Darin Pojkvän 2023

Darin Pojkvän 2023
Darin Pojkvän 2023

Darin Pojkvän 2023 – Darin Zanyar blir 37 år 2024; han föddes den 2 juni 1987. Darin mäter 175 cm på höjden. Den svenska konstnären bor nu på den spanska ön Mallorca.

Kan du namnge Darins motspelare?

Darin, konstnären, är mycket hemlighetsfull om sitt personliga liv. Han berättade nyligen för Aftonbladet att han är i ett förhållande, men vill inte utveckla det. Darin kunde dock förklara för David Hellenius i en intervju i programmet “Hellenius hörna” vad han söker hos en livskamrat. Någon som är kvick, impulsiv och har en passion för mat är avgörande.

Jag är en storätare. Darin, som citerades av Nyheter24, påpekade att programmet behövde uppskatta musik. Darin har påpekat att egenskaperna han värdesätter hos en kärlekspartner är desamma som han gillar hos en vän. I alla relationer, oavsett om det är platoniskt eller romantiskt, tycker jag att ett gemensamt sinne för humor är avgörande för vår framgång.

Det är det första sättet jag klickar på. De människor jag är närmast i livet är äkta och pålitliga. De finns alltid där för mig, och jag finns alltid där för dem. även tro. Frasen “de har din rygg” betyder att oavsett vad som händer kan du räkna med deras stöd.

När utsåg Darin sig själv som homosexuell?

2020 berättade Darin för sina Instagram-följare att han är gay. Efter Stockholm Pride 2020 publicerade han ett engelskt blogginlägg. Alla i världen borde äga vem de är och vara stolta över det. Svårigheten är inte förlorad på mig. Även om det tog lite tid, accepterar jag nu min sexuella läggning som gay. “Glad upprymdhet!”

Darin Pojkvän 2023

Till idolen, Darin Zanyar

Darin, då bara 17 år gammal, blev berömmelse efter att ha tävlat i säsongen 2004 av Swedish Idol. För att visa sin talang sjöng han “God Must Have Spend a Little More Time on You” på provet. Darin tog sig till mästerskapsomgången. Han slutade på andra plats. Sedan han var 17 år gammal har Darin Zanyar varit ett inslag i allmänhetens ögon.

Han har dock bestämt sig för att hålla sina romantiska engagemang privata. Darin Zanyar, 35, har erkänt att han inte är tillgänglig för ett romantiskt förhållande. Naturligtvis är vi nyfikna på omständigheterna kring deras första möte. Detaljerna om Darins nya romans finns nedan.

Hur länge har Darin varit tillsammans med sin partner/sambo?

Musikern skrev på Instagram att han är gay i väntan på Pride 2020. Det är allas rätt att känna sig trygga och accepterade precis som de är i denna värld. Darin börjar sitt meddelande med att säga: “Jag vet hur svårt det kan vara”, innan han tillägger: “Det tog ett tag, men jag är stolt över att vara gay.” Darins privatliv har alltid varit höljt i hemlighet. Darin svarar, “Jag är inte singel, men det är vad du får.” på frågan om åldern på hans förhållande.

Var träffade Darin sin nya flickvän?

Darin har varit permanent bosatt på Mallorca, en spansk ö, sedan en tid tillbaka. Konstnären, har det rapporterats, är notoriskt bevakad över sina romantiska relationer. Däremot visade han bilder på sin födelsedagsfest för sitt 36:e år tidigare i år. Han var tillsammans med ett gäng följeslagare, både män och kvinnor, när han sågs där. Det är dock oklart om pojkvännen var närvarande. De två hade varit tillsammans en tid, men Darin har varit ovillig att diskutera deras första möte.

Vad värdesätter Darin mest i ett partnerskap?

För mig är det avgörande att… Oavsett om det är en kompis eller ett romantiskt intresse, är ett gemensamt sinne för humor alltid den avgörande faktorn i vår anslutning. Det är det första sättet jag klickar på. Det finns också de som är naturligt snälla och okomplicerade. De människor jag är närmast i livet är äkta och pålitliga. De finns alltid där för mig, och jag finns alltid där för dem. även tro. Darin sa till Aftonbladet, “de har din rygg” oavsett omständigheterna.

Efter att ha tävlat på Idol blev Darin Zanyar ett känt namn. Men trots sin berömmelse har han till varje pris undvikit offentlig uppmärksamhet. Han diskuterar sällan sitt personliga liv, men för ungefär tre år sedan gjorde han ett diskret erkännande angående sin relationsstatus. Han delade sedan sin stolthet över att vara gay i ett Instagram-inlägg i Pride Week 2020.

