Bianca Salming Pojkvän

Bianca Salming Pojkvän
Bianca Salming Pojkvän

Bianca Salming Pojkvän – I en intervju med Expressen berättade Bianca Salming om hennes pappas, Börjes död, med ordet “overkligt” för att beskriva sin sorg. Hon uppskattar också det stöd familjen fått från hockeygemenskapen och Sveriges folk. Tobias, hennes pojkvän sedan flera år, är den hon omhuldar mest.

Sedan Börje Salming gick bort för en vecka sedan har det gått mycket tid. Hans insatser för svensk hockey kommer att bli ihågkommen för all framtid. Salming blev en framträdande plats som en stor sport. Han spelade i NHL, den bästa ligan i världen, och var en stjärna där i 18 säsonger. Han var kapten för Tre Kronor, det svenska hockeylandslaget, och prisades för sina prestationer på isen och utanför isen långt efter sin pensionering.

Det sistnämnda exemplifieras av att det svenska damlandslaget vann sitt första världsmästerskap med hans hjälp redan på 1980-talet. De fick inte ekonomiskt stöd från Svenska Ishockeyförbundet förrän 1987, då de spelade i sitt första VM. Damlandslaget behövde en sponsor för att resa till Kanada och tävla, och Salming steg till planen och betalade sin väg.

Citat från Bianca Salming om förlusten av sin far Börje

Inte bara lämnar Börje Salming efter sig en nation i sorg, utan också en familj för vilken saknaden är omätbar. Totalt fick han fyra avkommor. Bianca, Börjes dotter, som har följt honom in i en karriär inom idrotten som friidrottare, pratade med tidningen Expressen om den oöverskådliga förlusten av sin pappa.

Till en början var det bara en djup känsla av sorg. Nästa steg var ilskan; du blev arg ibland. Och nu verkar allt surrealistiskt. Hon säger till Expressen att det sedan hon hörde nyheten i somras har verkat surrealistiskt. Världens utgjutande av sorg över hennes fars död har dämpats av de enorma hyllningar han fått från hela världen. När Börje Salming tog med sin familj till Toronto för två hemmamatcher möttes de med stående ovationer.

Salming hedrades på Times hockeygala på Avicii arena i Stockholm en vecka före sin alltför tidiga död. Den svenska allmänheten röstade fram den häpnadsväckande ovationen han fick av den kanadensiska publiken vid Canada Cup i Toronto 1976 som landets största hockeyögonblick någonsin.

Bianca Salming Pojkvän

Bianca har funnit stor betydelse i de senaste känslomässiga ögonblicken som inträffade när Salming hyllades av vänner och hockeysupportrar. Det har varit otroligt hjälpsamt för mig. Jag är dock mest nöjd med att pappa kunde bevittna hela denna händelse innan han gick bort. Det är smärtsamt att ta upp ämnet. Jag är överlycklig över den positiva responsen, men på ett sätt handlar det om min pappa.

Bianca Salming och hennes pojkvän delade ett minnesvärt första födelsedagsfirande.
Bianca hyllade en annan betydelsefull person i hennes liv bara några dagar innan Börje gick bort.
Dagen efter hade hon och hockeyspelarens pojkvän, Tobias Lindberg, ännu en händelserik dag. De markerade så småningom ett år av dejting med en fest.

I somras gav Bianca en intervju till Expressen där hon avslöjade att när det gällde att träffa sin mamma var Tobias mer nervös än att träffa sin pappa Börje. Tobias var mindre självsäker kring min mamma än jag. Hon sa då: “Pappa är så snäll, hon är lite mer på.”Nu när paret har varit tillsammans i ett år har Bianca lagt ut ett sött Instagrammeddelande till Tobias där hon firar deras första år tillsammans. Du har min eviga tillgivenhet.

Det här är bra stöd för Bianca Salming

Många av Biancas fans och vänner lämnar uppmuntrande kommentarer till henne under bilden.
Du behöver allt stöd du kan få just nu, skriver ett fan till Bianca i inläggets kommentarsfält.
En annan hängiven forsar över dess skönhet. Den 24-åriga friidrottaren och dottern till Börje Salming ser fram emot ett stort år 2023. Istanbul kommer att stå värd för inomhus-EM i mars.

För den 24-årige idrottaren kan det här mästerskapet bli årets höjdpunkt. Till Expressen diskuterar spänningsnivån inför tävlingarna. I torsdags var min första föreställning för säsongen, och det var väldigt.. vad kan jag säga? Bianca Salming säger till kvällstidningen att det var förvånansvärt bra. I skottet var hennes distans på 14,5 meter mycket nära personbästa. Han saknade bara 40 centimeter från sitt eget rekord! I toppform, om man så vill.

