Emma Krokdal Ålder

Emma Krokdal Ålder
Emma Krokdal Ålder

Emma Krokdal Ålder – Det romantiska paret Emma Krokdal och Dolph Lundgren har en åldersskillnad på 38 år. Nu väger hon in åldersskillnaden under en Instagram Q&A-session, Krokdal. Någon som följer 27-åriga Emma Krokdal på Instagram undrar: “Är du inte trött på att följa en 65-årig man kontra att ha KUL?!”

Emma Krokdal hävdar att ämnet ofta uppstår på grund av parets 38-åriga åldersskillnad. En klok själ, jag är. Att vara med människor som är en generation eller två äldre än jag själv har alltid varit ett nöje. Att vara “rolig” är inte beroende av din ålder; faktiskt, vissa äldre människor har mer livserfarenhet och är därför roligare. Allt handlar om ens tankesätt”, skriver hon i sitt svar.

Njuter av tiden med Dolph

Emma Krokdal tillägger att det inte spelar någon roll hur gammal din make är så länge du hittar någon som du klickar med. De kompletterar varandra bra, säger hon, eftersom de är så lika till karaktär och levnadssätt. Min vänkrets sträcker sig över generationer. I mina yngre år var jag ett riktigt festdjur, men nuförtiden känner jag inte något behov av att släppa loss. Till och med hon erkänner att hon inte låter något hindra henne från att göra som hon säger – när det är roligt.

Trots sin ringa ålder är Dolph Lundgrens fästmö Emma Krokdal “väldigt mogen för sin ålder”. Lundgren, 65, berättade om sin relation med journalisten Graham Bensinger på In Depth with Graham Bensinger. Han tillade att Krokdal, 25, “var som en ängel som skickades ner för att hjälpa mig” och gav sedan sina tankar om parets åldersskillnad på 40 år.

I en intervju erkände Rocky IV:s skådespelare den “allvarliga” åldersskillnaden mellan sig själv och personlig tränare Krokdal, och tillade att han hade “vart med människor som är dubbelt så gamla som [som är] mindre mogna än hon är.” “Så hon är ganska mogen och samtidigt tycker jag att jag är ganska ungdomlig”, tillade Lundgren.

Emma Krokdal Ålder

Å andra sidan har jag dejtat två gånger hennes ålder som saknat mognad. Hans tidiga tjugoårsåldern var över honom. Bara för att de är yngre betyder det inte att du inte kan få kontakt med dem. Det är välkänt att Einstein publicerade sin speciella relativitetsteori 1905 när han var 26 år gammal, och sin allmänna relativitetsteori i mitten av 30-talet, som det står på Nobelprisets webbsida.

Oavsett om du letar efter engagerande berättelser om mänskligt intresse eller saftiga kändisnyheter, har PEOPLE dig täckt. Registrera dig för deras gratis dagliga e-post för att hålla dig uppdaterad. Lundgren och Krokdal tillkännagav sin förlovning i juni 2020 på Instagram, inklusive en ögonblicksbild av hans blivande fru som visar upp sin förlovningsring.

Bildtexten löd: “Något väldigt speciellt hände här i Sverige”, skrivet av Lundgren. Med bildtexten “Nyp mig” delade Krokdal ögonblicket på Instagram. Annette Qviberg var Lundgrens make från 1994 till 2011. Skådespelaren avslöjade för PEOPLE på förra årets Minions: The Rise of Gru-premiär i Los Angeles att covid-19-pandemin hade satt stopp för hans äktenskapsplaner med Krokdal.

Så, nästa år kanske vi besöker Skandinavien, men du kan inte åka under vintern, eftersom du kommer att vara mitt i ett snöfall. Förhoppningsvis kan vi ordna så att det äger rum i Norge eller Sverige nästa vår. Relationen mellan 24-åriga Emma Krokdal och 62-åriga Dolph Lundgren diskuteras öppet. Norskan hävdar att hon var mentalt förberedd för svar på 38-årsgapet.

“Alla negativa kommentarer kommer inte att förändra att Dolph och jag har det otroligt bra tillsammans”, säger hon till norska Se og hør. Aftonbladet fick först i januari veta att Dolph Lundgrens nya flickvän är Emma Krokdal. De träffades på hennes gym i Los Angeles där hon jobbar som personlig tränare, och de slog till.

“Var lite orolig”

Vänner, släktingar och bekanta har svarat positivt, enligt Emma Krokdal. Först var jag lite orolig för det, men antalet positiva svar vi fick överraskade mig. Berättar för Se og hør att hon uppskattar både de uppmuntrande välkomnandena och den lite mer negativa feedback hon har fått från främlingar. Det är något hon också har tagit upp tidigare.

