Dogge Doggelito Barn ålder

Dogge Doggelito Barn ålder
Dogge Doggelito Barn ålder

Dogge Doggelito Barn ålder – Dogge Doggelitos sanna identitet är den kubansk-amerikanen Douglas León. Som ett resultat av framgångarna med The Latin King på 90-talet, döptes han till Dogge Doggelitos av hela Sverige. I Sveriges Radio diskuterade Dogge Doggelito sin bakgrund. Jag gillar att skämta om att jag är en “dubbel” för att min mamma är svensk och min pappa är venezuelan. Dogge Doggelitos son eller dotter har dött. Att förbereda en begravning istället för ett dop, säger han till Hänt.

Hänt kunde nyligen avslöja att Dogges första barnbarn föddes. Det är officiellt: Jag har gått in i morföräldrarklubben. I november månad inträffade det. Dogge är just nu aktiv i sommar tack vare sin medverkan i TV4:s Så mycket bättre. För att hedra sitt 40-årsjubileum som musiker har Dogge precis släppt ett nytt album och en memoarbok. I sitt personliga liv är Dogge fortfarande med sin långvariga flickvän, Claudia Sierpe Apablaza. Dessa två har varit tillsammans länge, men deras förhållande har varit på och av. Dogge och Claudia är redan föräldrar till fyra barn.

Dogge Doggelito diskuterar sin förlust av en dotter

Dogge har tidigare nämnt att paret hade upplevt förlusten av ett barn långt före Manolos födelse. De var på väg till sjukhuset för att genomföra ett akut kejsarsnitt när barnet började andas fostervattnet inuti Claudias mage och dog tragiskt. Dogges exfru Leonida Léon dog i cancer för bara några år sedan. Det var otroligt svårt eftersom jag nyligen hade kommit över förlusten av min fru till cancer och hade dejtat någon ny när detta inträffade. Efter det gick jag bara neråt därifrån. Dogge, som gästade podcasten Livshjulet, beskrev tiden som följde som “väldigt sorglig och svår”.

Nya ord angående dottern: “Det är ett liv du är berövad”

Det är en fruktansvärd förlust för oss; vår dotter Belén skulle ha fyllt 17 år idag. Gör först planer för dig själv, säger jag alltid, och sedan kommer Gud att göra sina. Det här var en annan strategi än jag hade räknat med. Att förbereda en begravning istället för ett dop, säger han till Hänt. Men nu var det länge sedan, säger Dogge; 17 år för att vara exakt.

Det kommer en tid då varje uppförsbacke måste avslutas. Dogge Doggelito hade knappt bearbetat sin bortgångna frus smärta när han träffade älskaren Claudia Sierpe Apablaza. De valde att bilda familj och lyckades bli gravida, men deras ofödda dotter, Belén, gick tragiskt bort innan hon föddes. Efter explosionen förklarar han i podcasten “Wheel of Life” att han “aldrig kom tillbaka.”

Dogge Doggelito Barn ålder

Journalisten Anna Hegestrands podcast, “Livets hjul”, visar Dogge Doggelito, alias 46-åriga Douglas Leon, om hans kamp med dödsfallet efter hans frus och sons död. Detta var år 2005 då Leonida Léon gick bort på grund av cancer. Hennes man, Douglas “Dogge” León, var hennes man, och deras dotter, Bianca, var två år gammal.

En enorm storm svepte över oss. Att se henne som vuxen, med körkort och bil, gör “Dogge” väldigt glad, säger han om sin dotter i podden. Han säger att hans arbete har blivit som en “ängel” för honom. Sedan Leonida gick bort har “Dogge” träffat sin flickvän Claudia Sierpe Apablaza. De hade försökt bilda familj, men deras partner fick missfall medan hon var gravid med en dotter. Jag har ett barn i himlen, Belén. Betlehem är den spanska översättningen av det engelska ordet.

Han hävdar att paret rusade till sjukhuset för ett kejsarsnitt. De väntade på ett beslut som så småningom kom sent. Så småningom började barnet ta in fostervatten genom munnen och näsan. Det var särskilt svårt eftersom jag nyligen hade kommit över sorgen över att förlora min fru i cancer och hade börjat dejta någon ny när detta hände. Efter det gick jag bara neråt därifrån. Det var ett riktigt sorgligt och svårt ögonblick, förklarar han i podden “Livets hjul”.

