Jessica Eriksson Ålder      

Jessica Eriksson Ålder
Jessica Eriksson Ålder

Jessica Eriksson Ålder – Stefan Holm och Jessica Eriksson ska gifta sig. Den legendariske höjdhopparen öppnar upp om sin lycka till Sportbladet. Känslan är underbar och behaglig. Sommaren 2020 lade höjdhoppslegenden Stefan Holm, 46, upp ett Instagramfoto på sin nya flickvän Jessica Eriksson där det stod “Du och jag” och som hade ett rött hjärta fäst.

De två har nyligen tagit sin romantik till nästa nivå genom att vara förlovade. De åkte till London i onsdags för att byta ringar. I torsdags la Stefan Holm upp en bild på paret som håller hand och ringar vid sidan av bildtexten “Något hände i London i går, 15/3-23” på sociala medier. Idrottarna Erika Kinsey och Jamie Nieto från USA har tillsammans med artisterna Richard Herrey och Erika välkomnat förlovningen.

Det var i London, du vet

Sportbladet pratade med Stefan Holm och Jessica Eriksson som delade sin glädje över lyckan. Vi är så klart glada och det känns fantastiskt. Stefan Holm fortsätter “Jag håller med föregående talare”, efter att Jessica Eriksson uppgett att de nyligen kommit hem från London. Känslan är underbar och behaglig. Han är dock stenhård på att hålla mamma kring själva förslaget. Ingen annan än vi vet om det. I London bytte vi förlovningsringar. Slutet av berättelsen.

Jessica Eriksson Ålder : 50 År

Bröllop, enligt dig?

Vi känner att det är roligt att vara med. Jessica Eriksson hävdar att de två är ständigt upptagna på grund av hur mycket arbete de gör tillsammans, inklusive att skriva mycket.

“Vi kompletterar varandra”

Det Jessica säger är helt rätt, slår Stefan Holm in. Vi avgör om vi ska gå vidare med den frågan efter att vi är inblandade. För några år sedan fick Stefan Holm och Jessica Eriksson tänderna gnagda när de vann en novelltävling. De skriver också böcker tillsammans. “Människor som hör höhr” deras debutroman kommer ut i maj och de har skrivit andra barnromaner.

Enligt Jessica Eriksson “känns det riktigt spännande” eftersom tryckning sker just nu. London fungerar som en inramning för en del av boken. Men vi införlivar element från andra berättelser som vi har hört i våra egna berättelser, snarare än att hämta inspiration inifrån. Det verkar som om ingen annan säger något längre…

Jessica Eriksson Ålder

Nu har du chansen att skryta om din vackra fästmö, Stefan. Fast det har jag verkligen. Det är hörbart för dig. LOL! Men när vi skriver tillsammans släpper vi verkligen loss och har det jättekul. Att skriva och läsa har alltid varit två av våra favoritsaker att göra, och nu får vi njuta av dem tillsammans. Som författare tror jag att vi stödjer och förbättrar varandras arbete.

Stefans Holm vann fyra världsmästerskapsguld inomhus, men hans OS-guld 2004 i Aten sticker ut bland hans idrottsprestationer. Inomhus har Stefans Holm personbästa 2,40 och utomhus 2,37. Han är nu höjdhoppstränare, där han tränar sin 18-årige son Melwin Lycke Holm, som han hade med sin exfru Anna Lycke.

Är “författare” eller “coach” mer passande för din nuvarande jobbtitel?

Min stora roll hittills har varit att vara tränare, men det kan förändras om Jessica och jag börjar sälja miljontals exemplar. Den 44-årige friidrottsstjärnan och På spåret snile Stefan Holm upplever oöverträffade nivåer av lycka. Efter att hans Instagram-flöde till stor del hade visat lego och stora språng, dök plötsligt en ny Stefan – den här gången med en charmig blondin – upp.

Stefan lade till ett hjärta och orden “du och jag, prinsessan Jessie” i inlägget. Den senaste bevakningen av Stefan Holm har mest fokuserat på hans karriärretrospektiv, med hans OS-guld i Aten som huvudevenemang. Melwin Holm, 16, Stefans begåvade höjdhopparson, har den senaste tiden stått i centrum. Han etablerar nya juniorrekord i en imponerande takt; tidigare i somras hoppade han 2,12 meter.

Separation från ex-frun efter ett sjuårigt äktenskap

2005, under Melwins dop, gifte sig Melwins mor, Anna Lycke, med Stefan Holm i Västerstrands församling i Värmland. Stefan uppgav i Expressen att sju år senare “upphörde kärleken” och att han och Anna skiljde sig. Både fallenheten i höjdhopp och den resultatinriktade träningspassionen hos Melwins pappa Stefan finns i honom.

Att coacha samtidigt som man är pappa kan vara en utmanande balansgång. Att växa upp med min pappa har lärt mig mycket. Försök inte träna i bekvämligheten av ditt eget hus. Ibland behöver jag kliva in i rollen som en fadersfigur. Stefan föreslog i TV4 att han skulle krama honom om han behövde tröst.

