Alva Bratt Pojkvän

Alva Bratt Pojkvän
Alva Bratt Pojkvän

Alva Bratt Pojkvän – Alva Bratt är dotter till formgivarna Cajsa Bratt och Pontus Frankenstein, och hon tillbringade sin barndom i Stockholm. Hon lämnade Södra Latin teateravdelningen 2017. Hennes breakoutframträdande som Felicia Kroon i SVT-serien Eagles kom 2019, och hon har sedan dess medverkat i biroller i Störst av allt och Tjockare än vatten. 2021 gjorde hon röst för Lena Nyman i dokumentären Lena och spelade Caroline i Viaplay-serien Zebrarummet.

En mogen dam som hämtar sina moderiktmärken från en målning skapad 1918. Sådan är Alva Bratts egen självbeskrivning. Hon sätter skummet i halsen när hon blir befordrad som influencer, trots att hon spelar en sådan i SVT:s Örnar. ELLE hade en videochatt med henne. Eagles gjorde sin debut för två år sedan. Kristallnominerad andra säsong av SVT:s tonårsdrama.

Den 4 juni har den tredje säsongen premiär, medan produktionen av den fjärde säsongen redan har börjat. Alva Bratt porträtterar programmets huvudperson, Felicia Kroon. Hon understryker hur olika de är. Alva är fyra år äldre än Felicia, så hon agerade som en 16-åring samtidigt som hon faktiskt var 20. Dessutom är Felicia en skadlig påverkan.

Hon växte upp bland överklassen i Boston. Hon är en riktigt partytjej och missbrukare för någon så ung. Hon har alldeles för mycket pengar och lycka att slösa på sig själv. Vilket hemskt par! Jag hade mer lugn som barn. Vi har ett Zoommöte. Både jag, i köket, och Alva, i hans föräldrars sovrum. Efter att ha gjort dussintals zoomintervjuer under det senaste året, har jag lärt mig att granska intervjupersonens historia efter tips. Det aktuella rekordet för mest spännande inslag i ett enda fotografi innehas av Alva.

Hon har placerat sig framför ett jättelikt skåp med rosa dörrar. Skåpets ovansida är fullproppad med tavlor. En trumpet visas bredvid en vas med torkade blommor. Och det är något rött och fluffigt uppe på en bordsfläkt som jag inte kan ta ögonen ifrån. Det finns ett tak över min kammare. Varenda tum av det. Jag är en ivrig samlare av väggdekor. Jag längtar tills jag äntligen har ett eget ställe att möblera och dekorera.

Alva Bratt, född i Sverige, tillbringade sina uppväxtår i Stockholms stad

Jag komplimanger henne när hon ler och skapar en hållning. Stockholm var hemvist för Alva Bratt när han tog en examen i teater vid Södra Latin. Trots att båda hennes föräldrar har kreativa jobb, föredrar hon att hålla sitt privatliv, inklusive sin familj, hemligt, både online och utanför. Vänner till mig omger mig som har familjemedlemmar som är engagerade i fältet. Men ingen ansträngde sig verkligen för att ta mig dit. Samt att det inte är ett testamente. Vägen jag är på hittade jag, valde och reste.

Alva Bratt Pojkvän

Får folk intrycket att allt gick lätt för dig?

De känner mig inte tillräckligt väl för att göra ett sådant antagande. Sedan är det uppenbart att jag hade ett övertag jämfört med till exempel någon som bor i Oskarshamn som också strävade efter en karriär inom skådespeleriet. Få människor känner till hela min historia, och det verkar oartigt att hela tiden förklara mitt ursprung.

Skådespelaren Alva Bratt njuter av den godaste pizzan i Stockholm medan han klär ut sig för att promenera på strandpromenaden en lördag. Dags att ge upp redan. Som vanligt ringde telefonen och väckte mig alldeles för sent. Hur länge har du varit vaken? Nej. Du, sir, gjorde det. Deformerad från de gamla glasögonen. Är sen som vanligt, men han eller hon verkar tycka om att jonglera med flera ansvarsområden.

Så här sitter jag och försöker knyta en rosett i luggen medan jag ser en dokumentär på SVT Play om en finsk kvinna som bor på en isolerad ö. Vägrar erkänna tidens gång. Åbo skärgård är en plats jag aldrig har besökt. Hennes kök är också helt underbart. Jag har tittat för länge. Vi har “druckit-kaffe-med-en-kära-vän” i hela tio minuter när jag inser att jag inte har några kläder på mig och att mina ögonbryn inte ens dras in. Men min fina kompis är sliten .

