Caroline Seger Barn

Caroline Seger Barn
Caroline Seger Barn

Caroline Seger Barn – Caroline Seger har spelat för det svenska landslaget mer än någon annan. Hon har spelat fler landskamper (215) än Therese Sjögran, som hade det tidigare rekordet. Att hon fortfarande är på första plats är häpnadsväckande. Åldern har bromsat henne fysiskt, men erfarenheten har gjort henne till en bättre läsare av spelet. Caroline Seger är lagkapten och den dominerande kraften i mitten för landslaget. Hon tog sitt land hela vägen till OS-finalen, men de kom därifrån tomhänta. Jag hoppas verkligen att hon kan avsluta sin otroliga karriär med ytterligare ett mästerskap.

Gantofta är platsen där Caroline Seger föddes den 9 mars 1985. Mikael och Birgitta Seger är hennes föräldrar. Hon har ett äldre syskon i Jennys person. Carolines pappa Mikael tränade fotbollslaget Gantofta IF när hon bara var tre år och hon följde ofta med honom på träningarna. Caroline lärde sig först att spela fotboll på den här klubben, och hon gick med i pojklaget.

Vid tolv års ålder gjorde hon bytet till Rydebäck IF. Hon var så begåvad att F-16-truppen lät henne spela trots hennes späda ålder. Hon blev uppflyttad till damligan med A-laget Stattena i fotboll. Seger imponerade tillräckligt för att han flyttades till Linköping trots Stattenas avhopp från högsta ligan efter bara två säsonger. Seger blev känd i denna Linköpings stad. Hon kom in i landslaget och vann titeln Årets mittfältare vid fotbollsgalan 2006.

Ett ligamästerskap och diamantbollen för bästa kvinnliga fotbollsspelare i Sverige avslutade Carolines vistelse i Linköping. Caroline är en veteran inom svensk klubbfotboll. Hon tillbringade två år med American Women’s League, som precis hade börjat spela vid den tiden. En kort återkomst till damligan följdes av en övergång till Frankrike och PSG. Där slog hon ihop med Asllani, en landslagskamrat.

Seger spelade med PSG i två säsonger innan han gick över till det bästa damlaget i världen, baserat i Lyon. Under sin ensamma säsong i Lyon hjälpte hon laget till en Champions League-titel. Men Caroline mötte svårigheter på ett personligt plan när hon bodde i Lyon. Caroline blev regelbundet nedflyttad till bänken på grund av Lyons överflöd av A-listspelare.

Caroline, som tidigare varit en integrerad del av hennes team, befann sig i en obekant position. Efter bara en säsong i Lyon återvände Seger till Sverige och skrev på med Rosengrd. Sedan 2009 har Caroline Seger lett landslaget som kapten. När detta skrivs har hon spelat 227 landskamper, vilket gör henne till den spelare med flest någonsin. Vi räknar med att det kommer ytterligare.

Caroline Seger Barn

Hon har varit en del av de blågula sedan 2005 och har 33 mål att visa upp. Hon är multimedaljvinnare, med två brons från VM och två silver från OS. Om hon spelar några år till kommer hon kanske att kunna kvala in till OS och ta en guldmedalj. Med tanke på allt hon gjort för svensk damfotboll så förtjänar hon det mer än någon annan.

Hur mycket pengar har Caroline Seger?

Caroline Seger spelade fotboll professionellt i många år. I början av sitt yrke fick kvinnor tyvärr väldigt lite lön. Damfotbollslönerna har ökat lite de senaste åren. Herrfotbollen har fortfarande en lång väg kvar att gå, men det är en positiv utveckling. Caroline är bland många som har arbetat för att förbättra kvinnornas villkor så att spelarna kan försörja sig på sporten.

Hennes 2019 års lön på 1 miljon kronor placerade henne i toppen av den svenska löneskalan. Detta avtal gäller till och med 2022. Caroline Seger har sagt att hon kämpade för att omfamna sin sexualitet när hon var tonåring. När hon gick ut med tjejer var hon tvungen att smyga omkring och ljuga för sina kompisar.

Efter att hon rymt kände hon sig fri. Hon har sannolikt hjälpt tusentals människor som är i en liknande position som hon genom att fungera som en förebild och använda den plattform som står till hennes förfogande. För närvarande bor hon tillsammans med tidigare landslagsspelaren Olivia Schough och är ute som transperson. Caroline Seger dejtade fotbollsstjärnan Malin Levenstad förr i tiden.

Syster Caroline Seger | Familjen Seger

När Caroline kom ut till sina föräldrar som gay accepterade de henne utan att döma. Caroline kunde alltid räkna med sina föräldrars kärlek och uppmuntran. Det finns en äldre syster till Caroline Seger, och hon heter Jenny. Jenny är Carolines äldre syster med fyra år och har en historia av kroniskt missbruk. Det var en belastning för familjen länge, men nu när hon är ren är hon nöjd. Carolines familj, inklusive hennes föräldrar och syster Jenny, kom för att se VM 2019. Detta gjorde Caroline väldigt glad på grund av allt de hade gått igenom tillsammans fram till denna punkt.

