Daniela Rathana Pojkvän

Daniela Rathana Pojkvän
Daniela Rathana Pojkvän

Daniela Rathana Pojkvän – TV4:s Så mycket bättre återkommer i år med en profil på artisten Daniela Rathana. Men hur väl insatt är du i hennes bakgrundskunskap? Vi får inte bara veta hela sanningen om Daniela Rathana och hennes pojkvän, utan vi avslöjar också inspirationen till låten “Kiss” Daniela Rathana, nu 26, fick sin start i musikbranschen som backupsångerska för ett antal svenska superstjärnor. Hon började sjunga backup för Oskar Linnros och har sedan dess delat scen med bland andra Zara Larsson, Sabina Ddumba och Seinabo Sey.

Daniela Rathana om var låten “Kiss” kom ifrån

Mapei och Oskar Linnros hörde till skivans producenter. Efter Havannas popularitet blev låten Kiss en stor hit. Kiss, berättade hon för tidningen QX samma år, handlar om hennes och hennes ex-flickvän Sandras förhållande. Daniela Rathana gjorde inte sin teaterdebut förrän i år. Hon solodebuterade när Oskar Linnro grundade skivbolaget Dundra, och hon har sedan dess spelat in flera uppmärksammade och hyllade singlar, inklusive Kiss!, Hate You och Face.

Det handlar om ett en gång romantiskt men nu destruktivt tidigare förhållande. Den trivdes med spänningar och jag hade svårt att fly. Jag återvände hela tiden till henne mellan mina andra relationer. Hon var som en liten kyss – standardbeteckningen för en blygsam mängd tillgivenhet – för mig. Den där ena kyssen var som ett narkotika hon inte kunde motstå, sa hon till tidningen QX. Under hela intervjun erkänner hon att hon är bisexuell och dejtar både män och kvinnor under hela intervjun.

Bli förlovad med hennes långvariga skönhet

Ungefär samtidigt som hon lade ner låten Kiss ställde hon frågan till sin basistpojkvän, Mats Sandahl. Två år senare var de fortfarande tillsammans. Daniela säger att hennes sambo tycker att det är jättebra att hon lägger ut en låt om sina ex för att han tror på henne och tycker att hon borde följa sina drömmar. Som låtskrivare satte han och jag ofta penna på papper för att arbeta igenom svåra känslor.

En person som är involverad i initiativet Så mycket bättre 2022. En av artisterna som flyttar in i Gotlands lada i den nya säsongen av fanfavoriten Så mycket bättre är Daniela Rathana. Musikern uttrycker spänning inför föreställningens premiär på Efter fem och säger att hon inte kan vänta på att den ska sändas. Hon var sugen på att höra Molly Hammar sjunga och fascinerades av Nordman innan inspelningen, men hon var angelägen om att sjunga själv.

Det är som om jag precis introducerades till världen. Jag började oroa mig för att det inte skulle finnas tillräckligt med musik att välja på när det gällde de andra artisterna. När jag var ungefär 14 år gammal började jag gå på fester och agera aggressivt. När jag fyllde 18 år inledde jag en turnékarriär. En gammal rockstjärnetradition innebär konstant rökning, uppkoppling och fest medan du är på turné. Artisten säger till Aftonbladet, “Och det lärde jag mig, jag växte upp på det sättet”.

Daniela Rathana Pojkvän

Dessutom diskuterar Daniela Rathana sin personliga historia med alkohol, som hon konstaterar är “alltid närvarande” i musikbranschen. Men det finns fortfarande en del av mig som fortsätter att säga till mig, “Du har inte nått botten ännu.” Fortsätt tills något allvarligt händer på vägen. Så mycket bättre 2022 innehåller verk av många begåvade musiker och artister, inklusive 26-åriga Daniela Rathana, Anna Ternheim, Maja Francis och Mns Zelmerlöw.

Det har varit många framgångsrika artister som har dykt upp i showen, och Daniela Rathana förväntas följa i deras fotspår. Hon mötte dock betydande svårigheter under hela inspelningen av Så mycket bättre. Enligt Daniela Rathana var “Nordman”, betydligt bättre än något annat hon varit med om. Detaljer om Daniela Rathana: Faktorerna ålder, ursprungsland och nuvarande plats
Daniela Rathana är en 26-årig kvinna som föddes den 11 februari 1996. Daniela föddes av en thailändsk mamma men växte upp i Sverige.

Sedan augusti 2022 har hon bosatt sig i ett Stockholm, Sverige, med två sovrum. Det är därför Daniela Rathana inte ville att någon skulle veta hennes riktiga namn: Den kända artisten föddes som Daniela Sörensen men går nu under namnet Rathana, vilket är hennes mammas födelsenamn. Min mamma var en baby från Vietnamkriget, född i Ubon, Thailand. USA skickade trupper till Thailand. En nunna upptäckte henne på trappan och tog henne till ett barnhem. Daniela avslöjade tidigare för tidningen Elle att hon fick namnet Rathana under sin tid i den regionen.

Var började Daniela Rathana med sin sångkarriär?

