Jenny Alversjö Pojkvän

Jenny Alversjö Pojkvän
Jenny Alversjö Pojkvän

Jenny Alversjö Pojkvän – Relationen mellan Jenny Alversjö och Anders Bernunger har varat i tre år. Äntligen visar paret sin sommartillgivenhet på Instagram! Jenny Alversjö träffade sin själsfrände, Anders Bernunger, bara några månader innan hon fick en stroke 2019. Hon kunde få den hjälp hon behövde på grund av honom. Hon berömde Anders för att han lever idag i ett Instagram-inlägg exakt ett år efter stroken.

Alla som kom ut för att heja fram oss i år, ni har min djupaste tacksamhet. Under perioder av totalt utegångsförbud har dina kommentarer drivit mig igenom behandlingar och procedurer som har varit de mest avskyvärda upplevelserna i mitt liv. Nej, jag klarade det. Anders, du har min djupaste tacksamhet.

Enligt Jenny Alversjö “Inget liv, utan dig”, i sitt inlägg. Han hade en ofiltrerad syn på mina många sidor. Vem är du när du är nere och ute, när du verkligen behöver andra människor? Vi var ganska nära, sa Jenny Alversjö till Amelia tidigare, så nu är jag lite glad över det.

Skaffade en bostad i tandem

De har precis köpt hus tillsammans och har valt att flytta ihop. Jag är överlycklig. En lägenhet har köpts till vår familj. Jag har det jättekul. Jenny Alversjö uttrycker sin enorma lycka i den 45 minuter långa audiovisuella podcasten som hon är värd för tillsammans med mästerkocken Erik Videgård. Enligt Jenny Alversjö ska paret först genomgå en helrenovering. Hon uttrycker sin glädje och säger att det känns som ett stort steg framåt.

Sommarnatten spenderades av Jenny Alversjö och Anders Bernunger

De har precis lagt ut en söt bild på sig själva på nätet. Jenny Alversjö lade upp bilder från vad som verkar ha varit en vacker sommarnatt. Vi får en glimt av kvällens kök och ett somrigt Stockholm vid sidan av fotot på Jenny och Anders. Vilken underbar julinatt! Stort tack till Kristina och Tommy! “Magisk plats, god mat och trevliga vänner”, som Jenny Alversjö uttrycker det i sitt författarskap.

Love Anders Bernunger och Jenny Alversjö bor sedan några månader tillbaka. Nu tar hon sig till Instagram för att skryta om sin lyckliga familj: “Hjärtat svämmar över” säger TV4-profilen. Bland de mest kända programledarna i TV4 är Jenny Alversjö 48 år. Hon har varit nyhetsankare för TV4Nyheterna och programledare för många program som Spårlöst, Kalla fakta och nu senast Nyhetsmorgon genom åren.

Jenny Alversjö Pojkvän

Juliet Alversjös framgångsrika romantiska liv

Anders Bernunger, 44, och TV4-stjärnan bor nu tillsammans. Jenny meddelade sin relation med Anders hösten 2019. De hade träffats genom gemensamma vänner. Även om Anders var i ett annat förhållande vid den tiden blev de snabba vänner och blev så småningom kära. Medan vi träffades genom gemensamma vänner, lärde vi känna varandra inte riktigt förrän långt senare.

Jenny hade redan meddelat Hänt att Anders är den hon älskar mest i världen. Jenny var gift med Patrik Larsson, 52, innan hon träffade Anders. De knöt ihop säcken 2006 och bekräftade sedan sina löften 2016, men de bröt upp året efter. Leo, 20, och Olivia, 22, är avkommor till det tidigare paret.

Angående glädjen i sin familj säger Jenny Alversjö “Du är allt jag drömt om”

Nu har Jenny skrivit på Instagram om den nyvunna glädjen i familjen. Detta till ära av Olivias födelsedag, hennes äldsta dotter! För att hedra sin dotters födelsedag skriver Jenny ett rörande inlägg: Du är mer bortom mina vildaste drömmar. Idag är det 22 år av att vara din mamma. Att se dig blomma ut till den fantastiska unga kvinna du är nu har fyllt mitt hjärta med enorm tacksamhet.

Vi kan inte förneka den nära anknytning som Jenny har med barnen. Jenny har skrivit och släppt flera kärleksbrev till barnen tidigare. “Det mest värdefulla jag har” var bildtexten som hon använde för att åtfölja ett foto av familjen som hon delade på nätet förra sommaren. När vi är tillsammans önskar jag att tiden skulle stå stilla.

Erik Videgård och Jenny Alversjö förekommer flitigt tillsammans i Nyhetsmorgon. Jenny bekräftar nu förhållandet till arbetskamraten på ett okonventionellt sätt. En av de mest sedda morgonprogrammen i Sverige, Nyhetsmorgon sänds dagligen på TV4. De livfulla profilerna för några av dem hjälper till att göra showen till en hit.

Erik Videgård, en 63-årig kändiskrogare, har varit stammis i programmet ganska länge och har nu ett eget kulinariskt segment. Nu vet vi mer om relationen mellan Erik och Jenny Alversjö, 50, som regelbundet syns i ramen med honom.

Det nära bandet mellan Jenny Alversjö och Erik Videgård

Jenny och Erik är onekligen nära vänner utanför skärmen såväl som på skärmen. Den 45 minuter långa podden med fokus på mat och dryck blev bland annat en hit bland arbetskamraterna. Dessutom njuter de två av lite ensamtid. De sågs i Palma tillsammans förra sommaren. Bilder från deras semester lades upp på deras TV4-sidor, som visar dem enjät en måltid och ett dopp i poolen, bland andra aktiviteter.

