Kim Wall Pojkvän

Kim Wall Pojkvän
Kim Wall Pojkvän

Kim Wall Pojkvän – Kim Wall, en svensk journalist, tyckte mycket om att skriva om individuella liv. Hon funderade på att skriva ett stycke om det danska rymdkapplöpningen, eller landets två rymdprogram, som Peter Madsen var en del av, ganska länge. För mer om Kim Wall, gå här. På torsdagen i Köpenhamns Byret vittnade Kim Walls pojkvän för första gången och sa att hon var en enormt ambitiös journalist. När Kim Walls pojkvän inte hörde av sig på flera timmar började han bli orolig.

På torsdagen vittnade han i rätten och redogjorde för sina försök att hitta henne, hans möte med Peter Madsens fru och de krossade drömmarna som blev resultatet. Medier över hela världen lade märke till när 30-åriga Kim Wall försvann på en ubåtsexpedition. Uppfinnaren Peter Madsen befanns skyldig för att ha styckat Kim Walls kropp och därefter sänkt ubåten Nautilus UC3 i vad som blev en av de mest uppmärksammade mordutredningarna i Skandinavien.

Hans röst vacklade när han talade till åklagaren om hans framtida mål och konsekvenserna av Kim Walls död. Dess effekter kan ses överallt. Jag minns inte att jag någonsin lärt mig något i skolan. Peter Madsen inledde sin rättegång den 8 mars med att tala snabbt, högt och undvika förhör. Enligt rapporter från många butiker har han varit ovanligt dämpad och nedslagen den senaste tiden. Han bröt inte ens ögonkontakten med bordet eller klappade händerna när Kim Walls pojkvän kom in i rättssalen. Detsamma gällde att undvika Madsens blick.

ombord på kvällen den 10 augusti deltog Kim Wall och hennes pojkvän på en liten avskedsfest innan de flyttade till Kina. Madsen kontaktade henne och erbjöd sig att genomföra intervjun med henne ombord på hans ubåt den natten. Kim Wall och hennes pojkvän kom överens om att hon inte skulle vara borta i mer än några timmar så att hon kunde närvara på en intervju. Pojkvännen sa i rätten att hon var livrädd för ubåten, enligt Aftonbladet.

T pratade med Peter Madsens fru

Efter att hon försvunnit och inte gick att nå på ganska länge ringde hennes pojkvän till myndigheterna av oro. Pojkvännen vittnade i rätten och fick bland annat frågan om vad som hände när Kim Wall försvann när han träffade Peter Madsen. Kim Walls trasiga strumpbyxor, som hennes pojkvän hävdar var hel när hon lämnade huset, är ett av bevisen som polisen har hittat. Älskaren cyklade runt i staden på jakt efter Kim Wall. Han kontaktade hennes familj och pratade med kvinnan som senare skulle bli Peter Madsens fru. Enligt Aftonbladet använde han tillfället att höra av sig om ubåten från Madsens fru.

Ubåten skulle så småningom ha följt efter

Innan Kims besökare skulle anlända vid 17-tiden hade hennes pojkvän planerat att följa med henne på ubåtsfärden med Madsen. De två hade sms:at fram och tillbaka hela natten. Nyheter24 har tidigare rapporterat att hon skickat flera sms till honom vid 20.15-tiden och det var sista gången han hörde av sig.

Det är torsdag, den tredje dagen av de kommande tio i Köpenhamns kommun. Rättsläkare Christina Jacobson diskuterade resultatet av obduktionen tidigare på torsdagen. Den 8 mars, internationella kvinnodagen, inleddes rättegången. På frågan om Kim Walls död sa Peter Madsen att det var “de värsta minuterna i hans liv”, och det fanns bevis på att Madsen hade blod i ansiktet efter att ha hamnat i land.

Kim Wall Pojkvän

Den 25 april får vi reda på vad som hände. Innan Kim Wall seglade med Peter Madsen gav hennes pojkvän henne en passionerad kyss. Ingendera partnern visste det då, men den blicken skulle bli deras sista. Wall cyklade över hela ön och försökte hitta sin älskare när hon inte kom tillbaka. Han lämnade så småningom in en försvunnen persons anmälan för henne.

Kim Walls pojkvän har tidigare varit vag om sina känslor när hon försvann. Denna tidpunkt, fram till nu. Älskaren beskriver den upprörande dagen när Kim Wall upptäcktes vara borta i ett öppet brev publicerat i tidningen Wired av May Jeong, en nära vän till Kim Wall. Enligt vad han berättade för mig kom Jeongs karaktärs pojkvän väldigt nära att gå ombord på ubåten.

