Gizem Erdogan Familj

Gizem Erdogan Familj
Gizem Erdogan Familj

Gizem Erdogan Familj – Enligt Gizem Erdogan är det hans år. Hon har bott utomlands hela våren, skriver på egna projekt, väntar sitt första barn med sambon Göran Kling och tar emot priser till vänster och höger. Edvardpriset, presenterat av Kvällsposten, är hennes senaste betydande utmärkelse. Imponerande måste jag säga. Ganska mycket. Det har fått mitt hjärta att sjunga, och jag är djupt tacksam.

Den 36-årige Gizem Erdogan sitter vid ratten. Frukost på Lundbergs konditori i Gröndal, Stockholm, har föreslagits av hennes 44-åriga sambo Göran Kling. Kvällsposten/Expressens ekipage väntar utan att hon vet om henne vid parkeringen med Edward-pokalen, en av Nöjes-Sveriges mest prestigefyllda utmärkelser. Jasså? Finns det en present till mig? Hörde du om det här, Göran? säger Gizem Erdogan som blev helt förbluffad.

Över sin gravida mage bär hon en uppknäppt blus och en knälång kappa. Varken graviditeten eller väntan på att ungen ska komma, som är planerad till “till hösten”, har varit trevligare än väntat. Enligt Gizem Erdogan njuter han mer av det än han förväntat sig. De hade observerat den förestående ankomsten av barnet “på TV” (ett ultraljud) dagen innan. Mycket aktivitet och energiska gester där inne, enligt Gizem verkar bebisen mycket lik sin mamma.

Skrattar av den växande babybulan

Partner Göran planerade ett överraskningsmöte och de träffas för frukost på ett kafé. Uppenbarligen är det en omhuldad gammal rutin. Jag och Göran fikar vanligtvis först på morgonen. Gizem tycker att det är fantastiskt att tillbringa lite tid tillsammans först på morgonen. Hon klappar då och då på statyetten av Edvard som hon har bredvid sig. Hon anmärkte att deras runda magar är identiska.

För Gizem Erdogan är “Sverige är ganska litet, att öka möjligheterna och göra fönstret lite större”, att jobba utomlands är hennes yttersta mål efter att ha tillbringat våren i London. Det finns egentligen ingen särskilt stark relation till Stockholm. Jag identifierar mig mer som Öresundstjej än Stockholms- eller Göteborgstjej.

Gizem Erdogan Familj

Sorgen följde. Den olyckliga Leah

Hon blev berömmelse efter att ha porträtterat rollen som poliskvinnan Leah i Tunna blå linjen i Skåne. Att springa upp på en scen under inspelningstillfällen är en populär sport i Malmö. Showen har redan meddelat sin avsikt att filma i Malmö. Malmöborna var verkligen uppmuntrande och stöttande när de stod och applåderade på inspelningsplatsen. Efteråt stod vi och pratade.

Leah kommer inte att vara med när produktionen för säsong 3 snart börjar. I förra avsnittet försvann hon sorgligt och abrupt. Det var ändå Gizem som önskade publicering. Jag kände mig förberedd, faktiskt. Dessutom är det bra för en serie som lockar nya tittare på grund av dess popularitet. Dessutom är det ibland nödvändigt att eliminera nyckeltecken.

Jag håller med, det var en tragisk händelse. Mitt hjärta går ut till Leah. När jag tänker på henne gör jag ont i hjärtat. De var nyfikna på att se hennes tillfrisknandeprocess. Ingen tvekan om det – hon kommer att sakna det. Igår träffade jag Oskar (Törringe, anm. till redaktionen). Då kände jag mig avundsjuk för att de ska börja snart. Tänk dig själv i Malmö. Wow, det är fantastiskt.

Äntligen ägde 2023 års ELLE-gala – Sveriges mest glittriga evenemang – rum igår. Klädda i sina mest eleganta och sofistikerade former var varje medlem av kändiseliten närvarande. För att vara säker, inte ens Sofia och Carl Philip planerade att hoppa över festen. Tillsammans med prisutdelningarna kom även beskedet att en av skådespelerskorna i Thin Blue Line väntar barn.

Visa upp sin mage – Gizem Kling Erdogans graviditet

Det är Gizem Kling Erdogan som bekräftar Elles misstankar om hennes graviditet och stolt visar upp sin växande mage. Skådespelaren har gjort gästspel i flera kritikerrosade program, bland annat Thin Blue Line och Caliphate, samt i SVT:s julkalender 2021 och nu senast Netflix The Playlist. Dessutom nominerades Gizem till och vann en Kristall för bästa kvinnliga skådespelerska 2020.

Gizem Kling Erdogan på ELLE Gala 2023 röda mattan

Fantastiskt snygg på den årliga modevisningen! Redan innan de gifte sig hade hon tagit Göran Klings efternamn, vilket tydde på hur länge hon varit med honom. Gizem meddelade Aftonbladet 2021 att paret ska gifta sig efter att ha varit tillsammans under en längre period. Trots att han har 14 000 Instagram-följare och visar upp sina smyckesdesigner där hoppade Göran Kling, en framgångsrik smyckesdesigner, evenemanget.

