Behrouz Badreh Längd

Behrouz Badreh Längd
Behrouz Badreh Längd

Behrouz Badreh Längd

En ny Bäst i test är äntligen här! Behrouz “Berra” Badreh, som är känd på YouTube, är en av deltagarna i år. Nyheten att TV4 tar över SVT:s populära program Bäst i test meddelades i våras av SVT. Det beror på att SVT:s budget helt enkelt inte räcker till för att täcka kostnaderna för rättigheterna. Som de gjorde när programmet gick i SVT sitter Babben Larsson, 66, och David Sundin, 46, kvar vid rodret.

Sedan första säsongen av Bäst i test för sju år sedan har de varit programledare. Babben sa att längden på showen förlängs på grund av reklamavbrott i förhållande till nyheterna om kanalövergången. Istället kommer varje avsnitt att pågå i 1,5 timme. Bland deltagarna som TV4 avslöjade i november inför den kommande säsongen av Bäst i test finns Behrouz “Berra” Badreh!

Behrouz “Berra” Badreh blev berömmelse på det sättet

Majoriteten av Behrouz Badrehs (eller “Berra” för kort) YouTube-framträdanden visar hans 30-åriga partner Anis Don Demina. För några år sedan gjorde han ett framträdande där, och nu är han stammis. När dokusåpor som Gift vid första ögonkastet eller Första dejten sänds reagerar Berra och Anis ofta på dem tillsammans.

Du kan också hitta podden som de två kör på YouTube. Anis och Berra tar ofta emot gäster och har en låda bredvid sin barberare, Hampus Lundgren, i Då wi är gåde. Det verkar som att Berra har gjort fler och fler framträdanden i media den senaste tiden. Hans framträdanden på Musikhjälpen i december och Bäst i test i vår är back-to-back! Formatet på programmet är så underhållande. Efter att ha spelat in över hälften av avsnitten erkänner han i podcasten att det är riktigt intensivt, speciellt med hänvisning till inspelningen av Bäst i test.

Behrouz “Berra” Badreh, vad är din längd och ålder?

Kolla in Elite Prospects för att se hur lång Behrouz “Berra” Badreh är. Hans höjd är 173 cm, enligt rapporten! Augusti 1987 var Berras födelsemånad. Det innebär att han fyller 37 år under senare delen av sommaren 2024. Enkelt uttryckt är han lite äldre än sin matchade häst, Anis. Men i verkligheten, hur hittar man Berras Instagram-namn? Tja, han har otroliga 51 000 följare och går under namnet b ehrouzb adreh. Mycket bra!

Är Anis Don Demina Berras släkting, och vem dejtar Berra?

Trots sin täta vänskap har Anis och Berra inga blodsband. Trots deras nära vänskap kunde de inte vara mer olika. Till skillnad från Berra, som har varit i ett engagerat förhållande länge och inte är någon jättesugare, är Anis singel och gillar att festa hårt. 2023 avslöjade Behrouz Badreh sin relationsstatus när Aftonbladet bad honom att göra det.

Han är diskret om sin partner. Vi bor tillsammans; Jag har varit i ett förhållande länge, berättade han för tidningen. Sommaren 2024 kommer att markera Behrouz Badrehs (ibland stavat “Berra”) 37-årsdag. Han föddes den 19 augusti 1987. Behrouz Badrehs höjd är 173 cm, enligt rapporter från Elite Prospects.

Anais Don Demina och Behrouz Badreh

Anis Don Demina, en 30-årig YouTuber, visar ofta Behrouz Badreh i sina videor, där de två svarar på olika svenska TV-program. De är också värdar för en podcast som heter “Då är vi på” som radar. Anis Don Deminas YouTube-kanal har det också.

Anställning av Behrouz “Berra” Badreh

En fastighetsfirma som heter Liljeviksgruppen AB grundades av Behrouz Badreh, enligt hans LinkedIn-profil.

Är Behrouz Badreh i ett förhållande?

Aftonbladet publicerade en intervju med Behrouz Badreh från november 2023 där han bekräftade sin relationsstatus. När han blir ombedd att betygsätta sitt romantiska liv ger han det en perfekt poäng! Jag bor med min sambo och vi har varit tillsammans länge. Men han har fortfarande inte sagt vem Behrouz Badrehs flickvän är.

Konstnären Behrouz Badreh är född i Sverige och Iran. Det populära spelprogrammet “Bäst i test” har Behrouz Badreh som en av sina fem domare. Du kan se programmets debut på TV4 Play den 12 januari. Charlotta Björck, Johan Petersson, Maria Lundqvist och Mauri Hermundsson är övriga medlemmar i panelen.

Han har redan beskrivit sin misstro när han fick veta att han skulle delta i programmet för Aftonbladet.
Han informerade tidningen att han var livrädd att se att programmet hade miljontals tittare. “Bäst i test”-inspelningar kan bli dyra. Behrouz “Berra” Badreh, som är kvar på rehab efter inspelningen, är ett utmärkt exempel.

