Anna Anka Pojkvän

Anna Anka Pojkvän
Anna Anka Pojkvän

Anna Anka Pojkvän – Senast hon satte sin fot i Sverige var för fem år sedan. Nu öppnar 51-åriga Anna Anka upp för sin 20 år yngre make, David Johansson, om att förlora sin familj och sina ambitioner. Ett av Anna Ankas mål, säger hon till Expressen Nöje, är att skapa och ge ut romaner. Vid arton års ålder reste Anna Anka från Bjuv och Helsingborg till Los Angeles i USA. Senare fick hon framgång på den svenska versionen av “Svenska Hollywoodfruar” och där blev hennes mål att bo i Los Angeles verklighet.

Paul Anka, en 81-årig sångare och låtskrivare, var Anna Ankas exman. De var gifta i två år innan de separerade 2010. Nu är Anna Anka och David Johansson, hennes 20 år yngre kärlek, lyckligt gifta. Jämfört med honom känner jag mig som ett fullständigt omogent barn. Denna blandning kommer att vara perfekt. Anna Anka sa till Expressen 2021 att hennes vitalitet får henne att känna sig som den yngre partnern i vårt förhållande.

David Johansson och Anna Anka delar en vidsträckt herrgård i Lake Sherwood, Kalifornien, inte långt från stadens centrum. Paret driver ett hälsoföretag tillsammans och hjälper andra med deras kost, träning och övergripande livsstil. Bland mina favorit saker att göra är att läsa, träna och äta bra. “Föreställ dig min framtid och förverkliga den, säger Anna Anka.

“Vill skriva och ge ut böcker”

Dessutom diskuterar Anna Anka sitt nuvarande liv i Los Angeles med sin man David och öppnar upp om sina ambitioner för framtiden. Här i Lake Sherwood är vi kvar. Mitt tionde år av vistelse här närmar sig sitt slut. Under de senaste sex åren har David gjort sitt hem hos mig. Det finns ingen grad av integration mellan David och mig. Visdom från både vänster och höger anses lika.

Framtidsplanerna för Anna Anka inkluderar att skriva och ge ut böcker om hälsa och lycka. Det skulle vara fantastiskt om böckerna kunde anpassas till en TV-serie.”Jag har så mycket värdefull expertis att erbjuda människor att få slut på smärta, trauma och lidande”.

Anna Anka Pojkvän

“Little Girls” som hembiträde för Hollywood-eliten

Även om Anna Ankas stora genombrott kom som en följd av det populära tv-programmet “Svenska Hollywoodfruar” har hon inte längre kontakt med de andra makarna. Nej, jag är ledsen att höra det. De där tjejerna är bara små och konkurrenskraftiga. I sitt brev säger hon, “Jag har inte tid med det”, innan hon fortsätter med att föreslå idén att skapa en tv-serie centrerad kring att förlåta och släppa skuld.

Det är anledningen till att resan till Sverige skjuts upp. Varken Anna Anka eller David Johansson har varit tillbaka i Sverige på fem år. Beskrivningen fortsätter med att hon längtar efter sina nära och käras sällskap i Sverige. Hon utvecklar senareläggningen av resan till Sverige också. Vi har ingen aning om hur lång tid som har gått på grund av hur snabbt det går.

“David kan inte resa förrän alla papper är klara, han är mitt uppe i att bli amerikansk medborgare”, tillägger Anka. “Vi ser fram emot att de kommer och hälsar på oss i sommar och tar med alla godsaker vi gillar från Sverige, som kanelkex” . Äktenskapet mellan 52-åriga Hollywoodfrun Anna Anka och 82-åriga Paul Anka avslutades 2010.

Därefter hittade Anna kärleken igen – den här gången med David Johansson, som är 20 år yngre än henne – och de är nu gifta . Jämfört med honom känner jag mig som ett fullständigt omogent barn. Denna blandning kommer att vara perfekt. Anna Anka sa till Expressen 2021 att hennes vitalitet får henne att känna sig som den yngre partnern i vårt förhållande.

Vad Anna Anka hade att säga om maken David Johanssons första tv-framträdande

Äktenskapet mellan David och Anna har varit ännu mer diskret än det mellan Paul och Anna, som fans av svenska Hollywoodfruar kunde observera. Men vart tog Anna vägen härifrån efter hennes oväntade återkomst till tv i Mauri? David gör sedan ett framträdande i TV-apparaten. Anna informerar Hänt om beslutet att ta med David på bandet när han når henne. Anna skriver till Hänt, “Det var självklart att David skulle vara där så jag kan visa hela svenska folket vilken fantastisk kärlek vi har till varandra efter 7 år tillsammans.”

Uttalanden av Marui Hermundsson om Anna Ankas fästman, David: “Väldigt mycket yngre”

En annan 27-åring som pratade med Hänt om Anna och hennes nuvarande man var Mauri Hermundsson. Det roliga är att han är mycket yngre än henne. Du har anledning att fira; han är bara trettio år, vilket placerar honom i samma åldersgrupp som jag och Anna, som förmodligen närmar sig femtio. Känslan av att känna och försiktigt klämma sin nya partner var njutbar, säger Mauri till Hänt.

