Josie Capllonch Pojkvän

Josie Capllonch Pojkvän
Josie Capllonch Pojkvän

Josie Capllonch Pojkvän – På förra årets Paradise Hotel klev den 33-åriga bombplanen Josie capllonch in i striden. Dessutom gjorde hon det inte smygande. Många nyhetsartiklar och milstolpar i tv kan tillskrivas Josie. Fans av programmet Love Island visste direkt att hon var en tidigare deltagare i programmet. Det första barnet som föds till 35-åriga Josie Capllonch.

Kenzo Zion Chung föddes tidigt på måndagsmorgonen. “Livet är fullt”, säger Josie Capllonch till Aftonbladet. Karaktären i “Paradise Hotel” Josie Capllonch meddelade sin graviditet i april. Äntligen har storken kommit. Kenzo Zion Chung föddes tidigt på måndagsmorgonen, en frisk bebis som mäter 50 centimeter lång och väger 3,2 kilo.

“En outsäglig sensation. På alla sätt kan jag äntligen säga att mitt liv är komplett. Aldrig i mitt liv har jag känt en sådan glädje och tillgivenhet. Vem hennes älskare och far till barnet är fortfarande okända.
Man måste uppskatta det faktum att han inte använder sociala medier och inte vill synas, som Josie Capllonch uttryckte det i april. Josie Capllonch, stjärnan i Paradise Hotel, väntar sitt första barn, men hon har valt att förbli mamma om identiteten på barnets pappa.

Allt Nyheter24 har lärt sig om honom presenteras här. Vi blev kontaktade tidigare i våras med den spännande nyheten att Josie Capllonch, 34, från Paradise Hotel-berömdheten, väntar sitt första barn. Hon lade upp en video av sig själv på Instagram där hon stoltserade med sin gravida mage mot bakgrund av en vacker solnedgång i Sydney. Inläggets beskrivning, som lyder “En kärlek bortom allt annat”, översvämmades omedelbart av svar. Ett hjärtligt “GRATIS FINA!!!! Vilken fantastisk video”, utbrister Paradise Hotel-gästen Emma Hellström. Julia Franzén skriver, “GRATTIS”, följt av två leende uttryckssymboler.

Alla detaljer om Josie Capllonchs pojkvän finns här

“PS. – Ja, jag är med min lilla pappa och har varit det länge”, konstaterade Josie i Instagram-inlägget där hon avslöjade sin graviditet, men hon avslöjade inte identiteten på hennes barns pappa. Både “Tro inte allt på internet” och “Made in Singapore” dök upp som hashtaggar under texten. Så, förutom det faktum att hon och hennes pojkvän var i Singapore när deras barn föddes, vad vet vi mer om hennes hemliga förhållande och pojkvän?

Pappan till PH-Josies barn är inte aktiv online

Hennes vän Devin påstås ha varit pappan, men hon skingrade anklagelserna i en video som lades upp på TikTok. Det använder hon också för att understryka att följarena inte har någon chans att någonsin få veta sanningen eftersom personen i fråga inte använder någon form av sociala medier. När exakt började Josie och hennes pojkvän dejta? Ett tips är här.

Josie Capllonch Pojkvän

Josie hävdar att hon och hennes älskare hade varit tillsammans ganska länge. Men den 31 oktober förra året lade hon upp en Tiktok på sitt konto med kommentaren “Mig varje gång jag börjar prata med en ny kille”, medan hon glatt dansade till Abbas “Hunny hunny”. “singelliv” och “singel över 30” är bara två av hashtaggarna som används i videobeskrivningen. Om paret inte redan dejtade vid tidpunkten för videon, är det säkert att anta att de gjorde det efteråt.

“Kommer att bli ett blandat barn,” sa Josie Capllonch

En tredje Tiktok visar Josie Capllonch som svarar på frågan om hennes partner är australiensisk eller svensk; ljudet gör det klart att en “Aussie” har vunnit hennes hjärta. I videons beskrivning står det, “Det kommer att bli ett vackert blandat barn eftersom baby pappa inte föddes i Australien.”

brasiliansk

Josie, en självutnämnd “missbrukare för plastikkirurgi”, beskrev sin omfattande historia av kosmetiska förbättringar i sin första personliga uppsats någonsin, inklusive två bröstförstoringar, en brasiliansk rumpalyft, läppfyllmedel, käkimplantat och kindimplantat. Hon har investerat mycket pengar i företaget.
Daily Mail, av alla ställen, har rapporterat om detta. Docu-soap: A Snapshot Josie Capllonch, nu 34, flyttade till Mexiko ett år efter slutet av “Paradise hotel”-serien.

