Celine Dion 2023

Celine Dion 2023
Celine Dion 2023

Celine Dion 2023 – Några kända personer har sagt saker som “Tyvärr påverkar dessa spasmer alla aspekter av mitt liv”, och de har varit tvungna att ställa in eller skjuta upp ett antal offentliga evenemang som ett resultat. I åratal har 54-åriga Céline Dion besvärats av ihållande muskelryckningar, vilket har resulterat i att många shower har ställts in eller skjutits upp.

Den välkända personen har trätt fram för att avslöja att hon har fått diagnosen stiff person syndrome. Som ni väl vet har jag aldrig varit en som döljer något. Jag var inte beredd att prata tidigare, men nu är jag det. I en Instagram-video snyftar hon när hon säger: “Jag har haft hälsoproblem under lång tid och det har varit svårt för mig att gå igenom det här och att prata om det.”

Rigiditetsstörningen

Showen pågår i all oändlighet. Mina spasmer kan tillskrivas detta ovanliga tillstånd, vars orsaker fortfarande undersöks. Dessa spasmer leder till att jag får problem med att gå och gör det så att jag inte kan använda min röst så bra som jag en gång kunde.

Resan till Europa gick inte bra

Du kan nu se på hennes hemsida att hennes tidigare annonserade sommarföreställning 2023 har flyttats till våren 2024. Enligt sajten kommer både 30 september-konserten i Sverige och resterande höstshower att fortsätta som planerat. Till vilket Céline Dion hör, “Jag har ett fantastiskt team av läkare som arbetar med mig för att hjälpa mig att bli bättre, och jag har en fantastisk grupp barn som stöttar mig och hjälper mig.” “Jag saknar dig så mycket” är ett vanligt uttryck för längtan.

Hon har varit konsekvent med sina dagliga sjukgymnastikbesök, men det har varit utmanande för henne att skaffa styrka. Din frånvaro har påverkat mig djupt. Jag saknar att uppträda inför publik och skulle älska möjligheten att göra det igen. “Jag ger alltid 100 procent när jag har en show”, fortsätter hon och ber om ursäkt till publiken, “men mitt tillstånd tillåter mig inte att ge dig nu.”

samla komplimanger i cyberrymden

Avslutningsvis säger hon att hon är hoppfull att hon ska återhämta sig. För mig är detta ganska betydelsefullt. Se upp för varandras säkerhet. Vänliga hälsningar. Fobier och oroliga känslor är också vanliga symtom. Tidigare i år var Celine Dion tvungen att ställa in ett antal föreställningar på grund av hälsoproblem.

https://youtu.be/CPxZMVPtxxc
Celine Dion 2023

Skådespelerskan har kommit fram med nyheten att hon lider av den obotliga autoimmuna sjukdomen Stiff Person Syndrome. Celine Dion, en internationell ikon, meddelade på torsdagen via Instagram-video att hon hade det autoimmuna tillståndet Stiff Person Syndrome. Mot slutet av filmen avslöjar Dion: “Nyligen fick jag diagnosen en mycket sällsynt neurologisk störning som kallas Stiff Person Syndrome, som drabbar ungefär en person på en miljon.”

fortsätter han. Även om den exakta orsaken till mina spasmer inte har fastställts, är jag övertygad om att de är relaterade till en sällsynt sjukdom. Dion säger att hon har varit tvungen att öka antalet shower eftersom hennes sjukdom har hindrat henne från att sjunga och uppträda. Hon fortsätter med att säga att hon prioriterar sin hälsa och arbetar med ett “bra team” av specialister i hopp om att snabbt återhämta sig och återvända till scenen.

Céline Dion har ställt in alla sina framtida föreställningar 2023 och 2024, inklusive hennes planerade evenemang i Stockholm den 30 september samma år. Branschikonens diagnos med ett extremt ovanligt nervtillstånd föranledde detta tillkännagivande. Dion skrev på Instagram, “Jag vill att du ska veta att jag inte ger upp.” Dion, 55, har släppt sitt första offentliga uttalande sedan hon i december 2018 avslöjade

Hela mitt liv har påverkats negativt av dessa spasmer. Symptomen var så dåliga att, med hennes egna ord, “ibland orsakar de svårigheter att gå och de låter mig inte använda mina stämband för att sjunga som jag brukade”, var hon tvungen att sluta sjunga. Céline Dion gör inlägg på Instagram om valet. Jag är ledsen att jag har varit den som gjorde dig besviken än en gång.

