Jennifer Tillman Familj

Jennifer Tillman Familj
Jennifer Tillman Familj

Jennifer Tillman Familj – Jennifer har arbetat inom teater och tv. Populärt som ett resultat av framträdanden i program som Winner: V75, V65 Direct och V75 Direct. Använd listan med kriterier till höger för att begränsa de bästa Jennifer Tillman-filmerna och TV-programmen, till exempel efter popularitet eller efter IMDb-betyg.

TV4-jockeyn och profilen Jennifer Tillman, 34, blev mamma för ett halvår sedan. Sonen är nu det primära bekymmer, som driver traven till det bakre brännet. Hon hävdar att sammanslagning är omöjlig. Jennifer Tillman från Solvalla har tävlat i 500-700 travlopp årligen under de senaste åren. 2015 och 2016 var hennes resultatmässigt finaste år med nästan fem miljoner kronor sammanlagt; dessutom vann hon ett Elitloppsförsök med Royal Fighter 2015.

Hon har dock bara tävlat i 53 lopp hittills i år, och hon har inte tävlat sedan den 4 augusti. Anledningen till detta är att Tillman nu är mamma. Hon bloggar för närvarande för Trav365 om sin nystart. Jennifer Tillman och hennes man, proffstränaren Henrik Larsson, välkomnade sitt första barn tillsammans för ett halvår sedan. Att köra runt planlöst kommer inte att ta dig någonstans längre.

Vald för tillfället

Mamma Tillman kommer att titta på lite tv istället för travlopp eftersom det är lättare att schemalägga.
Nu när sommaren är slut ska jag jobba i TV-studion i Värtahamnen på söndag och bevaka Svenskt Travderby från Jägersro. Jag är mammaledig och kan ta det lugnt i framtiden, så pussla gärna lite.

Jag undrade om du någonsin önskat att du kunde komma tillbaka till tävlingsracing

När du har barn har du ett nytt perspektiv på livet, och jag har bestämt mig för att även om det fortfarande är väldigt roligt att springa lopp, så har jag viktigare sysslor att sköta. Man vill spendera så mycket tid som möjligt med honom, och det är inte roligt att vara ifrån honom, säger hon. TV4-jockeyn och hennes professionella tränare, Henrik Larsson, väntar sitt första barn tillsammans. Jennifer Tillman, ett bekant ansikte i TV4, har genomfört sitt sista travlopp för året.

Hon och hennes välrenommerade tennistränarman Henrik Larsson väntar sitt första barn i februari, så det är därför. Medan Jennifer Tillman ursprungligen hade berättat för Trav365 att hon tänkte fortsätta springa till oktober, har hon sedan dess ändrat sig. Henrik Larsson, proffs på Solvalla, och Jennifer Tillman, TV4-personlighet och Solvallakusken, väntar barn.

Jennifer Tillman Familj

De räknar med att deras första barn föds om exakt fyra månader, den 2 februari nästa år. Efter att ha fått i uppdrag att köra två hästar i veckan har Jennifer Tillman bestämt sig för att ta en paus från travtävlingar för att fokusera på sin nya roll som kusk. Hon berättade för Trav365 att hon och sambon Henrik Larsson “stoppade” efter olyckan i Solvalla förra veckan. De hade tänkt köra ett tag till, men oktober flög snabbt förbi.

“Expanderade snabbt”

Ursprungligen sa Jennifer Tillman till Trav365, “Jag planerade att köra travlopp till oktober.” Men vid det laget hade hennes kropp fått nog. Nationalarenan Solvalla nästan släpade Jennifer Tillman förra veckan efter en olycka. Det har också bidragit till att hon oväntat tidigt valde att dra sig tillbaka från travlopp.

Det är ungefär så; både Henrik Larsson och Per K. Eriksson har sagt till mig att de inte vill att jag ska köra deras hästar för att de är rädda för mig och inte vill att något ska hända. Det har också tynat bort på senare tid. – Jag gick från att vara knappt synlig till att ha en riktigt stor mage på kort tid. Den rörde sig snabbare än jag förväntade mig, och den offrade lite för att avsluta sin racing.

“Det är en spännande upplevelse.”

Hur är det att vara mamma? Självklart är det här ganska spännande och det kommer att bli roligt. Tillman medger att det kommer att bli annorlunda och att det vore ovanligt att se hästarna tävla från läktaren, men att februari inte är så långt borta som det verkar nu. Tillman kommer inte längre att tävla i travlopp utan behåller sin TV-position.

