Clara Henry Pojkvän

Clara Henry Pojkvän
Clara Henry Pojkvän

Clara Henry Pojkvän – Clara Henrys motivation för att avslöja sin pojkvän för Hänt TV:s livepublik var mindre än altruistisk. Hon fortsätter sin förklaring i Veckorevyn. Efter Malmö-etappen av Melodifestivalen släppte 22-åriga programledaren Clara Henry verkligen en kärleksbomb över publiken.

Live på Hänt TV från efterfesten fick hon sällskap av en man som hon bara kallade “Calle” och “pojkvän” under intervjun. Carl Larsson, för att vara exakt. Clara förklarar nu för tidningen Veckorevyn varför hon gick ut offentligt med sin romans efter att ha hållit den hemlig så länge.

Det är första gången jag träffar någon och kände mig tvungen att berätta om det för andra, säger hon tidningen. SVT-profilen är “riktigt töntig” och bekänner sin odödliga kärlek till sin pojkvän. Ett frätande tonfall är typiskt för mig. Jag känner att jag är extremt flamboyant och dum. Däremot skulle jag vilja tro att jag är en omtänksam och omtänksam person.

Jag får hoppas att jag också är rolig. Min nuvarande partner delar min entusiasm för ordvitsar, och vi har alltid en fantastisk tid att göra dem tillsammans. Jag tror att det är avgörande att dela ett liknande sinne för humor. Tidigare har Clara Henry avslöjat att hon identifierar sig som båda könen.

Men sanningen är att hon aldrig har upplevt sann kärlek. Något som att vara runt Calle öppnade hennes ögon för. Jag har varit i många partnerskap. När du blir kär på riktigt, som jag har med dig, är det så uppenbart att du inte har varit kär i alla andra, säger Clara till Veckorevyn. Clara och Calles offentliga deklaration om sin kärlek till varandra inför alla i Sverige är bedårande.

När 23-åriga Clara Henry blev kär kunde hon inte hålla det för sig själv. I Värvet förtydligar hon varför hon tog med sin 25-åriga pojkvän Calle Larsson till efterfesten för Melodifestivalen. Jag är galet kär i dig, och jag måste berätta för världen. Clara Henry introducerade ursprungligen världen för sin älskare Calle Larsson på efterfesten för Melodifestivalen i februari.

Clara Henry Pojkvän

Efter att ha meddelat att hon var officiellt tagen avslöjade programledaren nu sin pojkväns identitet. Clara Henry förklarar i det senaste avsnittet av Värvet-podden varför hon bestämde sig för att ta sig ur sitt skal och erkänna sina känslor. När du är näst intill kär vill du skrika det från hustaken. När du är kär, domnar din hjärna. Hon hävdar att så är fallet.

Jag är livrädd att det här är slutet

Det är en ny utveckling för tv-karaktären att vilja vara mer uppriktig. Jag har alltid varit för rädd för att ta upp det i mina relationer av rädsla för att det ska ta slut. Sedan måste du utveckla exakt varför det slutade. Jag är så kär vid det här laget att jag inte ens bryr mig. Hon säger: “Jag vill bara berätta om det”.

Hon vill också respektera sin pojkväns önskan om anonymitet. Jag hade insisterat på att han skulle meddela mig om han har några betänkligheter över att hålla min hand när vi tar oss ner för röda mattan på Mello’s afterparty. Clara Henry tycker om att springa ultramaraton, njuta av världens finaste sushi och dela ett glas champagne med sina närmaste vänner. Hon äger sin egen klädlinje, har gett ut böcker och kommer snart att vara värd för Melodifestivalen ovanpå sin YouTube-kanal. Även om hon är symbolen för girl power, har till och med Clara Henry sin del av självkänslasproblem och tuffa dagar.

Vad är kopplingen mellan hur du ser dig själv och hur dina fans ser dig?

Förhoppningsvis ger jag ett intryck av att vara optimistisk, glad, humoristisk och påläst. Jag är allt, men personligen är jag mycket mer dämpad. När jag vet att jag ska göra videor blir jag pigg och jävla lyxig. Folk tenderar att underskatta min nivå av lugn. Många ser mig säkert som blyg. Det verkar dock bara vara rätt att skruva upp den motiverande musiken medan jag spelar in videor, eftersom det är den vibben jag går efter.

Var ligger din osäkerhet?

Ja tack och lov. Dagligen alltså. Överallt. Igår, medan jag sminkade mig för en fotografering, satt jag där och tänkte: “Fan, hon måste göra mina ögon mer definierade, annars ser min näsa för stor ut”. Oavsett om det är stort eller litet, eller någonstans däremellan, är utseendet detsamma. Det är möjligt, åtminstone.

Jag har redan beskrivit iPhone 7 på detta sätt. Sträva efter framgång och välstånd. Jag teleporterade in, berättade för dem om världssituationen och lovade dem att allt kommer bli bra eftersom de var fantastiska. Min självkänsla har alltid varit ganska hög. Jag har förtroende för mina förmågor.

Om jag lägger ner tid på att förbereda mig för ett matteprov vet jag att jag kommer att klara mig bra. Men min känsla av självförtroende och kroppsacceptans har fått en allvarlig törn. Men tack och lov har jag 400 000 YouTube-prenumeranter som alltid bekräftar mitt värde. Sedan jag gjorde det känner jag mig mycket mer tillfreds i min egen hud.

Det är en lyx som inte alla har råd med. Det är hemskt att när folk i Sverige diskuterar mens så tänker de automatiskt på mig. Jag tror dock att miljöskydd är ett mycket viktigt ämne som får otillräcklig uppmärksamhetn. Att veta att vi förstör vårt ekosystem och gör lite för att stoppa det ger mig existentiell ångest.

Tyvärr tenderar miljöämnen att vara ganska tråkiga i YouTube-kommentarer. Jag vill inte vara personen som tar ställning mot allt de tror är rätt, så jag väljer och väljer mina strider. Ja, och jag har haft en odödlig crush på Erika Linder, JC:s ansiktsmodell, i flera år. Ibland kommer hon att gilla mina Instagram-bilder, och jag tänker “Ja, det är ett tecken” innan jag inser att hon fortfarande träffar någon annan.

Författaren och YouTube-sensationen Clara Henry, 23, har samlat över 434 000 fans under sin tid på plattformen. Förutom att vara värd för Melodifestivalen och vara värd för PK-klubben med Cissi Wallin har hon gett ut flera böcker. Hon kommer att dyka upp tillsammans med Anders fvergrd, vars “Arga snickaren” hon nu ska vara med som programledare.

Däremot är Anders mer vänlig i det här avsnittet. Här besöker han många pars hus för att hjälpa till i deras återuppbyggnadsarbete och lära känna dem på samma gång. Han sågs senast i Pär Lernströms och Linda hrns hem. Den här gången besöker han Clara och Carl Larsson, hennes pojkvän.

Anders, Clara och Calle börjar prata om några träningsredskap som finns i ett av rummen de befinner sig i under inspelningen. Sedan minns Clara en oförglömlig (och plågsam) upplevelse som hon var tvungen att utstå. En gång under träningen knäckte hon av misstag en blygdläpp i magen. Anledningen till detta är att hon ryckte upp kettlebellen utan att tänka på det. Med tanke på att det här är TV4 vet jag inte hur tydliga vi kan bli, men jag lyckades knäcka en blygdläpp. Utan att tänka så mycket på det drog jag kettlebellen till mina axlar.

Clara Henry Pojkvän
Clara Henry Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!