Det är tufft att turnera när man inte mår bra, så jag ger min hälsa hela min uppmärksamhet just nu.
Jag kommer aldrig ge upp dig, hur mycket jag än saknar dig. Céline Dion, 54, har laddat upp en uppriktig Instagram-video där hon avslöjar att hon har “Stiff person syndrome” och måste skjuta upp starten på sin Europaturné, som skulle börja i februari.

Därför är statusen för hennes framträdande i Sverige den 30 september 2023 okänd i nuläget. Även om Dion och hennes medarbetare inte är helt säkra på vad som orsakar hennes nuvarande spasmer, tror de att det är relaterat till denna mystiska sjukdom. I vilket fall som helst kommer sångarens sjukdom att behöva betydande modifieringar av hans sätt att leva.

Varför beter sig en person så stelt?

Stelpersonsyndrom är ett ihållande tillstånd i centrala nervsystemet, enligt definitionen av National Institute of Health and Welfare. Forskare har kommit fram till att det är en autoimmun sjukdom eftersom patienter har antikroppar mot proteiner som finns i centrala nervsystemet. Stiff person syndrom kännetecknas av periodiska vågor av muskelstelhet.

Detta syndrom orsakar inte bara stelhet eller spasmer i musklerna, utan också ökad känslighet för buller, beröring och andra sinnen. Den 24 september 1968 trädde Céline Dion in i denna värld i den sömniga byn Charlemagne i Quebec. Hon föddes i en stor fransk-kanadensisk familj, den yngsta av 14 barn.

Vid tolv års ålder hade Dion redan skrivit på ett skivkontrakt efter att ha uppträtt på sina föräldrars restaurang. 1982, medan hon bodde i Frankrike, fick hon en guldskiva. Att en kanadensisk musiker vunnit priset var en stor sak i och för sig. Céline Dion har försenat sina framträdanden på obestämd tid på grund av en ihållande muskelryckning.

Som ni väl vet har jag aldrig varit en som döljer något. Jag var inte beredd att prata tidigare, men nu är jag det. “Jag har hanterat hälsoproblem under lång tid, och det har varit tufft att möta dem direkt och diskutera dem öppet”, skrev hon i ett känslosamt inlägg på Instagram. Celine har fått behandling för en medicinsk åkomma som hindrar henne från att prestera även när världen återhämtar sig från pandemin.

Trots sina bästa ansträngningar kan Celine inte återhämta sig i tid för att förbereda sig för och genomföra de återstående datumen av turnén, som ursprungligen var planerade till 26 augusti 2023 i Amsterdam, till 4 oktober 2023 i Helsingfors, och sedan igen till 6 mars , 2024 i Prag, till och med 22 april 2024 i London.

Jag vill bara att alla ska veta att jag håller ut… och jag kan inte vänta tills nästa gång vi träffas! anmärkte Celine. Med motstjärnorna Priyanka Chopra Jonas och Sam Heughan filmade Celine sin debutfilm, Love Again, i början av 2021, när underhållningssektorn fortfarande var verksam under hårda covid-regler.

Celine har sedan dess gått ut offentligt med nyheten att hon har fått diagnosen Stiff Person’s Syndrome, en sällsynt sjukdom som orsakar svåra och ihållande muskelspasmer och har hindrat henne från att prestera. Sjukvårdspersonalen utvärderar fortfarande Celines tillstånd och behandlar henne för det.

På grund av sin pågående kamp med Stiff Person Syndrome har Céline Dion ställt in alla sina kommande konsertframträdanden 2023 och 2024. “Jag jobbar verkligen hårt för att bygga tillbaka min styrka, men att turnera kan vara väldigt svårt även när man är 100%”, skrev den 55-åriga kanadensiska sångerskan i ett uttalande på sin hemsida.

I en hjärtskärande video som lades upp på YouTube i december berättade Dion för sina fans att hon hade fått diagnosen cancer och att hon skulle behöva skjuta upp den europeiska delen av sin Courage World Tour till augusti 2023. En till två miljoner människor runt om i världen lider av denna åkomma, som orsakar smärtsam muskelstelhet och spasmer.

Celine Dion 2023
Celine Dion 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!