Vad var det med hans ungdom som gjorde dig lycklig?

Det verkar som normen, närhelst det finns en generationsklyfta är det vanligtvis mellan en yngre kvinna och en äldre kille. När man vänder på steken är det en härlig känsla. Två år har gått sedan Anna Anka och David Johansson knöt ihop säcken. Tar till Instagram på hennes mans bröllop day, den tidigare Hollywoodfrun hyllade honom

En analys av “Svenska Hollywoodfruarna” Anna Anka, 50, blev välkänd för svenskar på grund av sina framträdanden i dokusåpan på TV3. Hon var tidigare gift med den 80-årige singer-songwritern Paul Anka. De var gifta i två år innan de separerade 2010.

Slutade jobba med en personlig tränare

Anna Anka blev åter kär i den 29-årige personliga tränaren David Johansson drygt sju år efter sitt första misslyckande. Hon berättade om deras hemliga äktenskap i podcasten “Power couples” i början av 2020. Även om vi inte har knutit ihop säcken är vi lagligt gifta. Det kommer dock en tid. Anna Anka förklarar i programmet att man bara måste vänta på att saker ska spela ut.

“Mitt livs kärlek”

Den före detta Hollywoodfrun firar sin mans tvååriga äktenskap med ett hjärtligt Instagram-inlägg. Kära fästman, du lärde mig betydelsen av kärlek och jag är evigt tacksam. Varje bra dag har dig som sin orsak, och varje dålig dag har dig som sin napp. Tack för att du är den ideala maken; att gifta mig med dig var det bästa beslutet jag någonsin tagit.

När solen går ner över horisonten sitter de sida vid sida på en strand. Enligt min mening är du oersättlig. Det finns ingen annan som kan ge mig den trygghet och kärlek som du ger. Min själsfrände och den som får mig att skratta så mycket — jag hoppas att ni får en trevlig andra bröllopsdag.

Håll dig borta från män som alltid är ute

Genom att lyssna på podcasten “Power couples” kan paret uttrycka sin övertygelse om att öppen kommunikation och delade värderingar är de två mest avgörande aspekterna av en kärleksfull relation. Vad Anna Anka inte tolererade i en kamrat var glasklart redan från början, enligt henne. Daniel Johansson hävdar i sin podcast “Power Couples” att hon alltid har varit rättfram om sin önskan om en man som inte deltar i konstant, nonstop festande.

Den 48-åriga tv-personligheten Anna Anka träffade sin nuvarande älskare, David Johansson, som är 20 år yngre, i Los Angeles 2016. Året som följde började Anna och David dejta. David har erfarenhet som spjutkastare, och de har båda en gemensam bakgrund inom träning. David, bosatt i Åhus, är nu anställd som personlig tränare. De delar Annas påkostade Hollywood-herrgård, som är värd över en miljon dollar.

Det lyckliga paret har tagit sin romantik till nästa nivå genom att knyta ihop knuten. Jag är verkligen extatisk. Ceremonin har dock inte ägt rum ännu. Även om vi inte har knutit ihop säcken är vi lagligt gifta. “Power Couples” poddgäst Anna lovar att det kommer att hända. Hon berättar vidare att bröllopet blir en hemlig, paradisisk strandaffär, snarare än en “typiskt svensk” ceremoni.

Om sitt sexliv säger Anna, “hela tiden”

Anna och David har redan diskuterat sin passionerade historia tillsammans. Anna uppgav i höstas i en intervju med Dagbladet, en norsk tabloid, att paret ägnar sig åt sexuell aktivitet dagligen. Utan misslyckande! Hur du kan ligga med en man som honom och fortfarande inte längta efter sexuella relationer är bortom mig.

Han har sagt att han inte kan träffa en annan tjej efter mig och hävdar att ingen kan lura honom i den utsträckning som jag gör. Om spermierna inte kommer dagligen kommer det att bli katastrofalt. Det är giftigt. En del av Anna uppgav i intervjun att det måste avslöjas. Säsongen 2009 av Swedish Hollywood Wives slungade 51-åriga Anna Anka till stjärnstatus.

Showen gav tittarna en inblick i Annas och ett antal andra Hollywoodfruars glittriga, privilegierade liv. Men efter Annas framträdande i dokusåpan har det hänt mycket. Hon var gift med den 79-åriga berömda låtskrivaren Paul Anka vid den tiden, och showen följde deras dagliga liv som ett par. Paret ansökte om skilsmässa 2010 efter att deras äktenskap upplöstes.

Det var fullständigt kaos efter skilsmässan. En oenighet om vem som skulle få vårdnaden om deras 16-årige son, Ethan, uppstod kort efter att paret separerat. Strikt vårdnad om Annas son beviljades hennes exman av rätten för drygt tre år sedan.

Anna Anka Pojkvän
Anna Anka Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!