Elin Rubensson Föräldrar

Elin Rubensson Föräldrar
Elin Rubensson Föräldrar

Elin Rubensson Föräldrar – Frans Rubensson kom in i världen för ett halvår sedan. Mamman till Elins landslagsspelare jobbar just nu hårt för att komma tillbaka i form. Mittfältaren betonade vikten av hans närvaro och hur hjälpsam han kan vara. Emil Forsberg, medlem i det svenska landslaget, sa på VM att det att vara pappa hade hjälpt honom att slappna av. Sedan dottern Florence föddes har han också märkt en förbättring i sitt fotbollsspel, konstaterade han.

Ett nytt koncept kan dyka upp när sinnet är lugnt. Jag kan verkligen inte låta bli att beundra det, sa centerforwarden till SVT. Framtiden ser ganska dyster ut för en annan svensk mittfältare som precis blivit pappa. Den 22 december välkomnade världen en ny medlem: Frans Rubensson. Sedan dess har Elins mamma jobbat hårt för att komma tillbaka i form.

Kroppens inre funktioner är totalt oförutsägbara. Jag hade turen att ha en bekymmersfri graviditet och höll igång med min träning under hela året jag var borta från fotbollen. Elin Rubensson säger, “Men den senaste månaden, när jag hade corona, var den värsta.” Jag visste vilken risk jag tog. Från sin utsiktsplats i Sandsjöbacka kan hon se när älgar, vildsvin och andra djur korsar de breda fälten på motsatt sida av grusvägen. Trots hans totala ointresse för ämnet tittar Frans på intervjun under dagen.

Min split gick utan problem och jag kom snabbt ihop igen. Trots att jag var hemma hela månaden kunde jag hålla ett träningsschema på 50 % i januari och februari tills jag återvände till full kondition i mars. Det var en chansning, för att vara säker, men jag har alltid haft den fasta övertygelsen att du får tillbaka exakt vad du sätter i världen.

Att få barn har alltid setts mer av oss som ett privilegium och en möjlighet. Många människor gjorde klokt i att evakuera sina hem och arbetsplatser förra året när en pandemi slog till. Taj Mahal konstruerades så att jag kunde börja min lansträning tidigt på säsongen. Hennes juridiska skyldighet för laget upphörde när BK Häcken ersatte Champions League-spelande Göteborg FC några veckor innan Frans tog över som vårdnadshavare. Elins första träningar liknade hennes lagkamraters.

Efter att flera månader hade gått bestämde hon sig för att ändra sina lösenord. Hon hoppades på längre avsnitt, men har inte sett några bevis på det än. Hittills har sommaren varit relativt måttlig. Det här borde vara den sista ett tag, och jag är halvvägs. Efter sina vanliga träningspass varierar hon mellan motståndsbandsträning, explosivitetsträning och extra knäböj och böj. Nästan varje dag utmanar jag mig själv att bli bättre, men jag vet också behovet av att ta pauser. Bara lite mer rörelse under dagen kommer att göra susen.

För att upprepa vår uppskattning, stort tack

Efter att ha slumrat till i Elins knä blir Frans vaken av åsynen av en flyktbil med grue klottrad på vindrutan. Det är ett bekvämt läge för sammankomster precis nedanför tornet. Frances förnekade först att flyktbilen använde motorvägen, men erkände det sedan. Vad en person förlorar kan en annan vinna. Jag får mycket motivation från honom. När jag kommer hem från träningen känner jag mig annorlunda. Tills dess hade jag lite stillestånd. För närvarande är lösningen inte hållbar. Ingenting stannar någonsin här i denna döda zon.

Att vår träning ägde rum på eftermiddagen var det mest irriterande eftersom det gjorde att jag inte kunde sova. När Elin smäller ner knivskaftet i bordet fortsätter hon, “Då hade Filip kunnat ta honom, men vi är väldigt tacksamma för att vi inte gjorde det.” Om du behöver komma tillbaka dit du var omedelbart kan det vara obekvämt. Det tar tid för något att hända. Jag skulle vilja ge det ett försök efter att jag har återhämtat mig helt och mitt liv har lugnat sig igen, men för nu måste jag fokusera på att komma i bättre form. Det är inte särskilt långt, men det känns ofullständigt.

Elin Rubensson Föräldrar

Två kompletta matcher kvar, och jag kan se att jag behöver mer speltid innan säsongen avslutas till hösten. De olympiska spelen har helt förbrukat mitt sinne. Elin Rubensson hade troligtvis varit en del av det svenska OS-laget till Tokyo 2020 om världen inte hade utplånats av ett virus. Spelen var tvungna att flyttas om till den 24 juli på grund av en pandemi. Hon jobbar fortfarande på sin kondition, men Tokyo står högt på hennes lista över potentiella semestermål.

