Carolina Gynning Pojkvän

Carolina Gynning Pojkvän
Carolina Gynning Pojkvän

Carolina Gynning Pojkvän – Carolina Gynning, tv-personlighet och artist, bor med sina hundar, Snorren och Luna, på ön Ekerö. Men nu när Carolinas pojkvän Viktor Philipson har fått några utvalda ord att säga om det, kommer inte hundarna hem med hela familjen. Carolina avslöjar att Viktor inte är en hundmänniska i det senaste avsnittet av podcasten Gynning och Berg – Att hitta sig själv.

Han föraktar hörntänder av samma anledning och betraktar dem som små stinkande spy. Han fortsatte sedan med att säga: “Enda gången mormor har haft rätt var när hon satte sig ner, klappade Snorren och sa: “din hemska kräks. Nishti och mormor föredrar stora raser, men Carolina Gynning varnar för att göra en sådan generalisering om alla hundar bara på grund av deras storlek. Enligt Gynning delar Philipson sitt hem med hundarna.

Jag avgudar mina hundkamrater ändå, och han påstår sig dela sitt hem med dem. Han ogillar dem inte, men han bryr sig inte heller om dem. För Viktor Philipson är “det värsta han vet…” mardrömmar. Gynnings partner har förstört en tårta, och det är därför som ämnet hundar till och med kommer upp i utställningen.

Komikern gör sedan en kommentar om sin hämndkomplott mot älskaren, som går ut på att gömma hundavföring i en kanelrulle. Att få hundarna att bajsa på mattan är det värsta han har upplevt, och det händer ofta i huset eftersom valparna är så små att de inte har någon hjärna och inte vet var de ska bajsa. Även om hon inte fyller 50 förrän i oktober 2028 planerar 45-åriga Carolina Gynning redan för milstolpeevenemanget.

Gynning är inte så upphetsad över att fira sin födelsedag i år som hon är över födelsedagspresenten som hennes 37-åriga älskare, Viktor Philipson, planerar att ge henne. Carolina Gynning, som brukar gå under namnet Viktor Nishti, avslöjar i sin podcast Gynning & Berg finner sig i att presenten hon väntar på till sin 50-årsdag är både dyr och hård fysiskt.

Podcastkollegan Carina Berg ringer in och säger att det är “gulligt” att Philipson vill ge Gynning nya bröst i present, varpå Gynning svarar att hon inte kommer att få betalt för bröstimplantaten, men att gåvan egentligen handlar om att han ger henne tillstånd att genomgå kosmetisk kirurgi på eget initiativ:

Det finns glädje i äktenskapet mellan Carolina Gynning och Viktor Philipson. Det är dock han som i slutändan bugar lågt. Hon förklarar att hon inte kommer att göra det första draget genom att fria eftersom hon är “traditionell” och anser att mannen borde göra det första draget. Efter en kort separation i början av 2021 har 44-åriga Carolina Gynning och 36-åriga Viktor Philipson varit tillsammans som ett par sedan 2019.

Vilda Aurora Gisela Philipsson Gynning, deras första barn, föddes sommaren 2021. Carolina Gynning har sedan tidigare Alicia och Adele, hennes döttrar. Det är minst sagt utmanande. Du känner dig utmattad konstant. Det är dock haken, och det vet du redan. Dessutom är det fantastiskt. Hon sa till Aftonbladet, med hänvisning till presskonferensen “Stjärnorna på slottet”, att det var “fantastiskt” att vara en förebild för tre unga damer.

Intentionen att knyta ihop säcken

Carolina Gynning hävdar att hon och Viktor Philipson fortsätter att tillbringa större delen av sin tid tillsammans i hennes hus på Ekerö, trots att Philipson fortfarande har en lägenhet i staden. Blir det bröllop så småningom? Ja tack! Traditionalist som jag är tycker jag att han borde ta första steget och föreslå. Jag klagar på honom hela tiden, men han verkar aldrig lyssna. Om han ställer frågan till henne, säger hon, blir svaret ja. Han säger hela tiden att vi ska gifta oss, och jag tror på honom.

Tidigare kroppsbyggnad

Carolina Gynning reflekterar över att hennes dotter lärde sig en värdefull läxa av erfarenheten. Hela mitt liv, kan man säga, fram tills dottern kom, har jag varit så jäkla kritisk mot mig själv eftersom jag måste fortsätta att återvända till ett visst ideal. Samt genuin kroppslighet. Jag gick till gymmet tills jag var så utmattad att jag kunde smaka blod, bara för att komma i form igen. Dessutom har jag inte sett alla tjejer se så äkta ut.