På sen eftermiddag tar vi en promenad genom stan och varvar till Folkbaren på Hornsgatan där vi dricker champagne och snackar på pimientos de padrón. Vi kommer att ha ett fantastiskt gäng med oss, men just denna fredag kommer jag inte att gå med dem för deras rökiga, knappt befolkade köks galet utmärkta studentrisotto. För att komma hem hoppar jag på bussen.

Efter det sövdes jag av Tage Danielssons ppelkriget, en kvarleva från en tid jag inte minns men vars innehåll jag känner alltför väl. SVT-programmet “Eagles” är ganska populärt bland vuxna 18-34 år. Michaela Hamilton, en 30-åringd manusförfattare, säger att hon och hennes team genomförde omfattande intervjuer med unga människor från alla samhällsskikt inför serien.

Detta var fruktbart, säger hon, eftersom de insåg att programmets primära idéer och känslor kommer att få resonans hos tittare över hela världen, oavsett deras bakgrund eller plats. Sista säsongen av kritikerrosade SVT-serien “Eagles” har precis släppts. Gymnasieåren för fem tonåringar i Oskarshamn, Sverige, är i fokus för detta drama för unga vuxna, som utforskar teman som vänskap, kärlek, konkurrens, orubblig hockeyhängivenhet och ambitiösa framtider.

En av programmets huvudkaraktärer, Felicia Kroon, porträtteras av Alva Bratt, 23, som framställs som en influencer vars destruktiva beteenden förvärras med tiden. Alva Bratt, som beskriver sin motsatta persona, konstaterar att karaktärens utveckling har varit “skakig” men “klarar upp lite” i slutet. Samtidigt har Alva ett kraftfullt band med Felicia.

Alva brusar, “Jag älskar henne, jag har jobbat med henne i fyra år, hon känner sig som ett litet syskon, jag tar hand om henne.” Enligt SVT hade varje avsnitt av första säsongen av “Eagels” i snitt 1,6 miljoner starter. 2019 var Eagles SVT:s mest sedda program bland måldemografin för 15-29-åringar, och tittarsiffran växte med 30 procent 2020 jämfört med föregående år.

Serien nominerades till Kristallen-priset 2020 för bästa tv-drama. Örnarna är populära inte bara i Sverige, utan även i övriga Skandinavien. Ändå kommer säsong fyra att vara finalen på grund av att programmet ställs in trots dess popularitet.

Reaktioner från publiken: “Folk håller på att bli galna”

Seriens enorma framgång och betydelse för så många unga har överraskat och glädjat Alva Bratt, som säger att hon aldrig skulle ha förutsett det. Det är fantastiskt att vara unik kan betyda så mycket för andra; det är skönt att kunna hjälpa lite äldre människor, på gränsen till vuxen ålder, att känna sig speciella.

På grund av videornas personliga karaktär är det lätt att glömma att andra tittar på. Jag har märkt att vi har en hängiven följare; när du interagerar med det påminns du om att “ja, det här är något som folk tittar på”, som Alva uttrycker det. I slutet av den fjärde säsongen läser Felicia upp en lapp från sin ex-pojkvän Ludde som hon hittade i sin skolmössa. Budskapet gör henne glad, men ingen kommer någonsin att få veta vad hatten faktiskt säger.

Alva skrattar när han säger: “Folk blir galna och undrar vad fan som händer.” Alva hävdar att många har antagit att det öppna slutet kan signalera att en femte säsong är på väg, och att han själv har fått många frågor om det. Vad var det med hatten då? Jag visste det förut, men så en dag fick jag reda på att jag inte gjorde det.”, förklarar Alva med ett skratt. Det blir dock ingen säsong 5. Alva och filmens författare, Michaela Hamilton, är på samma sätt. sida om detta.

Michaela Hamilton skrev manuset till “Eagels” tillsammans med Anton Nyberg, Fanny Ekstrand och Carl-Petter Montell, ett projekt som hon säger att hon “tror och hoppas” har etablerat en igenkänningsyta för unga människor. Enligt Michaela Hamilton, showens exekutiva producent, “Vi har intervjuat många unga människor som förberedelser för serien och medvetet fokuserat på en bred demografi, vilket har varit spännande eftersom vi visste att teman och upplevelser i allmänhet är desamma oavsett var du bor eller var du kommer ifrån.

Att göra med det trängande behovet av ungdomar

Michaela Hamilton har uttalat att ett av seriens mål är att fånga ungdomens “tidlösa känslor”, när allt är seriöst. Enligt Michaela Hamilton handlar allt mycket mer om liv och död i unga år. Hon tillskriver showens popularitet att den tar sin målgrupp av ungdomar på allvar. Michaela tillägger, “Det är något konstigt med att behöva förklara för unga människor hur det är att vara ungdomar; det är inte intressant, för det finns inte bara ett sätt.”

Alva Bratt Pojkvän
Alva Bratt Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!