Bor åtskild från sin flickvän

Poddarnat innehåller “Dogge” som berättar om sitt livs upp- och nedgångar, inklusive de många tragiska händelserna såväl som de lyckliga. Han säger sig ha upplevt både de lägsta djupen och de högsta topparna, och att ha kommit ur motgångarna en starkare, mer välrundad person som resultat. Konstnären tror att om allt går bra kommer du inte att växa som person, men lidande genom motgångar lär dig att värdera din familj djupare.

Just nu lever “Dogge” och hans flickvän Claudia åtskilda. Manolito, parets förstfödde, gick med Claudia och hennes två andra barn i april 2020. Och “Dogge” har en egen familj, inklusive ett par barn i åldrarna 10 och 12. “Dogge” hävdar att familjemedlemmarna har separata bostäder för att göra det enklare för barnen och att de bara träffas när de kan.

Dogge Doggelito, som egentligen heter Douglas León, började på 90-talet med hiphopgruppen The Latin Kings och har sedan dess rönt framgångar som soloartist och medlem i gruppen. I sommar kommer han att debutera i TV4:s varieté Så mycket bättre. Musikern sa att han “vi ses på sommaren Gotland” på Instagram. Men Doggelitos liv handlar inte bara om musik; hans familj välkomnade precis en ny bebis.

Dogge Doggelito har fem avkommor

Manolo, konstnärens son med sin första fru Claudia, föddes 2020. Bianca, den äldsta dottern, fick Dogge med sin ex-fru Leonida León, som gick bort i cancer när Dogge bara var två år gammal, 2005.

blev farfar

Ett andra barn ansluter sig till familjen två år efter att Dogge och Claudias första barn föddes. Han avslöjar för Hänt att Bianca i november 2022 födde sitt första barn, en dotter som heter Mileya. Enkelt uttryckt är det underbart och väldigt roligt. Det är hos barnen man märker att livet går framåt. Att tro att min lilla flicka är mamma och att jag är en farfar är helt galet. Enligt Dogge Doggelitos intervju med tidningen gick allt smidigt och alla var nöjda med resultatet.

Vem är Claudia Sierpe Apablaza, Dogge Doggelitos ryktade flickvän?

Dejtad av Dogge Doggelito sedan hon var barn, Claudia Sierpe Apablaza föddes 1980. Hon är lärare vid en institution i Uppsala. Paret har varit tillsammans länge. Under ett avsnitt av TV4:s “Tillsammans med Strömstedts” berättade Claudia att hon träffat Dogge genom en gemensam bekant, som hade anlitat honom och hans band för att uppträda på en studentmottagning för hans son.

Dogge Doggelitos fru, Leonida – Gick hon bort när?

2005 dog Dogge Doggelitos ex-fru Leonida León i lungcancer. När jag kom hem från en föreställning hade Leonida berättat för mig. Efter vad hon trodde skulle vara en normal kontroll fick hon den förödande diagnosen cancer. Jag trodde inte att det var sant: “Det här händer inte, det här händer inte oss”. Innan hennes död upplyste han till Expressen att hon verkade vara vid perfekt hälsa.

Exakt hur många barn har Dogge Doggelito?

Dogge Doggelitos nuvarande partner, Claudia Sierpe Apablaza, hade två barn från ett tidigare förhållande, medan han har fyra. I SVT-programmet “Underdogs” som sänds våren 2023 kommer Dogge Doggelito att göra ett framträdande. Den 47-årige Dogge Doggelito är sexbarnspappa. Dogge sa till Hänt då, “Det känns lite overkligt för när jag tittar på bilder på min farfar var han en grinig gubbe, men om du tittar på en bild på mig så är han fortfarande en ung, stilig kille.”

Dogge är pappa till en tjej som han aldrig har träffat, förutom barnen han delar sitt liv med och Belén, som dog tragiskt för 17 år sedan. Det var när Dogge besökte Fördomspodden som han berättade att han har en dotter som han betalar underhåll för men inte träffar. För att uttrycka det enkelt: “Jag träffade henne när hon var liten, men sedan var det en rättegång.

Jag förlorade vårdnaden efter att hennes mamma stämde av någon anledning. Jag har inte sett henne sedan dess, men de fortsätter att klara sig varje gång. månad. intervju avslöjar Hänt att han och hans dotter är främmande.

Dogge Doggelito Barn ålder
Dogge Doggelito Barn ålder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!