Amy Deasismont Pojkvän

Amy Deasismont Pojkvän
Amy Deasismont Pojkvän

Amy Deasismont Pojkvän – Paret har brutit upp. Amy Deasismont och Charlie Gustafsson, båda 30, har gjort slut, vilket sätter stopp för månader av rykten. Agneta Thulin, parets gemensamma chef, har bekräftat splittringen för Aftonbladet Klick. “Ja, de splittrades definitivt”, bekräftade talaren.

Dela upp

De två stjärnorna började dejta i mars 2015 och gjorde sin romans offentlig på sociala medier under sommaren samma år. Efter att ha arbetat tillsammans med “Vår tid är nu” och andra projekt sa Charlie Gustafsson till Aftonbladet 2017 att han ansåg deras gemensamma yrkesbakgrund som en tillgång.

Även om vi var på olika ställen var hon till stor hjälp när jag läste manuset med mig varje kväll innan jag skulle lägga mig. Hon har varit fantastisk. De har skickats till olika platser sedan en tid tillbaka. Amy Deasismont och Charlie Gustafsson har rekryterats av Aftonbladet. Efter sju år tillsammans bestämde sig Amy Deasismont och Charlie Gustafsson för att gå sina egna vägar tidigare i år.
Amy har börjat diskutera sitt liv efter uppbrottet i årets Summer i P1.

Agneta Thulin, som är chef för både Amy Deasismont och Charlie Gustafsson, sa offentligt i mars att det kända paret hade splittrats. Sju år hade gått sedan de först blev ett förhållande. Skådespelaren har redan diskuterat deras första möte. Hon hade en viss sorts insikt om mig som jag sällan möter. Med ett ord, ögonen. Amy är här och nu. Hon är min själsfrände och närmaste förtrogna. Det är inte så stor skillnad mellan oss, sa han.

De känslor Amy Deasismont har för Charlie Gustafsson har också avslöjats. Hon nämnde detta i podcasten Livshjulet och sa: “Det är intressant, det här med att vara kär och älska någon; när du hittar någon som du klickar på på alla nivåer börjar du ifrågasätta hur mycket du har varit kär förut.

Amy säger “jävla helvete” när hon frågas om tiden efter uppbrottet

Amys sommarfest, som äger rum i ett överfullt källarförråd, fokuserar på det förflutna, nuet och framtiden. Temat är att komma överens med ens historia och inse att ens liv inte blev som förväntat. När du sorterar igenom en påse full av förkolnade kastruller och stekpannor, trasiga handdukar och blekta sängkläder som har tappat sin färg, kan tanken på att aldrig mer älska någon vara väldigt tilltalande.

Jag slänger den och tänker på hur min mamma kan ha känt sig när hon städade i garaget efter min pappa och hennes skilsmässa. Hon var tvungen att ha, som att tömma ett skåp är groparna. Det är ett helvete, säger hon, speciellt om du har lyckats övertala dig själv och dina närmaste vänner att du inte behöver hjälp.

Hon medger också att det var en milstolpe som hon såg fram emot att fylla 30, men att hon förväntade sig att saker och ting skulle vara betydligt annorlunda då. När jag var yngre fantiserade jag om att ha en familj och en partner som skulle hälsa på mig med morgonsånger och eventuellt överraska mig med ett äventyr under dagen. Hon fortsätter med att säga, “Och kanske ett barn eller två,” och tillägger, “Kanske var det inte så jag hade sett månaderna fram till min 30-årsdag.” Du kämpar för att hitta din plats i världen som en barnlös singel.

I väntan på att få flytta in i sin nya lägenhet bodde Amy hos sin yngre syster, Lisa, som också nyligen hade avslutat en långvarig förlovning. Jag var tvungen att flytta in hos min yngre syster, Lisa, i hennes första lägenhet under övergångsperioden mellan våra familjers bostäder och mellan mitt tidigare och framtida jag.

Lisa, som precis som jag nyligen kommit ur ett engagerat förhållande, vet precis hur jag känner och vad jag går igenom. Där delar vi säng och bestämmer oss för ett sammanboende tv-program att se tillsammans. Nu när det bara är hon och jag igen, säger hon under vår sommarprat, kommer vi inte behöva ägna lika mycket tid åt våra partners.

Så här mår hon just nu: “Jag är 100 kilo lättare”

Amy hävdar att hon har gått ner 100 pund nu när förrådet är tomt. Förrådet har tömts och städats. Det jag ville behålla packade jag ihop och tog med mig. Enligt henne är allt snyggt och snyggt. Jag gav nycklarna till den nya ägaren, kände mig befriad i min svarta klänning och strumpor. befriad och ser fram emot vad framtiden har att erbjuda för mig. Andas ut, här. Jag har gått ner cirka 100 kilo. Varken det förflutna eller lagret kan hålla mig nu.

