Hanna Ferm Föräldrar

Hanna Ferm Föräldrar
Hanna Ferm Föräldrar

Hanna Ferm Föräldrar – Den svenska konstnären Hanna Alma Beata Ferm föddes den 23 oktober 2000 i staden Pixbo i Västergötland. Hon placerade sig tvåa i 2017 års Idol-tävling och trea i årets Melodifestivalen med “Hold You”, uppträdde med musikern Liamoo. Under år 2016 tävlade hon i Musik Direkt. 2017 tävlade hon på Idol och gick vidare till showens finaler på den internationella scenen. När hon kom dit hamnade hon tvåa efter Chris Kläfford, som till slut vann. Ferms debutsingel, “Never Mine”, släpptes i februari 2018 efter att bandet skrivit på med Universal Music.

Med sin låt “Hold You” gick Ferm och Liamoo in i Melodifestivalen 2019

Hon tävlade i kategorin solo i Melodifestivalen 2020 med låten “Brave”, som slutligen placerade sig på fjärde plats. Melodifestivalen 2020 medverkar Hanna Ferm, som gör en återgång till tävlingen med låten Brave. Men när hon inte uppträder, vem är egentligen Hanna? Jag förstår inte varför hon är här utan Liamoo. Här är några godbitar om Hanna Ferm som du kanske inte visste.

Melodifestivalen 2020 är på god väg och fans av tävlingen har förmodligen redan sett eller kommer snart att känna igen flera av artisterna. Hanna Ferm, en 19-årig artist och tidigare Idol-kandidat, är en av de individer som har återvänt till tävlingen. Hanna och Liam “Liamoo” Cacatian Thomassen, båda 22, tävlade i Melodifestivalen så sent som i år (2019).

De deltog senare i en tävling med låten Hold you. Och nu har Hanna kommit tillbaka, denna gång som segrare. Hennes bidrag i år har titeln Brave och är verkligen spännande. Vem är Hanna Ferm utanför scenen, och var har fansen sett henne innan American Idol? Visa ditt arbete.

Var kom Hanna Ferm ifrån och hur gammal är hon?

Hanna Ferm föddes i den lilla staden Pixbo, strax utanför Göteborg, den 23 oktober 2000, vilket gör henne 19 år gammal.

Talang (2014) Hanna Ferm

Många minns Hanna Ferm från hennes fantastiska spel på Idol. Men det var inte första gången de såg henne på tv. Hanna debuterade med sin sångtalang i TV4:s Talangshow 2014. Där coverade hon Whitney Houstons “I have nothing”. Hanna tog sig till tävlingens semifinal innan hon valde på grund av överväldigande motstånd. Däremot slutade inte Hannas väg som sångerska.

Hanna Ferm Föräldrar

Idol 2018

2018, när Hanna Ferm sjöng för första gången inför Idol-juryn, fick hon sitt vedergällning. På grund av sin självsäkra sång skickades hon automatiskt vidare till Stockholms finalomgång. Idol-upplevelsen fortsatte ända fram till finalen! Men när finalen började på Globen mot Chris Kläfford tyckte Hanna Ferm att tävlingen var för svår och hon slutade på andra plats.

Förhållande mellan Hanna Ferm, Jackie Ferm och Svartenbrandt

Många svenskar har spekulerat i att Hanna Ferm är knuten till Jackie Ferm och hennes pappa, Lars-Inge Svartenbrandt, eftersom efternamnet Ferm är ovanligt i Sverige. Verkligheten är dock att Hanna är helt obesläktad med dem. Inte som någon inblandad är medveten om i alla fall.

Med Liamoo och Hanna Ferm, 2019 Melodifestivalen

Förra året deltog Hanna Ferm och hennes ex-amerikanska Idol-lagkamrat Liamoo med sitt bidrag Hold you. De steg omedelbart till framträdande plats som ett formidabelt hot och hoppade precis förbi den preliminära omgången till mästerskapsuppgörelsen. Finalen var dock ganska nära, och John Lundvik hamnade på första plats och Bishara Morad fick silver. Laget slutade på tredje plats och fick brons.

Båda Hannas föräldrar var musiker och de stöttade alltid hennes önskan att följa i deras fotspår. Hanna tog upp gitarren när hon var sex år och skrev egna låtar när hon fyllde tolv. Med sin kraftfulla röst och tilltalande scennärvaro imponerade Hanna domarna vid de svenska “Idol”-auditionerna 2017. Hon blev omedelbart populär och tog sig till tävlingens sista omgång, där hon slutligen blev tvåa.

