Elin Rubensson Barn

Elin Rubensson Barn
Elin Rubensson Barn

Elin Rubensson Barn – Fotbollsspelaren Elin Ingrid Johanna Rubensson föddes i Marieholm, Sverige, den 11 maj 1993. Hon har gjort ett 50-tal mål för svenska unga landslaget och spelar för närvarande för BK Häcken FF i Damallsvenskan. Elin Rubensson är fostrad i Marieholms IS och spelade vidare för Stehags AIF tills han 2010 rycktes upp av allsvenska kraftpaketen LdB FC Malmö (senare FC Rosengrd). Hon har tävlat i fyra SM och vunnit fyra guldmedaljer inför 2014. Kopparbergs/Göteborg FC är numera känt som BK Häcken FF, där hon har spelat sedan 2015.

2012, när Sverige vann F19-EM i Antalya, Turkiet, ledde Elin Rubensson turneringen i mål med fem (av totalt tjugosex). Hon ledde också fältet i gjorda mål (13) i EM-slutspelet och kvalturneringen. Hon återvände till Blgult hösten 2021 efter att ha fått sonen Frans i december 2020. Elin Rubensson har återvänt till ett mästerskap med ökad styrka och snabbhet. Prestationen gör mig glad, säger hon till SVT Sport.

Veteranspelaren Elin Rubensson, nu 29, blev gravid under säsongen 2020 för det svenska damlandslaget.
Hon har jobbat stenhårt, eftersom hon är helt inställd på att återvända till toppen och landslaget.
Hon var så orolig att hon missade beskedet om EM-truppen för en månad sedan. Att hon nu är bosatt i England tar hon inte för givet. Inte minst på grund av att hon var hämmad av skador allt under Häckensäsongen.

Jag har lovat mig själv att det här året kommer att bli den bästa festen någonsin. Jag är väldigt nöjd med mig själv att jag kunde ta mig så här långt. Eller klar, jag kämpar fortfarande hårt. Jag bar barnet till termin och födde utan några komplikationer, och jag återhämtade mig snabbt. Jublar över det.
Graviditeten har haft en positiv effekt på hennes hälsa. I varje fysiskt test satte hon enligt Rubensson nya rekord.

Jag är starkare och snabbare än någonsin tidigare vad gäller min kropp. Vi vet detta på grund av tester. Det är otroligt att kvinnor kan gå igenom förlossning och förlossning och komma ur upplevelsen starkare än tidigare. På lördag går Sverige på planen mot Nederländerna i mästerskapet. Endast Elin Rubensson, som nyligen födde barn, är tillbaka i fotbollslandslaget.

Hennes berättelser för Mama sträcker sig från smärtan att föda till spänningen att göra sig redo för VM och livet med sonen Frans och maken Filip. Elin var så orolig över sitt lags chanser till EM 2022 under sommaren att hon undvek att titta på presskonferensen där den slutliga spellistan presenterades.

Istället berättade maken Filip beskedet för henne. En dryg månad senare packade de ihop och begav sig till England, där Frans, då bara 15 månader gammal, såg sin mamma tävla. Hon har jobbat hårt för att fortsätta spela fotboll professionellt, och hon kan inte vänta till VM i Australien och Nya Zeeland i sommar.

Först kände jag mig fruktansvärd, utmattad och sjuk. Teamet började dock undra och jag bestämde mig för att fylla i dem ungefär vecka 7. Elins lagkamrater var glada för hennes skull, och fram till vecka 12 fortsatte hon sin vanliga träningsrutin. Sedan flyttade jag min uppmärksamhet bort från närstrid och till andra former av övning. Fram till ungefär vecka 20 fortsatte jag dock att leka och träna.

Timmarna på BB var inte vad jag förväntade mig att de skulle vara. Alla skyltar pekade mot att Elin gav leverans på Göteborgs stra sjukhuset. Det fastställdes dock att hon skulle påbörja behandlingen den 22 december på Varbergs sjukhus när hon gick en vecka över sin ursprungliga deadline. Mina förväntningar på en varm och intim tid tillsammans med dig har brutits. Däremot låg jag där och låg i mörkret med en nyfödd som jag inte hade en aning om hur jag skulle ta hand om.

