Duplantis Flickvän Lämnar

Duplantis Flickvän Lämnar
Duplantis Flickvän Lämnar

Duplantis Flickvän Lämnar – Armand “Mondo” Duplantis, en 23-åring från Kanada, har vunnit nästan alla stora utmärkelser som finns. Han är flerfaldig världsrekordhållare och olympisk och världsmästare. Stockholms stadion stod värd för helgens Diamond League-matcher. Det blev en avsevärd försening för 23-åringen och hans rivaler innan aktionen kunde börja på grund av det ihållande regnet. Duplantis var dock oberörd.

En resa för Desiré, exklusive Duplantis

De som såg Armand Duplantis seger blev återigen försämrad av hans 22-åriga flickvän, Desiré Inglander. Hon hade också uppmärksammat dagen genom att ta med sina nära och kära till Stockholms arena. Desiré Inglanders närvaro var dock inte oväntad. Tvärtom, hon har blivit allt mer aktiv i sin pojkväns atletiska karriär och kan ses heja fram honom på hans många tävlingar.

När de två gör saker tillsammans, som att umgås eller åker på semester, lägger de ofta upp bilder på det på sociala medier. Men nu vet vi att Desiré Inglander har varit på resande fot, och inte med sin pojkvän Mondo vid sin sida. Hon lägger upp en serie selfies på Instagram med texten “Soloresa till London.” Mondo dominerade marknaden och slog ut sina rivaler en efter en.

23-åringen vann tävlingen på Stockholms stadion och satte ett nytt arenorekord på 6,16 meter, innan han försökte sig på världsrekordhöjden på 6,23 meter inför en jublande publik. Tyvärr ställdes Mondos två första insatser in på grund av vindförhållanden. Det finns ett brett spektrum av känslor för tillfället. Jag är tacksam att så många människor stannade för att se mig uppträda solo. Det är mycket att bearbeta, om jag ska vara ärlig. Jag fick mycket stöd, säger han till Expressen.

Armand Duplantis, 23 år gammal, slog rekordet för sjätte gången. I Clermond Ferrand, Frankrike, vid stavhopparen och kompisen Renaud Lavillenies personliga gala, hoppade han rekordhöga 6,22 meter. För hans fördel var jag fast besluten att slå alla rekord i boken. Sedan jag var sjutton, när han var min idol, har han varit som en storebror för mig och har alltid funnits där för att hjälpa mig.

Efter segern förklarade Mondo för Expressen att han gjort det lika mycket för sin egen som för min skull. Champagne poppades på kvällen, men Duplantis och hans 21-åriga partner Desiré Inglander demonstrerar på Instagram att festen fortsatte långt in på natten. Idag njuter det lyckliga paret av en välförtjänt semester i kärlekens stad. Armand Duplantis, 23 år gammal, slog rekordet för sjätte gången. I Clermond Ferrand, Frankrike, vid stavhopparen och kompisen Renaud Lavillenies personliga gala, hoppade han rekordhöga 6,22 meter.

Duplantis Flickvän Lämnar

För hans fördel var jag fast besluten att slå alla rekord i boken. Sedan jag var sjutton, när han var min idol, har han varit som en storebror för mig och har alltid funnits där för att hjälpa mig. Efter segern förklarade Mondo för Expressen att han gjort det lika mycket för sin egen som för min skull. Champagne poppades på kvällen, men Duplantis och hans 21-åriga partner Desiré Inglander demonstrerar på Instagram att festen fortsatte långt in på natten. Idag njuter det lyckliga paret av en välförtjänt semester i kärlekens stad.

Inglander Desiré om uppmuntran för sin pojkvän

Svenska favoritatleten fortsätter att wow, men nu blir ingen förvånad när han rensar ribban på ett spektakulärt sätt. 23-åringen känner dock en viss press. Armand Duplantis har tidigare kommenterat ämnet höga krav, “När du får mer och mer press lär du dig att hantera det.” Desiré Inglander, hans långvariga älskare, är en person som har kommit på hur man ska hantera stressen.

Hon förklarar för Hänt Nyheter att förhållandet är precis som alla andra. När vi kommer hem är det avgörande att inse att vi bara är vanliga individer. Hon hävdar att jag och min sambo tar hand om varandra precis som alla andra relationer.

Framför Eiffeltornet, slår en pose

Det är dock inte många par som har lyxen av Armand och Desiré att hantera press och fira prestationer. Parets påkostade Parissemester finns dokumenterad på Instagram. Desiré och hennes partner står framför det upplysta Eiffeltornet mot en svart natthimmel och hon har på sig en fantastisk klänning.

