Gunilla Persson Ung Bilder

Gunilla Persson Ung Bilder
Gunilla Persson Ung Bilder

Gunilla Persson Ung Bilder – Den 63-åriga Gunilla Persson blev föremål för svensk besatthet 2010 när hon medverkade i Svenska Hollywoodfruar. Fram till seriefinalen 2019 var den osminkade och teatraliska Hollywoodfrun en ständig källa till nyhetsrubriker. Men sanningen är att Gunilla faktiskt har varit en medieälskling långt längre.

Hennes CV kan definitivt innehålla journalist, modell och skådespelare. Gunilla fick först erkännande för sitt arbete med att intervjua kända personer när hon var anställd på Sveriges Radio. Även hon hänfördes av Hollywoods glamour och flyttade kort därefter till New York för att göra en karriär inom modell.

Ryktet säger att Gunilla var anställd på Maybeline i mitten av 1990-talet, bland andra stora byråer: Vi kan inte låta bli att förvånas över fotografierna från hennes modelldagar som hon ofta delar på Instagram. Vi kan inte heller bortse från det faktum att Gunilla sysslade med skådespeleri och landade roller i shower som Dallas.

Den kusliga likheten mellan Gunilla Persson och dottern Erika

Familjen Persson kryllar av kändisar och Gunilla är bara en av dem. Erika, dottern, som är tjugo år gammal, har också skaffat sig en ansenlig fanskara. Förutom att skriva sånger och manus till kortfilmer har hon över 58 000 följare på Instagram. Erika går på Pitzer College i Kalifornien trots att hennes följare på sociala medier växer.

Jag ägnar mycket tid och energi åt mina studier på akademin för tillfället och jag gör stora framsteg. Kritik av globalisering, medievetenskap och sociologi är mina huvudområden. Tidigare i år pratade Erika med Expressen. Den 60-åriga Gunilla Persson är ett bekant ansikte för oss, som regelbundet dyker upp i tv-rutan för underhållande (och till och med skrämmande) framträdanden.

Gunilla Persson Ung Bilder

Det kan komma som en överraskning, men Gunilla har en bakgrund inom journalistik, modellering och skådespeleri. Ja det är rätt! Gunilla Persson fick henne att börja intervjua kända personer för Sveriges radio. Efteråt flyttade hon till New York och blev modell för flera stora byråer. Äntligen gick hon all in på skådespeleri och fick roller i bland annat “Dallas”. Jag kan försäkra er att Gunillas liv har varit allt annat än tråkigt…

Gunilla Persson kommer att fira sin 66-årsdag 2024. Hon föddes den 31 december 1958. Gunilla Persson är född och uppvuxen i Norrköping; från 2011 till 2012 bodde hon i en 33 kvadratmeter stor studiolägenhet. Förutom att vara i ett fantastiskt område är lägenheten perfekt. Jag får Hollywood-vibbarna av hur nära staden är. På frågan om lägenheten berättade hon för Aftonbladet att den låg i det perfekta läget.

Hur lång är Gunilla Persson?

Vill du veta hur lång Gunilla Persson är? Du befinner dig verkligen inte i ett vakuum. Tyvärr har den exakta längden på tv-profilen inte släppts.

Hur kom Gunilla Perssons föräldrar till? Vilka var hennes föräldrar?

I familjen Persson fanns Gunillas föräldrar, Iris och Nils-Erik. Erika Persson är dotter till Gunilla Persson, och hennes namn kommer från faderns. Det här är en bild på min gammelmormor Regina, som är född 1900 och som dagligen blir ihågkommen och saknad av mig (Erikas mellannamn). Jag sneglar ofta på porträttet av pappa Nils-Erik (Erika är uppkallad efter honom), eftersom han inte har någon grav. I ett Instagram-inlägg sa tv-personligheten att både han och hans mamma hade tänkt det så.

När Gunilla Persson blev modell, var hon ung?

Elite Models, en prestigefylld byrå med kunder över hela världen, tecknade Gunilla Persson när hon bara var 25 år gammal, vilket inledde sin fantastiska modellkarriär. Enligt Expressen stod Persson modell för en rad annonser och tidskrifter, bland annat en för underklädesföretaget La Perla.

Är det någon som vet när Gunilla Persson dök upp i “Svenska Hollywoodfruar”?

“Svenska Hollywoodfruar” medverkade Gunilla Persson under ett antal säsonger. Framför allt från den fjärde till den trettonde och förra säsongen kunde tittarna bevittna Perssons liv i Los Angeles. Under en stor del av mitt liv, med början 2011, har jag varit aktivt engagerad. Att filma är något jag verkligen saknar eftersom det är då Los Angeles är som mest pittoresk, och det är också då vi vanligtvis filmar. Hon berättade för Aftonbladet att när programmets nedläggning tillkännagavs stod det klart att du skulle missa det.

Kan Erika Persson sägas ha en mamma som heter Gunilla Persson?

