Amanda Nildén Pojkvän

Amanda Nildén Pojkvän
Amanda Nildén Pojkvän

Amanda Nildén Pojkvän – Av någon anledning kunde han aldrig skapa sig ett namn efter att ha flyttat från högsta divisionen till Premier League vid 19 års ålder. Efter fyra år och flera lån har Viktor Gyökeres äntligen hittat den. Resan har bevakats noga av Amanda Nildén, som är Juventus-spelare och flickvännen. Efter det kommer du att se att han återupptäcker vem han är och får tillbaka sitt självförtroende.

Att komma dit du är nu i mästerskapet har varit en kamp i uppförsbacke. Efter att ha gjort det stora hoppet från BP i Super One till Brighton var Viktor Gyökeres aldrig en stöttepelare i Premier League-truppen. Snarare gjordes lån till Swansea, Coventry City och St. Pauli, ett lag i Tysklands andra nivå.
Enligt Gyökeres har det blivit något turbulent tidigare i veckan.

Efter det tog han plats på en pallplats medan han var utklädd som landslag. 23-åringen kallades in när Zlatan Ibrahimovic tvingades dra sig ur VM-kvalet, efter sina nio mål i den engelska andraligan. Gyökeres är en spännande typ av spelare enligt mig; han är en power forward som är ostoppbar och får jobbet gjort snabbt.

Förbundskapten Janne Andersson säger att han gillar den här sortens försvar eftersom det är tråkigt att möta som mittback. Under träningen presterade han utmärkt. Det han har visat har gett mig glädje, men det finns alltid ett gap mellan träning och spel. Befordran av en ny spelare med BP-anknytning till A-landslaget har glädjat Ludwig Augustinsson.

Dessutom säger han att anfallaren är en framtidsspelare. Jag har känt honom i några år, och det är riktigt roligt. Jag tror att han har sett bra ut och bär det till träningen; du har sett hans potential, och det är fantastiskt att han verkligen har slagit igenom i mästerskapet. Det är framtiden; det finns mycket utrymme för tillväxt och löfte.

Men det är spännande att han får möjligheten, och jag tror att han fortfarande har mycket att erbjuda; han har bara nyligen börjat göra intryck i Championship genom att sätta upp mål, och det verkar som om han har mycket mer att komma.

Amanda Nildén Pojkvän

Hans fästmö om hemligheten bakom hans framgång

Viktor Gyökeres flickvän Amanda Nildén är mycket stolt över sin fotbollskarriär i Italien då han tränar med A-landslaget. Han har lagt ner mycket tid och kraft bakom kulisserna för att få en plats i landslaget, och jag kan berätta att det har gjort mig väldigt stolt. Nildén, som nyligen skrivit på med Juventus, uttrycker sin glädje och stolthet över sin tidigare lagkamrat.

Coventry förvärvade Viktor Gyökeres från Brighton under sommaren förra året. En viktig komponent för framgång, enligt flickvännen. Han känns inte längre som om han är på lång sikt, efter att ha upptäckt rätt klubbval. Du kan se honom återupptäcka sig själv och återfå sin självsäkerhet efter att han stannat i Coventry permanent och fått tränarens enorma förtroende.

För att vara tillfreds i sin omgivning gör väldigt mycket. Att du är helt fördjupad i teamdynamiken och aldrig känner dig ensam. Den presterar förträffligt. Det har hjälpt Viktor väldigt mycket tycker jag. Det hjälper att ha en partner som är en fotbollsspelare i toppklassen också. Eftersom vi har varit med om liknande upplevelser är det betryggande att veta att vi kan prata om allt och allt.

Jag ser det som en win-win situation för oss eftersom vi kan vara hjälpsamma för varandra. Under sin första säsong i Brighton spelade både Viktor och Amanda för laget. Båda deras karriärer har sedan dess gått till nya nivåer. Vi föredrar att vara i närheten av varandra, men om en bättre möjlighet dyker upp bör det inte vara en avgörande faktor. Ändå hoppas vi kunna slå oss ner nära varandra och dela ett hem någon gång. Men enligt Amanda Nildén “det får vi ta då” då de har sina kontrakt och får se vart det leder dem.

Föreställ dig att du var en spelare för samma lag igen. Hur skulle det kännas?

Jag hoppas verkligen att det blir verklighet någon gång; annars hade det varit en dröm. Som stjärnspelare för det svenska fotbollslandslaget fortsätter Amanda Nildén en lång rad fotbollsspelare i sin familj. I det kommande EM 2022 kommer hon att göra sin mästerskapsdebut när hennes lag tar emot Nederländerna.

Efter att ha blivit försenat med ett år på grund av pandemin började EM 2022 i England äntligen onsdagen den 6 juli. Det svenska damlandslaget möter sin första motståndare, Nederländerna, lördagen den 9 juli. En av årets fotbollstalanger är Amanda Nildén som ska göra mästerskapsdebut i EM-laget 2022. För att vara ärlig, hur mycket är känt om det nya stjärnskottet?

Emily Nildéns släkthistoria

David Nildén, Amandas pappa, och Jim Nildén, hennes morfar, var båda fotbollsspelare för AIK. Med farfar Jim hade “Jimpa” etablerat fotbollsarvet och spelat 124 matcher för moderklubben mellan 1961 och 1971 är familjen ett aktat namn inom AIK. Efter att ha bott i Råsunda en tid flyttade familjen till Bromma. Där kom hon med i Brommapojkarna som femåring.