Vad Stefan Holm hade att säga efter sin affär

Å andra sidan kan Stefan Holms liv nu rymma Jessica. Förutom hennes namn, Jessica Eriksson, är inte mycket känt om henne i nuläget. Ja tack så mycket var Stefans svar när TV4, som sett hans Instagram-inlägg, gav honom komplimanger. Just nu kan vi inte visa detta Instagram-inlägg. (E01)
Det var ett stort grattis i kommentarsfältet närinlägget gick live.

En individ har skrivit “provocerande vackra tillsammans” under bilden. Dessutom finns det en annan kommentar som får det att låta som att de har dejtat ett tag. Något i stil med “Äntligen, bilder på er två…” visas i ett dokument. Stefan Holm, en OS-hjälte, hittade kärleken igen för bara två år sedan. Ett relationsförändrande beslut har precis tagits av honom och hans flickvän, Jessica Eriksson.

Stefan Holm, en 45-årig före detta höjdhoppare, har vunnit guld i OS och har medverkat i utställningar som Superstars, Mästarnas mästar och På spåret. Framför allt har han blivit känd i På spåret – kunnige och tävlingsinriktade Holm har triumferat i programmet två gånger och medverkat i totalt fyra säsonger. Men stjärnan har också mött andra typer av svårigheter vid sidan av rampljuset. Anna Lycke och Stefan Holm fick sin son Melwin före skilsmässan 2012.

Stefan Holm försöker hålla en låg profil

Men spekulationer om en ny romans började cirkulera 2020, vilket är åtta år därefter. Även det året bekräftade Stefan Holm sin kärlek till Jessica Eriksson, ett år äldre från Värmland, ännu en gång.
Det faktum att vi är ett par är korrekt. Jag kommer dock att avstå från att göra några ytterligare anmärkningar om det. I en intervju med Expressen för snart 20 år sedan uttryckte Stefan Holm sin önskan att hålla största möjliga sekretess kring sitt privatliv.

Ex-idrottaren diskuterar nyligen ett partnerskapsval med Jessica Eriksson i en intervju med Expressen; de två kommer att vara medförfattare till kärlekshistorier publicerade av Blanche Stories, som kommer att finnas tillgängliga på deras egen app. Lycka, enligt Holms sammanfattning för Expressen.

Vann gemensamt en novelltävling

Det är dock inte allt. Everlasting Publishing kommer att distribuera parets fysiska bok, “People Who Belong Together”, i november. Sedan de vann en novelltävling gemensamt för tre år sedan är det att skriva tillsammans inte heller något ovanligt för paret. Han säger, “Tyckes i hemlighet”, att vi två inte har satt ett startdatum.

Stefan Holm vann 2004 års OS-guld i Aten, vilket avslutade en framgångsrik idrottskarriär där han blev en av Sveriges mest älskade idrottare. Vid inomhus-VM tog han även fyra guldmedaljer. Romantik i ett nytt sammanhang Jessica Eriksson sköter dagligen sina uppdrag som dekanus och ordförande i den nämnd som ansvarar för kvaliteten i lärarutbildningen vid Karlstads universitet.

ARVIKA Stefan Holm är 44 år gammal och har många hemligheter. Den legendariska höjdhopparen har dock påstått sig ha hittat kärleken igen. Holm hävdar att det är sant. Stefan Holms krona på verket var att vinna guld vid olympiska sommarspelen 2004 i Aten. Han tog dock även hem fyra världsmästerskapsguld inomhus, den senaste han tog hem 2008 i Valencia.

Det året, vid World Athletics i Stuttgart, tävlade Holm i sitt sista stora evenemang. Stefan Holm har varit aktivt engagerad i Internationella olympiska kommittén (IOC) sedan han valdes till posten efter sin aktiva karriär. Efter att ha gjort känt under en tid att han inte kommer att fortsätta sitt arbete med IOK har Stefan Holm nu meddelat SportExpressen att han inte kommer att acceptera några ytterligare utländska projekt.
Viljan att Holm ska ägna mer tid och energi åt coaching är en av faktorerna.

Stefan Holms son Melwin Lycke Holm, som är femton år och den senaste tiden har gått ganska bra i höjdhopp, är en av hans uppdragsgivare. Jag önskar att jag kunde ge Melwin och de andra höjdhopparna mer av min uppmärksamhet och tid. Jag skulle älska att vara där för Melwin just nu eftersom allt går bra för honom.

“Jag vill hålla det privat”

Melwin Holm föddes av Stefan och Anna Lycke, som var gifta ett tag men skilde sig 2012. Men Stefan Holm har nu varit ren om sitt kärleksliv. Han la även upp en Instagram-bild på sig själv och sin flickvän Jessica Eriksson för inte så länge sedan. Det faktum att vi är ett par är korrekt. Jag kommer dock att avstå från att göra några ytterligare anmärkningar om det. Efter att ha arbetat inom media i mer än två decennier säger Stefan Holm att han vill hålla sitt privatliv hemligt.

Jessica Eriksson Ålder
Jessica Eriksson Ålder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!