Linda Hammar Pojkvän

Linda Hammar Pojkvän
Linda Hammar Pojkvän

Linda Hammar Pojkvän – Beskrivning av “Köping”-profilen Lars-ke Fransson har gått bort. Han hade varit sjuk en tid före sin död vid 66 års ålder. Hans familj och fästmö, 49-åriga Linda Hammar, sörjer också hans död. Vi beklagar att meddela dig om bortgången av Lars-ke, Lindas fästman, som led av en långvarig sjukdom.

Förlusten är betydande. Våra hjärtan går ut till honom och hans nära och kära. Vi måste nu se upp för varandra och hålla varmt om minnena av Lars-ke. Familjen Hammar, här representerad av Lindas lillebror Filip Hammar, tar farväl och ber att du ger dem tid att sörja i fred. Lars-ke Fransson höjde sig efter att ha medverkat i TV4:s “En annan del av Köping” och Kanal 5:s “Välkommen till Köping”.

De började träffas 2010, och han friade till Linda Hammar på midsommardagen 2011. Han är charmig och snygg och välbeställd på alla sätt. Och han komplimangerar mig, konstaterade Linda Hammar om sin partner i en intervju 2017. Det var inte förrän den fjärde säsongen av “I en annan del av Köping” som Lars-ke Fransson presenterades för tv-publiken som Linda Hammars nya kärleksintresse.

Lars-ke var också med i beslutet av Kanal 5 att köpa säsong 2 av dokusåpan “Välkommen till Köping” några år senare. Kanal 5 meddelade i november förra året att de har köpt en andra säsong av programmet. Kanalen har beslutat att sända de inspelade intervjuerna med Lars-ke Fransson trots hans alltför tidiga bortgång.

Enligt Anders Kilander, pressansvarig för “Välkommen till Köping” på Kanal 5 och Discovery +, har nätverket varit i kontakt med Lars-kes familj och släktingar, som har uttryckt sin önskan om att programmet ska fortsätta sända innehållet som spelats in med Lars-ke och hans kompisar.

I en annan del av Köping och Välkommen till Köping har stjärnan Lars-ke Fransson gått bort efter en lång tids sjukdom. Han blev 66 år gammal. Lars-ke dök först upp på skärmen som Linda Hammars pojkvän i fjärde säsongen av I en annan del av Köping. 2010 började Linda Hammar och Lars-ke Fransson dejta och året därpå, 2011, förlovade de sig.

Linda Hammar Pojkvän

Älskade fästmön Linda Hammar är hjärtbruten

Enligt Filip Hammar, Lindas lillebror, Lars-ke Fransson sörjes nu av familj och vänner.
Vi beklagar att meddela dig om bortgången av Lars-ke, Lindas fästman, som led av en långvarig sjukdom. Förlusten är betydande. Våra hjärtan går ut till honom och hans nära och kära. Vi måste nu se upp för varandra och hålla varmt om minnena av Lars-ke. Genom Lindas yngre bror Filip Hammar ber familjen Hammar om privatliv för att hantera sin förlust, enligt Aftonbladet.

Semesterglädjen hörs på Kanal 5

Efter att ha annonserat den andra säsongen av Välkommen till Köping i slutet av förra året har Kanal 5 valt att sända avsnitten trots att Lars-ke har gått bort. Anders Kilander, pressansvarig för Välkommen till Köping på Kanal 5 och Discovery+, säger till Aftonbladet att nätverket har pratat med Lars-kes nära och kära och fått deras välsignelse att sända avsnitten med Lars-ke och hans kompisar.

Redan i första avsnittet av det som då hette “En annan del av Köping” och numera heter “Välkommen till Köping” hade Linda Hammar erövrat varje svensks hjärta. Det har gått hela 13 år sedan vi första gången såg gänget på skärmen. Det har skett en hel del förändringar sedan vi såg dem senast, men nu är de tillbaka med en ny säsong.

Till det bästa och det sämsta av allt. 2020 kommer vi att kunna dela nyheten om att Linda och hennes mångårige pojkvän Lars-ke har förlovat sig. Tyvärr nådde vi nyss förra veckan beskedet att Lars-ke hade gått bort i en ålder av 66 år efter en längre tids sjukdom. Vi beklagar att meddela dig om bortgången av Lars-ke, Lindas fästman, som led av en långvarig sjukdom.

Förlusten är betydande. Våra hjärtan går ut till honom och hans nära och kära. Vi måste nu se upp för varandra och hålla varmt om minnena av Lars-ke. Genom Lindas yngre bror Filip Hammar välkomnade familjen Aftonbladet och bad om privatliv medan de sörjde. Avsnittet av “Välkommen till Köping” som sänds på tisdagen innehåller Linda Hammar för ett hjärtligt samtal med sin bror Filip om hennes sista romantiska utbyte.

Hjärtintensivavdelningen (iva) heter. Det rapporterades att han hade slumrat till. I showen avslöjar Linda att hennes partner helt enkelt sov bort innan hon kunde berätta för publiken om deras sista föredrag. Det var veckan innan. Och plötsligt, som Linda Hammar minns, blev allt tyst. Linda påstår sig också ha vetat att han var döende trots att läkarna aldrig nämnde så mycket.

Visst, jag fick det. En rest av smärtan fanns kvar. Detta är verkligheten, men ändå. Hennes bror Filip är en avgörande tröstare under denna tid av förlust, och han var påtagligt påverkad av samtalet. Filip berömmer din styrka. Kanal 5 och Discovery+ sänds regelbundetdes av succéshowen Välkommen till Köping.

En av personerna som profilerades i programmet, Lars-ke Fransson, gick tragiskt bort nyligen efter en lång kamp mot sjukdom. Hans fästmö Linda Hammar dök upp i SVT-diskussionsprogrammet Carina Bergfeldt ungefär en månad före Lars-kes död. Där spillde hon bönorna på sin före detta älskare till oss.

Saknaden är stor, sa Lindas bror när han berättade om hennes död

Filip Hammar, Lindas bror, har gjort det stort som författare och tv-programledare. Linda och hennes familj berättade för Filip att Lars-ke hade gått bort. Vi beklagar att meddela dig om bortgången av Lars-ke, Lindas fästman, som led av en långvarig sjukdom. Förlusten är betydande.

Våra hjärtan går ut till honom och hans nära och kära. Vi måste nu se upp för varandra och hålla varmt om minnena av Lars-ke. Välkommen till Köpings pressansvarige Anders Kilander försäkrar Hänt i ett meddelande att innehåll som är inspelat på Lars-ke kommer att fortsätta sändas på Kanal 5. Linda Hammar och hennes mamma diskuterade Lars-ke under sitt besök hos SVT:s Carina Bergfeldt tidigare i år. De dejtade i elva sammanhängande år. Enligt Linda Hammar har det varit tillfredsställande.

Linda Hammar Pojkvän
Linda Hammar Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!