De kodade orden tyder på att Darin Zanyar är fäst

Artisten delade nyligen med sig av en annan personlig hemlighet: han är i ett engagerat förhållande. I en intervju med Aftonbladet i maj sa han “Ja, det skulle ni alla vilja veta.” Det faktum att jag nu är i ett förhållande är det minsta jag kan ge. Men jag kommer inte att ge dig mer information än så. Han svarade, “Ja, men det gör jag,” när han tillfrågades om han är nöjd med sitt förhållande.

Han var dock tveksam till att avslöja detaljerna om deras första möte. Det här är den typen av information som jag helst inte vill dela med någon. Bakgrund man röst, mystisk i naturene; video skildrar Darin firade nyligen sin födelsedag och postade en glad bild på Instagram för att hedra tillfället. En mans röst kan höras skrocka i bakgrunden av en video där han knäpper korken på en flaska champagne.

Darins fans kommer att bli fascinerade, milt uttryckt, oavsett om det visar sig vara hans nya låga eller inte. Darin visade också en man som vaggade honom i ett inlägg på Instagram. Hans Instagram-profil avslöjar att han heter Francois och att han, liksom Darin, är bosatt i Spanien. Återigen, vi kan inte vara säkra på om Darin pratar om en kompis eller någon mer seriös; vi får vänta och se.

På den tomma Avicii Arena möter 35-åriga Darin Zanyar Aftonbladet mitt på golvet. Konserthuset borde vara fullsatt i höst inför artistens arenaturné. Han är vanligtvis bosatt i spanska Palma, på Mallorcas sydvästra kust, men njuter just nu av en semester i Sverige. Jag betraktar det som mitt hem hemifrån, men med alla resor och all tid som spenderas i Stockholm får jag inte tillbringa så mycket tid där som jag skulle vilja. Palma, å andra sidan, verkar vara precis rätt plats när jag har lite ledig tid och vill luta mig tillbaka och ta det lugnt.

Att ha de bästa kompisarna i Palma

När han var liten bodde hans syster där. Och så gick det; han träffade hennes vänner och började umgås med dem. Jag hyrde ett ställe för semester och renoverade det. Efter det började jag tillbringa min fritid där, där jag träffade många underbara människor som skulle komma att tillhöra mina närmaste kamrater.

Är det sant att du för närvarande inte anstränger dig för att lämna Sverige och istället planerar att slentra dit?

Nej, jag håller med om att det är fantastiskt att vara här. När jag har varit borta ett tag inser jag hur mycket jag saknar det.

Hur är din nuvarande livsstil i Palma?

Jag har en plats i Gamla stan. Därför finns det pittoreska sidogatorer att utforska inte långt från hamnen. Nästan dagligen går jag en joggingtur; Jag tycker om att springa, jogga och förlänga mitt steg. Eftersom solen är en av mina favoritsaker i världen tycker jag att det här är en bra lösning. Det är som om ljuset i sig har en djupgående effekt på mig. Dessutom har han en allvarlig aptit. Jag betraktar mig själv som en foodie, och min passion för mat är näst efter min kärlek till musik.

Så tillbringar Darin sin genomsnittliga dag

Mitt liv verkar vara en serie övergångsfaser. Men jag måste erkänna att jag har tröttnat på min tid där det senaste året. Darin, vars engelskspråkiga musik nyligen har rönt framgång i länder som Storbritannien och Italien, tillskriver detta hans omfattande resor, arbete och marknadsföring i en mängd olika kulturer.

Som ett resultat har jag rest mer under det senaste året än under något tidigare. Som ett resultat, när jag återvände till Palma, tillbringade jag mycket av min tid med att sova och försöka ladda om. Jag kanske var matt som ett dike. Men föregående år arrangerade jag många fester och var generellt mer utåtriktad.

Efter det spenderade jag mycket tid på att gå ut och umgås med två av mina kompisar som är stora festdjur. Vi har blivit väldigt nära och semestrar ofta tillsammans. Även om vi bara har känt varandra under en kort period, känns det som att vi tre har varit vänner för alltid.

Galet fest i Berlin: “Ganska oskyldigt, tror jag”

Efter den första populariteten för “Idol” 2004, bestämde han sig för att tillbringa lite tid i Berlin.

Darin Pojkvän 2023
Darin Pojkvän 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!