Johanna Rytting Kaneryd Partner

Johanna Rytting Kaneryd Partner
Johanna Rytting Kaneryd Partner

Johanna Rytting Kaneryd Partner – Johanna Rytting Kaneryd är medlem i Sweden Women i fotboll. Den 8 september 2017 blev Johanna Rytting Kaneryd medlem i Sweden Women. De är en del av Team 19. Johanna Rytting Kaneryd föddes i Sverige den 12 februari 1997, vilket gör dem 26 år gamla just nu. De är 162 centimeter höga och väger 58 kg.

Johanna Rytting Kaneryd startade i två matcher och dök upp i ytterligare tre i UEFA Women’s Championship 2022. De försökte 3 skott, varav 2 var på mål, och gjorde 0 mål (0,94 xG). Johanna Rytting Kaneryd genomförde 68% av de passningar hon försökte och snittade 18 pass per match, även om hon inte spelade in några assist. Johanna Rytting Kaneryd blev varnad en gång och skickades aldrig till sin bin. Under säsongen 2022 av UEFA Women’s Championship fick Johanna Rytting Kaneryd ett snitt på 6,54 Infogol Player Rating.

Johanna Rytting Kaneryds 6,01 Infogol-betyg kommer från hennes senaste match för Sweden Women, en förlust mot England Women i UEFA Women’s Championship. Johanna Rytting Kaneryds matcher för Sweden Women är tillgängliga för omsättning på Betfair. Det finns också en Betfair registreringsbonus och gratisspel tillgängliga. Johanna Rytting Kaneryd (JRK) är en kantspelare för det svenska landslaget som debuterade den 19 februari 2021 i en vänskapsmatch mot Österrike.

25-åringen har tagit stora framsteg i sin karriär sedan han kom till BK Häcken från FC Rosengrd för två år sedan, innan säsongen 2021. Det är inte konstigt att de europeiska storklubbarna är intresserade av henne då hon nu är en av ligans bästa spelare i Damallsvenskan. Som tidigare noterats har den svenska spelarkarriären tagit fart efter att hon kom till BK Häcken.

Hennes roll i det svenska laget är flexibel, trots att hon är högerfotad och föredrar att jobba på högerkanten. Det kan du se i grafen över hennes dribblingar och bäringar i Damallsvenskan under de två senaste säsongerna. Hennes betydelse för BK Häckens attack indikeras av det faktum att hennes assist är utspridda över planen snarare än att klungas ihop på högerkanten.

JRK har varit en av BK Häckens viktigaste spelare sedan han kom till klubben, och många har spekulerat i att nästa UEFA Women’s EURO kommer att fungera som scen för hennes internationella debut. Det spekulerades mycket i media inför evenemanget om hon skulle fortsätta sin karriär som spelare i Sverige eller inte. BK Häcken har erkänt att JRK sannolikt inte kommer att vara en del av deras trupp mycket längre på grund av hennes indikerade ambition att spela i Women’s Super League i England.

Johanna Rytting Kaneryd Partner

Vilket av de engelska lagen skulle passa bra för JRK och vilken typ av spelare representerar hon? Med hjälp av TransferLab kan vi utvärdera hennes styrkor och svagheter för att se om hon skulle passa bra för ett annat team. Att titta på den svenska spelarens statistik under profilen “Classic Winger” på TransferLab avslöjar ett brett utbud av färdigheter och förmågor som visas.

JRK är ett stort hot mot motståndarlaget tack vare hennes skickliga dribblingar och bollbärande, och hon ger också fantastisk service till sina lagkamrater genom att göra viktiga passningar i boxen och korta, progressiva passningar. Hennes roll ser ut att ha blivit ännu mer flytande och fri under säsongen 2022, kanske för att klubben ännu inte hittat en naturlig ersättare som kan ta över som deras toppmålshot efter att Stina Blackstenius lämnat klubben inför pågående säsong.

BK Häcken tillkännagav just värvningen av den tidigare Everton-anfallaren Anna Anvegrd, vilket kan vara en föregångare till JRK:s förestående flytt utomlands. TransferLabs Bästa XI-verktyg de senaste 12 månaderna i Damallsvenskan har henne som förstahandsval höger ytter i en rad olika formationer, inklusive 4-2-3-1 som visas nedan.

Eftersom JRK har uttryckt ett intresse för att spela i WSL, kan vi använda TransferLabs “Liknande spelare”-funktion för att identifiera idrottare med jämförbara färdigheter som svenskan och börja föreställa sig hur hon kan passa in i en specifik roll på planen: Hayley Raso, ytter för Manchester City och det australiensiska landslaget, är den närmaste spelaren till JRK på den här listan, medan andra internationella stjärnor som Englands Beth Mead, Nikita Parris och Chloe Kelly också dyker upp.