Armand Duplantis tvååriga förhållande med flickvännen Desiré Inglander. Och nu pratar mamman Helena Duplantis om det. I en intervju med programledaren Carina Bergfeldt förklarar hon att kärleken inte har förändrats. Armand Duplantis etablerade sig obestridligt som världens bästa stavhoppare det året. 23-åringen fortsatte att trotsa förväntningarna genom att triumfera i varje strävan han försökte.

Familj till Mondo

Han vann guld i världsmästerskapen (utomhus och inomhus), EM (utomhus), Diamond League (totalt), och satte nytt rekord tre gånger. Hans familj och tränare, Greg och Helena Duplantis, samt hans flickviend, Desiré Inglander, har alltid funnits där för honom. Som ett resultat av “Mondos” meteoriska uppgång till berömmelse har hans stolta föräldrar blivit allt mer synliga i mediabevakningen. Greg och Helena Duplantis dök nyligen upp i SVT:s “Carina Bergfeldt” för att diskutera deras liv och deras son, världens bästa stavhoppare.

Det här är Desirés Helena

Sedan berättar Duplantis mamma att hon bor i USA under sin sons träning och tävlingar och tillbringar bara tre månader i Sverige. Sedan han började träna och hoppa har det varit så. Att vara närvarande och observera är avgörande för mig, eftersom han kanske inte alltid är närvarande med sina känslor. Helena säger till programledaren Carina Bergfeldt att att vara i deras sällskap är det enda sättet att veta om något är fel.

Armand Duplantis levererade återigen en enastående prestation på söndagskvällen. När den största stavhopparen genom tiderna segrade med en aldrig tidigare skådad marginal. Å andra sidan lyckades han kasta alla, inklusive sin älskare Desiré Inglander, för en loop. Diamond League-matchen som var planerad till söndagskvällen i Stockholm stötte på stora problem när vädret satte in. Armand Duplanti, en världskänd stavhoppare, var förståeligt nog frustrerad över den två timmar långa förseningen i herrtävlingen.

Vad Duplanti gjorde

Trots det gjorde han ännu en imponerande prestation i stavhoppet. “Mondo” vann turneringen smidigt och satte ett nytt världsrekordhöjd genom att bekvämt rensa 6,05 meter i luften. Det mest otroliga inträffade precis innan språnget på 6,23 m. Duplantis hade tävlat hela kvällen med bara efternamnet på nummerlappen på ryggen, men innan sitt sista hopp gjorde han ett dramatiskt skifte och hoppade med “Mondo” tryckt på ryggen istället.

Desiré blev förvånad

Det fick många människors uppmärksamhet där, inklusive Desiré Inglanders gf. Hans deltagande i en namnskylttävling med “Mondo” är en första för mig. Hon säger till SportExpressen att det är “lite sjukt”. Inte säker på vad som orsakade förändringen i hans personlighet.

Mondo klargör

Efter turneringen berättar Duplantis om vad som faktiskt hände med nummerlapparna och varför han misslyckades på alla sina försök på den nya världsrekordhöjden. Han säger till kvällstidningen, “Den jag hade var för blöt och höll på att lossna.” Han fortsätter med att förklara att namnbytet var helt oplanerat och oavsiktligt. Jag hade ingen aning om att jag körde med två uppsättningar skyltar. Det var inte meningen att förmedla något slags budskap, haha.

Under sportturneringar är det inte nödvändigt att ange hela namnet på haklappen. Den norske idrottaren Jakob Ingebrigtsen har tidigare tävlat med singelnamnet “Jakob” tryckt på sin nummerlapp. Armand Duplantis satte nytt världsrekord, vann världscupen och vann hela EM 2022. Trots detta misslyckades svenska folket den 23-årige stavhopparen som slogs ut i den sista tävlingsomgången för den Jerringpris och hamnade inte bland de tre bästa.

Istället fick Nils van der Poel, som redan hade tre utmärkelser till sitt namn, denna och lämnade Duplantis tomhänt. Jag har ingen anledning att klaga. Efter allt Nils har gjort för Sverige är han mer än välförtjänt av kvällens utmärkelser. Även om jag inte gör det så är jag nöjd med kvällen och beger mig hemåt. Enligt Mondo Duplantis på Sportbladet hade Nils bästa möjliga utvisning här ikväll.

Till Marcus Ericssons försvar, Armand Duplanti

Kanske överraskande kom den 32-årige Indy 500-vinnaren Marcus Ericsson på tredje plats i Jerringpriset. En lovvärd insats, enligt Duplantis, hemmahörande i USA, där den historiska biltävlingen hålls. Det var jättebra, för jag är uppvuxen i USA och förstår betydelsen av Indy 500. Han säger till Expressen att betydelsen av hans seger är mer än vad de flesta svenskar förstår.

Duplantis Flickvän Lämnar
Duplantis Flickvän Lämnar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!