Carolina Gynning Pojkvän

Hela mitt liv har jag varit en kurvig person som har kämpat med sin vikt. Det var mycket jobb, erkänner hon, men hon är äntligen nöjd med sitt utseende tack vare sitt tredje och sista barn. Det är befriande att äntligen släppa de tankarna och känslorna. På lördag klockan 20.00 i SVT och SVT Play sänds avsnittet av “Stjärnorna p slotlett” med Carolina Gynning.

Fansen var oroliga över var Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipson var under sin tid i Mexiko. Nu när Carolina har kommit rent… Carolina Gynning tog med sin mamma och tre barn till Mexiko för sportlovet. Familjen tillbringade ungefär två veckor i paradiset och användare av sociala medier kunde följa med på resan. Vanligtvis tar paret bilder under semestern tillsammans, men den här gången var det bara hon och barnen.

Diskussionstråden för Carolina Gynning blev kärnvapen. Carolina och Viktor träffades 2019 och 2021 var de föräldrar till en liten flicka som heter Vilda. För den som följer Carolina på sociala medier, Viktors utseende är det inget nytt. Men när han försummades i Mexiko, hämnades de. Carolina Gynnings lyra är utrustad med flera toner.

Hon är en entreprenör, offentlig talare, podcastämne, influencer och kreativ talang. Tillsammans med sin älskare Viktor Philipson, son till kungliga vännen Anders “Aje” Philipson, njuter hon av ett påkostat familjeliv på en herrgård på Ekerö. Hon tycker om att skriva om sitt liv, som inkluderar att umgås med sina nära och kära, experimentera med nya hemdesignidéer och ta avkopplande strandresor, på hennes många konton i sociala medier.

Det hände ingenting med Viktor Philipson

Bilder från familjens resa till Mexiko under sportlovsveckan visade att alla kopplade av och hade det bra i det tropiska klimatet. Problemet lindrades dock av Viktor Philipsons frånvaro. Många som kommenterade ville veta varför partnern inte kom, så jag gav dem en förklaring. Status quo har inte förändrats. Förra året åkte jag till Mexiko och åt på allt-du-kan-äta bufféer.

Det fanns tre små Gynning och två stora i det fullsatta, 35-gradiga vattenlandet. Och medan hon höll på så skickade Carolina ut pass till alla som kanske undrade var Viktor bodde. Många har undrat vad som hände med Nichti (Viktors smeknamn, red. anm. ), men som Carolina Gynning förklarar, “han har öppnat ett hunddagis för Pomeranians i reservatet.”

Carolina Gynning och Viktor Philipson var galet förälskade i det ögonblick de såg varandra, men deras förhållande har inte varit utan dess del av svårigheter. Efter att ha träffats 2019 har Carolina Gynning och Viktor Philipson separerat sedan en tid och välkomnat en dotter, Vilda Aurora Gisela Philipsson Gynning, i juni 2018.

“Jag förvandlades till ett odjur”

Paret kämpade för att bli gravida i ett och ett halvt år trots deras bästa ansträngningar. Gynning hade det särskilt svårt och så småningom ledde stressen av det hela till att deras partnerskap gick sönder. Efter tio besöker Gynning och Philipson Malou, då Gynning erkänner: “Det var väldigt mycket mitt fel, faktiskt.” Först var jag förkrossad över att jag inte kunde bli gravid, och sedan, i min förtvivlan, förvandlades jag till ett monster. Och det handlade inte bara om dem två.”

Hon fortsätter med att säga, “Samtidigt kom covid, och mitt sällskap skakades.” Det verkade som en kortslutning i min hjärna när jag fick jobba tre gånger så hårt för att rädda mitt företag. Det var ganska svårt att dela hem med varandra. Efter att ha begrundat situationen i tre dagar bestämde jag mig för att ändra mig

Gynning hävdar att hon efter tre dagar började ångra sitt beslut, men det var Philipson som till slut satte stopp för det: Enligt Philipson “bryter man aldrig upp över en natt”, men han gjorde sitt bästa under hela tiden som saker och ting blev värre. Jag hade redan uttömt alla mina möjligheter när vi nådde punkten att göra slut. Så jag kände mig förberedd.

Paret försonades så småningom, och de tillskriver sin återförening till Gynnings förbättrade mentala hälsa och känsla av centrering. Som Gynning uttrycker det, “Och då var det väl så att kärleken inte helt hade försvunnit heller”, och Philipson håller med.

Carolina Gynning Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!