Efter det, sa han, hade han problem med att gå rakt. Hans YouTube-videor får genomgående miljontals visningar. Men när 36-åriga Behrouz Badreh (ofta stavat Berra) gör ett framträdande i “Bäst i test” snart, kommer han att vara en främling för många. Även om han fortfarande är i ett tidigt skede av sitt yrke jämfört med de andra, uttrycker han sin förhoppning om att folk ska lära sig mer om honom när han går framåt.

Skapa YouTube-videor tillsammans med Anis Don Demina

Hans 30-åriga flickvän, YouTubern och artisten Anis Don Demina, är en vanlig syn för dem som känneroj honom. De två kompisarna spelar in sina reaktioner på olika tv-program och lägger upp dem på YouTube. Tack vare formatet har det blivit väldigt populärt. Ändå var det på väg att aldrig äga rum.

“Nej, jag vet inte” var mitt första svar. Det föll mig aldrig in att någon skulle titta. När det gäller Anis, “vi gör en video och om den inte är bra, gör vi inte fler”. Även efter tre år fortsätter de att ladda upp en eller två videos varje vecka.

David Sundins meddelande: “Trodde han körde”

Inte mindre än 47-årige “Bäst i test”-programledaren David Sundin överraskade Behrouz Badreh en dag glatt med ett besked. I sitt brev till mig frågade han: “Blir du inte ledsen om jag föreslår dig för “Bäst i test?” Jag tog det som ett skämt. Efter det förklarar Behrouz Badreh, “Jag trodde att de kanske ville att jag skulle vara gäst i bara ett avsnitt.” P.

Han säger att han blev förvånad över att höra att han skulle medverka i varje avsnitt på grund av sin position i panelen. Han uttrycker sin rädsla när han inser att miljontals människor ställer in sig på showen.
Efter inspelningarna har jag vid enstaka tillfällen vaknat mitt i natten och tänkt: “Åh nej, jag borde ha gjort det här istället.”

Trots detta uttrycker han sin glädje över att ha spelat in showen och uttrycker sin önskan om ett positivt mottagande. I de flesta fall mer än kompenseras min bristande intelligens av att jag alltid ger 110%. Det är min uppriktiga önskan att publiken ser mig som ett innovativt tillskott till tv-apparaten.

Den svenska entreprenören, influencern, skådespelaren och TV/YouTube-personligheten Behrouz Badreh (alias Berra) föddes den 19 augusti 1987. Familjen Badreh från Iran bosatte sig på Ekerö, där Badreh tillbringade sin barndom. Från tidig ålder spelade han ishockey ända upp till semiprofessionell nivå innan han bestämde sig för att avstå från en karriär inom idrotten till förmån för en affärskarriär.

Även fotbollsklubben Ekerö BoIS har haft Badreh som ordförande. Studentfabriken AB, Invecci AB och Liljeviksgruppen AB är bara några av de verksamheter som Badreh har startat. Svenska Spels Trisslotter hade med Badreh i en annons som sändes 2017. 2020 gjorde Badreh sin YouTube-debut på Anis Don Deminas kanal och har varit en regelbunden besökare sedan dess.

Han är värd för videobloggar och poddar tillsammans med Demina, där de diskuterar och kritiserar olika tv-program. Dessutom driver Badreh sina personliga Instagram- och TikTok-sidor. Badreh medverkade i TV4:s upplaga av “Fångarna på fortet” 2023. Han var med i säsongen 2024 av Bäst i test, ett underhållningsprogram, som permanent paneldeltagare.

Bland Behrouz Badrehs många YouTube-fans kan Anis don Deminas parhäst ha flest följare. Där svarar de ofta på program som “First Date” och “Bachelor in Paradise” på tv. Dessutom har Badreh gjort framträdanden i flera don Demina-resevloggar. “Då börjar vi” är en podcast med Behrouz Badreh och Anis don Demina som också sänds live och laddas upp på YouTube.

Är Behrouz Badreh i ett förhållande?

Faktum är att Behrouz Badreh är i ett förhållande. Han gav sitt kärleksliv ett femstjärnigt betyg och sa att han är “upptagen” i en intervju med Aftonbladet i november 2023. Vi bor tillsammans; Jag har varit i ett förhållande länge, berättade han för tidningen.

Nedan presenteras toppmoderna Bäst i testhuset: “Wow feeling”

Har Behrouz “Berra” Badreh nominerats till Bäst i test 2024? “Bäst i test” 2024 sänds på TV4, och Behrouz Badreh är permanent paneldeltagare. För att inte tala om att det inte var en picknick att skapa en YouTube-kanal och en podcastprofil. Två dagar senare slet jag en muskel i min axel, och under de följande dagarna hade jag problem med att gå upprätt. Enligt vad han berättat för Aftonbladet sker det dock när han är riktigt arg. Johan Petersson, Maria Lundqvist, Mauri Hermundsson, och Charlotta Björck är bland de andra deltagarna i årets säsong.

Behrouz Badreh Längd
Behrouz Badreh Längd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!