Viktor Frisk Pojkvän

Viktor Frisk Pojkvän
Viktor Frisk Pojkvän

Viktor Frisk Pojkvän – Viktor Frisk, 26, gjorde sitt första offentliga framträdande med sin nya flickvän den gångna helgen. Jag älskar honom oavsett vad han heter eller vad han heter”, skriver han. Artisten Viktor Frisk gjorde sin första offentliga kärleksförklaring under helgen via ett Instagram-inlägg. Jag har dejtat Andreas Gran, kreativ chef för Björn Borg, det senaste halvåret.

När hon ramlade gjorde jag det också

Andreas Gran spillde bönor under en nyligen genomförd frågestund på Instagram med Viktor Frisk. Det faktum att han började leva med Viktor Frisk på “dag 1”. Det bästa valet jag någonsin gjort.Viktor har efterfrågat en jacuzzi. Normala A-lister, kallar han dem. Han utvecklar sedan genom att säga “På en gräsmatta”, med hänvisning till en träningsscen utanför. Eftersom Viktor är allergisk mot pollen kände han att han var på väg att svimma. Jag tillskriver det överdriven träning, men Viktor säger att det är allergier. När han var ute kall var han dock lika bedårande. Det var då jag gick ner också”

Åldersskillnad med 17 år

Ett fan är nyfiken på hur det unga paret hanterar den enorma åldersskillnaden. Jag är inte stark på att räkna och inte Viktor heller, därför spelar det ingen roll för oss, säger Andreas Gran. Vad exakt såg han i Viktor Frisk som fick honom att falla för honom? Den trevligaste personen jag någonsin träffat är Vladimir.

Familjemål, enligt Viktor Frisk

Ytterligare ett bidrag gjorde Viktor Frisk i söndags. Efter att ha blivit “golvad” av det stora stöd de har fått nyligen uttrycker han sin tacksamhet i ett brev. Även om jag har haft många livserfarenheter, är de jag har just nu mycket mer kraftfulla. Framtiden ser ljus ut för oss vad gäller boende och familj. Enligt Viktor Frisk, som avslutar artikeln med det optimistiska uttalandet, “Du kommer att se mer av oss i framtiden, jag är glad”, är de två personernas åldrar irrelevant.

Jag har hittat kärleken och jag mår bra! Du kan känna kärleken i luften. Viktor Frisk bad sin mångårige pojkvän, Andreas Gran, att gifta sig med honom på fredagskvällen. Andreas Gran säger att han är extatisk över sensationen. Aftonbladet kommer ikapp 27-årige Viktor Frisk och 43-årige Andreas Gran när de är mitt i ett jublande stök.

Viktor Frisk Pojkvän

Grattis! Var det förutsett?

Absolut inte. När Viktor tystnade antog Andreas Gran att det var på grund av vår YouTube-kanal, som Viktor “tvingade” mig att starta. Den berömda halvan av konstteamet “Samir & Viktor”, Viktor Frisk, ville satsa på lanseringsfesten för sin nya smyckeskollektion. Det är något jag och Andreas har diskuterat, och jag har sagt till honom att han borde vara den som ställer frågan.

Men så undrade jag om jag var manlig nog att själv komma med ett frieri. säger Frisk Viktor. Så han lastade bilen med familj och vänner och lyfte. Viktor förklarar att han aldrig känt sig mer tillfreds. Jag har dock darrat så mycket att det får mig att skratta.

Hur planerar du att fira ditt engagemang?

Enligt Andreas går firandet jättebra, Medina har precis spelat, och det kommer att finnas många andra spännande stunder framöver. Viktor skrattar att Andreas har bestämt sig för att budgeten är så stor som den bara kan bli.

“Kemi är nyckeln”

Det var inte förrän i oktober förra året som Viktor Frisk och Andreas Gran prunkade sin sommarromantik på Instagram. Att bygga ett liv med dig kommer att bli fantastiskt. Allt handlar om kemi, och jag tycker att vi har lyckats ganska bra. Dag för dag arbetar vi för att skapa ett liv som vi njuta för oss själva. Viktor Frisk berättade för Aftonbladet via sms: “Jag har dejtat henne sedan i somras.

