sig på ett permanent boende än. Vi väntar nog bara på att priserna ska sjunka som alla andra just nu.

Och tills dess”, skriver hon, “måste vi sortera och rensa så att vi kan ta emot min tredje. När allt annat höll på att falla samman dök han upp. Malin Berghagen hittade äntligen den sanna kärleken efter att Barbro “Lill-Bab” Svensson gått bortbort. På grund av min depression var jag inte på humör att hitta kärleken. Martin, en rakad affärsman, satt still. Hon hade tidigare sagt till Allas, “De är ingenting som surfarna och musikerna jag brukade bli kär i.” Efter att ha varit tillsammans i fyra år har Malin och Martin Charlton tagit ett stort beslut.

Efter Lill-Babs bortgång kom Malin Berghagen ren

Den 3 april 2018 gick Lill-Babs bort. Dödsfallet hade känts över hela familjen och hela Sverige. Malins tunga känslor lättade lite när hon blev kär igen. Martin friade till Malin i år (2019) på ett knä. Det kanske inte varar för evigt, skriver hon på sin blogg dock. Vi har en kärlek som kan vara för evigt. Imorgon kan lika gärna vara sista dagen av detta.

Vi har idag och den ömsesidiga respekt och tillgivenhet vi har för varandra. Inga löften om evig kärlek, eftersom vi båda vet att det är hälsosammare att skiljas på dåliga villkor än att stanna tillsammans och lida genom en olycklig tillvaro. Det stärker kopplingen genom att göra båda parter sårbara. Lika delar spänstig och ömtålig.

Ta aldrig något för givet, speciellt ditt liv. De bör inte heller vara en del av några relationer. Om idag var din sista, vad skulle du vilja göra och vem skulle du vilja vara med? Vilka typer av samtal är du intresserad av att delta i? Vem var det du skrattade med? Lev för nu och imorgon, om du kan. Malin Berghagen och hennes pojkvän sedan fyra år har gjort ett val angående sin relation.

Men saker och ting mellan dem verkar ha utvecklats avsevärt nyligen. Martin har bestämt sig för att sälja sin lägenhet i hjärtat av Stockholm efter år av att ha bott borta från Anna. Nu säljer Martin sin södra lägenhet. Malin lägger upp en länk till boendet på Instagram och säger “En kort promenad från Södrastation på Swedenborgsgatan, nära Mariatorget och Medborgarplatsen.”

Det verkar som om Malin och Martin har bestämt sig för att bo tillsammans. Juryn är dock fortfarande ute på det. Efter fyra år tillsammans har Malin Berghagen och Martin Charlton bestämt sig för att ta sin kärlek till nästa nivå genom att gifta sig. Malin har nu öppnat upp för Martin om det stora skiftet. När Malin säger ”Jag trodde att jag var klar med nya stora steg i livet” menar hon det.

Malin Berghagen, 56, är dotter till den 77-årige konstnären Lasse Berghagen och den berömda Barbro “Lill-Babs” Svensson. På mammas sida har Lill-Bab två systrar: Monica Svensson, 67, och Kristin Kaspersen, 52. Malin är känd för att jonglera med flera roller och har varit i både skådespelar- och värdbranschen. Hon är nu yogainstruktör och har en stark tonvikt på hälsa och välmående.

Relationer i Malin Berghagens

Malins två tidigare äktenskap har resulterat i fyra barn. Hon hade Christopher Taylor, nu 35, och Love Taylor, nu 33, med Dag Taylor, som gick bort i Spanien 2014. Malin dejtade Tommy Nilsson, 62, efter uppbrottet med Dag; paret fick så småningom två barn, Linn Nilsson, nu 27, och Isak Nilsson, nu 20. De var förlovade i över 15 år tills de så småningom skildes åt.

Martin Charlton, 51, är idag Malins fästman. Martin kom in i Malins liv under en lågpunkt; specifikt efter Lill-Babs död. På grund av min depression var jag inte på humör att hitta kärleken. Martin, en rakad affärsman, satt still. Hon hade tidigare sagt till Allas, “De är ingenting som surfarna och musikerna jag brukade bli kär i.”

Malin och Martin har tagit sin romantik till nästa nivå genom att flytta ihop. Efter fyra år av dejting har paret bestämt sig för att ta sin romantik till nästa nivå genom att gifta sig. Malin har nu gjort det stora bloggbeskedet att hon och Martin har bestämt sig för att flytta ihop. Martin och jag har bestämt oss för att göra några betydande livsanpassningar. Det är spännande och vackert, men också lite skrämmande.

Efter att ha dejtat i fyra år har dessa två medelålders individer bestämt sig för att flytta ihop. Jag trodde att jag var klar med att ta stora steg i livet, men det visade sig att så inte var fallet. När vi äntligen träffades i april i år var det efter att min familj och resten av Sverige hade förlorat vår mamma, Barbro. Martin, själv i den klassiska “Snart 50”-knipan, var nyligen skild och tittade utanför med stora ögon. Platsen man ska vara på! Jag, tillsammans med resten av min familj, var i sorg.

Malin Berghagen Pojkvän
Malin Berghagen Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!