Dotter Artist Pojkvän

Dotter Artist Pojkvän
Dotter Artist Pojkvän

Dotter Artist Pojkvän – Little Tot är ett bidrag från Melodifestivalen 2021 komponerat av Johanna “Dotter” Jansson. Johanna “Dotter” Jansson, en 33-årig musiker som tävlar med låten Little Tot i tävlingens andra omgång, är en som är med i Melodifestivalen 2021 för tredje gången. Dotters låt handlar om att bli mer medveten om sitt ego, enligt henne.

Det här kommer nog bli ännu roligare än förra året, fortsätter hon. Tittarna kommer utan tvekan att anta att mitt nummer är helt maxat när de ser det. Liksom föregående år skrev Dotter och hennes fästman Dino Medanhodzic låten tillsammans. De har varit arbetskamrater i nästan tio år, och de är nästan ett förhållande. Men vem är Dino egentligen?

Dino Medanhodzics ålder och bostad är båda okända

Dino Medanhodzic, som fyllde 34 år den 6 juni 1986, föddes. Dino är för närvarande listad med bostad i Bandhagen, Stockholm. fast inte ensam! Johanna, hans älskare, bor hos honom. Även om civilståndet fortfarande är ogift kan allt hända i framtiden.

Vad är Dino Medanhodzics Instagram-användarnamn?

Dino är aktiv på sociala medier vid sidan av sin musikkarriär. Åtminstone på Instagram, där han går under namnet dinomedanhodzic och har mer än 1 000 följare. I sin biografi hänvisar han till sig själv som en “producent, låtskrivare, mixer” och lägger ofta upp musikrelaterat innehåll på sitt konto. Dino och Johanna kommer att fira tio år av dejting den 29 mars. Ett av sätten som tillfället hedrades förra året var att ladda upp en bild på Instagram.

skrev ett antal bidrag till Melodifestivalen

Dotter placerade sig tvåa i tävlingen när hon gick in i Mello 2020 med bidraget Bulletproof. Mamas tog förstaplatsen med en ynklig poäng. Naturligtvis slutade textförfattaren som var Dotters pojkvän Dino tvåa liksom artisten Dotter.

Tillsammans med sambon Johanna “Dotter” Jansson arbetar de flitigt

Dotter sa till Hänt att det inte är något utöver det vanliga att jobba tillsammans med sin partner när hon deltog i Melodifestivalen 2020. Detta visar att det inte är något skämt att hon och hennes älskare Dino skrev Dotters rivaliserande bidrag till årets Mello. Vi samarbetar vanligtvis; på sätt och vis har vi alltid gjort det. Dotter har tidigare informerat Hänt om låten jag just framfört i Mellon.

Dotter Artist Pojkvän

Melodifestivalen sänds i SVT varje lördag klockan 20.00 och kan även ses online på SVT Play. I de flesta fall jobbar jag och Johanna “Dotter” Jansson, en flickvän, tillsammans. Dotter sa till Hänt att det inte är något utöver det vanliga att jobba tillsammans med sin partner när hon deltog i Melodifestivalen 2020. Detta visar att det inte är något skämt att hon och hennes älskare Dino skrev Dotters rivaliserande bidrag till årets Mello.

Vi samarbetar vanligtvis; på sätt och vis har vi alltid gjort det. Dotter har tidigare informerat Hänt om låten jag just framfört i Mellon. Melodifestivalen sänds i SVT varje lördag klockan 20.00 och kan även ses online på SVT Play. I år är det Johanna “Dotter” Jansso n:s tredje framträdande i Melodifestivalen.

Förra året vacklade hon på mållinjen efter att ha slutat tvåa efter The Mamas med en knapp poäng.
Men lördagen kom till ett lyckat avslut och hon gick direkt till final. Låten Bulletproof, som hon tävlade med förra året, har dock behållit sin popularitet och har haft över 15 miljoner Spotify-streams när detta skrivs.

Många är omedvetna om att Dino Medanhodzic, 34, Dotters pojkvän och producent/låtskrivare, var en av låtens medförfattare. Eftersom “Little tot” skrevs av Johanna och Dino bestämde de sig för att framföra den i år igen. Paret har varit tillsammans i tio år och båda har tagit beslutet att anta en vegansk livsstil.

Efter att ha sett den amerikanska dokumentären “Earthlings”, som dokumenterar hur människor använder djur för underhållning, mat, kläder, forskning och husdjur, bestämde de sig för att bli vegan. Av etiska skäl har jag varit vegan i sju år. Efter att ha sett dokumentären Earthlings ändrade jag mig till det.

Hon har tidigare sagt i en intervju med Djurens Rätt, “Jag och min pojkvän blev veganer dagen efter. Vi kände att vi inte kunde stå bakom användningen av djur, det blev så tydligt.” Johanna brinner generellt för natur och miljö, varför hon valde artistnamnet Dotter, vilket betyder att hon är Moder Jords dotter. Konstnären Johanna “Dotter” Jansson, 35, och hennes följeslagare Dino Medanhodzic, 36, välkomnade en “Little tot” till världen.

