Edward Af Sillén Pojkvän

Edward Af Sillén Pojkvän
Edward Af Sillén Pojkvän

Edward Af Sillén Pojkvän – Deras kärlek har varit dold i nästan två år, men de har träffats. Här får Edward af Sillén äntligen visa upp sin vackra Christoffer. Det är det perfekta sättet att börja semesterperioden, och jag är helt hänförd. Under de senaste åren har regissören och textförfattaren Edward af Sillén tagit stora framsteg mot att bli en offentlig person. Börjar med att väga in “Eurovision” och gå vidare till “Talang”s jury. I år, på nyårsdagen, är han även värd för ett frågesportprogram i SVT.

För första gången någonsin kommer jag att vara värd för programmet. Jag satte tre fantastiska grupper av kända personer genom deras steg genom att ställa frågor till dem som rör de senaste tolv månaderna. Edward af Sillén erkänner vid galapremiären av den svenska filmen “Invandrarna” att det inte är hans önskan att bli programledare. Han säger att han bestämde sig för att göra det för att det var för roligt och för att han älskar frågesporter.

Älskare som är på väg att bli läkare

Med honom följer hans partner Christoffer Zackrisson, som har varit känd som Mr. X hittills. Allt med dessa kändissammankomster är främmande för mig eftersom mitt jobb är inom vården. Förutsatt att allt fungerar bra kommer jag bli läkare väldigt snart. Enligt Christoffer har han studerat de senaste fem åren. Nästan två år in i deras förhållande har paret upplevt något verkligt anmärkningsvärt. Sillén påpekar (med ett skratt) att detta är ett genuint fall av pandemi kärlek.

Det är deras jultradition

Pojkarna tycker att det bara är passande att ställa till med en påkostad fest till julen, som närmar sig med stormsteg, till ära. Stämningen kommer att vara lugn och avkopplande. Det har varit absurt mycket arbete för mig att utföra i år. Äntligen kan du koppla av i ditt eget hus utan avbrott tack vare telefonens tystnad.

Hemma, omgiven av vår julgran, ska vi fira ett lugnt och stilla firande. Edward af Sillén tycker att det är bra att Christoffer använder något helt annat. Att träffa andra människor inom mitt område som inte flammar om hela tiden är alltid en trevlig överraskning, haha.

Edward Af Sillén Pojkvän

“Han får mig att skratta”

Efter två års dejting, har ni bestämt er för att bo tillsammans? Vi delar i stort sett ett hem. Varje dag skrattar vi och njuter, och det känns underbart. Att få varandra att skratta är en grundläggande aspekt av kärlek för mig.

Vad är enligt dig Christoffers starkaste sida?

Det är helt enkelt så att samtala med honom alltid är underhållande och får mig att skratta. Bli aldrig uttråkad hemma igen med den här rätten, enligt mig.

Är du nöjd där du är hos Christoffer?

Med minimal ansträngning. Vart jag än går träffar jag andra proffs inom mitt område, och allt vi gör är att chatta, dela idéer och undersöka alla möjliga vägar. Det är en lättnad att kunna stänga dörren på min arbetsdag så fort jag kommer hem. Det hindrar mig från att bli överdrivet orolig. Det är det perfekta sättet att börja semesterperioden, och jag är helt hänförd.

“Talang” återgår till sitt juryformat den 14 januari, med Edward af Sillén som domare igen. Det här är så underbart; det är som att vara tillbaka med min underbara dysfunktionella familj. Några härliga överraskningar väntar dig även i år. Jag är ganska stolt över min gyllene summer. Att kommentera Eurovision Song Contest 2023 har hållit Edward af Sillén i rampljuset.

Hans fullständiga biografi presenteras här. Den 40-årige Edward af Sillén är en mångbegåvad musiker. När det gäller framträdanden, filmer och TV-program är han alltid medveten. Kort Glad och tacksam, med den 55-åriga Pernilla Wahlgren – som besitter en sund dos hybris – regisserades bland annat av honom. Edward har varit ansvarig för Sveriges bevakning av Eurovision song contest i ett antal år. Loreen kommer att tävla för Sverige i semifinalen den 9 maj och, med lite tur, finalen den 13 maj.

Hur gammal är Edward af Sillén?

Edward af Silléns födelsedag är den 25 september 1982. För Edward betyder det att hösten 2023 kommer att markera hans 41-årsdag.

På Instagram, hur omtalas Edward af Sillén?

Edward tycker om att använda sociala medier för att hålla sina beundrare informerade; han har cirka 70 000 Instagram-följare under handtaget @edwardafsillen.

Är Edward af Sillén ett adoptivbarn? Hur växte han upp?