Jag tror inte att det blir överdrivet, även om jag är uppvuxen med mycket fotboll. Hon sa till Aftonbladet tidigare i år att fotboll helt klart är ett samtalsämne vid varje familjemiddag. Hennes briljans var tydlig från en ung ålder. För det svenska ungdomslandslaget har Amanda Nildén varit med sedan F15, det inledande laglägret. Hon debuterade för A-landslaget i början av 2021 mot Malta, och hon har även spelat fjorton U23-landskamper. Nuförtiden kan du hitta henne på planen för Juventus FC i Italien.

Berätta för mig hennes ålder

Amanda Nildén är 23 år gammal, född den 7 augusti 1998.

Berätta hennes längd

På Juventus hemsida står det att Amanda Nildéns längd är 163 cm.

Kan du berätta för mig Amanda Nildéns lön?

Cirka 80 % av kvinnliga fotbollsspelare har månadsinkomster under 20 000 kr. Löneskillnaderna mellan män och kvinnor som spelar professionell fotboll i Sverige är stora. Enligt papper granskade av Nyheter24 från Skatteverket var Amanda Nildéns fastställda arbetsinkomst 2020 77 824 kronor.

Kan du berätta vem Viktor Gyökeres är som dejtar Amanda Nildén?

Amandas partner som spelar fotboll, Den 24-årige svenske anfallaren Viktor Gyökeres spelar för den engelska klubben Coventry City. De korsades i Bromma gymnasium under fotbollsträningen. Där började Viktor Nildén och Amanda Nildén för drygt fem år sedan dejta. I en intervju med Aftonbladet uttryckte Viktor Gyökeres sin glädje över att i så hög grad kunna utöva sina passioner.

Anfallaren Viktor Gyökeres tränar just nu med AIK efter att ha blivit utsedd till A-landslaget. I fjolårets VM-kval mot Grekland och Kosovo kom han även in för Zlatan Ibrahimovic. Champions League var hennes första officiella framträdande. Han har äntligen tagit sig in i landslaget.

Real Madrid Två av Sveriges sexigaste fotbollsspelare, Amanda Nildén (23), och Viktor Gyökeres (23), kommer från Coventry. Trots svårigheten att träffas just nu, konstaterar Amanda Nildén att de fortfarande firar med varandra. Viktor Gyökeres byttes ut för Zlatan Ibrahimovic i VM-kvalet mot Grekland och Kosovo efter att den sistnämnde tvingat Ibrahimovic att lägga av.

Det här är 23-åringens första inrop till det egentliga A-landslaget; han spelade i två landskamper under januariturneringen 2019. Det skulle vara en ära att få spela för mitt land och tävla på hög nivå om det blev uttaget till den nationella truppen. Enligt honom mår han jättebra och har haft en fantastisk månad med Coventry.

Ett mord i Coventry

Anfallaren har gjort sju mål på sex mästerskapsmatcher sedan den 11 september. Sedan den tidigare svenska klubben köpte Gyökeres från Brighton i somras har det varit mer avslappnat för honom. Han var utlånad i våras. I vintras skrev jag på med Coventry mitt under säsongen, och jag började säsongen med bara sju matcher under bältet.

De köpte av mig, så nu känner jag mig mer som en lagkamrat, och jag har varit med dem hela säsongen. Mitt hjärta var inställt på Coventry. Enligt Gyökeres, som förklarar anledningen till att det lossnade, visade de det korrekt. Efter att ha återvänt BP till allsvenskan och gjort tretton mål i Superettan 2017 lämnade han Brommapojkarna vid nitton års ålder.

Innan han spelade för Premier Leagues U23-lag och gick på lån till St. Pauli, Swansea och Coventry, värvades han av Brighton & Hove Albion. Jämfört med att spela med en lånespelare kan klubbar tjäna mer på att spela en spelare som är där permanent. När jag gick ut på lån kändes det att det här ibland.

Under min tid på Swansea tvivlar jag på att jag hade en verklig möjlighet. Han påpekar att kontraktet med Coventry, som löper till juni 2024, är en välkommen förändring till något mer permanent. För drygt fem år sedan, under fotbollsträningen på Bromma gymnasium, blev Viktor Gyökeres och Amanda Nildén ett par.

2020 återvände hon hem till Damallsvenskan och Eskilstuna United, medan hennes pojkvän gick på lån till andra internationella klubbar. Hon hade tidigare lämnat BP för AIK, men hon reste till England och spelade för Brighton & Hove Albion, samma klubb som Viktor. Amanda Nildén, en mittfältare, fick sin damlandslagsdebut i vintras och flyttade sedan upp på utvecklingsstegen i somras för att ansluta sig till Juventus, Italiens mästarklubb.

Medan Viktor tränade med herrlandslaget den här veckan gjorde hon sin Champions League-debut i en 3-0 bortaseger för Juventus mot Servette Chenois, och hon kom in i den 81:a minuten. Detta har varit en livslång ambition för mig. Hon säger till Sportbladet att det var en alldeles fantastisk upplevelse att vara medlem i Champions League. Det var fantastiskt att Amanda kunde komma in och få möjligheten. Enligt Viktorr Gyökeres, vi hade en briefing och möte med landslaget innan deras match, men jag bevittnade det direkt efter.

Amanda Nildén Pojkvän
Amanda Nildén Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!