Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023

Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023
Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023

Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023 – Förutom systerprogrammet “Kärlek ät alla” har den nya säsongen av “Bonde söker fru” premiär i början av oktober. De bönder som är med i “Bonde söker fru” har redan offentliggjorts och nu har TV4 släppt en omfattande lista över alla bönder från båda program. Du kan märka splittringen mellan “Bonde söker fru” och “Kärlek till alla” i den här skärmdumpen som togs strax innan programmets säsongspremiär.

Båda programmen kommer tillbaka till TV4 Play och TV4 den 4 oktober för sina respektive säsongspremiärer. Tre bönders strävan efter kärlek krönikas i årets avsnitt av Farmer Seeks Wife. Som nämnts tidigare beslutade en av bönderna att lämna efter inspelningen, vilket avvek från den ursprungliga planen att följa fyra bönder.

Ytterligare fyra bönder erbjuds möjligheten att upptäcka kärleken i kärlek till alla. Linda Lindorff är värd som alltid. Det bekräftas på Linda Lindorffs blogg. “Det är inte för att TV4 inte vill det”, skriver hon bittert. Sidoshowen “Kärlek ät alla” som gick med “Bonde söker fru” är inställd. Linda Lindorff, 51, tillkännager sista säsongen på sin blogg.

Det blir absolut inga fler säsonger av programmet, ens enligt TV4. Vi beklagar att vi inte kunde fortsätta sända Kärlek ät all, den mycket älskade spin-offen från Bonde. Beslutet att avsluta showen efter den här säsongen togs i samband med produktionsverksamheten och utifrån tekniska överväganden, skriver exekutiv producent Clara Tengbom.

Ge utrymme för ett alternativ

Programledaren medger att även om det är smärtsamt att se denna “era” ta slut, måste andra saker snart ta dess plats. Jag tror att det är oundvikligt, och en ny jordbruksmodell skulle vara underhållande att sändas på Play. Det finns många idéer där ute, så vi kan välja en. Linda Lindorff kommer att vara värd för två shower som snart ställs in. Dessutom ställdes hennes show “Wild Kids” in under hösten förra året.

Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023

Bönderna som träffar Linda Lindorff varje år är trötta på att vara singlar och är redo att hitta kärleken, så hon åker årligen på en pilgrimsfärd till bygden för 18:e året i rad. Vi presenterar årets skörd av bönder! Ett nytt år ger nya chanser för romantik. De sju bönderna på den senaste säsongen av Farmer Seeks Wife är här och söker efter kärlek. Inspelningen av Farmer Seeks Wifes 18:e säsong börjar i sommar.

Produktionen innehåller dock nu ett chockerande tillkännagivande: programmet genomgår en radikal översyn. Den kommande hösten kommer Linda Lindorff och de förväntansfulla bönderna på Farmer Seeks a Wife att vara tillbaka i rampljuset när de söker efter sann kärlek. Det här är en riktig klassiker i tablå, och det kommer att vara den 18:e säsongen i rad.

Ett chockerande besked ingår nu dock i produktionen. Till skillnad från förra året, då fyra bönder följdes, blir det i år bara en individ. Det beror på att en av bönderna som är med i TV4-programmet har bestämt sig för att dra sig ur. “Tre bönder kommer att delta den här säsongen. När vi pratade med bonden kom vi till insikten att han inte kommer att leta efter en fru i år.

“Vi är inte i stånd att gå in på omständigheterna bakom det av hänsyn till de drabbade”, förklarar Clara Tengbom, exekutiv producent för TV4. Tyvärr saknar jag ord. Bonden vägrar kommentera varför han lämnar programmet och säger bara att han och de andra deltagarna gjort beslutet tillsammans.

Återuppstår som bonde efter en snålja med att skriva bokstäver

En av förra årets brevbärare kommer tillbaka till programmet som bonde, vilket är ytterligare en historisk händelse för den här säsongen. Tom Nilsson uttrycker sin spänning över möjligheten att jaga kärleken i TV4 plays program Kärlek ät alla. Förra året nådde han nästan Elin Sandbloms gård, men han misslyckades, så det här är bara hans desserter.