Erika Persson föddes 2002 av Gunilla Persson. Tv-profilen fick det att verka som att hennes dotter var en belöning för sin pappa. Inom ett år blev han sjuk och dog. Vanligtvis kommer jag att hävda att det var min pappa som gjorde ett avtal med Jesus för att säkra Erika åt mig. Enligt vad hon sa till Aftonbladet visste han hur mycket jag behövde ett barn, och han ordnade med Gud att jag skulle få ett barn. Hon var över 40 år vid den tiden.

Erika Persson är dotter of Gunilla Persson; vem är hennes pappa?

Gunilla Persson har fått frågan många gånger genom åren om Erika Perssons pappa, men sanningen är att ingen vet säkert. Då sa Gunilla Persson att hon och Erikas pappa har en pakt för att hålla Erika säker.

Finns det en man i Gunilla Perssons liv som hon träffar?

För närvarande är tv-profilen inte i ett förhållande. Gunilla Persson gjorde klart i februari 2024 att hon är intresserad av att dejta en yngre man. Att ha en äldre pappa är jobbigt. Då berättade hon för Aftonbladet att de äter middag och sedan somnar. Ett antal personer, däribland revisorn Stephen Linville och prins Albert av Monaco, har varit involverade i Persson tidigare.

Iris Persson, Gunilla Perssons mamma, gick bort när?

Mamma Iris Persson, som bott med Gunilla ett tag, gick bort den 1 mars 2023. Hennes livslängd var imponerande 97 år. Denna jordiska värld är tom utan den person som jag har högst aktning (förutom Erika), och mitt hjärta är krossat. När jag sitter här på sjukhuset i timmar i sträck bredvid henne är jag förvånad.

Även om hennes läkare försäkrade henne att hennes blodtryck var normalt och att hennes vita blodkroppar var utmärkta, är det inget som slår att vara oförberedd på en nödsituation. I ett Instagram-inlägg från den tiden förklarade hon: “Jag gick ner till cafeterian i en halvtimme och sa till sköterskan att jag snart skulle komma tillbaka och då fick jag samtalet. Jag hade till och med tagit med näringen som hon skulle ha imorgon morgon som är speciell för mamma.”

Både hennes puls och puls var låg. Från ingenstans hände det! Erika är min klippa, och hon visar oss äntligen vad hon är gjord av. Prisad vare Gud, hon är min. Att träffa en yngre man är hennes nya mål; hon hade hoppats på att få fler barn i framtiden. På lördag har dock Melodifestivalen premiär. Pressen ligger på mig, säger Gunilla Persson.

Gunilla Persson, en Hollywood-skådespelerska, kom till Sverige i lördags vid 65 års ålder (eller 55, enligt henne, hennes “biologiska ålder”). Programmet är fullspäckat med aktiviteter inför helgens Melodifestivalen-turnering. Så, enda gången vi kan träffas är klockan 17:30, då Bobby Oduncu, en berömd frisör, kommer att göra hennes hår. Tyvärr kommer vi inte att kunna påbörja intervjun på en timme till. Gunilla är rädd att någon skulle missta hennes färgade hår för riktigt grått hår, så hon håller det dolt.

Nyhetskanaler: “Måste leverera”

Innan hon debuterar i Sveriges största musiktävling diskuterar Gunilla sina känslor medan hon ligger i schampot. Jag måste få det här gjort. Alla i Sverige kommer att stirra på mig. Så du kommer garanterat att lyckas. Hon avslöjade nyligen att hon var inlagd på sjukhus, men hon säger att hon mår bättre nu under intervjun.

Min enda verkliga oro är att jag, på grund av mina andra åtaganden, inte har haft tillräckligt med tid att träna nyligen. Därför vill jag se till att jag fixar den här musiken ordentligt. På frågan om sina rädslor går Gunilla nästan två minuter utan att prata innan hon till slut säger: “Förlåt mig, jag måste njuta av det här” när Bobby leker med håret i en hårinpackning och försäkrar henne om att allt är bra.

När hon ringer dagen efter intervjun uttrycker hon sina fortsatta förvärrade symtom och nämner att hon känner sig yr på grund av sin känslomässiga ångest. Deltagandet i Mello ska inte påverkas av dagens känslor, säger hon och tillägger att hon bara ska vila efter att ha kämpat mot detta.

Skulle gärna ha en större familj

Medan Gunilla gör det klart att hon inte ska avslöja sitt nummer, skryter hon med sina matchande skräddarsydda, unika kläder som är “täckta med ädelstenar” och hennes nymanikyrerade, glittrande lila naglar. Att gå ut kommer att göra mig olycklig. Alla jag pratar med får höra: “Rösta på mig så att jag inte kommer sist i tävlingen”, förklarar hon. Flera av hennes vänner, samt dottern Erika, kommer att finnas i mängden för att heja fram henne.

Gunilla fortsätter med att säga att hon var gift med en hemsk man, vilket gjorde att hon fick ge upp sin önskan om att skaffa fler barn. Så, förklarar hon, “Det enda jag är avundsjuk på är någon som har en stor, sammanhållen familj eftersom det aldrig har varit något jag någonsin har haft.” Hon fortsätter med att hävda att hon inte är avundsjuk på någons framgång, skönhet eller rikedom.

Gunilla Persson Ung Bilder
Gunilla Persson Ung Bilder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!