Följ Caroline Seger på Instagram och Twitter

Caroline Seger har samlat på sig en stor fanskara och har blivit en av Sveriges mest kända fotbollsspelare. Carolines Instagram-följare överstiger 55 000. Instagram handtag att följa för Caroline är @segercaroline. Caroline Seger är också på Twitter, även om hon sällan postar något nytt där nu för tiden. År 2013 markerade hennes sista tweet. Ändå kan du hitta många underhållande tweets från det förflutna. Hon kan hittas på Twitter som @ Cseger9. Caroline Seger, kapten för det svenska laget, är en positiv ledare som aldrig misslyckas med att knäcka ett leende.

Vägen till att utveckla motståndskraft har dock visat sig vara utmanande. Mittfältaren öppnar upp om den djupa påverkan hennes systers drogmissbruk hade på henne i en intervju med TV-reportern Frida Nordstrand. Hon hävdar i en intervju i Sportkanalens program “med Frida” att hennes liv var ett helvete under större delen av hennes ungdom och tonår. Inför fotbolls-VM intervjuades Caroline Seger, nu 34 år gammal, av Sportbladet och frågade vilka hennes främsta förebilder var. Utan att tveka namngav hon sina föräldrar, Mikael och Birgitta.

Hon beskrev den soliga, öppna miljö hon växte upp i. En kärleksfull familj som inte dömer sina medlemmar. Hon berömde sina föräldrar och lyfte fram de utmaningar de övervunnit. Den äldsta dotterns, Jenny, drogberoende har varit en av familjens utmärkande drag. Till det bättre tror jag att det har format oss. Caroline Seger reflekterade över hur hennes familj hade kommit närmare till följd av prövningen.

“Det var helvetets gropar.”

Landslagets kapten och mittfältare öppnar upp mer om hur hennes systers kamp och familjetragedin har påverkat henne i kvällens avsnitt av “med Frida” på Sportkanalen. Att inte kunna hjälpa sitt mycket nära syskon har satt outplånliga spår. Jag var bara åtta år då eftersom hon är fyra år äldre än mig. I ett avsnitt av “med Frida” på Sportkanalen beskriver Caroline Seger hur saker och ting snabbt sjönk ner i “rena helvetet”.

Dina föräldrar borde vara din klippa, men de har kämpat igenom mycket för att komma dit. Det var tydligt att de var frustrerade, men de höll uppe utseende ändå. Det är därför, förklarar hon, du alltid har strävat efter perfektion. Efter OS erkände Caroline Seger att hon behövde hjälp och accepterade det. Speciellt av Therese Sjögran, en kompis. Jag har ansträngt mig för att bara vara närvarande.

Uppbackningen har vunnit: Hon får mig mer än någon annan någonsin har gjort. Den svenska skepparen diskuterar också sin semesterresa med kompisar, sina besök hos sin psykolog och sitt beslut att vara öppen med sina känslor. Caroline Seger kommer, till skillnad från tidigare tillfällen, inte närvara på presskonferensen inför matchen med förbundskapten Peter Gerhardsson.

Istället gjorde hon ett tidigare och lite mer avslappnat framträdande inför media dagen efter. Seger förutsåg inte bara ämnet, utan det gjorde alla andra också. När allt rasade för henne för sex veckor sedan. Det är lätt att bli avskräckt av ett så högt språk, men som Caroline Seger upprepade gånger har noterat under sin karriär är fotboll trots allt “bara fotboll”.

Ändå är det just det som dyker upp när den svenske lagkaptenen för första gången ska prata om efterdyningarna av sin OS-finalförlust: Sedan jag var liten har jag inte gjort annat än fotboll. Så det faktum att det följer mig runt är inte så ovanligt för mig. Caroline Seger kan inte komma över minnet av att ha tagit en straff med spelet på spel och missat.

Denna dolda skatt liknar inte något annat i historien. I mitt yrke har jag sett och upplevt mycket. Under loppet av min långa karriär har jag upplevt både framgång och misslyckande. Det var dock det värsta tänkbara som kunde ha hänt mig. Och det är något jag måste ha i väskan hela tiden. OS-finalförlusten i Yokohama kom för nästan sex veckor sedan. Det svenska damlandslaget spelar sin första VM-kvalmatch i Slovakien.

Den här veckan utmärkte Caroline Seger sig i träning enligt sina vanliga standarder (skratta och uppmuntra andra). När hon öppnar upp om hur hon mår är det dock tydligt att hon ännu inte har bearbetat och glömt bort sitt olympiska misslyckande. Det är bättre nu, och det kommer att fortsätta att förbättras, men jag kanske bara måste lära mig att leva med det.

Caroline Seger Barn
Caroline Seger Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!