Ja, jag tänker fortsätta göra det eftersom det fungerar så bra. Hon förklarar, “Jag måste stå i en studio eller sitta på en stol och kommentera travloppen, men förutom det mår jag bra.” Jennifer Tillman tog hem nästan 2,6 miljoner kronor (2017) tack vare sina 26 travloppssegrar. Elitloppet följer en lång tradition av att trav är en tävling för män. Endast tre kvinnor har någonsin deltagit, och endast en av dem har någonsin fått fira sin triumf.

Detta gjorde Jennifer Tillman och Royal Fighters framgångsrika försök i finalen 2015 desto mer betydelsefull. Tredje kvinnliga förare att kommapete i Elitloppet slutade hon fyra i finalen med Per K. Erikssons Royal Fighter efter att ha slagit Mosaique Face i deras heat. Året därpå tog sig Tillman återigen till final, även om han inte placerade sig.

Hon bor tillsammans med travtränaren Henrik Larsson och är expert på TV4. Jennifer Tillman har minskat sitt antal stutar sedan hon födde i början av 2018, men hon anses fortfarande vara en av de bästa kvinnliga körpartnerna. Jennifer Tillman har varit stamgäst på tv-skärmar sedan ett antal år tillbaka i rollen som expertanalytiker och vid enstaka tillfällen programledare för Kanal 75.

Priset som står på spel är skryt som Sveriges främsta lärling på V75-nivå. Johan Untersteiner, den nuvarande världsrekordföraren, är i ledningen, men han möter konkurrens från sådana som Jennifer Tillman. Bollnäs huvudtränare, Jennifer Tillman, har visat iskalla nerver och lagt ner många timmars hårt arbete för att komma dit hon är. På söndag tävlar hon i Elitloppet för andra gången och fältet är stenhårt. Och ändå är hon en kapitalist i hjärtat.

Bollnäsinfödda och professionella travåkaren Jennifer Tillman bestämde sig för att ta en paus från mediauppmärksamheten kring starten av Elitloppet i helgen, vilket Sporten rapporterade tidigare i veckan. Hon skrev historia genom att bara vara den tredje kvinnan att tävla i Elitloppet förra året. Det är den tiden på året igen, men den här gången tog Tillman semester till Barcelona istället för att sitta hemma och träna som en galning.

Efter den hektiska veckan fram till Elitloppet förra året välkomnar jag möjligheten att varva ner och ta det lugnt en stund. Tillman säger till Trav365 att han uppskattar den lugna tiden att förbereda sig för vad som väntar inför Elitloppet. Tillman är i centrum för mycket uppmärksamhet just nu. Hon är expertkommentator för TV4 och en av få kvinnor som nått toppen av den mansdominerade travsporten. Med hästen Royal Fighter slutade hon på fjärde plats i fjolårets Elitlopp, vilket gjorde henne till alla svenska travares älskling.

Royal Fighter bevisade också 2015 att han kan tävla på elitnivå.

Roliga tider, då jag, Per K. Eriksson och Royal Fighter alla deltog förra året och bevisade vår plats. Efter ytterligare ett år av mognad verkar hästen ännu bättre i år, säger hon till Trav365; han verkar starkare i kroppen och allt tack vare Per K:s effektiva vinterträning. Efter att ha vunnit senast på Jägerso och fått en trög start den här säsongen är Tillman säker på att den nu åttaårige hingsten kommer att vara som bäst i söndagens Elitlopp.

Visst, jag förutspår seger för Royal Fighter. Jag har satt mer tilltro till “Pelle” (alias min tränare, Pelle K. Eriksson) sedan dess. Jag var orolig, eller kanske rädd är fel ord, när Royal Fighters debut för året sköts upp. Det var trots allt den typen av häst som krävde lopp i kroppen innan formen var där.Enligt Jennifer Tillman var årets premiär av Royal Fighter i Kalmar bättre än någonsin.

Efter det loppet tvivlade jag inte på att han skulle klara sig bra i sitt sista försök på Jägersro. Pelle har alltid hävdat att han inte kommer att tävla i Elitloppet om han inte har en legitim chans att vinna. Med tanke på hans prestation på Jägersro och hans utgångsläge i försöket har jag svårt att vara pessimistisk om hans chanser att lyckas.

Jennifer Tillman Familj
Jennifer Tillman Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!