Bonde Söker Fru 2023 Deltagare

Bonde Söker Fru 2023 Deltagare
Bonde Söker Fru 2023 Deltagare

Bonde Söker Fru 2023 Deltagare – Linda Lindorff reser för artonde året i rad ut på landsbygden på jakt efter ensamstående bönder som, liksom hon själv, är trötta på att vara ensamma och redo att slå sig ner. Tv-tittarna ges möjlighet att kontakta bonden som väckt sitt intresse genom att skicka brev. Många kandidater har hittat kärleken och haft barn i programmet under tidigare säsonger. Casting för “Bonde söker fru” (2023) sänds på TV4 och TV4 Play den 6 april klockan 20:01.

Ramsele, 24-årig fläskfarmare Alexander

Alexander, 24, bor i den pittoreska byn Ramsele, som ligger 9 kilometer (5 miles) nordväst om Sollefte. En glad kille som tycker om nästan alla aspekter av livet i de lantliga inlandet, med undantag för de långa pendlarna. Alexander har svårt att träffa människor eftersom han ofta måste resa 20 mil enkel väg bara för att gå på en dejt.

Fastigheten gränsar till den pittoreska Fjällsjöälven och trots sin ungdom har han redan renoverat sin farfars anrika hus och byggt en egen bastu där. Det är avgörande att pausa i ditt fullspäckade schema och uppskatta de enkla sakerna. Det ideala skulle vara att hitta en kvinna som delar hans entusiasm för att leva på landsbygden.

Alexanders favorittid på året är den årliga lastbilsträffen i Ramsele, för lastbilar är hans absoluta favoritsak i världen. Utomhussporter, som snöskoter och skidåkning, och att utforska Norrlands fantastiska landskap, är en annan viktig passion.

Köttbonde Mimmi, 28 år; landa

Den sydligaste spetsen av landet är hem för Mimmi, en tjej med ett brett utbud av intressen och färdigheter. Hon har kulinarisk utbildning, tycker om att åka motorcykelturer och jaga. Hon lyckades till och med hinna i tid till en buggykurs och några simlektioner förra året. Innan Mimmi kom tillbaka till släktgården tillbringade hon tid i England och Jämtland. Men nu är hon mer intresserad av jordbruk och boskap. Truls, favorittjuren, väger över 1 000 kilo men svarar på Mimmis vissling precis som en liten hund.

Bonde Söker Fru 2023 Deltagare

Mimmis ultimata gårdslivsmål är att renovera familjens vackra sekelskifteshus med sin blivande man. En motorcykeltur genom landets bakland, med sina slingrande grusvägar, finns också på bucketlistan. Om du är intresserad av att dejta Mimmi hjälper det om du tycker om att spendera tid på landet och inte har något emot att smutsa ner dina gummistövlar. Att arbeta med Mimmi ger dig tillgång till hisnande landskap, inklusive ett ställe att bo nära ett naturreservat och kungens jaktstuga.

Jens, 27 år; Hedemora, kött- och spannmålsbonde

Utanför Hedemora, på familjens praktfulla gård, bosätter sig Jens. Där hjälper han sin far med jordbruk och snickeri. En väg som han bestämt sig för redan vid femton års ålder. Att ta upp jordbruk och så småningom driva familjegården har alltid varit ett självklart och självklart mål. Men allt eftersom tiden har gått, så har också viljan att hitta kärleken. “Kärlekens ära är att upptäcka någon som du kan vara sårbar och öppna upp med.”

Hela Jens liv hade varit fokuserat på att hitta den perfekta tjejen och bilda familj med henne. Linda Lindorff tycker att han är bedårande. Han är stor, muskulös och förvånansvärt trevlig. Samma som Bamse” Jens bor helst i Hedemora, Dalarna, där han har familj och vänner. Han har aldrig varit på hotell tidigare, men att se världen med sin blivande make är fortfarande högsta prioritet.

Michael, 57, Falköpingsbo och strutsbonde

Michael, en 57-årig snickare med en företagsam känsla, bor strax utanför Falköping och etablerade en av de första strutsfarmarna i Sverige 1995. Omedelbart inspirerad såg han inget annat än potential för sig själv och Ann i projektet. De var trots allt strutsbönder och livet var äventyrligt och underbart ända fram till 1996, då allt vände upp och ner. Ann, som var ledig för att skaffa barn, vaknade en morgon, föll när hon gick upp ur sängen och dog senare av en hjärtattack.