Hanna Ferm och Johan Gunterberg kom ut som ett par i höstas. Det var dock inte helt klart från början att de skulle sluta bli dem. Hanna Ferm diskuterar sin upplevelse av att bli kär i en artikel för Daisy Beauty. Jag var tvungen att övervinna mycket rädsla för att öppna upp. Fansen hade länge antagit att Hanna Ferm, 21, och Johan Gunterberg, 33, i bandet De vet du, var ett föremål. Deras förhållande avslöjades officiellt i oktober förra året.

Till en början var Hanna Ferm ovillig att berätta för sin kollega hur hon verkligen kände för honom. Hon berättar för Daisy Beauty att kärlek brukade skrämma henne. För mig har det varit en stor och lite skrämmande händelse. Att sätta upp mina väggar och lita på andra var en utmaning för mig.

Jag var väldigt bedrövad

Vid 15 års ålder fick Hanna Ferm sitt hjärta krossat av en pojke, och hon fick senare veta att en vän som hade tröstat henne dejtade mannen som hade gjort det. För mig var det en upprörande prövning. Jag blev helt förbluffad av det, och jag kunde bara inte förstå hur någon kunde göra det. Jag vet hur det är att få min fot trampad på, och jag gör det till en poäng att aldrig göra det mot någon annan.

Tills det var för sent hade hon ingen aning om hur allvarligt det blev med Johan Gunterberg. Jag trodde inte riktigt att det jag kände var kärlek förrän han sa de orden till mig. Trots att ingen av oss medvetet bestämt sig för att bli kär i den andra. Händelsen ägde faktiskt rum.

fick en del att spekulera om ett möjligt romantiskt intresse

2017 års “Idol”-tvåa Hanna Ferm slutade tvåa efter slutvinnaren Chris Kläfford. Senare samarbetade hon med Liam Cacatian Thomassen (mer känd som Liamoo) i en duett som slutade trea i Melodifestivalen 2019. Kärleksduettrykten sköts snabbt ner av både Hanna Ferm och Liam Cacatian Thomassen.

Vi beskrivs bäst som vänner. Men vi är inte mer än bara vänner. Hanna Ferm, som medverkade i “Let’s dance” med Liam Cacatian Thomassen på TV4 och sa: “Allt kan förändras”, förtydligade senare att de två “bara var väldigt goda vänner som det ser ut idag”. Det fanns ett tidigare par bestående av Johan Gunterberg och Marie Serneholt. Våren 2016 började paret dejta, men i slutet av 2017 hade de gjort slut.

Kommer du inte ihåg Hanna Ferm från Idol och talang?

Det är sant att det är svårt att peka ut exakt vad som ledde till Hannas plötsliga framgång. Hon har gjort framträdanden i två av tv:s sanna flaggskeppsshower, Idol och Talent. 2014, vid en ålder av fjorton år, tävlade Hanna i Talang och tog sig hela vägen till semifinal. Vid sexton års ålder 2017 provade Hanna på American Idol och blev tvåa, bakom Chris Kläfford.

Vad hände under Melodifestivalen med Hanna Ferm?

Hannas två framträdanden i Melodifestivalen höjde verkligen hennes nationella framträdande plats ännu mer än hennes framgångar enbart på Idol och Talang. Hon delade en konserträkning för 2019 med artistkollegan Liamoo, och deras duett “Hold You” röstades fram som tredje bästa för natten vid den stora finalen. När Hanna framförde “Brave” som solo 2020 kom hon på fjärde plats.

Har Hanna Ferm några romantiska intressen?

Hanna Ferm har ingen pojkvän just nu.

Tror du att Johan Gunterberg och Hanna Ferm kommer att hamna tillsammans?

Johan Gunterberg i bandet De Vet Du är Hanna Ferms ex-pojkvän. Det kommer med både fördelar och nackdelar. Hanna Ferm meddelade Expressen att hon tänkte skriva om tiden efter deras uppbrott i kommande musikverk.

Är det någon som vet om Lars-Inge Svartenbrandt är knuten till Hanna Ferm?

Många är nyfikna på förhållandet mellan Hanna Ferm och Lars-Inge Svartenbrandt, som använde efternamnet Ferm när han levde men nu är död. Jackie Ferm, konstnärens dotter, har ett efternamn gemensamt med Svartenbrandts. Det verkar dock som att det inte finns något familjeband mellan dem.

Hanna Ferm Föräldrar
Hanna Ferm Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!