I filmen Farmer Seeks Wife från 2022 blev det så för bonden Elin

Bland bönderna som drog det långa strået förra säsongen fanns Elin som träffade sin själsfrände Christian Sandberg. Paret tog till slut språnget och flyttade ihop i förra avsnittet. Elin berättade för mig att livet hade blivit härligare när Christian väl kom in där när Hänt pratade med henne under julen förra året.

Även om min tillvaro redan lyste starkt så lyser den nu ännu starkare! Saker och ting har tagit en helt ny nivå av njutning. Som när vi bytte ut bilens däck igår. Det är något som vi båda alltid har är gjort. Att samarbeta gjorde det mycket roligare! Sedan talade Elin. Vi önskar Elin och Christian lycka till till bönderna i år. Tittare av “Farmer Safe Wife” introducerades för de hoppfulla bönderna för i år den 6 april. Du kommer snart att kunna följa med dem på deras jakt på att upptäcka sann kärlek.

Och så debuterna för årets säsong

Årets “Bonde söker fru” sänds i TV4 klockan 20.00 den 4 oktober. Med bonusavsnittet som täcker händelserna efter det föregående valet kommer säsongen att innehålla totalt femton avsnitt. Premiär i TV4: “Bonde söker fru – Kärlek till alla” Utspelar sig samma vecka som huvudprogrammet.

Utanför Sollefteå, nära Ramsele, är Alexander anställd som köttbonde. Han längtar efter att träffa en tjej och få en familj på gården med henne. 24-årige Alexander bor i pittoreska Ramsele, som ligger 11 mil nordväst om Sollefteå. En glad man som njuter av livet på den avlägsna landsbygden (OK, kanske inte de långa resorna), och som nästan alltid ler. När en person som Alexander måste resa tjugo mil vardera bara för att gå på en dejt, är det inte lätt att hitta kärleken.

Den magnifika Fjällsjöälven gränsar till hans gård och han har redan renoverat sin farfars gamla hus och installerat en bastu där, allt medan han är ganska ung. Det är viktigt att pausa mitt på dagen och uppskatta de enkla sakerna. Hans hjärtans önskan är att träffa en kvinna som delar hans kärlek till att leva på landsbygden.

I Degerhamn bor Mimmi Åsenius, 28,

Mimmi, en 28-årig köttbonde från södra Öland, med ett brett spektrum av intressen. Kärlek till lantliv och komfort att gå omkring i gummistövlar är en förutsättning för att söka till Mimmi. På Ölands sydligaste udde bor Mimmi, en tjej som besitter många talanger och hobbyer, omgiven av idylliska miljöer.

Tillsammans med sina passioner för motorcykling och jakt har hon utbildning till kökshantverkare. Hon klämde in crawlsimkurser och en buggykurs förra året. Innan hon gick tillbaka till släktgården bodde Mimmi en period i England och Jämtland. Djur och jordbruk är nu hennes största intressen. Truls, Mimmis älskade tjur, väger över tusen kilo men svarar på en vissling som en liten valp.

Hej då, 27-årige Jens Lundin! Hedemora

Den 27-årige bonden Jens Lundin är från Hedemora och är specialiserad på att odla både spannmål och kött. Om han hittar den, planerar han att ta med henne på en global turné.

Klingstedt Michael, 57, Falköping

Falköpingsborna och strutsbonden Michael Klingstedt är 57 år. Michael vill hitta kärleken igen efter att hans frus fruktansvärda död 1996 gjorde honom singel.

Joel Sverin-Valbo, 22 år

Nära Gävle, i den lilla staden Valo, bor 22-årige Joel Sverin, som föder upp hästar. För att slå sig ner på gården och bilda familj med söker han en man av rejäl ställning.

Västra Löas 48-årige Daniel Gunnarsson

På hans gård i Västra Löa bor 48-årige herden och köttbonden Daniel Gunnarsson. Han letar efter en själsfrände som kan njuta av livet på gården lika mycket som han gör.

Jens Wallin, 32, från Fornåsa

Utanför Linköping sköter 32-årige Jakob Wallin sin boskap som köttbonde. Jakob, tvåbarnspappa, längtar efter att hitta en partner som han kan dela sin passion och ta hand om dem med.

Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023
Bonde Söker Fru Kärlek åt Alla 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!