Duplantis Flickvän

Duplantis Flickvän
Duplantis Flickvän

Duplantis Flickvän – Efter en fantastisk kampanj 2022 har Armand “Mondo” Duplantis börjat sin nya säsong. Stavhoppslegenden vann sin karriärs första tävling på sin alldeles egna Mondo Classic. Något som föranledde Desiré Inglanders offentliga kärleksförklaring till sin pojkvän. Armand Duplantis, nu 23 år gammal, njöt av ett enastående 2022.

På plussidan vann han alla stora titlar han gick in. Dessutom slog han sitt eget världsrekord flera gånger, vann guld vid VM både inomhus och utomhus och vid EM utomhus. Den stora stavhopparen inledde sin säsong 2023 med sitt eget galaevenemang, Mondo Classic, i Uppsala torsdagen den 2 februari.

förstörde oppositionen

23-åringen presterade som förväntat felfritt på sitt första försök på 5,67 under evenemanget, som ägde rum för andra året i rad. Armand Duplantis hade en jämn tävling eftersom han var den ende som kunde hoppa högre än alla andra. Därefter siktade han in sig på en 6,10-fotare. Efter två misslyckade försök klarade han hoppet framgångsrikt och fick applåder från åskådarna.

Citat från flickvän efter en triumf

Desiré Inglander, hans 21-åriga flickvän, var en av få personer som godkände hans säsongsdebut på 23-årsdagen. Hon lade upp många bilder på Instagram efter tävlingen, inklusive en med Armand Duplantis och en annan med ett enormt arrangemang av blommor. Hon tillägger: “Igår, 6.10!” till fotot och spelar upp en video av hennes pojkväns framgångsrika försök att få en extra tum av höjd.

Frasen “Jag känner mig nära”

Armand Duplantis, uppmuntrad av publikens svar på hans 6.10, försökte sedan slå rekordet igen. 23-åringens märke på 6,21 meter höjdes till 6,22 meter i år. Tyvärr räckte det inte för att sätta nytt världsrekord. Komma närmare. Om jag kan bemästra detta spö kommer jag att kunna kasta en 6,22. Utan tvekan. Men, varnar han för SVT, så enkelt är det inte. Det 6,21 fot långa stavhoppet som Armand Duplantis använde för att vinna guld vid världsmästerskapen var ett nytt världsrekord.

Partner Desiré Inglander jublade från läktaren. När solen kommer fram börjar det tåras i ögonen och jag måste ha solglasögon på mig, så att jag inte gråter, som Desiré Inglander uttrycker det. När Armand Duplantis flickvän Desiré Inglander har varit i Oregon har hon varit en enorm källa till uppmuntran för honom under hela friidrotts-VM.

När han framgångsrikt slog världsrekordet och svävade högre än 6,21 meter på sitt andra försök blev publiken vild. Jag har redan börjat gråta, men jag försöker att inte visa det. Jag saknar ord; Jag förstår bara inte hur han gör det. Desiré Inglander tycker att det är en underbar möjlighet.

“En galen galning”

Armand Duplantis vann världsmästerskapet med en höjd på 6,00 och etablerade sedan ett världsrekord på 6,06 för att lägga till sitt redan imponerande CV. Jag är överlycklig över att han triumferade, men det här… Enligt Desiré Inglander visar detta hur galen han är. Var det lätt att hänga med i handlingen från läktaren? Jag var lika orolig som innan OS. Innan nu hade han aldrig vunnit VM utanför. Det var förverkligandet av hans livslånga ambition.

Frasen “fick kyssa honom”

Armand Duplantis, som var i publiken och jublade vilt, sprang fram till henne. Det var nödvändigt att jag kysste honom, så det gjorde jag. Mannen är insatt. Jag behöver verkligen inte utveckla det.

När ska du börja festa?

Min omedelbara prioritet är att hämta andan. Vi ska festa efter det. Bara det. Utan tvekan. Jag ska se till att han gör det oavsett. Det är något han aldrig skulle göra. Det är fest efter 6.21. Då är det en klar affär. Armand Duplantis fick två checkar, på totalt $170 000, vid medaljceremonin för sitt VM-guld och världsrekord. Armand Duplantis blev kär i Desiré Inglander sommaren 2020. Den olympiska stavhopparen hävdar att han först tog kontakt med henne på Instagram.

Duplantis Flickvän

Även för en världsmästare kan det vara nervkittlande att mötas för första gången. Historien om hur Armand Duplantis och hans blivande fru Desiré Inglander träffades beskrivs i den här artikeln. Desiré Inglander är kvinnan som är kär i Armand Duplanti. Desiré Inglander, idrottaren Armand Duplantis flickvän, är en välbekant syn för alla som följer hans tävlingar på tv. Vill du lära dig mer om Mondos flickvän? Nyheter24 sammanställer alla nyheter som är viktiga att följa. Desiré modellerar för närvarande för Ksting-byrån och har varit med i olika Nelly-modeprojekt.

