Tova Helgesson Pojkvän

Tova Helgesson Pojkvän
Tova Helgesson Pojkvän

Tova Helgesson Pojkvän – Den 17-åriga YouTube-sensationen Tova Helgesson förklarar i sin senaste video varför hon inte har lyckats hitta en romantisk partner. En sak är att hon har svårt att lita på män eftersom hon har träffat så många fuskare. Jag mår verkligen bättre när jag är ensam, därför funderar jag på att ta en paus från samhället. Tova uttrycker sitt missnöje med att spendera halva dagen fixerad vid tankar som “oj när kommer det där sms:et, oj han svarar så sent” och hur hon tänker över allt.

Att “man måste prata med dem hela tiden” är en annan anledning som Tova nämner som varför hon inte vill ha något att göra med att vara ansvarig för en annan person. Vem bryr sig om vad andra tycker? Jag vill helt enkelt göra min egen grej. Förutom det så fyller jag bara 18 år om några veckor. När det kommer till kärlek, varför ska jag oroa mig? Men för närvarande erkänner Tova att hon inte är intresserad av ett förhållande.

Tova byter då ämne och säger att hon inte tror att hon någonsin kommer att få en pojkvän igen. Nuförtiden får jag mig att känna mig lite avvisad. Jag är inte inne på det. I det här ögonblicket och i framtiden tror jag inte att jag behöver en pojkvän. På frågan om det säger Tova ärligt att hon inte är ett fan. Instagram ger Tova en röst för att stödja hennes position och sig själv.

Snälla, döm inte mig. Det faktum att jag har bestämt mig för att dela vissa bilder på mig själv i mindre klädestypisk klädsel betyder inte att min identitet har förändrats på något sätt. Mänskligheten har kommit långt, och nu borde människor kunna göra vad de vill med sina kroppar. Nu ska jag bara vara klar.

Tvisten kring YouTube har hållit i sig ganska länge nu. Efter slutet på YouTube-sensationen Tova Helgessons relation med Raed Murad började fansen spekulera vilt och börja slänga förolämpningar mot varandra. Joakim “Jockiboi” och Jonna Lundell är bara två av många välkända figurer som visat sitt stöd för Tova. Flera mer kända personer har också uttalat sig till stöd för Tova.

Tova Helgesson Pojkvän

Supportrar på Facebook som tror på vad de säger

Många av Raeds Facebook-följare har backat hans påstående att Tova inte har uttalat något annat än lögner, och han har behållit denna position sedan dess. Tova har precis uttalat sig offentligt om problemet, men hennes video har blivit viral, med över 40 000 visningar på bara några timmar.

Kända YouTubern Tova Helgesson, som har mer än en halv miljon följare, började dela nakenbilder på sig själv på fansajten Only fans i maj. Det finns en återkommande prenumerationskostnad som användare måste betala för att få tillgång till webbplatsens innehåll. För 200 svenska kronor sålde hon nakenbilder.

Nya bevis tyder dock på att Helgesson orkestrerade och iscensatte hela affären, och att hon inte är föremål för någon av bilderna. All bedrägeriförberedelse och genomförande gjordes av Helgesson. I sin första video hävdar hon att hon skaffat en användare på sajten på grund av sina otillräckliga intäkter på YouTube.

Men i sin efterföljande video avslöjar hon bluffen. Du kan hitta videon på YouTube. Influensern hade digitalt lagt sitt ansikte på en annan kvinnas kropp med hjälp av ett datorredigeringsprogram. Responsen Tova Helgesson fick från sin fanbas efter att hennes uttalande om att få pengar från bilder på andra nakna kvinnor blev uppenbart var ett skämt som fick henne att omvärdera sin position.

När folk insåg att hennes kommentar om att tjäna pengar på bilder på andra avklädda kvinnor var ett skämt började reaktionen. Hennes beundrare blev upprörda när de fick veta att anmärkningen gjordes på skoj. Mina handlingar är helt olämpliga; de är också pinsamma, och jag känner en fruktansvärd förnedring för dem. Så här säger Tova Helgesson i videon med titeln “Jag inser att jag hade fel”: “Men jag vill göra det klart att jag inte har gjort något av det här för pengar, och jag har aldrig haft tankar på att ta de pengarna själv.. “

Betalar tillbaka hela lånebeloppet

Även om hon först trodde att medlen borde ha gått till organisationer som bekämpar prostitution och tillhörande problem, har hon sedan dess bestämt sig för att ge tillbaka dem alla till personerna som betalade för evenemanget. Vad hon kan säga var det den ursprungliga avsikten med fonderna.