Elin kände sig isolerad efter sin svåra förlossning, trots barnmorskornas utmärkta omvårdnad. Jag vet själv hur utmanande det var för min vän på BB. Jag upplevde dock en stark känsla av isolering. Det var inte riktigt vad jag såg framför mig, och jag kände mig lite utanför, tillägger hon. Mina förväntningar på en varm och intim tid tillsammans med dig har brutits. Elin ville hem till Filip redan efter sju timmar. SStrax efter hämtade han henne och Frans så att de kunde åka hem och göra sig redo för julafton. En av hennes önskemål var att de fick tillbringa julafton med sin familj snarare än på ett hotell.

Älskar secondhandsbutiker och vintageskatter

Vitt och beige dominerar i Rubenssons hushåll. De hängde upp lampor från en pergola de gjorde i trädgården och Elin har blommor av alla slag som växer i krukor i närheten. Detta är min huvudsakliga hobby förutom fotboll. Att göra saker hemma och ute. Elin är proffs inom två områden: fotboll och inredning. Det verkade tyngre än att spela fotboll när jag försökte jobba på det sättet ett tag. Hon tycker om att åka bil i hela Göteborgsområdet på sina lediga dagar för att spana in ny inredning till fastigheten i Lindome.

Konstant, rutinmässig interaktion med Frans

Elins beskrivning av sin typiska dag läser som en moderskapsfantasi: familjen går upp och äter frukost tillsammans, och sedan tar Elin med Frans till förskolan vid halv nio. Därefter beger sig Elin till klubbens träningslokaler på Hisingen för ytterligare en brunch med truppen. Efter lunch kommer vi att ha ytterligare träning innan vi kallar det en dag. Klockan 1:30 lastar hon in Frans i bilen och beger sig tillbaka till Lindome.

Under dessa tider spenderar vi mycket tid tillsammans. På vår veckolediga träningsdag spenderar jag och Frans tid tillsammans hemma och brainstormar nya sätt att ha kul. Sommaren 2022, när EM hölls i England, kom hennes familj på besök. Frans och Filip stannade i lite över en vecka och tog några matcher innan de begav sig hemåt.

I världscuplistan ingår Elin Rubensson

Frans kommer att kunna se sin mamma tävla i de globala mästerskapen från bekvämligheten av soffan i sommar. Hon kan vara borta från honom i upp till sju veckor, beroende på hur turneringen går. Frans och jag har en morgonritual med att chatta på FaceTime innan han beger sig till förskolan, även när vi båda är borta på landslagsmöten. Trots de ökade svårigheterna som orsakas av tidsskillnaden borde kommunikationen bli lättare nu när Frans har sommarlov.

Elin Rubensson Barn

Filip är också en före detta professionell fotbollsspelare som har dykt upp för lag som Malmö FF. Vid det första familjefirandet av fars dag reflekterade Elin över hur pappa hade format hennes liv och skrev: “Utan honom hade jag verkligen inte varit där jag är idag.”

Omklädningsrumsförbud mot allt barnsnack

Elin avslöjar att några av landslagets medlemmar, liksom andra lagmedlemmar, är föräldrar och att de ägnar lite tid varje dag åt att diskutera hur mycket de saknar sina barn. Elin Rubenssons nio månader långa väntan är äntligen över. Stjärnspelaren för Göteborg FC tog till Instagram för att dela nyheten att hon är nybliven mamma. Alla är dock friska och glada i babybubblan, säger hon. Göteborg FC hade en historisk höst/vinter och vann klubbens första SM-guld i början av november.

En resa du gjorde utan Elin Rubensson, en av lagets starkaste lampor. Den blivande mammamittfältaren har tvingats sitta borta den här säsongen. Rubensson får äntligen lite lättnad. Stjärnspelaren för sitt land gör det glada tillkännagivandet på Instagram. Hon inkluderar ett foto på sin nyfödda pojke med meddelandet “Välkommen till världen, Frans.”

Elin Rubensson Barn
Elin Rubensson Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!