Liamoo Barn Mamma

Liamoo Barn Mamma
Liamoo Barn Mamma

Liamoo Barn Mamma – Oktober 2021 markerade början på artisten Liam “Liamoo” Cacatians faderskapsresa. Caroline Omarein, som är Liamoos flickvänner. Den 26-årige sångaren Liam “Liamoo” Cacatian välkomnade sitt första barn till världen den 27 oktober 2021. Att Liamoo träffade någon var praktiskt taget okänt. Vem är Liamoos dotters mamma?

Alina, barnet till Liamoo

Liamoo tog till Instagram kort efter födelsen av sin dotter Alina för att berömma sin fru och bebis.
“Hälsningar, pappas dyrbara diamant! Att vara förälder till en liten flicka har gett mitt liv en mening, även om jag aldrig har delat mycket av mitt personliga liv online. När du låste ögonen med mig för allra första gången försvann allt annat, och allt jag kunde tänka på var du”, skrev Liamoo i ett Instagram-inlägg där han tillkännagav sitt faderskap för sina följare.

Uttalanden från Liamoo om sin flickväns hemlighet

När det gäller sin partner har Liamoo bestämt sig för att inte publicera några bilder eller meddelanden. Det ändrade faktiskt inte det faktum att hon var hans dotters mamma. Det är någon jag aldrig kommer att avslöja för dig. Två liv verkar överlappa för mig. Liamoo har tidigare sagt i en intervju med Hänt, “När jag står på scenen är jag Liam;” men när han är hemma går han förbi Liam.

Parets hemliga flickvän kan vara svårare att bevara nu när de har ett barn tillsammans. Till att börja med kunde våra yrken inte vara mer olika. Att hjälpa andra är hennes jobb inom vården. Enligt Liamoos senaste intervju med Hänt, “Mitt liv i rampljuset kanske inte är så roligt,” så rekommenderar han att situationen hanteras professionellt. Kvinnan som födde Liamoos dotter är Caroline Omarein.

Caroline Omarein är Liamoos flickvän; vem är hon och vad sysslar hon med?

Caroline Omarein är en annan göteborgare; hon är 31 år gammal. Hon går av carolineomarein på Instagram, men hon har bestämt sig för att hålla sin profil privat. Men hennes bio använder bara bokstaven “L” och hjärtemoji för att identifiera sig själv. Är Liamoo inte en möjlig idé för L? Det är en tydlig skillnad mellan Caroline och Liamoos karriärvägar. Liamoo berättar för Hänt att hon är en mentalvårdsrådgivare.

Liamoo Barn Mamma

Liamoo tillkännager könet när han är på väg att bli pappa igen

Nyheten om Liamoo och hans flickväns andra graviditet tillkännagavs i februari. Han berättade för Hänt könet på sitt ofödda barn under deras samtal inför artistens framträdande i Melodifestivalen 2024. Det här är ännu en liten flicka. Han fortsätter sedan med att informera Hänt, “Jag har inte kommit ut med det officiellt, men nu gör jag det!” innan du lägger till, “Stråla upp mig, flicka pappa!” Inhemsk egenmakt för flickor.

Efter att ha fått veta att Liamoo hade tagit sig till finalen i Mello 2024 fick flickvännen Caroline äntligen sitt ögonblick i rampljuset på efterfesten. En av de tidiga favoriterna, Liam “Liamoo” Cacatian Thomessen, återvänder till Melodifestivalen. Den samtida och smittsamma “Bluffin'” förväntas driva honom till Eurovision song contest i Turin, Italien, med en liten fördel. Den största vinsten har dock redan gått till Liamoo.

Han välkomnade sin dotter Alina till världen runt månadens slut i oktober För närvarande vill Liamoo inte att Mello ska avslöja någon information om hans barns mamma. Att vara förälder till en liten flicka har gett mitt liv en mening, även om jag aldrig har delat mycket av mitt personliga liv online. I samma ögonblick som dina ögon mötte mina för första gången försvann allt annat i bakgrunden när du höll min odelade uppmärksamhet.

Alina är namnet på Liamoos barn

Lilla Alinas mamma är ett mysterium, och Liamoo själv är ovillig att diskutera det. Det är någon jag aldrig kommer att avslöja för dig. Två liv verkar överlappa för mig. Han avslöjade för Hänt att han går efter “Liamoo” när han uppträder, men “Liam” när han är hemma. Till att börja med kunde våra yrken inte vara mer olika. Att hjälpa andra är hennes jobb inom vården. Att vara ansluten till mitt liv i rampljuset kunde inte vara kul, så det måste hanteras professionellt. Att vara helt anonym är näst intill omöjligt när du är i sällskap med en Melodifestivalens stjärna.

Dottern till Liamoo är uppfostrad av Caroline Omarein

I Göteborg bor också Alinas mamma, Caroline Omarein. Göteborg är också hem för 29-åriga Caroline Omarein. På Instagram håller hon sin profil privat. En ensam bokstav, “L”, följt av en hjärtemoji, visas i hennes biografi. “L” står för Liamoo, eller hur? Efter att Liamoo och hans “Idol”-kollega Hanna Ferms framträdande i Melodifestivalen 2019 gick mot sitt slut började viskningar virvla om en möjlig romans.