Hon tillkännager sin graviditet i en Instagram-video, där hon visar upp sin växande mage.
Men hon är fortfarande mamma i ämnet faderns identitet. Hon berättade för konkurrenterna på “Love Island” och “Paradise Hotel” i våras att hon hade upptäckt sitt livs kärlek, men hon avslöjade inte hans identitet eller lämnade några visuella bevis.

Videon har fått tusentals positiva reaktioner. Hej, FINA, grattis till vinsten! Jag citerar Emma Hellström från hennes profil i en dokusåpa: “Det här är en så underbar video.” Den tidigare bloggkungen och nuvarande influencern Michaela “Keela” Nilsson säger, “Det här är det bästa jag någonsin sett”, lägger sedan till flera smileys.

Ett Snapchat-foto av Paow Danielsson tidigare i veckan med bildtexten “Tag sexig brud sommar då” väckte kontroverser bland hennes fanskara. Är Alexander Zobel inte längre intresserad av mig? Och seriöst, snubbe… Paow bekräftade för Nyheter24 att hon och Alexander hade gjort slut, och citerade den senares resa till Cannes 2012 som katalysatorn. Efter att hon publicerat sin negativa bedömning av Danmark blev hon inte längre inbjuden att följa med på resan.

Josie Capllonch är nu stolt förälder till en pojke. “Du har gett mitt liv mening, kärleken jag känner för dig är något jag aldrig trodde kunde existera”, lyder bildtexten på “Paradise hotel” Instagram-profil. Josie Capllonch, 34, “Paradise Hotel”-profilen, tillkännagav stolt sin graviditet i april. Hon avslöjade dock inte faderns identitet. Familjen har växt med den nya bebisen.Liksom leveransen. På Instagram krediterar hon “Kenzo Zion Chung.”

Enligt Capllonch vägde den nyfödda 3,2 kilo och mätte in på 50 centimeter lång. Hon mailar sin son, “Du har gett mitt liv mening, kärleken jag känner för dig är något jag aldrig trodde kunde existera”, och lovar att ägna sitt liv åt honom. För att fortsätta säger Capllonch: “Min förlossning och förlossning var otrolig, mycket bättre än jag hade hoppats på, och jag kommer att berätta mer snart.”

En av de mest reviderade profilerna på Paradise hot l kunde meddela sin graviditet den här veckan. Paradise hotel-stjärnan Josefin “Josie” Capllonch, 34, är ett känt namn tack vare flera säsonger av programmet. Josie tävlade i finalveckan av både säsongen 2019 och 2020, men hon vann aldrig. Hon säger till Aftonbladet, “Jag tycker att du bara ska lägga ner skiten” med hänvisning till det nya Paradise-formatet.

Fansen är misstro efter att ha hört nyheterna

Många av Josies fans, som har följt hennes karriär i flera år, kan av misstag ha antagit att hon har levt singellivet hela den här tiden. Många människor blev förvånade när hon meddelade att hon var gravid med en långvarig pojkvän. Hon säger dock till Aftonbladet att hon är lättad över den positiva responsen på beskedet.

Tv-stjärnan säger med en video av hennes gravida mage på Instagram, “Ja, jag är med min lilla pappa och har varit det väldigt länge.” Hon utbrister att hon är överlycklig över utsikten att bli mamma efter att länge hoppats på möjligheten. Förlossningsdatumet för bebisen är satt till september, och de har beslutat att inte ta reda på om de kommer att välkomna en flicka eller en pojke. Även om hon alltid velat ha en son, säger hon till Aftonbladet att hon omprövar den preferensen nu när hon väntar.

Det är därför hon har en gömd pojkvän

Efter glädjen över ett barns födelse har det förekommit många spekulationer om Josies pojkvän och identiteten på barnets pappa. Något som ingen på sociala medier någonsin sett före eller efter avslöjandet. Nu förklarar hon för Hänt varför hon hållit sin pojkvän hemlig. Han använder inte eller bryr sig inte om sociala medier. Men han är australiensare, så ingen känner igen honom.

Därför har hon och hennes sambo varit på lägenhetsjakt i Australien de senaste två veckorna. Den kommande bebisen blir den första familjemedlemmen som delar hem med dem, eftersom de aldrig har bott tillsammans tidigare. Vi blev kontaktade tidigare i våras med den spännande nyheten att Josie Capllonch, 34, från Paradise Hotel-berömdheten, väntar sitt första barn. Hon lade upp en video av sig själv på Instagram där hon stoltserade med sin gravida mage mot bakgrund av en vacker solnedgång i Sydney. Inläggets beskrivning, som lyder “En kärlek bortom allt annat”, översvämmades omedelbart av svar.

Josie Capllonch Pojkvän
Josie Capllonch Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!