De två tjejerna, Veronica, 3, och Joline, 6 månader, var ensamma hemma med sina föräldrar. Efter det är den första tiden nästan glömd av Michael. Allt som gällde var att ta sig igenom levande och skydda flickorna. Barn räddade mitt liv; utan dem skulle jag inte vara här idag. Det tror han till 100 procent.

Michael har satt sin familj och sina vänner först sedan dess. Det är dock på väg att ändras. Det är dags, säger de till honom, enligt hans döttrar. Michael hoppas att du vid 57 års ålder kommer att kunna bli kär igen och uppleva glädjen som kommer av att vara en del av ett par. Hans idealiska partner skulle vara en varm och generös själ som skulle njuta av att hjälpa honom med hans många gårdsrelaterade ansträngningar, från att öppna en gårdsbutik till att öppna ett kafé.

Michael har åkt på MC-semester till USA och han är ett stort fan av countrymusik. Han älskar att vara ute på vattnet, oavsett om han är i en motorbåt eller en kanot. Dessutom driver han en terrängjeep.

Hästbonde i Valbo, 23-årige Joel

Den perfekta killen för Joel skulle vara lite äldre änn honom, kapabel att fixa saker men inte nödvändigtvis intresserad av hästar. Han hoppas hitta någon som han kan bilda familj med och som han kan spendera resten av sitt liv med. Årets yngste bonde är en man som heter Joel, och han b anför familjegården. Det slutliga målet är att uppgradera till en större gård med ett helt eget stall.

Joel skulle vilja hitta en make som är lite äldre än honom, är användbar i huset och gillar hästar men inte nödvändigtvis. Han hoppas hitta en partner som han kan bilda familj med och som han kan tillbringa resten av sitt liv med. En blivande pappa som har en djup önskan att skaffa en egen familj. Du kan förvänta dig mycket buller om du blir tillsammans med Joel och hans 11 syskon och deras makar och avkommor. Hans vänner gillar att reta honom att han måste ha lim på rumpan eftersom han aldrig tappar balansen, inte ens när hästarna agerar.

Västra Löa får- och köttbonde och slaktare Daniel, 48 år

Han är festens liv och tycker om att vara värd för sammankomster för vänner och familj, särskilt kring sommarsolståndet. än Daniel saknar hem mycket, därför hittar du honom inte någonstans än Västra Löa. Ett hjärtproblem och efterföljande operation eliminerade Daniels chanser att medverka i “Bonde söker fru” för tio år sedan.

Han mår bra nuförtiden, men han är fortfarande ogift. Daniel delar sin tid mellan att hjälpa till på gården och på ett boende. Hans idealiska livsstil är en lantlig livsstil, men om han inte vore en bonde skulle han ha valt ett hjälpsamt yrke. Han bryr sig djupt om människor som har det kämpigt.

Enligt Daniel hamnade han aldrig i ett engagerat förhållande eftersom tiden precis gått honom förbi. Det är han som arrangerar de största festerna, som de vi har varje midsommar, och han älskar att umgås med sina vänner och familj. Daniel lämnar dock sällan Västra Löa eftersom han har hemlängtan. Han hoppas hitta sin själsfrände och se mer action runt fastigheten. Som 15-åring blev Daniel utplockad till tv-pucken, men han tackade nej på grund av en obekväm konflikt med sin älgjakt.

Jakob, 32 år, Fornsa, köttbonde

“Jakob är en framåtblickande, optimistisk och inte alltför ödmjuk kille med glimten i ögat”, sa en individ. Jakob, tvåbarnspappa, bor i Fornsa, inte långt från Linköping. En mäktig bonde som renoverade och utökade familjegården som nu har plats för mer än 500 kor. Jakob är en framåtblickande, optimistisk och inte alltför blyg kille som är fokuserad på att hitta lösningar.

Jakobs romantiska sida har dykt upp trots att gården och att driva företag har ätit upp det mesta av hans tid. Nu när han är mer självmedveten vet han att han inte kommer att nöja sig med något mindre än det ideala partnerskapet. Han letar efter sådan entusiasm. Att hitta någon att skämma bort skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse; trots allt, “det finns alltid något att fira.”

“Om det är en hästtjej kan jag bygga ett stall åt henne, här finns bara möjligheter”, säger gårdens blivande kärlek, upphetsad över parets potentiella gemensamma ansträngningar. Om en blivande make uttrycker intresse för att utöka sin familj är idén inte helt utesluten. Jag skulle aldrig säga nej till att låta en vän gå och se den där showen.

Bonde Söker Fru 2023 Deltagare
Bonde Söker Fru 2023 Deltagare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!