Beskriver hennes perfekta förhållande med sin 27-åriga pojkvän

Bianca Salming lämnar ett tumultartat 2022 bakom sig, men hon har mer än bara Istanbul-mästerskapet att se fram emot. Bianca Salming öppnar upp för Expressen om sin relation med sin nya pojkvän, Tobias Lindberg, 27. Pojkvännen är professionell hockeyspelare under veckan och har spelat flera matcher för det svenska landslaget. 27-åringen har varit i den tjeckiska klubben HC Vtkovice ett tag nu.

Som ett resultat uppstår spänningar se inom paret. Sedan Börje Salming gick bort för en vecka sedan har det gått mycket tid. Hans insatser för svensk hockey kommer att bli ihågkommen för all framtid. Salming blev en framträdande plats som en stor sport. Han spelade i NHL, den bästa ligan i världen, och var en stjärna där i 18 säsonger. Han var kapten för Tre Kronor, det svenska hockeylandslaget, och prisades för sina prestationer på isen och utanför isen långt efter sin pensionering.

Det sistnämnda exemplifieras av att det svenska damlandslaget vann sitt första världsmästerskap med hans hjälp redan på 1980-talet. De fick inte ekonomiskt stöd från Svenska Ishockeyförbundet förrän 1987, då de spelade i sitt första VM. Damlandslaget behövde en sponsor för att resa till Kanada och tävla, och Salming steg till planen och betalade sin väg.

Bianca Salming, nu 23 år gammal, är en välkänd friidrottare som även har rönt framgångar inom andra sporter. I somras tävlade hon i EM (EM) för friidrott i München och slutade på en imponerande åttonde plats totalt. Hennes pappa, den legendariske hockeyspelaren Börje Salming, hejade på henne från läktaren. Precis när nyheten om hennes pappas diagnos med den neurodegenerativa sjukdomen ALS spred sig över världen, drog EM igång. Hon sa till Sportbladet att hon uppskattade att han satt på läktaren med henne för man vet aldrig om han kommer att kunna resa och det är alltid väldigt roligt när han gör det.

Börje och Katarina . Salming är Biancas föräldrar

Börje Salming (som gick bort den 24 november 2022) och Katarina Pettersson (livscoach) fick en dotter som heter Bianca. Börje Salming gifte om sig med sin före detta fru Pia Salming efter deras skilsmässa och förblev gift med henne tills han gick bort.

Är Bianca Salming det enda barnet i sin familj?

Det finns tre personer i Bianca Salmings familj, varav en är ett biologiskt syskon. Rasmus Salming är född 1995 och vill till skillnad från sin berömda syster helst undvika rampljuset. Lär dig mer om Rasmus Salming och hans far, Börje Salming, i den här artikeln. Dessutom fick Börje Samling två barn till med sin första fru, Margitta Wendin, så Bianca har två halvsyskon till. Anders Salming föddes 1974 och Teresa Salming föddes 1976; paret skilde sig senare 1993 efter att ha fostrat sina barn tillsammans.

Bianca Salmings uppväxt.

Bianca Salming, nu 23 år gammal, föddes den 22 november 1998 i orten Salmi som ligger nära Jukkasjärvi i regionen Kiruna. Efter att ha flyttat till Vaxholm med sin familj när hon var ung blev Bianca engagerad i gymnastik, dans och hockey. Efter att familjen flyttade gick hon i sin pappas hockeyspelande fotspår genom att gå med i lagen för både tjejer och killar i Waxholm och Viggbyholm. Bianca Salming bor idag i en 37 kvadratmeter stor bostad i hjärtat av Stockholm. Dess prislapp är närmare fyra miljoner norska kronor.

Tobias, som dejtar Bianca Salming, är vem?

Bianca Salmings ihärdiga retas med sin hockeyspelares pojkvän, Tobias Lindberg, blir allt mer uppenbart. Han spelade tidigare för Timr och Väsby, men nu är han med HC Vitkovice från Tjeckien. Han spelade hemma i Sverige när vi började umgås, som Bianca förklarar i en intervju med Expressen i augusti 2022. Sedan i november, efter att vi officiellt blivit ett par, åkte han till Tjeckien.

Vi var båda lite tveksamma, men vi bestämde oss för att ge det ett försök ändå. Efter det får vi se vad som händer. Vi ska äntligen tillbringa sommaren tillsammans. Det har varit jättebra hittills.
För att hedra parets ettårsjubileum i november delade Bianca Salming en söt bild på dem online.

Bianca Salming Pojkvän
Bianca Salming Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!