Media hänfördes av det unga scenparets otroliga briljans och attraktivitet. Ingen av oss är ett par. Ser fram emot, det är omöjligt att säga. Hon pratade med Expressen om hur unga vi är. Dessutom fyllde han i tomrummen: Jag hade faktiskt inte tackat nej. Ändå har inga ändringar gjorts. Liamoo avslöjade sedan: “Jag träffar någon.” Han hävdar att det inte spelar någon roll vem det är. Melodifestivalen är nu värd för Liam “Liamoo” Cacatian för hans tredje framträdande.

Alina, hans dotter, är nu två månader gammal och han blev pappa i slutet av året. Men varför har vi inte sett någon skildring av Alinas mamma? Efter två år debuterade han i Sveriges populäraste musiktävling Melodifestivalen med singeln “Last breath”. Året därpå sjöng han en duett med 21-åriga Idol-sångerskan Hanna Ferm som hette “Hold you” och tävlade i tävlingen. Inför återkomsten till Mello i år kommer han och vännen och sångerskan Klara Hammarström, 21, att släppa OS-låten “Gold, Sweat & Tears” inför de stundande vinterspelen. Vi kan inte vänta på det!

Nr 2 i Melodifestivalen, Laimoo, har precis fått barn

Men att bli pappa i slutet av året är fortfarande den mest bildade händelsen för Liam. Den 27 oktober hälsade han och hans 29-åriga flickvän Caroline Omarein välkomna sin dotter Alina som är två månader.
Hennes graviditetsålder är 24 veckor. Den 27 oktober var dagen för hennes födelse. Min mamma fyller år exakt samma dag. Hon gråter, skrattar och letar efter någon att prata med. Vilken älskling!

Folk antog att Liams dotter föddes på fars dag, men det var faktiskt en lögn; ett tag efter hennes födelse gömde Liam hemligheten för alla. På fars dag hade jag redan tagit ut den. Att publicera den exakta tidpunkten för hennes födelse är lite av en utmaning. Då måste du vara fysiskt närvarande. Jag kunde inte ens nå mobilen.

Hennes graviditetsålder är 24 veckor. Den 27 oktober var dagen för hennes födelse. Min mamma fyller år exakt samma dag. Hon gråter, skrattar och letar efter någon att prata med. Hennes förtjusande är mer än överväldigande. Folk antog att Liams dotter föddes på fars dag, men det var faktiskt en lögn; ett tag efter hennes födelse gömde Liam hemligheten för alla. På fars dag hade jag redan tagit ut den.

Att publicera den exakta tidpunkten för hennes födelse är lite av en utmaning. Då måste du vara fysiskt närvarande. Jag kunde inte ens nå mobilen. Som ett resultat döljer Laimoo identiteten på Alinas mamma för allmänheten. Ändå vet många fortfarande inte vem Alinas mamma är. Liam fattar ett avsiktligt beslut om vad han ska säga.

Han säger att hon har bestämt sig för att leva ett liv i berömmelse och att hans konton i sociala medier är fyllda med till stor del professionellt innehåll. Men kärlekens professionella beslut har utan tvekan också haft en roll i allt. Nja, vi delar inte precis samma karriär, erkänner Liam i en intervju med Hänt.

Att hjälpa andra är hennes jobb inom vården. Att vara ansluten till mitt liv i rampljuset kunde inte vara kul, så det måste hanteras professionellt. Hon arbetar som rådgivare för psykisk hälsa. Dessutom nämner han att Alinas mamma har setts några gånger för de som uppmärksammar honom noggrant. Han nämner dock att han då och då lägger ut bilder på henne på nätet.

En annan intervjuperson, Klara Hammarström, komplimangerar henne för hennes skönhet. Som ett resultat förändras Liams uttryck till ett av äkta tacksamhet. Våra lyckönskningar till Liam när han börjar på moderskap och förbereder sig för den kommande Mello-tävlingen; vi värdesätter hans privatliv och familjeliv. Från och med idag är Liamoo förälder.

På fars dag tar Mello-sångaren och ex-“Idol”-deltagaren till Instagram för att skryta om sin dotter. En 24-årig pappa som heter Liam “Liamoo” Cacatian Thomessen har lagt upp en Instagram-video och ett foto på sin dotter. “Hej pappas lilla pärla!” Konstnären skriver bredvid fotot och tillägger: “Jag har aldrig skrivit mycket från mitt privata konto, men det faktum att jag blev pappa till en liten flicka är meningen med livet.”

En 24-årig pappa som heter Liam “Liamoo” Cacatian Thomessen har lagt upp en Instagram-video och ett foto på sin dotter. “Hej pappas lilla pärla!” Konstnären skriver bredvid fotot och tillägger: “Jag har aldrig skrivit mycket från mitt privata konto, men det faktum att jag blev pappa till en liten flicka är meningen med livet.”

“Kommer att skydda dig”

Direkt efter det skriver konstnären ett brev till sin dotter. I samma ögonblick som dina ögon mötte mina för första gången försvann allt annat i bakgrunden när du höll min odelade uppmärksamhet. Pappa älskar dig så mycket att han har lovat att alltid se upp för dig och din mamma. Trots att hon är barnets mamma har Liamoo bestämt sig för att hålla sin långvariga älskare hemlig.

Liamoo Barn Mamma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!