Victoria Silvstedt Förmögenhet    

Victoria Silvstedt Förmögenhet
Victoria Silvstedt Förmögenhet

Victoria Silvstedt Förmögenhet – Victoria Silvstedts liv har varit en ständig offentlig granskning. Samtidigt har hon samlat på sig en ansenlig förmögenhet. Supermodellen avslöjar i “Framgångspodden” att hon ofta reser mellan sina sju hem över hela världen. Hon avslöjar dock att hennes tre favoritplatser är Monaco, Miami och New York.

Supermodellen Victoria Silvstedt, då 48 år gammal, slog igenom efter att ha placerat sig tvåa i Fröken Sverige för snart 30 år sedan. Det som skulle bli en omfattande världsomspännande karriär började med denna turnering. Vilket är något som fortsätter även nu. Efter att ha blivit utsedd till “Årets lekkamrat” 1997 av herrtidningen Playboy började pengarna strömma in till henne.

Silvstedt gästade “Framgångspodden” med Alexander Pärlero som värd i veckan. Enligt Victoria Silvstedt, som fick en “kick” av sin första modelllön när hon var tonåring, var hennes investeringstänk väldigt annorlunda än hennes nuvarande. Efter att hon förstörde allt investerar hon nu klokt. Aktiemarknaden står för 20% av min portfölj.

Victoria Silvstedt Förmögenhet : 140 miljoner kronor

I podden nämner hon att hon har medel, men att hon har förvarat det mesta av dem på en säker plats.
Hennes aktieportfölj är värd cirka 13 miljoner kronor, enligt tidigare värderingar. Hur är det med de andra 80% av hennes förmögenhet? Efter det äger jag en hel del fastigheter. Hon hävdar att hon försöker tjäna så mycket pengar hon kan varje månad.

Poserad i Furstendömet Monaco

Hon har sju separata bostäder som hon alla hyr ut. Även om jag förvarar mina tillhörigheter på sju olika platser, är mina tre mest besökta städer New York, Miami och Monaco. Att vara lite av en “glamorös hippie” får folk att hela tiden undra var jag helst skulle vilja vara, men mitt svar förändras med årstiderna. Oavsett var jag är så är jag nöjd.

Victoria Silvstedt Förmögenhet

Hon har även hem i Sverige, Genève och Boca Raton. Hon nämner i “Framgångspodden” att hennes pojkvän äger ett hem i Saint Barts. Att vara fysiskt närvarande får inte en plats att verka som ett hem för mig. Jag är för närvarande en nomad, så oavsett var jag är känner jag mig alltid hemma.

Officiellt är Victoria Silvstedt bosatt i Monaco. Hon besöker Sverige bara när det är fint väder. Hur jag lyckades tillbringa arton år av mitt liv i Norrland är för mig en gåta. Hur tog jag mig igenom den vintern?
Sommartid i Sverige är min favoritårstid; vintertid är när jag hatar det. Hon tillägger: “Jag vet inte, du kanske kan förstå det” medan hon fnissar.

Supermodellen och investeraren Victoria Silvstedt spekulerar i att börsen kommer att rasa ytterligare och hamstrar pengar. En investerares profil diskuterar hennes nuvarande investeringar, rädslor och innehav på aktiemarknaden i en viktig intervju. “Jag har så mycket pengar som möjligt i portföljen eftersom jag tror att ‘cash is king’ nu för tiden.”

Hon bröt banden med sina finansiella rådgivare efter att ha förlorat hälften av sin förmögenhet i börskrisen för tolv år sedan. Sedan dess har den 45-åriga supermodellen och TV-värden Victoria Silvstedt aktivt handlat aktier och valutor samtidigt som den skött investeringarna själv. Hennes nya mål är att få fler unga att intressera sig för att investera.

En akties potential är spännande. Hon förlorade mycket pengar på den guldgruvan i Rumänien. Idag är den verksamheten på gränsen till insolvens. På det hela taget, säger hon, har allt flutit på. Victoria Silvstedt upptäcktes internationellt för 27 år sedan när hon kom tvåa i Fröken Sverige. Herrtidningen Playboy korade hennes “Årets lekkamrat” 1997 och då började miljonerna strömma in.

Efter det arbetade hon sig upp till skådespeleri i Italien och programledare i Frankrike. Hon har ett nybyggt hem i Västindien, en lägenhet i Miami och en lägenhet i Monaco där hon bor med sin älskare, mångmiljonären Maurice Dabbah. Hon har även lägenheter i New York och Miami.

Anser Sverige som hennes hem

Men att vara Bollnästjejen i Sverige är där hon känner sig mest tillfreds. Medan jag är i USA får jag intrycket av att jag är en fantastisk svensk. När vi talar menar vi det vi säger. Bara en bit från föräldrarnas villa, på Hotel Waxholm, möter hon expressen. Precis som hon är oroad över sina medpassagerares välbefinnande i Coronatider, går hon dagen efter på ett flyg tillbaka till Monaco.

Victoria Silvstedt intervjuas av Niklas Svensson. Du kan se hela intervjun på Expressen TV. När du sätter dig på din plats på resan och hostorna börjar… Enligt henne flippar du ut. Världsomspännande aktiemarknader har också blivit kraftigt raserade av viruset. Den amerikanska marknaden har legat på topp den senaste veckan, enligt Victoria Silvstedt, som började sälja alla sina amerikanska aktier för en vecka sedan. Jag ska nu se händelserna utvecklas.