Det är nästan omöjligt att undvika att tänka efter. Om jag bara fick ta med mig OS skulle det vara fantastiskt. Efter att ha fött min son Frances kände jag också ett oskrivet åtagande att stanna kvar i minst sex månader. Hon hade varit i kontakt med Peter Gerhardsson, förbundskapten, innan den senaste landöverfallet.

Mittfältaren själv konstaterade att hans bristande explosivitet och matchtempo gjorde honom otroligt sårbar. Elin ryggar tillbaka när Frans rullar iväg från hennes hals. Även om familjen har klagat på vart de är på väg, kastar katten Sunees på honom från balkongen på andra våningen.

Pojkvännen till Stina Blackstenius

Copyredaktör BK Häcken gjorde en blygsam matchtröja till personalen i ett halvårsjubileumspresent. Ornament kan köpas med orden “Mother” och “2” tryckta på baksidan. Det är ett av mina djupaste förhoppningar. När det gäller din professionella framtid har jag aldrig deklarerat att ingenting är möjligt.

Möte Elins äldre kropp i dess 2019 års inkarnation. Nästa sommars EM i England blir en svår mästerskapstävling, men jag vill inte sätta några mål för hur bra jag ska göra. Podden “Hala Marbella” leds av Elin Rubensson. Hon avslöjar att BK Häcken planerar att tjuvjaga Cajsa, en center för FC Rosengrd som bara är 17 år gammal. Enligt gamle Rubensson var det en skrämmande strävan. BK Häckens 28-åriga Elin Rubensson och resten av laget befinner sig just nu i Marbella, Spanien, för att förbereda sig för nästa fotbollssäsong.

Peter Gerhardsson, kapten i svenska förbundet, presenterade i veckan sin trupp för att tävla i den kommande Algarve Cup i Portugal. Rubensson, Johanna Rytting Kaneryd, Josefine Rybrink och Jennifer Falk är förmodligen alla närvarande. Vi känner oss privilegierade att få vara med bland de många människor som har gjort betydande bidrag till detta stycke. Elin Rubensson hävdar att fler som deltar gör evenemanget mer spännande. Filipa Curmark, Rubens mittfältare, gjorde dock inte resan. Trots att hon blivit utestängd från de senaste sammankomsterna.

Vad jag kan säga är jag läcker i alla spännande situationer. Vi har båda avlagt en ed att behålla lugnet i världen, och även om jag tycker att hon är fantastisk, är det tufft just nu för Filipa. Den finaste sammanfattningen av situationen kommer från Elin Rubensson: “Fotboll är vad det är, och han (Gerhardsson) leder laget.”

Elin intervjuar Cajsa Rubensson, en syster som följde F19-truppen förra året och som sedan har blivit uppflyttad till A-laget i Rosengard, för podden. Fantastiskt arbete. Vi har känt varandra sedan vi var barn och hållit nära varandra genom åren. De gånger vi tillbringade dribblingar och skratt på gården kommer att förbli etsade i mitt minne för alltid. Jag har alltid sett henne som en äldre syster eftersom hon är fem år äldre än mig. Detta visar hennes naturliga förmåga. Elin skryter om att hennes lag “vann skytteligan i F19 Allsvenskan året innan” och har “god spelförståelse”.

Jag har såklart också pratat med lagets administration. Denna person är också mitt syskon. Dessutom kan de inte låta bli att bli lite fascinerade. Så hon borde vara beredd på det också. Det borde inte vara så svårt för henne, med tanke på att hon har gått i skolan ganska länge. Två baklängesmål mot Skövde och Gefle, plus mästerskapsspelsförlusten mot Väster SK. Sedan han återvände till majorerna har Gais offensiva produktion varit en katastrof. Det fanns anledning till optimism trots ett ödmjukt bakslag mot Rebro SK (4-0 hemma första veckan i juni).

En poänglös andra halvlek gav Gais en poäng mot ligans sämsta trupp. Trots att de gjort flera byten i startuppställningen sedan den senaste matchen mot VSK, hoppade gästerna ut till en tidig ledning, behöll ett starkt bollinnehav och gjorde flera farliga tacklingar under den första kvarten. Men de senaste åren har det varit märkbart frånvarande.

En underbar möjlighet dök upp i det anfallande straffområdet, men August Wängberg sköt rakt på Dino Salihovic. Efteråt gjorde Julius Lindberg ett försök till frispark utan någon form av upplägg. Räven lutade sig tillbaka och tittade på medan Gustav Lundgren genomförde en distansundersökning. August Wängberg beskrev deras första möte med Discovery så här: “Det kändes bra, vi fick en bra start på matchen och vi gjorde det bra.”

När Gais flyttade till Rebro tyckte han att det var ännu mer förbryllande än vanligt att skapa chanser. Tills en av dem piggnade till och SK samlade sig runt lite chatt om Gais i några minuter, var gruppen hemma, ointresserad av några stora framsteg och inte särskilt mycket före schemat.

Elin Rubensson Föräldrar
Elin Rubensson Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!