“Njuter verkligen av mig själv”

Hon förutsåg att den betydande åldersskillnaden skulle dra uppmärksamhet. Jag bryr mig inte om att tillfredsställa någons förväntningar; deras tankar kommer att höras oavsett. Hon berättar om hur snäll, omtänksam och trevlig Dolph Lundgren är. Att vara med honom ger en stor känsla av lätthet.

Fena Att gå med någon man klickar med på en så djup nivå är sällsynt, därför tror jag att vi båda värdesätter varandras sällskap väldigt mycket. Dolph Lundgren, 38 år, och Emma Krokdal är handlöst förälskade. Som om förra sommarens tillkännagivande inte vore nog, spelar Emma nu bönor på sina föräldrars tankar i frågan om åldersskillnaden mellan henne och hennes fästman.

Förhållandet mellan den 63-åriga svenska actionstjärnan Dolph Lundgren och hans 24-åriga norska flickvän Emma Krokdal avslöjades i början av 2020. Paret berättade om den goda nyheten i en intervju med TV2 i Norge. Enligt Aftonbladet ska Dolph Lundgren meddela sin agent Johan Pråmell “Hon är min flickvän.” De träffades för fem månader sedan.

Emma kommer ursprungligen från Trondheim i Norge och har tillbringat de senaste fyra åren med att etablera sig i underhållningsbranschen i Los Angeles. Hon hittade sin själsfrände på ett Hollywood-gym, där hon också arbetar som personlig tränare. Det uppstod en omedelbar gnista mellan Emma och Dolph, och sedan dess har deras romantik blomstrat.

De förlovade sig sommaren förra året

Ett stort steg framåt i deras förhållande kom i somras när Dolph Lundgren friade till sin fästmö när han var på semester i Sverige. Emma tackade förstås ja, och då var kärleken komplett. Instagram-användare var de första som fick veta de goda nyheterna när Dolph delade ett foto på sig själv och Emma tillsammans med bildtexten “Något väldigt speciellt hände här i Sverige”, ett rött hjärta och initialerna på deras namn. Det har blivit två äktenskap för Dolph. Inledningsvis 1991–1992, med Peri Momm, och igen, 1994–2011, med Anette Qviberg. Hans döttrar, Ida, 24, och Greta, 19, är från hans äktenskap med Anette.

Angående åldersskillnaden, Emmas idéer

Paret har blivit en global sensation på grund av åldersskillnaden på 38 år. Tidigare har Emma delat med sig av sina åsikter i frågan. Naturligtvis avstår många människor – särskilt äldre kvinnor – värdelös kritik. Men vi har också fått utmärkta kommentarer. Kom ihåg att åsikterna från vår närmaste familj och vänner är de enda som betyder något för mig.

Emma Krokdal har trots allt redan sagt till TRD att vem som helst får säga vad de vill. Sanningen angående hennes föräldrars känslor i ämnet har nu avslöjats av Emma Krokdal. Den norska personliga tränaren avslöjar att hennes familj kommer överens i en frågestund på Instagram.

“Allt de vill är att jag ska bli glad och behandlad trevligt”, förklarade jag. “De älskar honom”, säger hon och visar ett foto på sin familj med Dolph Lundgren. Emma Krokdal, 27, och Dolph Lundgren, 65, är officiellt gifta. Bröllopet ägde rum för inte så länge sedan på parets privata grekiska egendom.

Enligt Dolph Lundgrens intervju med People trodde skådespelaren att det var dags att fira kärleken, livet och lyckan i gudarnas land. Skådespelaren Dolph Lundgren korsade till en början den norska fitnessinstruktören på ett gym i LA. Även om det var en betydande åldersskillnad mellan dem blev de snabba vänner och började så småningom bli kära.

“Något väldigt speciellt hände här i Sverige” var bildtexten Dolph använde för att sprida nyheten om parets förlovning på Instagram i juni 2020. Dolph och Emma Krokdals bröllop har skjutits upp på grund av många hinder. Både epidemin och Dolphs medicinska procedurer hade en roll. Paret informerade People i ett meddelande om att de vid upprepade tillfällen har varit tvungna att skjuta upp sina äktenskapsplaner på grund av komplikationerna orsakade av COVID-19 och de svåra medicinska procedurerna de har fått utstå.

Vår kärlek i Mykonos

Ett år senare, den 13 juli, sa paret äntligen “ja” till varandra. Deras privata herrgård på den grekiska ön Mykonos fungerade som mötesplats för vigseln. Det lyckliga paret berättade för People att de planerade att ha en liten bröllopsceremoni på deras fastighet i Mykonos omgiven av nära och kära. Inga bröllopsbilder har lagts upp ännu, även om paret inte är tveksamma till att visa sin kärlek på sociala medier. Dolph postade dock ett Instagram-foto på sig själv och Emma dagen före bröllopet, med texten: “I morgon är det dags, Mykonos”.

Emma Krokdal Ålder
Emma Krokdal Ålder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!