Risker på stora företag

Å andra sidan är “stora namn” de viktigaste att köpa. Apple, Microsoft och Google/Alphabet. Kända märken som nu är på rea!! Den globala börsnedsmältningen var en katastrof för Victoria Silvstedt, som förlorade många av sina miljoner. Då hade hon ett antal finansiella rådgivare i personalen. Trots deras försäkringar om att jag inte behövde bry mig, slutade jag med att förlora hälften av mina besparingar bara några dagar senare.

Det var kulmen på allt mitt hårda arbete sedan jag kom till USA och började min professionella resa.
Efter att ha sagt upp rådgivarna tog hon ensam ansvar för ekonomin. Försvinnandet av mina pengar fick mig att vakna i det ögonblicket. I lägenheten i Monaco börjar en vanlig dag med Bloomberg News och CNBC. Jag har två TV-apparater sida vid sida eftersom deras rapporter är lite olika. En känsla av hur dagens händelser kommer att se ut är viktigt.

Köper jubileumsväskor

Av skäl relaterade till placering följer hon även Donald Trump på Twitter. Att handla idag skulle kunna vara fruktbart om han hade en god natts sömn och är på gott humör. För om du kan så borde du. Åttio procent av hennes besparingar är nu gömda i vad hon kallar “säkra papper”. “Kasinopengar” är det som ligger bortom.

Jag köper aktier för dessa pengar. Det är riskabelt, men det ger mig en ström av adrenalin. Det är det sötaste. Dessutom älskar hon att glädjas när det blir bra. Haha, efter det går jag ut och hämtar väskan jag önskar mig. För länge sedan gjorde hon det mest lukrativa avtalet. Hennes franska tv-karriär och italienska filmframträdanden hade inbringat några miljoner euro, som hon bestämde sig för att konvertera till dollar, delvis av en slump.

Dollarns värde sköt i höjden en eller två veckor efter det. Den svenska miljökampanjen Greta Thunberg hyllas av Victoria Silvstedt. Bra gjort, hon har fått globalt erkännande. Mängden plast i haven är alarmerande även i Sverige, så jag applåderar dig, Greta.

När du fattar ekonomiska beslut, tar du hänsyn till klimat- och miljöpåverkan?

Jag blir bättre på det. Innan jag började lägga mer pengar på förnybar energi var jag investerare i oljebolag.

“Detta är framtiden”

Sprinklebit är ett socialt nätverk för aktieinvesterare, och hon är nu ett av deras ansikten. Deras mål är att visa hur enkelt det är att handla på egen hand i hopp om att locka unga människor som inte är bekanta med konceptet. När du köper och säljer behöver du inte banker eller någon annan för att ta ut avgifter. Jag lever i framtiden.

Dessutom erbjuder hon vegansk skönhetsstiftelse som en “global ambassadör” för Base of Sweden, ett innovativt företag som grundats och regisserats av kvinnor. Att vara en del av allt från början är den mest spännande delen. Den tidigare amerikanska presidenten träffade modellen Victoria Silvstedt, som diskuterar sina erfarenheter av aktiehandel, frihet och pengar på söndagen. A Mitt beslut att avvisa Trump är helt utan ånger.

Med sin virvelvind av gyllene hår och vikten av sina 180 centimeter i J’adior höga klackar är Victoria Silvstedt en syn att skåda. I Caddybaren på Grand Hotel i Stockholm sitter hon i en pulserande soffa, och hon är omöjlig att missa. Mamma Ulla, 73 år, sitter plötsligt mitt emot henne. Rätter som innehåller sconesmulor, skålar med marmelad och mjukvispad grädde står utställda på bordet, liksom resterna av ett nyligen avslutat afternoon tea.

Vi har bokat ett möte för att diskutera Victoria Silvstedts självbiografi, och till en början känner jag för att ha mamma Ulla där för att hålla alla på samma sida. Det är inte utöver det vanliga; Jag har faktiskt sett PR-proffs och deras fruar hålla ett öga på intervjuer. Ulla, å andra sidan, verkar vara lika chill och glad som sin dotter och inte den auktoritära sorten.

Ibland antyder hon saker, men det är inte för att påverka samtalets väg; snarare är det för att dela hennes uppfattning om sin dotter. När Victoria var en liten flicka var hon blyg och hade hemlängtan. Hon hade en mjuk plats för hästar och, ja, alla djur. Vårt hus skulle ha varit som ett zoo om hon hade fått sin vilja igenom.

Ulla tittar kärleksfullt på sin dotter när hon berättar om dagen då hon vädjade och bad för oss att ha några kattungar som hon hade gömt i garderoben. Victoria Silvstedt hade en trygg barndom och etablerade starka rötter i varje nytt område hon bodde, även om hennes familj flyttade ofta.

Hur många gånger har vi flyttat? Jag tappar spåret. Jag blev positivt påverkad av det. Oavsett vart jag går känner jag mig alltid hemma, och det inkluderar obekanta platser. “Jag följer solen” är hur Victoria Silvstedt beskriver sin nuvarande livsstil, som innebär att bo på en mängd olika platser. Hon har en lägenhet i Monaco och är registrerad agent där; hon äger också fyra fastigheter i olika länder.

Förutom sin strandfastighet i Saint-Barthélemy äger hon även en lägenhet i Nice, en villa i Stockholms skärgård och en lägenhet i New York City. Folk frågar mig ofta hur jag lyckas hålla reda på mina fem garderober, som är utspridda över hela världen. Sedan utbrottet har jag undvikited åker till New York, även om det är hem för världens största garderob. På grund av de trånga rummen i Monaco-lägenheten är uteplatsen belamrad med torkställningar.

Victoria Silvstedt Förmögenhet
Victoria Silvstedt Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!