Kan Alomars takpool mitt i skogen på Passeig del Born, El Camino, Mambo, Aquanauta… Underbara dagar i Palma, 10 av 10. Efter detta åker vi norrut”, skriver Jenny tillsammans med ett foto på Erik och henne själv. i ett bildspel. Erik hörde Hänt minnas sin underbara tid i Palma med Jenny. Det var en semesterplats för Jenny och Anders.

Vi använde min ledighet för att besöka, umgås och äta på olika restauranger. Vill du fortsätta med vårt sista avsnitt, “Matresan”? “Det är en bekant stad för mig eftersom jag har bott där förut”, sa Erik till Hänt i sitt brev. Vi kan också märka att det underbara kamratskapet bland de anställda inte har klingat av. På Jennys 50-årsfest nyligen spelade Erik en avgörande roll.

“Stjärna” var Jenny Alversjös budskap till sin arbetskamrat

Erik stod för Jennys födelsedagsmat och han var naturligtvis också med under firandet. “Kvällens stjärna” borde ha varit han, säger Jenny. “Din dag älskling!”, skriver Erik i sitt födelsedagsinlägg. Glädje att ha stått till tjänst. “Jag älskar dig!” “Kan du hjälpa till?” frågar Jenny med en kärleksfull ton. Din närvaro lyste starkt den natten, fyllde hjärtan med glädje och tände ett evigt behov. “Slutet av berättelsen.”

Jenny Alversjö meddelade sin återuppväckta romans i höstas. Sambandet med älskaren Anders Bernunger beskrivs nu i TV4-profilen. Vi gillar varandras sällskap väldigt mycket. Eftersom du drabbades av en stroke i höstas måste vi fråga dig om ditt välmående innan allt annat: hur mår du idag?

Att komma tillbaka i svängningen på jobbet har gjort underverk för mitt humör och övergripande välbefinnande. För närvarande verkade det lämpligt att vara frånvarande. Att arbeta i lagom takt har blivit en självklarhet för mig, och jag är säker på min förmåga att ta det lugnt om det behövs. Resultatet är att jag sprudlar av vitalitet.

Hur vandrar ditt sinne när du minns de svårigheter du har utstått?

Egentligen är det ganska overkligt. De senaste sex månaderna har känts som en livstid, och jag känner att allt jag har varit med om har förberett mig för denna oväntade händelseutveckling, som jag hade turen att dra nytta av. Ta sport som exempel; genom åren har jag lärt mig mycket om mindset, hur man tar sig upp och hur man fortsätter. På alla dessa egenskaper har jag tjänat oerhört mycket.

“Alla bra saker försvinner”

I ett nötskal är det bisarrt, men den överväldigande känslan av uppskattning som jag hade omedelbart efter den händelsen har bara intensifierats. Det trauma det medför är ett nytt sätt att tänka, och jag är tacksam för att det gick så. Det tar vanligtvis en tuff tid för någon att lära sig detta, tyvärr. Vi är medvetna om det eftersom vi hör andra prata om det. De nödvändiga justeringarna kan bara göras efter att du har upplevt det själv.

Även om du kallade dig “tråkig” i ett inlägg så är det klart att du mår jättebra. Har något i din dagliga rutin förändrats på grund av detta? Vad jag menar är att jag måste hålla mig till dessa monotona matscheman på grund av min matallergi. Ett liv utan krusiduller. Eftersom jag är laktosintolerant försvinner allt det fina.

Att vara en del av något sådant här har fått mig att ägna mer uppmärksamhet åt min kropp, men det är att vänta. Det viktigaste är att jag förblir trogen den jag är. Om något verkar spännande och du tror att du klarar utmaningen är det frestande att tacka ja. Allt som jag har åstadkommit hittills måste nu uppskattas.

Skärgården och Skåne på sommaren

Sverige kommer att vara vårt mål. Jag är exalterad för det kommer att bli lite Stockholm, skärgården och Skåne, och det kommer att bli ett trevligt och hemtrevligt ställe. På grund av att min pojkväns familj äger en fastighet i Helsingborg vill vi tillbringa lite tid där. Angående pojkvännen, tänk. Du nämnde att träffa din själsfrände i Anders i september förra året. Efteråt hade du lyckats förbli osynlig ett tag. Ett par gånger var vi över dig. I vilken utsträckning kämpade vi? LOL! Oj, du är inte tuff; du är helt enkelt riktigt engagerad.

“Anders är inte längre en hemlighet”

Det var en vänskaplig karaktärisering. Att vara när man har en klar uppfattning om vad man vill äta är en underbar sak, enligt mig. Vissa saker låter man bättre vara osagda när man arbetar i offentligheten. För att visa honom och hans familj lite respekt var det också underbart att smälta in lite. Sedan måste du ge saker och ting tid att lösa sig så att du kan nå en slutsats innan du delar den med världen.

Dessutom har han inte bestämt sig för att använda samma verktyg som jag. Vår avsikt verkar vara att förlänga status quo så länge det är möjligt. Det var ett gruppbeslut, men Anders identitet är nu allmänt känd. Vi har det faktiskt ganska bra. Vilken lättnad det är att vi gillar varandra.

Jenny Alversjö Pojkvän
Jenny Alversjö Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!