Viktor Frisk, en 28-årig tv-stjärna och artist, friade till sin 28-åriga fästmö Andreas Gran sommaren 2021. Viktor friade till sin flickvän medan de båda uppträdde på ett event förra året. Jag kan knappt hålla tillbaka min ångest för ikväll. Jag tycker dock att det är dags att säga detta. Jag skojar, men här är en guldfyndring till Andreas Gran Vill du gifta dig med mig, frågade han.

Det nyförlovade paret har flyttat ihop i en delad lägenhet i Stockholms stadsdel Norra tornen. Men när detta skrivs ligger de ganska långt från Stockholm och är istället på en påkostad semester på Maldiverna. Viktor Frisk stoltserar med sin pojkväns foto på Maldiverna för alla att se. I ett Instagram-inlägg från bara några dagar sedan visade Viktor stolt upp sin semester och deklarerade: “Drömmar går i uppfyllelse.” Maldiverna har varit en bucket list destination för mig ganska länge. Vad jag kan minnas var det en

Alltid något som bara existerade i fantasins rike

Det förlovade paret har besökt önationen i flera dagar, och deras fans har sett många uppdateringar, inklusive foton och videor, av deras äventyr hittills. Många minns dock en enda bild från den tiden. Viktors pojkvän Andreas syns i ett av hennes inlägg, bara iförd badbyxorna och smuttar på kaffe när han står i en pool.

Vad hände efter att Viktor Frisks fans sett ett foto på hans pojkvän i snåla kläder?

Antalet svar i kommentarsfältet tyder på att det knappt klädda fotografiet väckte intresset hos följare.
“Kommer du ihåg det där fotot när A smuttar på kaffe? Vacker natur, men det är ganska svårt att få bort blicken från A:s baddräkt. Som svar på en följares “Förlåt!”-kommentar skämtar Viktor, “Haha du ser vad du vill se. “

Andra svarar också på bilderna. Viktor Frisk, 26, gjorde sitt första offentliga framträdande med sin nya flickvän den gångna helgen. Jag älskar honom oavsett vad han heter eller vad han heter”, skriver han.
Jag har dejtat Andreas Gran, kreativ chef för Björn Borg, det senaste halvåret.

När hon ramlade gjorde jag det också

Andreas Gran spillde bönor under en nyligen genomförd frågestund på Instagram med Viktor Frisk.
Det faktum att han började leva med Viktor Frisk på “dag 1” Det bästa valet jag någonsin gjort.Viktor har efterfrågat en jacuzzi. Normala A-lister, kallar han dem.

På ett gräs”, förklarar han och syftar på en träningsscen utanför. Eftersom Viktor är allergisk mot pollen kände han sig på väg att svimma. Jag tillskriver det överdriven träning, men Viktor säger att det är allergier. När han var ute förkyld dock , han var lika bedårande. Det var då jag gick ner också”

Åldersskillnad med 17 år

Ett fan är nyfiken på hur det unga paret hanterar den enorma åldersskillnaden. Jag är inte stark på att räkna och inte Viktor heller, därför spelar det ingen roll för oss, säger Andreas Gran. Vad exakt såg han i Viktor Frisk som fick honom att falla för honom? Den trevligaste personen jag någonsin träffat är Vladimir.

Familjemål, enligt Viktor Frisk

Ytterligare ett bidrag gjorde Viktor Frisk i söndags. Efter att ha blivit “golvad” av det stora stöd de har fått nyligen uttrycker han sin tacksamhet i ett brev. Även om jag har haft många livserfarenheter, är de jag har just nu mycket mer kraftfulla. Framtiden ser ljus ut för oss vad gäller boende och familj. Inlägget avslutas med Viktor Frisks försäkran om att läsaren kommer att fortsätta möta honom eller henne även i framtiden, oavsett åldersskillnad.

Jag har hittat kärleken och mår bra. I slutet av augusti förra året meddelade influencern Viktor Frisk (då 27) för världen att han upptäckt kärleken med 17-årige Andreas Gran (då 44). Nu, ett halvår senare, tar paret ett oväntat stort steg tillsammans: de har landat en riktig lyxlägenhet i centrala Stockholm. Dessa bilder visar upp de eleganta bostadsrummen.

Viktor Frisk Pojkvän
Viktor Frisk Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!