På plats är också Jess Park, som kommer att låna Everton från Manchester City. Noterbart är att inget av topplagen i WSL har en spelare på listan som TransferLab anser vara jämförbar med svenskan. TransferLab kan också användas för att ge en mer djupgående jämförelse av de tidigare nämnda idrottarna. Se hur de står sig i förhållande till varandra nedan: Korta progressiva passningar, dribblingar, bärande och att ta emot framåtpassningar är alla områden där svensken skiljer sig från flocken.

Hon uppnår höga betyg i alla aspekter av sin profil, vilket tyder på att hon skulle vara en tillgång för de bästa WSL-truppen. En dribbler och bärare vars handlingar är slumpartade och oorganiserade. JRK:s halningar och dribblingar runt flankerna gör henne till ett stort hot mot sina motståndare i den svenska divisionen. Hon gör best i öppna områden av alla storlekar, och hon tycker helt klart om att möta försvarare en-mot-en.

JRK gjorde sin första start av EM-turneringen i Sveriges sista gruppspelsmatch mot Portugal, och det stod direkt klart varför. Det var avgörande för Sverige att försöka producera frisparkar och hörnor eftersom det var känt för att vara Portugals svaga punkt inför matchen. JRK:s högerdribblingar och efterföljande skärningar i straffområdet orsakade kaos för det portugisiska försvaret. Hon var effektiv med fem av sina sex dribblingar under matchen, och hon var ett konstant hot mot motståndarnas mål genom att hota att tvinga fram hörnor.

Hon har också en preferens för att operera genom att skära inuti och snabbt flytta för att hitta utrymme att ta emot igen efter att hon passerat. Videon nedan visar JRK komma från bänken under Sveriges inledande gruppspelsmatch mot Nederländerna. Fridolina Rolfö fick en skottassistans på grund av detta drag.

Vad kan vara bättre?

JRK, som alla fotbollsspelare, behöver jobba på flera färdigheter om hon vill behålla sin startplats för Sverige. I likhet med andra skickliga dribblers handlar det om att veta när man ska passa bollen. Det går att få intrycket av att titta på JRK att hon vill överanstränga sig. Till exempel, i videon nedan, istället för att försöka ta sig bakom en belgisk backlinje som var väldigt kompakt och sammansatt under hela matchen, kan man inte låta bli att undra vad som hade hänt om hon hade skickat bollen till Filippa Angeldahl, som dök upp att ha ett perfekt tillfälle att skjuta utanför boxen.

Vem skulle vilja ha eller behöva en spelare som JRK?

Genom att använda TransferLab-verktyget för att hitta spelare med liknande spelstil som JRK, verkar det som att alla de bästa lagen i WSL skulle vara intresserade av att värva henne. Hon kanske passar in bra med antingen Arsenal och deras besittningsbaserade, direkta passningsstil eller Manchester City med deras ytterkanter Lauren Hemp och Chloe Kelly och deras blixtsnabba anfallskänsla.

Det är värt att notera att TransferLab inte inkluderade några spelare från de regerande mästarna Chelsea på sin lista över spelare som liknar svensken. Betyder detta att Chelseas övergångsspelstil inte passar svensken, eller betyder det att Emma Hayes lag behöver lägga till en spelare av hans kaliber till sin framgångsrika spellista? Till och med Manchester United och Tottenham kan ha nytta av att ha henne på sina listor.

Oavsett var hon skriver på så borde Johanna Rytting Kaneryd vara i ett lag som driver henne till nästa nivå och bevisar för England och Europa att hon är en bra spelare med en enorm potential. Johanna Rytting Kaneryd, ytter för BK Hacken, har officiellt anslutit till Chelsea på permanent basis. Kaneryd sällar sig till Blues-lagkamraterna Kadeisha Buchanan, Eve Perisset, Katerina Svitkova och Lucy Watson som nyligen tillskott till manager Emma Hayes lista.

Den svenske landslagsmannen, 25 år, har skrivit på ett treårigt avtal med möjlighet till förlängning av det fjärde året. “Jag är glad att få gå med i denna fantastiska klubb! Jag är glad att träffa mina nya lagkamrater och tränare och komma igång med säsongens uppdrag. Hayes fortsatte, “Vi har sett Johanna växa under de senaste 12-18 månaderna, och hon hade en otrolig säsong i Sverige förra året.

Johanna Rytting Kaneryd Partner
Johanna Rytting Kaneryd Partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!