Nathalie Björn Lasse Björn

Nathalie Björn Lasse Björn
Nathalie Björn Lasse Björn

Nathalie Björn Lasse Björn – Gun Nathalie Björn, försvarare för Everton och det svenska damlandslaget, föddes i Sverige den 4 maj 1997. Hon var en av de 23 spelare som valdes ut den 13 juni till 2023 års FIFA Women’s World Cup truppen. Nathalie Björn är en stigande stjärna i det svenska damlandslaget och är välkänd för fans av sporten världen över.

Hon är en mittfältare med en mördarinstinkt och förmågan att matcha den, och hon anses allmänt vara en av de bästa spelarna i ligan. Hon är en framstående spelare för Everton FC och har imponerat på sina tränare och supportrar på landslagsnivå. Nathalie är sugen på att etablera ett namn för sig själv på den globala scenen vid nästa dam-VM, och hon planerar att göra det genom att leda Sverige till en triumf.

Håll utkik efter denna fotbollsstjärna när hon tar planen och lägger bollen i nätmaskorna med lätthet. Den här artikeln undersöker Nathalie Björns affärer, inkomster och romantiska intressen, samt hennes eventuella band till den framlidne, store Lasse Björn.

Är Nathalie Björn i ett engagerat förhållande?

Vill du veta vem Nathalie Björn dejtar? Den briljanta italienska fotbollsstjärnan Aurora Galli är det enda svaret. Aurora är Nathalies livs kärlek och en före detta stjärnspelare för det svenska damlandslaget i fotboll. De två blev vänner och lagkamrater medan de spelade tillsammans, och deras synergi är påtaglig både på och utanför planen.

Aurora Galli har nyligen anslutit sig till det italienska damlandslaget, så det finns en hygglig chans att de två trupperna kommer att möta varandra vid VM för damer 2023. Kom ihåg att applådera inte bara Nathalie och det svenska damlandslaget i fotboll nästa gång de spelar, utan även Aurora.

Nathalie Björn, visst hade du en partner, eller hur?

Eftersom Nathalie Björns flickvän är den kvinnliga Aurora Galli så tror jag inte det. Så, Nathalie Björn dejtar inte en pojkvän, utan snarare en flickvän. Det är allmänt känt att många kvinnor som spelar fotboll identifierar sig som lesbiska, homosexuella, bisexuella, transpersoner eller queer. Jämfört med den allmänna befolkningen är denna demografi överrepresenterad i damfotbollen.

Detta kan vara resultatet av en mer välkomnande miljö för HBTQ+-idrottare och en generell ökning av kvinnors synlighet inom idrotten. Det är dock viktigt att komma ihåg att en persons sexuella läggning och/eller könsidentitet är djupt personlig och aldrig bör generaliseras eller antas. När man analyserar Nathalie Björns prestationer så här långt, blir det uppenbart att hon är avsedd för storhet inom fotbollssporten.

Nathalie Björn Lasse Björn

Den svenske medborgaren gjorde proffsdebut med AIK i Stockholm, där hans talanger som mittfältare omedelbart uppmärksammades. Hennes starka spel uppmärksammades av klubbar runt om i Europa, och 2019 gick hon till Everton LFC, där hon nu spelar tillsammans med Hanna Benison från USA:s landslag.

Björns insatser i det svenska damlandslaget i fotboll har varit lika betydande. Hon har hjälpt dem till nya höjder i internationell tävling genom att tävla i och bidra till stora evenemang som EM och VM. Enastående i alla aspekter av livet, inte bara fotboll. Nathalie Björn är väl respekterad utanför planen för sitt engagemang för sin arbetsmoral inom sporten.

Hon är en fantastisk supporter av damfotboll och en inspiration för unga idrottare överallt. Aurora Galli, en tidigare lagkamrat till Nathalie Björn och en professionell fotbollsspelare i sin egen rätt, är nu medlem i det italienska damlandslaget. Nathalie Björn har övervunnit motgångar på planen som kvinnlig fotbollsspelare för att bli en inspiration för andra. Hon har genom sin karriär visat att hårt arbete och engagemang för sporten är nödvändigt för att lyckas på högsta nivå. Nathalie Björns lön är en noga bevarad hemlighet.