Amy Deasismont, den 29-åriga grundaren av Thunder in my heart, gjorde sitt första framträdande på röda mattan på Guldbaggegala helt själv i januari 2022. Podcasten Ursäkta med Johanna Nordström Edvin Törnblom väckte också spekulationer om att hon hade separerat med Vr tid er nu -skådespelaren Charlie Gustafsson, 30, samma månad. I januari 2022 deltog Amy Deasismont på Guldbaggegala på egen hand. Efter två månader bekräftar Charlie Gustafsson att de inte längre är tillsammans. Uppbrottet mellan Amy Deasismont och Charlie Gustafsson har precis meddelats.

SPLITTEN ÄR OFFICIELL, ENLIGT MEDCHEFEN

Enligt Aftonbladet Klick! har skådespelarna gjort slut efter sju års äktenskap. Det är sant att de inte längre är tillsammans”, säger Agneta Thulin, parets gemensamma chef, i ett skriftligt uttalande. Varken Charlie eller Amy kommer att kommentera medias fortsatta intrång i deras personliga liv. Enligt Click! flyttade Amy till en ny Stockholmsadress den 1 februari medan Charlie fortfarande är listad i sekelskiftets lägenhet på Södermalm där de två tidigare delade bostad.

DE GÖR DET De (Amy Deas och Charlie Gustafsson) träffades på en fest. 2015 träffades de två skådespelarna genom en gemensam vän, Joel Lützow. Amy har pratat om hur hennes förhållande med Charlie är hennes första seriösa och hur det har fått henne att omvärdera sina tidigare förälskelser i Wheel of Fortune-podden.

Amy Deasismont Pojkvän

Det är en fascinerande upplevelse, att bli kär och ta hand om en annan person. Hon förklarade att när du träffar någon som du kontaktar på alla nivåer, börjar du undra hur djupt du någonsin har varit kär tidigare. Charlie å sin sida har berömt Amy för att hon fått honom att känna sig hörd och förstådd.
Amy är här och nu. Hon är min själsfrände och närmaste förtrogna. Charlie har redan nämnt att vi i princip är samma person.

AVSLUTA ATT DELA BILDER AV VARANDRA

Charlie och Amy är två av de mest sociala människorna jag känner på nätet. Charlies senaste foto med sin ex-flickvän är en röd matta från Guldbaggegala 2020. 2005 såg Amy Deasismont sin första stora framgång. Hon bytte namn till Amy Diamond och hade sin första stora framgång med låten “What’s in it for me”, som tillbringade nästan fyra månader på toppen av flera listor i Skandinavien.

Men för tillfället har åtminstone Amy lagt ner sina musiksysslor. Istället gör hon nu en karriär som skådespelare, programledare och författare. Amys egenskrivna tv-program Thunder in my heart streamas just nu på Viaplay.

Vart ringer Amy Deasismont hem och hur gammal är hon?

Amys födelsedag är den 15 april 1992, vilket gör henne 29 år gammal nu. Hon och hennes pojkvän Charlie har flyttat till Stockholm från Norrköping.

Vad heter Charlie Gustafsson, Amy Deasismonts pojkvän?

Amy Deasismont blev kär 2015, för sex år sedan. Charlie Gustafsson, skådespelare, är den lycklige.

Vad är Amy Diamonds längd?

Frågan om hur lång Amy är är en som ofta dyker upp i samtal. Orsaken till detta är oklart, men det exakta antalet centimeter hon mäter in på är inte ifrågasatt. Enligt en enkel internetsökning är Amy Deasismont cirka 152 centimeter lång.

Hur kan man hitta Amy Deasismont på Instagram?

Under ganska lång tid har Amy varit välkänd för allmänheten, främst i sin roll som Amy Diamond. Hon har sedan dess övergett sin teatrala identitet till förmån för sin riktiga, som hon nu använder överallt inklusive Instagram. Hon går efter handtaget amydeasismont och har över 30 000 anhängare. Amy gör inlägg om sin kärlek, sitt sinne för humor och till och med sina enstaka allvarliga tankar på sociala medier.

Amy Deasismont, den 29-åriga grundaren av Thunder in my heart, gjorde sitt första framträdande på röda mattan på Guldbaggegala helt själv i januari 2022. Podcasten Ursäkta med Johanna Nordström Edvin Törnblom väckte också spekulationer om att hon hade separerat med Vr tid er nu -skådespelaren Charlie Gustafsson, 30, samma månad. Serien “Thunder in my Heart” skriven av Amy Deasismont (tidigare Amy Diamond) mottogs mycket väl. I en ny säsong fullspäckad med dramatik och känslor kommer hon snart tillbaka.

Amy Deasismont Pojkvän
Amy Deasismont Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!