Johanna Rytting Kaneryd Pojkvän

Johanna Rytting Kaneryd Pojkvän
Johanna Rytting Kaneryd Pojkvän

Johanna Rytting Kaneryd Pojkvän – Johanna Rytting Kaneryd är en svensk fotbollsspelare för Chelsea FC. Hon föddes den 12 februari 1997 i Kolsva. Hon gjorde ett mål när hon tävlade i U20-VM 2016. Kolsva IF är Rytting Kaneryds ursprungliga klubb. Därefter gick hon till Forsby FF. Därefter var hon medlem i Tyresö FF. Rytting Kaneryd kom till lta IF i juli 2014 och skrev på ett avtal på ett och ett halvt år.

Rytting Kaneryd kom till Djurgrdens IF i februari 2016. 2016 passade hon i 22 matcher och gjorde fyra mål. Rytting Kaneryd hedrades som 2016 års “Årets genombrott” på Fotbollsgalan. Rytting Kaneryd kom till FC Rosengrd på ett tvåårskontrakt inför säsongen 2018. När hon tränade med Djurgrden på dagen då flytten slutfördes, drabbades hon av ett avslitet korsband och kommer därför att missa hela 2018 års kampanj.

Rytting Kaneryd fick en treårig förlängning av kontraktet den 1 november 2019. BK Häcken (tidigare känd som Kopparbergs/Göteborg FC) tecknade Rytting Kaneryd i december 2020. Ett av de lysande ljusen i det svenska damlandslaget i fotboll är Johanna Rytting Kaneryd. Hon planerar att tävla i VM sommaren 2023.

Johanna Rytting Kaneryd Pojkvän : Anton Salétros

Världscupen börjar sommaren 2023, med Australien och Nya Zeeland som värdländer. Svenska damlandslaget spelar sin öppningsmatch mot Sydafrika söndagen den 23 juli. En av de bästa spelarna den här säsongen är Johanna Rytting Kaneryd, som först dök upp i ett mästerskapsspel i EM 2022. Men vad vet du om henne på djupet? Johanna Rytting Kaneryd, en svensk mittfältare, skrev på ett treårskontrakt med Chelsea FC i engelska Premier League 2022.

Familjen och gruppen som fostrat Johanna Rytting Kaneryd

Hennes identiska tvillingbror var också en spelare. Därefter flög det i taket när hon blev inbjuden till elitlägret i Halmstad när hon bara var 14 år. DN skriver i en lång intervju med storspelaren att hon inte långt efter det provade på Tyresö FF och erbjöds ett kontrakt. Rytting Kaneryd bestämde sig till sist för att lämna livet på landsbygden bakom sig till förmån för ett familjeliv i Stockholm. Hon har en god vänskap med en annan spelare i landslaget. All information vi har om Stina Blackstenius finns med nedan.

Hur mycket tjänar Johanna Rytting Kaneryd?

Enligt Skatteverkets papper som Nyheter24 avslöjat hade Johanna Rytting Kaneryd en fastställd arbetsinkomst på 425 193 kronor 2020. Stjärnan har redan uppgett att han funderar på att flytta karriären utomlands delvis för att han är missnöjd med resultatet i damligan. I så fall anser jag att damligan betalar sina spelare för lite och att det krävs åtgärder. Men de åtgärderna har redan vidtagits utomlands, så det är naturligtvis tilltalande.

Johanna Rytting Kaneryd Pojkvän

Hon insisterar dock i podcasten “Lund” på att fokus härnäst måste flyttas till fotboll. Anton Salétros är pojkvän till Johanna Rytting Kaneryd, men vem är han? I verkligheten dejtar Johanna Rytting Kaneryd en annan professionell fotbollsspelare — den 27-årige Anton Salétros från AIK. Hon krediterar honom och hennes pappa Dan för att de hjälpt henne att övervinna hennes scenskräck, enligt Dagens Nyheter.

Nu känner jag inte längre något obehag. Jag har varit där tidigare, och det var ingen bra upplevelse. Som hon förklarar för DN: “Jag måste istället tänka att när jag får chansen, då tar jag den” vilket betyder att hon inte ska ge upp lätt. Rytting Kaneryd har en hemlig förmåga, som hon avslöjar i en intervju med Göteborgs-Posten.

Anton Salétros, Johanna Rytting Kaneryds pojkvän, spelar proffsfotboll i Norges högsta division för Sarpsborg, därmed kommer han att vara upptagen av sitt eget lag i fotbolls-EM. Den tidigare engelska vänsterbacken Athenea del Castillo från Spanien överskuggade skickligt Rachel Daly i EM-kvartsfinalen.

Nu när Dan Kaneryd Sr har ordnat med pass och flugit till England kan Johanna Rytting Kaneryd ge Daly en liknande resa. Hennes norska pojkvän, före detta AIK-fotbollsspelaren Anton Salétros, ger feedback på hennes insats. Någon som förstår min process är ovärderlig, tillägger Johanna. Semifinalmatchen mellan England och Sverige på Bramall Lane i Sheffield börjar om mindre än ett dygn.

Eftersom engelsmännen haft två extra lediga dagar gör det svenska laget (som åker mellan Chester och Sheffield på måndag) allt för att återhämta sig i tid till matchen. Johann Rytting Kaneryd är en spelare som gör ett positivt intryck både på och utanför planen. Strax efter Sundagens (näst sista) träningspass på Carden Park (före matchen) möter hon en stor pressträff med svenska och internationella representanter och stämningen är elektrisk.

Engelsmännen har kommit ut och sagt att de är vårt första val och kan inte vänta med att träffa oss. Men vi ska springa, tillägger Rytting Kaneryd, för vi har inget att förlora medan de är hemmalag och Sverige är på väg att bli utslagna. Rytting Kaneryd såg England förlora mot Spanien med 2-1 i kvartsfinalen, en match där spanska inhopparen Athenea del Castillo gång på gång vände vänsterbacken Rachel Daly. Ännu mer innan Spanien tog ledningen.

Det är goda nyheter eftersom det innebär att Nathalie Björn och Linda Sembrant inte kan tvingas välja mellan sina betydande andra. 5-0-vinsten mot Portugal var en enorm lättnad för spelarna och en moralisk boost för fansen hemma i stugorna när de förberedde sig för att ta sig an England.

Få en eftertraktad guldmedalj

Vi är en medaljkandidat eftersom vi slutade bland de tre bästa vid den senaste tävlingen. Prispengar vid Englands EM var rekord. På fredag har det svenska laget redan nått en betydande deltriumf inför sin kvartsfinalmatch mot Belgien. Den äldsta spelaren i EM, han var en pålitlig närvaro mellan rören för Sverige, och hjälpte laget att vinna två OS-silvermedaljer, en VM-silvermedalj och två VM-brons.

Hedvig Lindahl berättade nyligen under sommaren att hon närmar sig slutet på sin fotbollsproffs och att det inte alltid är spektakulärt. Hedvig Lindahl ropade: “Äntligen!” efter att riksdagen nyligen fastställt att en kvinna som inte har fött barnet men som är eller var gift med barnets mor under vissa förutsättningar ska betraktas som barnets förälder i Sverige. Vårt hushåll kommer att ha betydligt mindre stress som ett resultat. EM-väktaren tillade i en intervju med Expressen att det borde ha varit en naturlig sak att adoptera sitt eget barn eftersom om man är vårdnadshavare i ett land är det ganska dumt att man måste adoptera sitt eget barn igen.

Johanna Rytting Kaneryd Pojkvän
Johanna Rytting Kaneryd Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!