Jag har inte tagit bort kommentarsfunktionen på någon av bloggarna, och jag kommer inte att be om ursäkt för mitt fel. Ibland återkommer jag till den här sidan för att läsa alla kommentarer du har gjort. En voiceover från Tova Helgesson säger: “Jag är glad att du förklarade för mig hur hemskt det är.” (Genom att bryta ner det för mig har du visat hur hemskt det är.)

Hon insisterar på att hon hade anständiga sådana

Hon säger att hon menade väl när hon gjorde skämtet, men det slog tillbaka på alla tänkbara sätt, och hon har ingen lust att rättfärdiga sina handlingar från det förflutna. För henne kommer hon aldrig att försöka rättfärdiga sina tidigare handlingar. I sin senaste video erkänner hon, “Jag grät av äkta rädsla, ångest och panik över vad jag hade orsakat och satt mig in i, om hur hemskt det var och hur.”

Trots kritikencism hon fick har hon fått stöd av beundrare i kommentarsfältet, bl.a hennes liv hotades av flera personer. En stor del av hennes publik värdesätter hennes uppenbara självmedvetenhet och vilja att ta till sig sina brister. Videobloggaren och YouTubern Tova Katty Valkyria Helgesson föddes i Kävlinge, Sverige, den 21 april 1999.

2015 slog hon äntligen igenom och blev en YouTube-sensation tack vare sina dagliga videor. Med utmärkelserna Årets Vlogger 2016 och Årets Stjärnskott blev hon Guldtubens största vinnare. En annan video hon gjorde det året, “Städar mitt rum”, blev viral på YouTube. Från hennes eget program på SVT Play till Tova testar vuxenlivet och Tova & Bente på Viafree, där hon varit programledare tillsammans med sin YouTube-kollega Bente Fielding (tidigare Schramm), har Helgesson varit med i några tv-program.

Hon har gång på gång blivit utsedd av Medieakademin till en av de mest inflytelserika svenskarna på sociala medier i Sverige. Enligt hennes Instagram-inlägg om att köpa en fastighet är Tova Helgesson helt överlycklig. Någonstans kan hon gå ut utan att oroa sig för främlingar – helst ett hus. Att ha ett eget hem är något hon har hoppats på eftersom hon fruktar att vara ensam för mycket.

Alla försöker gissa vilket hus Tova har köpt, även om hon har gjort klart att det här huset kommer att bli hennes fristad. Hon avslöjade oavsiktligt platsen för hennes nya bostad i bakgrunden av en bild. Tova la upp ett antal Instastories igår om det och husköpet; här är några exempel. En tragisk olycka har drabbat Tove Helgesson.

Efter att ha blivit påkörd av en annalkande lastbil, hamnade den 64 ton tunga lastbilen och timmervagnen med i dokumentären “Svenska lastbilsförare” i diket på den hala vägen. Med en smäll blir allt svart, säger hon till Aftonbladet. På fredagsmorgonen den 8 januari inträffade olyckan i Kalmar län. I fordonet som kraschade i diket satt 30-åriga ålemaren Tove Helgesson, känd från dokusåpan “Svenska truckers” på TV3 som tog hem priset Kristallen för bästa realityprogram 2020.

“skakad och chockad”

Tove Helgesson, skogsbilschaufför, säger till Aftonbladet att hon trots omständigheterna mår bra och känner sig oerhört lyckligt lottad att hon inte ådrog sig några skador. Hon hade tidigare skrivit på Instagram om att ha en änglavakt. Hon fortsätter med att beskriva prövningen som en mardröm: att sitta i fordonet hjälplöst när det blir svart och bom! Hon tillägger att hon också är rädd och har en del fysisk smärta. “Det här kommer att göra ont” och “Kommer någon att bli skadad?” rann alltid igenom mitt sinne.

Farlig och trång vägbana

Hon och hennes kollega, som släpade efter henne, höll sig på ett säkert avstånd på den trånga och förrädiska vägen, minns hon, när de drog varsin timmersläp. Efter det märker jag att jag snart ska träffa en annan lastbil, och den här är ganska bred. En våg av hjälplöshet sköljer över mig när jag rycks upp på släpet, som tydligen har svängt av vägen och nu uppslukar hela besättningen och fordonet. Sålunda flyter jag omkring. Jag kunde inte heller lägga märke till ett stort träd utanför fönstret med ungefär en halv meter.

Tova Helgesson Pojkvän
Tova Helgesson Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!