Anna Holmlund Pojkvän Niklas

Anna Holmlund Pojkvän Niklas
Anna Holmlund Pojkvän Niklas

Anna Holmlund Pojkvän Niklas – Anna Holmlund, som har haft en svår resa tillbaka, stoltserar nu med sin nya pojkvän Jocke samtidigt som hon diskuterar sin nuvarande situation. Anna Holmlund, då en stigande stjärna inom skicrosssporten, förklarades nästan död efter en fruktansvärd krasch i italienska Innichen för drygt fem år sedan. Efter att ha drabbats av en huvudskada stannade hennes hjärta och hon låg i koma i tre hela månader.

Ingen kunde ha förutsett vad som skulle hända med Anna Holmlund efter att hon vaknat ur koman i mars 2017. Efter fem år är det så här Anna Holmlund tillbringar sina dagar. Anna Holmlunds livslånga strid började efter olyckan och är långt ifrån över. Hon har gjort enorma förbättringar fysiskt och kan nu gå runt mestadels utan rullstol, och hon strävar flitigt efter att förbättra sin kommunikationsförmåga. Hon har även skrivit in sig på Fornby Folkhögskola i Borlänge i ett försök att ge sitt liv mening.

Anna Holmlund presenterar sin nya skönhet

Hon har också en stråle av hopp i form av sin nya pojkvän Jocke, som studerar vid samma högskola i Borlänge. Han är en elev till mig. Han har också ett huvud sår. Hon tillägger om sin partner Jocke, “Han har fastnat på vänster sida precis som jag.” Anna Holmlund har även lagt upp bilder på sin nya älskare på sociala medier, tillsammans med bildtexten, “Nu är jag i skolan i Borlänge, här är vi på gymmet tillsammans med ingen mindre än min pojkvän!” Skämtet är på dig; han heter Joke! Ja verkligen!

Anna Holmlund om sina nära kamrater: Tur

Anna Holmlund älskar att umgås med sina gamla flickvänner från gymnasiet och högskolan när hon inte pluggar, umgås med sin partner eller jobbar med sin rehabilitering. Jag anser mig vara ganska lyckligt lottad som fortfarande har kontakt med de flesta av mina gamla bekanta. Enligt Anna Holmlunds kommentarer i tidningen Hänt i Veckan har deras grupp på åtta kvinnliga vänner fortfarande kontakt.

Innan hon träffade Jocke 2020 dejtade hon Niklas Hkansson, som liksom Jocke drabbades av en hjärnskada av en barndomsattack. Anna Holmlund tilldelas ett stipendium på 85 000 kronor.
Stina Nilsson, som också sitter i juryn, och SVT-experten Mathias Fredriksson ger henne båda höga betyg. Åh, säger Holmlund, det var riktigt häftigt.

Hon öppnar upp för SportExpress om sin nya älskare Niklas Hkansson, hennes frustrerande ord och hennes rehabiliteringsprocess. Anna Holmlund, 32, en före detta skicross-framstående, njuter av en cheeseburgare i trädgården hemma hos investeraren Johan Qviberg. Den här dagen är väldigt fantastisk. Bakom sina skuggar har hon sitt livs tid.

Anna Holmlund Pojkvän Niklas

Holmlund, slappar av i en träsoffa, tillägger: “Det är mycket fokus på mig idag, och man kanske tycker att det är svårt, men jag tycker bara att det är roligt.” Här är jag ifred. På något sätt känner jag mig tryggast att vara mig själv här. Bara för mig själv. Det är ljuvligt också. Från Sundsvall körde hon fem timmar till Lidingö för att samla in “Axelsson Qviberg Paraidrottsstipendium” och 85 000 svenska kronor (ca 11 000 dollar). I domarnämnden som avgjorde till hennes fördel fanns Johan Qviberg, Erik Axelsson, Stina Nilsson och Mathias Fredriksson, expert från SVT.

Qviberg ger Anna Holmlund en dator och spelar upp en videohälsning. Det har varit ett nöje att följa dina resor. Mathias Fredriksson hörs i klippet säga “Både före och efter olyckan.” Slutligen, tillägger Stina Nilsson, “Vi tycker att du är en fantastisk förebild för all idrott i Sverige och vi önskar dig all framgång i framtiden.” Anna Holmlunds flin vidgas för varje ny mening. Det här är så häftigt. Jag njuter verkligen av att de berömmer ett väl utfört arbete av mig.

Att “vi är inte alltid överens”

Hennes föräldrar, Lars och Margaretha, och bror Kalle har alla följt med henne i trädgården. Lars säger att checken på 85 000 kronor är ganska välkommen med tanke på de höga utgifterna för renoveringarna. efter att det har gått tre år efter olyckan och skidförbundets försäkring endast täcker elitidrottare i två år är det goda nyheter. Lars är lättad över att hans priselev nu kan avancera sin rehabiliteringsträning på ett sätt som anstår en medlem av eliten. Hon jobbade aldrig för någon, och den svenska modellen gäller inte om man aldrig har haft ett jobb. Därför är ett bidrag som detta avgörande.