Flickan förlöstes genom planerat kejsarsnitt på tisdagen. Den nyblivna mamman skriver på Instagram, “Känslan är obeskrivlig, vi är så glada.” Dotter, en svensk sångerska, meddelade sin oväntade graviditet när hon tilldelade Sveriges poäng för sitt deltagande i Eurovision song contest. Bebisen, en liten dotter, är nu här!

Hon födde en flicka, hennes första barn, och fick rådet att göra ett planerat kejsarsnitteftersom barnet inte skulle vända huvudet neråt. Inför kejsarsnittet sa dottern till mamman: “Det ska bli så spännande att träffa den lilla.” Den första bilden av spädbarnet, som för närvarande är täckt av en filt och bär ett armband runt armen där det står “dotter”, har släppts av konstnären.

Hennes föräldrar bär identiska armband där det står “mamma” respektive “far”. “Vår unga dotter har äntligen kommit!” Som vi har väntat på”, skriver Dotter på Instagram. En robust ung lejonprinsessa förlöstes med kejsarsnitt och “En värld full av liv” från Lejonkungen spelade på radion i operationssalen. Känslan är bortom ord, och Dino Medanhodzic och jag är överlyckliga.

Hon diskuterar tv-kuppen, som till och med SVT inte kände till tidigare, i en intervju med Mama från tidigare i år. Hon uttrycker också sin glädje över att vara gravid. Hon diskuterade också i intervjun de saker hon inte ville ge upp efter att hon blivit mamma. Hon sjunger om barnet hon ska få med sin make.

Just nu funderar Dino Medanhodzic och Johanna “Dotter” Jansson på att adoptera. Hon ifrågasätter om det faktum att ett redan fött barn hittar en familj är mer avgörande än den helt enkelt själviska fördelen med att få ett eget barn. Hon upplever nackproblem inför Melodifestivalens mästerskap. Johanna “Dotter” Jansson, 33, tränade med nackstöd i torsdags efter att ha kastat huvudet för våldsamt utan att ha värmt upp under ett rep i förväg.

Dotter kommer dock inte att låta sig stoppas igen. Hon säger: “Jag tror att oavsett hur mycket smärta jag känner så kommer jag att köra i full fart.” Efter år av uppoffringar äntligen hade gett resultat och hon hade placerat sig tvåa i Melodifestivalen, drabbades hon av coronapandemin året innan. Låten “Bulletproof” toppade listorna, och det var flera konserter inplanerade.

Upp till Sveriges abrupta avstängning strax efter Melodifestivalens krona. När coronan slog till kände jag mig hemsk. Jag hade ett helt år av spelningar för första gången i mitt liv; det var allt jag någonsin hade önskat mig när jag bildade mitt första band vid 10 års ålder, tillägger hon.

Varje föreställning ställdes in

Därför kändes det så hemskt när du hela tiden fick telefonsamtal det här avbröts, sedan det här, sedan det här – efter det andra. Det var otroligt tråkigt och mörkt. Hennes låt “Little tot” har hjälpt henne att gå vidare till Melodifestivalens final ännu en gång. Hon hade från början inte alls planerat att gå upp, men sedan satte rädslan in.

Jag vill inte ha samma känsla som när jag var med “Bulletproof” och sedan försvann jag efter att alla glömt bort mig. Jag vill göra klart att jag tänker stanna. Även under Corona vill man vara aktuell. Det finns väldigt få platser där du kan uppträda live och marknadsföra ny musik. Hon sjunger om att “inte bli som oss” i “Little tot” för de barn hon och hennes sambo och medförfattare Dino Medanhodzic ska få i framtiden.

Ja, det är ungefär så. Men inte bara. Jag sjunger till alla ungdomar som växer upp för att säga åt dem att inte kopiera den nuvarande situationen, som inkluderar psykisk ohälsa och mobbning som sprider sig från skolgården till sociala medier och sedan följer offret hem. Hon hävdar att det kommer till den grad att många som kontaktar henne gör det i vansinn.

önskan att adoptera

Har du nämnt att ha barn också? Är det i din framtid? Självklart diskuterar vi det. Vår relation har varat i tio år, och vi är båda i 30-årsåldern. Framför allt, säger hon och skrattar, “vi har pratat om det i dessa Corona-tider, när det känns som att alla vill poppa ut ett barn.” Sedan jag var 17 har det varit mitt mål att bli mamma.

Men med tanke på texten i låten, kanske du borde överväga adoption också. Ett barn som redan är fött som skaffar familj eller skaffar barn av egna själviska skäl – vilket är egentligen viktigare? Jag har alltid föreställt mig att adoptera ett barn från varje kontinent, även som litet barn.

Dotter Artist Pojkvän
Dotter Artist Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!