Hur nära släkt är Lasse björn och Nathalie Björn? Den svenska fotbollslegenden Lasse Björn är ett känt namn över hela världen. Han är en erkänd mittfältare som har spelat för flera klubbar i Sveriges högsta liga. Han har också visat sitt värde på den internationella scenen genom att medverka i flera matcher för det svenska landslaget. I fotbolls-VM 2023 möter Sverige Italien.

Detta sätter upp en uppgörelse mellan Nathalie Björn, 25, och hennes flickvän, Aurora Galli, också 25. Björn försäkrar oss att “det kommer att bli speciellt.” Det kan bara ske om både Nathalie Björn och Aurora Galli finns med i sina landslags VM-listor. Om vi båda deltar kommer spelet utan tvekan att bli unikt. Björn föreslår att det kan vara trevligt att umgås med gruppen. Det kan ha hänt i en EM-kvartsfinal i somras. Sverige slogs dock ut ur turneringen efter att ha förlorat mot Belgien i sin sista gruppspelsmatch.

Björn: Inte nu, men snart. VM-grupplottningen ägde rum i Australien en lördagsmorgon, tidig svensk tid. Galli och Björn hade inget gemensamt intresse för dramat. Vi fångade det senare. Jag låg och sov, säger Björn, för det var så tidigt. De har inte heller riktiga diskuterade möjligheten att de skulle mötas i fotbolls-VM. Vi har inte gjort så mycket mer än att etablera vårt medlemskap i samma trupp. Björn säger att det sannolikt kommer att bli försenat eftersom det fortfarande är långt kvar.

De är ett fantastiskt gäng att umgås med

I grupp G ingår även Sverige och Italiens motståndare Argentina och Sydafrika. Vilket härligt gäng människor. Det finns alltid en diskrepans mellan vad som skrivs och vad som faktiskt händer i ett mästerskap. Utifrån kan det se ut som att det här blir en cakewalk, men Björn försäkrar att det kommer att bli utmanande matcher.

Australien och Nya Zeeland kommer att vara värdar för VM 2023. Du kan också jämföra Linda Sembrant med hennes italienska flickvän Lisa Boattin. På lördag spelar det svenska landslaget en internationell vänskapsmatch i Australien. Aurora Galli och Nathalie Björn ställer upp för Everton. Hon har varit borta i nästan en månad på grund av en mystisk skada.

Tiden för en återkomst verkar vara nu för Nathalie Björn. Everton-backen vill verkligen spela mot Skottland på tisdag. Hon önskar att hon kunde ha haft lite mer tid. De utanför Nathalie Björns inre krets har varit i mörkret om hennes oförmåga att prestera den senaste tiden. Även om Everton kan ha något att dölja, är det mer troligt ett resultat av dålig lagkommunikation.

Efter söndagens träning med fotbollslandslaget i blåsigt, men strålande höstsoligt Glasgow, förklarar Nathalie Björn att skadan inte är särskilt betydande. En lördagsmorgon lokal tid i Sverige fastställdes VM-grupperna i Australien. Galli och Björn hade inget gemensamt intresse för dramat. Vi fångade det senare. Jag sov tidigt, minns Björn, för det var redan ganska sent.

De har heller inte riktigt diskuterat möjligheten att mötas i VM. Bara det faktum att vi är i samma lag. Björn tycker att det fortfarande är långt borta, så vi ska inte förvänta oss det snart. I grupp G ingick förutom Sverige och Italien även Argentina och Sydafrika. Vilket härligt gäng människor. Det finns alltid en diskrepans mellan vad som skrivs och vad som faktiskt händer i ett mästerskap.

Från utsidan kan det se ut som lätta spel, men Björn försäkrar oss att det är allt annat än. Australien och Nya Zeeland kommer att vara värdar för världscupen 2023. Lisa Boattin (Italien) är en vän till Linda Sembrant som hon kan tävla med också. På lördag tränar det svenska landslaget i Australien mot en australiensisk trupp. Aurora Galli och Nathalie Björn spelar för Everton.

Nathalie Björn Lasse Björn
Nathalie Björn Lasse Björn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!