Astrid S Pojkvän

Astrid S Pojkvän
Astrid S Pojkvän

Astrid S Pojkvän – Personen känd som Astrid Smeplass föddes i Rennebu, Norge, den 29 oktober 1996. År 2024 skulle hon bli 28 år gammal.

Dejtar Astrid S någon för tillfället?

Det är osäkert om Astrid S är i ett förhållande idag. Men hon har varit i ett förhållande tidigare, och hon berättade om slutet på det i en intervju med Aftonbladet. Hennes första album, “Leave it beautiful”, inspirerades av hennes beslut att avsluta sitt förhållande. Jag har aldrig tidigare upplevt en så rigorös och utmanande era i mitt liv.

Jag kände mig tvungen att spela in varje nyans av ett uppbrott. Enligt hennes intervju med tidningen uttryckte hon sin övertygelse om att lyssnare borde ha förmågan att upptäcka låtar som resonerar med deras nuvarande känslor.

Familjen till Astrid S.

Det var Trond Smeplass och Ingrid Koksvik som fick dottern känd som Astrid S. Eirik är ett annat syskon till Astrid. På Dagsavisens fråga om vem hon skulle välja att bli strandsatt i en hiss med sa hon: “Min storebror, Eirik!” Vi spenderar inte tillräckligt mycket tid tillsammans, och jag saknar honom fruktansvärt.

Musiken av Astrid S

2013 debuterade Astrid i musikbranschen som tävlande på “Pop Idol” i Norge. Ända sedan dess har Astrid S tappat en mängd singlar och utökade spel. Hennes låtar “2AM”, “Hurts So Good”, “Breathe” och “Emotion” är bland hennes mest välkända kompositioner. Artister som Shawn Mendes och Matoma har också arbetat med henne. Hennes EP “Astrid S” från 2016 innehöll singlarna “Paper Thin” och “Jump”. Det här var hennes första musikalutgivningar.

“Skam” av Astrid S

Säsong ett av det norska succéprogrammet “Skam” innehöll Astrid S. Säsong fyra innehöll Astrids framträdande av en cover av “Vi er perfekt men verden er ikke det” av Cezinando för programmets partitur. Sju år efter sin framgång kunde Astrid S äntligen avsluta sitt debutalbum efter att hennes pojkvän och hon bröt upp.

Astrid S Pojkvän

Den norska musikartisten öppnar upp för Aftonbladet om hennes tuffa väg till stjärnstatus som ung kvinna, hennes två uppbrott och dejting i corona-stängda Oslo. Hon säger: “Jag har insett att folk tar dig mindre seriöst om du visar lite hud” eller om du är lite fåfäng och gillar att sminka dig och ansa ditt hår.

Astrid S, nu 23 år gammal, släpper äntligen sitt debutalbum sju år efter utbrottet, medan ryktena om det har cirkulerat ett tag. Speciellt sedan hon gjorde slut med sin partner sedan tre år tillbaka. Av någon anledning har jag undvikit att släppa ett album. Efter att äntligen känt sig förberedd och haft något på hjärtat, minns hon, kändes det fantastiskt att kunna göra det.

“Det tog tid att bli självsäker”

Jag har aldrig tidigare upplevt en så rigorös och utmanande era i mitt liv. Jag kände mig tvungen att spela in varje nyans av ett uppbrott. Människor borde kunna upptäcka musik som talar till deras nuvarande känslor, enligt mig. När uppbrottet går vidare till nästa fas kan du finna tröst i att lyssna på en ny, lämplig musik som kommer att följa dig genom varje steg i processen och alla subtila känslor du kan uppleva.

Debutsingeln “Marilyn Monroe” handlar dock inte om ett brutet förhållande. Hon väljer att stå upp istället, allt för unga kvinnors synlighet, autonomi och autenticitet. Du bör ha en stor känsla för stil och kunna dra av sig betydande hår och smink. När jag började var jag bara sexton år gammal.

Sedan, som konstnär, hämmade jag min tillväxt eftersom jag trodde att branschen och allmänheten hade höga förväntningar på mig. Att gå ut offentligt med starka övertygelser, blotta kött, uttrycka sin sexualitet med självförtroende och dansa fritt är allt tabu. Hon tror att det tog ett tag för henne att inse att folk inte behöver henne för att anpassa sig till deras förväntningar på en ung kvinnlig popmusiker och att hon bara borde vara sig själv.

Det har gått upp för mig att att visa lite kött eller att vara lite fåfäng med din makeup och stil gör att du ser mindre seriös ut. Många antar till exempel att jag inte är ansvarig för min egen karriärledning eller låtskrivande.

Astrid S 2019 på “Allsång på Skansen”

2018 års svenska “Idol”-vinnare, Sebastian Walldén, sjöng en duett med Astrid S, som varit en besökare i programmet.