Finns det ett stort behov av pengar just nu?

Detta är ingen nödsituation. Men vi har för avsikt att ge henne den bästa möjliga miljön. Efter att ha gjort klart sin macka använder Anna Holmlund sin krycka för att gå och hämta kaffe och en bulle. Hon använde rullstol för inte så länge sedan, men det skulle ingen veta nu om de besökte Johan Qviberg hemma hos honom. Jag försöker faktiskt undvika att använda rullstolen när det är möjligt till förmån för att använda mina kryckor. Holmlund säger att han är glad över att inte längre behöva en rullstol.

Hur går det med sjukgymnastiksessionen?

Mina förväntningar på mig själv är verkligen rigorösa. Och jag tror att vi rör oss i snigelfart. Det är ett drag att göra. Jag försöker hänga med i allt som händer, men det är tufft. Saker som att äta och använda toaletten coch vara svårt för mig ibland. Jag känner att saker och ting går för långsamt.

Angående hennes pojkvän, Holmlund

Under intervjun glöder Anna Holmlund. Och så, efter ett tag, avslöjar hon att något riktigt extraordinärt väntar oss senare samma dag. Hennes nya pojkvän, Niklas Hkansson, är 28 år. Ja, jag planerar att se honom omedelbart efter detta. Och nu, fortsätter Holmlund med en antydan till tillfredsställelse, han är min pojke.

Hur är det att ha en pojkvän för tillfället?

Jag vet inte hur jag ska sätta ord på det, men det är fantastiskt. De blev bekanta under sina rehabiliteringsklasser. Efter att ha blivit attackerad när han var 15 år fick Niklas även hjärnskador. Hans liv vändes upp och ner när en pojke från spegelklassen slog honom i bakhuvudet med en glasflaska.

Han har någonsin talat offentligt om sina erfarenheter som en person med en TBI. Anna Holmlund, 32, gör fortfarande framsteg i sin återhämtning från olyckan. Hon fick nyligen “Axelsson Qviberg Paraidrottsstipendium” och använde tillfället till att meddela att hon återupprättat romantiska relationer.

Med ett ord, han är bedårande. Ännu mer har han ett snyggt utseende. Hon säger till Expressen att det är all inclusive. Den 19 december 2016 kraschade Anna Holmlund när hon tränade på Innichen, Österrike. Den tredje månaden efter olyckan stod det klart att hon hade ådragit sig en allvarlig hjärnskada. Hon låg i koma i totalt fem månader, men i maj 2017 vaknade hon äntligen.

Den före detta skicrossstjärnan har sedan dess tagit stora framsteg mot återhämtning. Hon tilldelades för inte så länge sedan “Axelsson Qvibergs Parasportstipendium” på 85 000 kronor. Rehab är dyrt, så dessa pengar kommer i precis rätt tid. efter att det har gått tre år efter olyckan och skidförbundets försäkring endast täcker elitidrottare i två år är det goda nyheter.

Hennes pappa, Lars, sa till Expressen att nu kan hans dotter fortsätta sin rehabiliteringsterapi på ett sätt som anstår en enastående tjej. Vi får också veta av Anna Holmlund att hon nu i första hand använder en krycka snarare än sin rullstol. Mina förväntningar på mig själv är verkligen rigorösa. Och jag tror att vi rör oss i snigelfart. Det är ett drag att göra. Jag försöker hänga med i allt som händer, men det är tufft. Saker som att äta och använda toaletten kan ibland vara svårt för mig. Hon kommenterar till Expressen “Jag tycker att det går för långsamt.”

Anna Holmlund gör framsteg på fler områden än bara återhämtningen. Och i Niklas Hkansson har hon upptäckt kärleken ännu en gång. Precis som jag själv är han en lång man. Med ett ord, han är bedårande. Ännu mer har han ett snyggt utseende. Som helhet hävdar hon. Några månader efter flickvännen Anna Holmlunds hemska krasch tog Victor hling Norberg guld i VM.

OS-medaljören diskuterar nu den svåra tiden efter olyckan, den olympiska insatsen och sin nuvarande relation med Anna. Lika mycket som jag älskade henne innan, älskar jag henne mycket mer nu. Det finns inget enkelt sätt att inaktivera det. Resjön badar i solljus. Victor hling Norberg blinkar med ögonen när han poserar på bilder. VM-guldet i skicross togs för sju månader sedan.

Det har gått nio månader sedan Anna Holmlunds träningslopp i Innichen, Italien, där hon ådrog sig en allvarlig hjärnskada och därefter försattes i koma. Nu är det väldigt annorlunda för mig. Victor hling Norberg hävdar att han och hans skidkompisar inte längre är ensamma. Vi träffas inte bara för att diskutera den gångna OS-säsongen utan även nästa.

Anna Holmlund Pojkvän Niklas
Anna Holmlund Pojkvän Niklas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!