Amerikanskan Judy och svenska Claes adopterade lille Edward af Sillén från Brasilien. De åkte alla till Sverige tillsammans, och Edward hade inget annat val än att flytta till Bromma, Stockholm. Edward uppgav i en Dagens Nyheter-intervju att han aldrig har varit tvungen att leta efter sina biologiska föräldrar. Det saknas inget från min barndom som jag behöver ta igen, konstaterade han i det ögonblicket; Jag liknar min mamma Judy och min pappa Claes, och jag har inte riktigt den luckan i min personlighet.

Familjen till Edward af Sillén

Edward af Sillén uttryckte sin ambition att bilda egen familj och skaffa barn i en intervju med Aftonbladet.
Med tanke på sin egen erfarenhet av adoption, tror han att han kan slutföra cirkeln genom att adoptera ett eget barn. Det är min önskan att bilda familj. Eftersom han själv är adoptivförälder kände han sig tvungen att föreslå idén att adoptera ett barn som ett sätt att “betala det framåt” och “knyta ihop väskan” på ett positivt sätt. Han har en mjuk plats för barn och ser adoption som en metod för att hjälpa behövande.

Är Edward af Sillén i ett förhållande?

Edward af Sillén hade varit notoriskt privat om sina romantiska relationer tidigare, men 2021 avslöjades regissörens romans vid en filmpresentation. Tillsammans med Christoffer Zackrisson var Edward på filmpremiären av Utvandrarna. Efter att ha träffats under pandemin hade paret dejtat i två år.

På röda mattan fortsatte han att säga till Hänt: “Jag är lycklig singel!” Romansen varade dock inte på obestämd tid, och parets romans tog slut sommaren 2022. Enligt Edwards senaste intervju med Aftonbladet är “Christoffer historia”, men han nämnde dock att han blev singel i somras.

Hur lång är längden på Edward af Silléns Eurovision-kommentar?

Edward håller Eurovision Song Contest högt. Som Christer Björkmans högra hand har han varit involverad i produktionen till och från sedan 2005. Vid elva separata tillfällen har Edward af Sillén varit svensk kommentator. När Eurovision sattes upp i Moskva 2009 var det första gången. Så Edward kommer att göra sitt tionde framträdande som tävlingskommentator 2023.

Han får även sällskap av Måns Zelmerlöw denna gång. Under en intervju med Aftonbladet diskuterade han känslan av att kunna åstadkomma detta tillsammans med Måns. Det är ett privilegium att vara tillbaka vid rodret för årets tv-höjdpunkt, som lovar att bli särskilt påkostad tack vare närvaron av två Eurovision-mästare. Han nämnde att Loreen stod på scen medan Måns var i båset med mig.

Edward af Sillén har sällan talat offentligt om sina romantiska relationer, men han visar nu stolt upp sin vackra Christoffer på ett röda mattan-evenemang! De två ska ut nu, säger Edward till Hänt. Som 39-årig jurymedlem i Talang är Edward af Sillen väldigt aktuell. Precis som förra året kommer Edward att gå med Sarah Dawn Finer (40), Bianca Ingrosso (26) och David Batra (49), som alla sitter i juryn för Talent 2022, som snart sänds.

Edward har alltid varit fåordig om sina romantiska relationer, men en sak är säker: ingen vet om det. Närmare bestämt hans 53-åriga falska äktenskap med Pernilla Wahlgren. Medan de var på semester i Sin City knöt paret ihop sig. Här var vi i Sin City, på väg att inleda ett samarbetsprojekt som vi båda hade önskat oss. Vi tog oss snabbt till kapellet efter att ha diskuterat om vi inte skulle “försegla affären” och formalisera vårt engagemang. Åtminstone är det så jag minns det. Edward har redan sagt till Hänt att det var en smäll.

Jacob af Sillén och Christian Bauers anknytning

Förutom att vara arbetskamrater är Edward och Pernilla nära vänner. Edward är programmets producent och Pernilla Wahlgren är inbilsk. Hela “hybrisgänget” åkte på en längd- och längdturné i höstas för att glädja sin hängivna fanskara. Showen är en två timmar lång komedi-extravaganza, enligt Pernilla. Showen har dock genomgått en del revideringar sedan starten hösten 2019. Tillägget av Pernillas 55-åriga partner Christian Bauer till hennes liv har utan tvekan förändrat hennes bana.

Det vill säga, i motsats till vad Edward uppfattar, är Pernillas romantiska liv långt ifrån dolt. Edward af Sillén talar äntligen ut om sin ex-pojkvän. När de träffades första gången i galären var Edward milt uttryckt bevakad över sitt romantiska liv. Förut hade Edward gett en gåtfull beskrivning av mannen som hade vunnit hans hjärta.

Sedan fortsatte han med att informera Hänt: “Jag är lyckligt singel!” Nu har dock Edwards partner bestämt sig för att komma ren. Edward och hans pojkvän Christoffer Zackrisson närvarar på premiären av filmen Emigranterna tillsammans.

Edward Af Sillén Pojkvän
Edward Af Sillén Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!