Hur är Desiré Inglanders längd?

Armand Duplantis fick ingen liten dotter för korken. Desiré Inglander står på en höjd av 1m73.
Armand Duplantis och hans flickvän Desiré Inglander flyttade ihop.
Armand Duplantis och Desiré Inglander gjorde en TikTok-video i september 2021 där de avslöjade att de skulle bo tillsammans.

Vi har bestämt oss för att bo tillsammans. Och nej, vi can’t dance”, svarar hon på videon, där paret glatt dansar till låten “Let’s groove”. Armand Duplantis prestation i början av säsongen var fenomenal.
Genom att sopa den första tävlingen gick jag med. Flickvännen Desiré Inglander blev också uppmanad att göra en offentlig uppvisning av tillgivenhet som ett resultat.

Armand Duplantis hade ett otroligt 2022, då han triumferade i varje större tävling han deltog i. Den svenska stavhopparen slog tre världsrekord och vann guld vid världsmästerskapen (utomhus och inomhus), EM (utomhus) och Diamond League som helhet 2018.

Mondos prestationer

Svensken inledde den nya säsongen nyligen och har fått en otrolig start på 2023. 23-åringen kastade 6,10 meter och vann mästerskapet inför sin extatiska familj och vänner på sin egen “Mondo Classic” i Uppsala. Resten av artikeln följer bilden. Dessutom försökte Duplantis tre gånger nå världsrekordhöjden på 6,22 m, men han misslyckades varje gång. Under 2023 kommer strävan att slå ännu fler världsrekord att fortsätta.
Vi är så nära nu. Om jag kan bemästra detta spö kommer jag att kunna kasta en 6,22. Utan tvekan. Mondo sa till SVT, “Men det är inte så lätt.”

Stolt Desiré

Desiré Inglander, Duplantis flickvän och sambo, är den som är mest nöjd med säsongspremiären. 21-åringen var på plats och lade upp många bilder och videor från Duplantis fantastiska kväll på Instagram för att hylla sin skönhet. Resten av artikeln följer bilden. Se själv nedan hur en bild visar Armand och Desiré som uttrycker sin kärlek till varandra med ett vackert arrangemang av blommor. Till exempel: “Igår, 6.10!” utbrister Inglander som en extatisk flickvän. Som Duplantis svarar “Älskling” på Instagram.

Över 17 000 personer har gillat ögonblicksbilden av det unga paret (se nedan) på Instagram, med många kommentatorer som applåderar både Duplantis prestation och parets uppenbara kärlek till varandra.
“Enormt beröm till Mondo!” utbrister en hängiven fan. En annan användare kommenterar, “Mondo är fantastiskt.”

De ser ut som ett fantastiskt par, Armand Duplantis och Desiré Inglander. Diskutera stycket och skicka runt det. Armand Duplantis, nu 23 år gammal, njöt av ett enastående 2022. På plussidan vann han alla stora titlar han gick in. Dessutom slog han sitt eget världsrekord flera gånger, vann guld vid VM både inomhus och utomhus och vid EM utomhus. Den stora stavhopparen inledde sin säsong 2023 med sitt eget galaevenemang, Mondo Classic, i Uppsala torsdagen den 2 februari.

förstörde oppositionen

23-åringen presterade som förväntat felfritt på sitt första försök på 5,67 under evenemanget, som ägde rum för andra året i rad. Armand Duplantis hade en jämn tävling eftersom han var den ende som kunde hoppa högre än alla andra. Därefter siktade han in sig på en 6,10-fotare. Efter två misslyckade försök klarade han hoppet framgångsrikt och fick applåder från åskådarna.

Citat från flickvän efter en triumf

Desiré Inglander, hans 21-åriga flickvän, var en av få personer som godkände hans säsongsdebut på 23-årsdagen. Hon lade upp många bilder på Instagram efter tävlingen, inklusive en med Armand Duplantis och en annan med ett enormt arrangemang av blommor.

Frasen “Jag känner mig nära”

Armand Duplantis, uppmuntrad av publikens svar på hans 6.10, försökte sedan slå rekordet igen. 23-åringens märke på 6,21 meter höjdes till 6,22 meter i år. Tyvärr räckte det inte för att sätta nytt världsrekord. Komma närmare. Kan jag bemästra detta spö kommer jag definitivt att lyckas på 6,22. Men, varnar han för SVT, så enkelt är det inte.

Duplantis Flickvän
Duplantis Flickvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!