Corona, den perfekta drinken för split

2013 deltog Astrid S.—vars efternamn är Smeplass—i den norska “Idol”-tävlingen. Hon har jobbat med artister som Shawn Mendez, Troye Siwan, Years & Years och Zara Larsson, och tre år senare blev hennes singel “Hurts so good” en global smash, med 250 miljoner Spotify-streams. Den norska Grammisprisen, Spellemansprisen, utsåg hennes artist till årets artist 2018.

Medan Astrid S är hemma i Oslo tackar hon ja till en videointervju med Aftonbladet. På grund av det norska utegångsförbudet måste anläggningar som pubar och restauranger stänga vid midnatt, och individer får inte samlas i grupper som är större än tio.Eftersom du har fastnat för att vara ensam, är det faktiskt en fantastisk chans att läka från ett uppbrott. Hon enföreslår att du tittar inåt och ger allt.

Så, dejtar du? Är det ett sådant liv för dig?

Du är välkommen att träffas, förutsatt att du håller avståndet. Följaktligen tycker jag att det är helt OK att dejta i detta.

Kan du berätta om du har dejtat någon?

Nej jag är ledsen. Det har varit enormt mycket arbete att utföra sedan jag bröt bandet med min chef i mars, och all min uppmärksamhet har riktats mot skivan. Varje steg i processen har inkluderat mig. Jag har inte haft det mentala utrymmet att överväga att dejta trots hur informativt det har varit.

Har du lyckats lägga splittringen i det förflutna, eller är tankar på det fortfarande frekventa?

Två uppbrott inträffade, på sätt och vis. Jag hade en liknande upplevelse med min chef. Jag undrar om det hade gett mig en ny vinkel på att skapa skivan. “Leave it beautiful” och “It’s ok to forget me” är otroligt betryggande sylt. Jag hoppas att ni kommer över det och kan se på den ljusa sidan, njuta av varandras sällskap och uppskatta det ni har snarare än att dröja vid det förflutna.

Det finns vissa likheter med processen att släppa ett album. Att jag ser fram emot att komponera ny musik eftersom jag hade en fantastisk upplevelse att göra den musik som redan finns tillgänglig. Jag säger att du skriver ny musik ändå. Du kanske också ska börja dejta under Corona-tiden.

Jag antar att vi får reda på det. Den 16 september släpps albumet “Leave it beautiful”. Faktum är att den norska popsensationen som nu slår vågor runt om i världen går under artistnamnet Astrid S. Men hennes förnamn är Astrid Semplass.

Vad hennes sociala medier hanterar är

Hon går efter handtaget @Asstrid på Snapchat och handtaget Astridsofficial på Instagram. Dessutom kan du hitta henne på Twitter under handtaget Astrid S. Den lilla norska staden Berkåk i norra Norge är där Astrid ursprungligen kommer ifrån.

Det som fick henne till stjärnstatus

Under säsongen 2013 av Norwegian Idol slog Astrid äntligen igenom för fem år sedan. Hon placerade sig på sjätte plats i turneringen, men hennes arv kommer att leva vidare i hjärtat på hennes fans mycket mer. Efter det samarbetade hon med kända personer som Shawn Mendes och Katy Perry, och hennes karriär tog fart. Både “Hurt So Good” och hennes senaste singel, “Emotion”, var enorma hits över hela världen.

För vem dejtar Astrid S?

Enligt vad Modette berättade för mig när vi träffades första gången var Astrid aldrig singel och hade ett engagerat förhållande. Men eftersom hon föredrar att hålla deras anslutning hemlig, har vi ingen aning om vem denna lyckliga man är. Det är beklagligt att meddela att möjligheten att slinka in i Astrids direktmeddelande har passerat.

För vem dejtar Astrid S?

Enligt vad Modette berättade för mig när vi träffades första gången var Astrid aldrig singel och hade ett engagerat förhållande. Men eftersom hon föredrar att hålla deras anslutning hemlig, har vi ingen aning om vem denna lyckliga man är. Det är beklagligt att meddela att möjligheten att slinka in i Astrids direktmeddelande har passerat.

Peg Parneviks liv har varit något händelserikt den senaste tiden. Med sina många tolkningar fick hon en dundersuccé i TV4-programmet “Så mycket bättre” i höstas. “Bättre nu (Bröllopet)” – en cover av “Bröllopet” av Ellen Krauss – är en av de mest populära låtarna från den tiden.

Sebastian De la Vega, Peg Parneviks älskare, Peg Parnevik fortsatte i samma veva som “Så mycket bättre” genom att avslöja att hon hittat kärleken igen efter uppbrottet med musikproducenten Jesper Niklasson. Peg Parneviks Instagram-flöde är nu hårt befolkat med Sebastian De la Vega, som är hennes nya pojkvän.

Peg diskuterar också kopplingen på deras podcast, “Peg & Penny”, som de är värdar tillsammans med Penny Parnevik. En rad saker har kommit upp i deras samtal, bland annat att hon och hennes pojkvän skiljer sig tio år åt i ålder. Min födelsedag närmar sig. Om vi var 19 och 29 år gamla, ja, det är mycket, säger Peg i ett podcastavsnitt, men de är väldigt jämna nu.

Astrid S Pojkvän
Astrid S Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!