ELLE-galans berömda matta har varit platsen för tidigare avtäckningar av ytterligare tillägg. 2015 beslutade superparet Filippa Rådin och Anja Pärson att tillkännage sitt andra barns förestående ankomst för den svenska allmänheten och dela sin glädje med hela landet. Vi har bekräftelse på att The Thin Blue Line kommer tillbaka för en tredje säsong.

För en kort tid sedan satt de som avgudade Tunna Blå Linjens trasiga grupp Malmöpoliser och satt klistrade vid fönstret fick några goda nyheter. Du får ha tålamod eftersom SVT redan har deklarerat att det kommer en tredje säsong. Inte förrän hösten 2024 förväntas den göra sin debut.

Gizem Erdogans återkomst har inte meddelats, men vi kommer att fortsätta följa vardagen för Sara, Magnus och Jesse. Detta kommer inte som någon överraskning för tittarna från tidigare säsonger; trots allt minns alla den chockerande finalen i säsong 2. Mellan 2012 och 2015 gick Gizem Erdogan på Malmös Teaterhögskola.

Utöver sitt medlemskap i den fasta ensemblen på Göteborgs Stadsteater, där hon framförde Alice i Underlandet, har hon även medverkat i produktioner på Stockholms Kulturhuset Stadsteatern. Hennes första långfilm var 2015 års Svenskjävel. På Guldbaggegalan 2018 nominerades hon till en Guldbagge för bästa kvinnliga biroll för sin roll i 2017 års långfilm Dröm vidare. Stockholms filmfestival nominerade Erdogan till Rising Star Award 2017.

Hon utsågs till Kristallen 2020:s kvinnliga skådespelerska i en tv-produktion för sitt framträdande i Kalifat. För sin insats som Leah i The Thin Blue Line nominerades hon även till Kristallen 2021 för bästa kvinnliga skådespelare. Hon gjorde ett framträdande i Knyckertz’s An Honorable Christmas 2021-kalender. Den årliga Elle-galan ägde rum i Stockholms Grand Hôtel den gångna helgen och modefirandet var fullkomligt proppfullt av A-lister.

Skådespelaren Gizem Kling Erdogan, som har medverkat i filmer som Love and Anarchy, Caliphate och The Thin Blue Line, var bland de närvarande. Lång kjol, jacka och crop top var hennes klädsel för stylisten Maria Barsoums show med jeanstema. Klädseln var dock inte det enda som fångade folks ögon. Skådespelerskan bekräftade sin graviditet för Elle genom att visa upp sin växande mage.

“Det händer saker.”

Tidningen intervjuade henne tidigare på kvällen och hon diskuterade sina framtidsplaner under hela samtalet. Det finns ett par saker jag inte kan diskutera just nu. Gizem Kling Erdogan uttrycker sin ivriga förväntan på sommaren. Dessutom hävdar skådespelaren att hans nuvarande situation är den bästa han har haft på länge. Det händer saker antar jag. Och du får se! försäkrar hon Elle.

Sedan en lång tid tillbaka har hon ett förhållande med den framgångsrika smyckesdesignern Göran Kling. Redan innan de gifte sig fick hon hans efternamn. Gizem berättade för Aftonbladet 2021 att de planerade att knyta ihop säcken efter att ha varit tillsammans ett tag.

Oron för moderskapets traditionella gränser

Gizem Kling Erdogan delade nyligen med sina tankar om moderskap i en intervju med Vi. Att jag föddes som hona är något jag fortfarande inte har bearbetat helt. Moderskapet har bidragit till den nedgången. Övergången från tjej till kvinna har varit ganska svår för mig. Dessutom har det hållit i sig länge.

Förmodligen tjugo år. Jag strävar efter att vara någon som inte är så typisk mamma. Efter att ha sagt “Jag vill bli en gladare och friare kvinna”, fortsätter hon med att säga: Med det sagt lyckades jag komma till insikten under en session att jag förmodligen vill ha en familj. Jag kände en lättnad när jag gick. Men det faktum att det verkar som att många av de kvinnor jag känner hamnar i heta bråk med sina barn är fortfarande skrämmande för mig.

Och mina tvivel har återvänt sedan vi först tog upp dem. En ny mamma är på väg för skådespelerskan Kalifat och Thin Blue Line. Det försäkrar hon Elle om. Gizem Erdogan uppgav att hon mår bättre än någonsin i en intervju med tidningen som utspelade sig på röda mattan. Det händer saker, konstaterade hon. Hon avslöjade dock sin växande babybula i jeanskjol under galans modepresentation.

“Ser fram emot sommaren”

Gizem Erdogan upplever en hastig uppgång i sitt yrke. Hon utsågs till “Shooting star” tillsammans med nio andra europeiska skådespelare på den berömda filmfestivalen i Berlin. Men Erdogan föredrog att förbli mamma i frågan om vad som kan hända i framtiden. I en intervju med Elle uttryckte Gizem Erdogan sin spänning inför den kommande sommaren.

Gizem Erdogan Familj
Gizem Erdogan Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!