Jag kysste henne på kinden

Paret hade planerat en avskedsfest på kvällen den 10 augusti vid en kaj i Refshalen, Köpenhamn. Kim och hennes pojkvän höll på att packa ihop sina ägodelar och bege sig till Kina, så de ordnade en avgångsfest för alla sina kompisar. Medan paret höll på att förbereda sig för festen fick Kim Wall texten hon hade väntat på: en inbjudan på te med den danske uppfinnaren Peter Madsen i hans verkstad. Hon hade tänkt skriva om dansken, så hon tog jobbet. Eftersom Madsens hangar inte låg långt från bryggan där festen skulle hållas bestämde sig Kim Wall för att titta förbi och presentera sig.

Kim Wall återvände till avskedsfesten ungefär en halvtimme senare och förklarade att hon var tvungen att lämna sitt eget event för att följa med Madsen på båten. Det var ett erbjudande Wall inte kunde tacka nej till: hanville ta med henne ut på resund i sin hemmagjorda ubåt Nautilus. Hon bjöd in sin pojkvän, men han avböjde nästan att gå med henne för att umgås med parets inbjudna gäster. Hon lovade att återvända om några timmar, och han kysste henne mer passionerat än han någonsin gjort tidigare.

Jag har letat efter Kim Wall

Kim Wall mailade sin pojkvän ett foto på Nautilus strax innan hon gick ombord på fartyget vid 19:00-tiden. En bild på flytande väderkvarnar och en annan av Kim som styrde skeppet skickades till honom senare. Vänner på sammankomsten knuffade honom så småningom att ta hans uppmärksamhet från elden som han skötte.

Han kunde se Wall på ubåten vinka på långt håll i dagens avtagande ljus, som beskrivits av May Jeong. Firandet fortsatte vid ett lokalt vattenhål. När Kim Wall inte kom hem började hennes pojkvän bli orolig. Dagen efter skulle paret gå på bröllop och pojkvännen sa att det var ganska olikt Kim att inte hålla kontakten. Pojkvännens oro ökade allt eftersom timmarna gick.

På bryggan väntade han på sin väns ankomst. Han återvände till sitt rum för ett kort försök att sova innan han bestämde sig för att cykla istället. För att hitta henne cyklade han över hela ön. Runt 01.45 kontaktade han polisen och 45 minuter senare kontaktade han marinen. Tyvärr har Kim Wall försvunnit.

Kände att det var ett problem

Peter Madsen togs i land och gjorde sina numera ikoniska tummen upp inför pojkvännen och de församlade reportrarna. Den andra hälften av Kim Wall misstänkte att något var fel och gjorde sig redo för det värsta. Enligt polisen berättade Madsen att han hade släppt av Kim på land redan på kvällen den 10 augusti; men ingen trodde honom. Polisen har häktat Peter Madsen anklagad för mord relaterade till Kim Wall.

Den danska uppfinnaren åtalades den 16 januari. Åklagarmyndigheten hävdar att mordet som åtalade begick var överlagt. Riksåklagaren har yrkat på ett obestämt fängelsestraff. Åtalet tyder dock på att Kim Wall kan ha fått nacken avskuren eller strypts till döds. Förutom mord har sexuellt våld och andra åtal väckts mot Madsen. Han hävdar att han inte dödade Kim Wall, men han styckade hennes kropp.

Peter Madsens rättegång inleds den 8 mars. Flera av Kim Walls pojkväns kompisar är närvarande för att visa sitt stöd när han tar ställning mot mannen som de tror mördade Kim. Madsen tittar på sina händer när han berättar att han och Kim Wall var oskiljaktiga och att han inte kunde föreställa sig sitt liv utan henne. Enligt älskaren har det fått långtgående konsekvenser.

På kvällen den 11 augusti meddelades att Kim Wall hade försvunnit. Älskaren, oroad över att Kim Wall inte hade hört av sig på flera timmar, hade gjort sitt bästa för att hålla sin ångest i schack. Jag ringer aldrig 114 (Danmarks motsvarighet till 112) innan klockan 02.00, säger han. Älskaren har ombetts att infinna sig i tingsrätten i Köpenhamn för att vittna mot Peter Madsen, som står åtalad för den svenska journalisten Kim Walls död.

Flera av pojkvännens kompisar visade sig i rätten på torsdagseftermiddagen för att visa sitt stöd för honom under utfrågningen. Han började med att prata om sin ex-flickvän Kim Wall, som hade dött i ubåtsolyckan efter att de varit tillsammans i nästan exakt elva månader. Hon är en fantastisk person i hans privata och professionella liv, säger han. Han hävdar att Kim Wall var en mycket driven journalist som hittade inspiration i nya upplevelser och nya människor.

Kim Wall Pojkvän
Kim Wall Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!