Bella Hadid Sjukdom

Bella Hadid Sjukdom
Bella Hadid Sjukdom

Bella Hadid Sjukdom – Supermodellen Bella Hadid har kronisk borrelia (CLD), en sjukdom som inte kan ses. Hon och hennes mamma och lillebror har en kronisk sjukdom som de alla kämpar tillsammans för att dokumentera på Instagram. Enligt ett Instagram Story-inlägg av Bella Hadid upplever hon ofta flera av symptomen på kronisk lymfatisk sjukdom (CLD). Bella Hadid, en 23-årig supermodell, är inne och lider av en försvagande sjukdom. Kronisk borrelia (CLD) drabbade henne 2012, tillsammans med hennes mamma och yngre bror.

I sin Instagram-berättelse skildrade Bella Hadid en människokropp med en mängd olika symptom associerade med sjukdomen. Ångest, sömnlöshet, förvirring och migrän är alla mål för Hadids pilar. “Här är affären. Sjukdom utan synliga symptom”, beklagar hon på Instagram. Bella Hadid förklarar ytterligare sin förtrogenhet med sjukdomen och säger att hon har varit medveten om den sedan hon var 14 år gammal. Minst tio av dessa symtom dyker upp dagligen för mig… “Jag har skrivit seriöst sedan jag var 18 år gammal, men jag har gjort det sedan jag var 14”, säger Bella Hadid.

Kan inte fortsätta spela spelet

Modellen, då 15 år gammal, fick diagnosen 2012, vilket gjorde slut på hennes drömmar om att bli en professionell ridsport. Kampen med att hantera diagnosen har varit något Bella Hadid har diskuterat tidigare. Den svåraste delen av den här resan, sa hon till People, är att bedömas utifrån hur du ser ut snarare än hur du känner. I över ett decennium har modellen Bella Hadid, nu 26 år gammal, kämpat mot en mängd olika kroniska åkommor.

Enligt hennes Instagram-inlägg, “Jag har så mycket tacksamhet och perspektiv på livet, dessa 100+ dagar av borrelia, kroniska sjukdomar, behandlingar och nästan 15 år av osynligt lidande var värda det.” Hon fortsätter med att förklara hur utmattande det var för henne att hålla uppe utseendet för sina nära och kära medan hon var sjuk. Men hon är tacksam för den väg det har gett henne.

Hennes fans behöver inte oroa sig för hennes hälsa, eftersom hon försäkrar dem upprepade gånger. med alla er äntligen friska, skulle jag göra det om igen. Jag tillskriver allt bra med mig själv till den upplevelsen, säger hon. Jag fick fästingbett. Borrelia, som hon fick av ett fästingbett på sin hästgård, bekräftades för Bella 2016. Sjukdomar som inte behandlades tillräckligt snabbt utvecklades ofta till kroniska former.

Jag var så trött hela tiden att jag hade svårt att hitta till Santa Monica från mitt hem i Malibu. Mitt sinnes grumlighet hindrade mig från att se klart. Jag var tvungen att ge upp min häst eftersom jag bara inte kunde försörja den ordentligt. Hon reflekterade då i Evening Standard, “Det var den värsta tiden i mitt liv.”

Yolanda Hadid, Bella Hadids mamma, lider också av det. Och naturligtvis hände det, när hon postade ett foto på sig själv när hon rider en häst senast i december förra året. Supermodellen berättade också om sin kamp med borrelia vid det första evenemanget för saken, kallat Uniting for a Lyme-free world.

Bella Hadid Sjukdom

Hon fortsatte, “Jag vet hur det känns att inte kunna gå upp ur sängen på grund av bensmärta och utmattning, och att ha dagar då du inte vill umgås eller ha människor omkring dig på grund av ångest och hjärndimman som gör det inte värt det,” och tillägger att “efter år av detta börjar du vänja dig vid att leva med sjukdomen istället för att bli botad och kunna gå vidare med ditt liv.” Nu dokumenterar Bella Hadid sin upplevelse av sjukdomen även på Instagram.

Nyligen släppte supermodellen Bella Hadid en Instagram-uppdatering där hon avslöjade att hon lider av ångest. Hon hävdar att sociala medier överdriver människors lycka och att hon har ett sammanbrott varje dag. Med hjälp av Will Smiths dotter Willow Smith som bollplank öppnar Bella upp om hennes kamp med mental hälsa i ett Instagram-inlägg. Till en serie bilder på sig själv som gråter, skriver Bella ett långt stycke som beskriver hur hon de senaste åren också har kämpat mot ångest och psykisk ohälsa.