Trots att hon inte släppte sin debut-EP “Halva vägen fri” förrän 2020, har Daniela uppträtt på stora arenor i flera år, om än som körsångerska för musiker som Zara Larsson, Sabina Ddumba och Seinabo Sey. Hennes nuvarande skivbolag är Dundra, som ägs av 2021 års Grammisvinnare Oskar Linnros, och hon skrev och co-producerade hitsingeln “Testament” med honom.

Vet du vem Mats Sandahl är, Daniela Rathanas pojkvännd?

Mats Sandahl, välkänd under sitt artistnamn MASAKA, är Danielas enda sanna kärlek.
De träffades först när Daniela följde efter Oskar Linnros i en bil och diskuterade senare sin första dejt i en intervju med Elle. Min närmaste vän och Daniela hade sex första gången de träffades. Det var dock en fantastisk kväll. Mats Sandahl, flickvännens pojkvän, erkänner i en intervju, “Jag hade också sex med hennes bästa vän den kvällen.”

De är nu förlovade: Daniela Rathana och hennes pojkvän.

I själva verket har paret – som inkluderar den 45-årige författaren och podcastpersonligheten Alex Schulman – varit förlovade sedan början av juni. De två förlovade sig på Alex favoritrestaurang, Taverna Brillo, där Daniela såg Alex, då 45, sitta vid bordet bredvid hennes. Ingen vet detta, men Alex Schulman är min ultimata förebild. Som ett resultat skulle jag vilja suga hans kuk och få honom att fungera som min far, bror och närmaste vän.

Daniela sa till Elle tidigare i augusti: “Från ingenstans plockar Alex upp en låda och ger den till Mats. Han är allt för mig och den enda personen jag blir starstruck av till den grad att jag får panik”. Mats knäböjde och bad. Jag tror att jag håller på att bli galen. Detta måste hända i mitt sinne, antar jag. När de ropar mitt namn reser jag mig från bordet men kommer snabbt tillbaka. Svaret var förstås ja.

På röda mattan av veckans Grammisgala hade vi kanske stött på Daniela Sörensen, mer känd under sitt artistnamn, Daniela Rathana. Hon ställdes mot HAVAL, Klara Keller, Myra Granberg och slutsegraren Mona Masrour i kategorin Årets nykomling. Daniela Rathana kanske inte har vunnit, men hon kan visa upp sin förlovning med basisten Mats Sandahl privat samtidigt som hon inte känner något annat än glädje. Ringen, som är slät silver satt med en rosa sten, syns på Danielas finger på ett av bilderna.

I en andra video ser vi Daniella och Mats välkomna sina gäster till en takfest för att hedra deras kommande förlovning. “Tack mina älskade vänner som har lyckats hålla detta hemligt, tack för att ni sliter isär oss”, fortsätter Daniela.

Grattismeddelandena från deras berömda kompisar.

Vem är vem av Sveriges A-lista kan ses kommentera inlägget. På vilket Sabina Ddumba svarar med sex gråtande emojis och ordet “bumping” från Benjamin Ingrosso. Bra jobbat, bror Mats”, skriver Molly Sandén, och “Så så så trevligt”, skriver Cherrie. Otaliga andra personer har också hört av sig, däribland Ana Diaz, Miriam Bryant, Timbuktu och Linnea Hendrix.

Översatt av Daniela Rathana, Veronica Maggio Oskar Linnros, Zara Larsson, Seinabo Sey och Kent är bara några av de sångare som Daniela Rathana har sjungit backup för när hon började sin karriär inom musiken. Hennes första EP, Halva vägen fri, innehöll hitlåten “Hata dig”, som har streamats över en miljon gånger på Spotify sedan den släpptes förra året.

Vid Stureplan gick killen ner på ett knä. Paret förlovade sig medan de åt utomhusmiddagen på Taverna Brillo på Stureplan i centrala Stockholm. Danielas Instagram-video visar hur hennes pojkvän Mats friar till henne på ett knä. I meddelandet, som även innehöll ett antal bilder, förklarar Daniela: “Jag älskar dig, det gör jag verkligen”. Under våren 2017 publicerade Daniela sin omslag till Veronica Maggios Satan i gat via Spotify Studios, som också har haft betydande streamingframgångar. Grattis till din senaste förlovning är allt som återstår att säga nu.

Vad är Daniela Rathanas fullständiga namn?

Det är hennes riktiga namn Denna person går under artistnamnet Daniela Rathana. Skaparens riktiga efternamn är Sörensen. Det finns två mellannamn för Daniela: Maria Therese. Detta för oss till konstnärens fullständiga namn: Daniela Maria Therese Sörensen.

Vart heter Daniela Rathana hem och hur gammal är hon?

Danielas födelsedag är den 11 februari 1996, vilket gör henne 26 år gammal nu. Hon är uppvuxen i Järfälla, men hennes födelseort var Akalla.

Bakgrunden för Daniela Rathanas familj.

Daniela är som sagt född och uppvuxen i Stockholm och hon och hennes mamma, Anna-Maria, är båda av thailändsk härkomst. David och Oliver, två yngre bröder, är också en del av familjen.

Daniela Rathana Pojkvän
Daniela Rathana Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!