Tror du att du gjorde något fel?

i sina trosor för Victoria’s Secret Fashion Show trots att ha gjort det i tre år. “Mattematiken fungerar helt enkelt inte”, sa hon på Vogue Fashion Show 2019.

Avbrutna familjeband

Som en sidoanteckning var Bellas familj som helhet fångad i dåligt väder inte långt innan den här historien publicerades. Efter en oenighet mellan Zayn Malik och Gigis mamma bröt paret nyligen upp. Yolanda Hadid hävdar att han ropade hennes namn och knuffade in henne på ett kontor, vilket motsäger den tillgängliga informationen. Gigi och Zayn har redan varit föräldrar till bebisen Khai i ett år.

Den tjugoåriga amerikanska supermodellen Bella Hadid är en talande illustration av hur ett vackert leende och ett attraktivt utseende ibland effektivt kan maskera ett svårt tillstånd. Hadid slet det figurativa bladet ur min mun den här veckan och avslöjade att hon fick diagnosen borrelia 2012. Avslöjandet kom vid en välgörenhetsmiddag i New York för att samla in pengar till forskning om borrelia.

I sitt tacktal sa Bella Hadid att hon lider av kronisk trötthet och bristande vakenhet på grund av borrelia, trots att hon kan sova 14 timmar om dagen. Om du bara tittar på ytan kanske en persons liv inte verkar vara vad det verkligen är. Hadid sa till Us Weekly efteråt att det är utmanande att alltid bli granskad utifrån ens utseende snarare än ens karaktär eller personlighet.

Bella Hadid och hennes bror Anwar fick båda diagnosen borrelia efter att deras mamma, Yolanda, ursprungligen drabbades av sjukdomen. Det faktum att många medlemmar i samma familj insjuknar i borrelia är dock inte utan motstycke, eftersom familjer tenderar att samlas i samma områden där fästingar som bär borrelia trivs, om de har otur. Eftersom symtom som utmattning, muskelömhet och koncentrationssvårigheter kan ha många orsaker, är det inte ovanligt att tillståndet förblir oupptäckt ett tag, som det gjorde i familjen Hadid.

Behandlingen av borrelia bör börja snabbt. Denna fästingburna sjukdom, känd som borrelios, är utbredd över stora delar av Sverige. Antibiotika kan effektivt behandla denna sjukdom, men det är bäst att påbörja behandlingen så snart som möjligt för att undvika att sjukdomens komplikationer sätter in. Om du märker en röd ring runt huden som är mer än fem centimeter i diameter kan du ha en infektion.

Trötthet och ömma muskler upplevs också ofta. Ledbesvär och kortvarig ansiktsförlamning är bara två symptom på sjukdomens progression till nervsystemet, vilket kan uppstå om tillståndet inte åtgärdas. Om du vill lära dig mer om borrelia, gå hit. Kronisk borrelia (CLD) drabbade Bella Hadid, då 23 år gammal, tillsammans med sin mamma Yolanda, då 56, och yngre bror Anwar, då 21. Hon har delat en bild av människokroppen tillsammans med en lista över symptom associerade med sjukdomen på hennes Instagram Story.

Sjukdomar som ångest, sömnlöshet, desorientering och huvudvärk är alla mål för Bella Hadids pilar. Absolut sanning. På sin Instagram Story kallar hon det “den osynliga sjukdomen”. För att lägga sten på skada säger hon sig ha känt till sjukdomen ända sedan hon var 14 år gammal. Varje dag sedan jag var kanske 14 (men mer intensivt efter att jag blev 18) har jag upplevt minst 10 av dessa symtom.

Den då 15-åriga modellen fick höra att hon inte kunde göra karriär som professionell ryttare efter att ha diagnostiserats med sjukdomen 2012. Bella Hadid har varit öppen med utmaningarna med att acceptera diagnosen. Den svåraste delen av hennes resa, sa hon till People, var att bedömas utifrån hur hon såg ut snarare än hur hon kände. Den 26-åriga modellen, som diagnostiserades med borrelia 2012, delade nyligen de goda nyheterna att hon “äntligen mår bra”, och uppdaterade följare om sina framsteg efter “osynligt lidande” i över ett decennium.

Hon postade en serie selfies, gruppbilder och hälsorelaterade dokument till Tiktok, inklusive sådana där hon höll i droppar och gosade med sin hund, Miss Beans. Hon taggade det, “Jag och fröken bönor på en promenad mellan behandlingarna” och lade ut det på nätet. (Bör inte på att påminna mig om hur sjuk jag ser ut.)

Bella Hadid Sjukdom
Bella Hadid Sjukdom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!