John Guidetti Barn

John Guidetti Barn
John Guidetti Barn

John Guidetti Barn – John Alberto Guidetti är en svensk fotbollsspelare (anfallare) för AIK i Allsvenskan. Han föddes den 15 april 1992 i Västerleds församling, Stockholms län. Det svenska U21-landslaget, som Guidetti spelade i, vann EM 2015. Brommapojkarna är John Guidettis ursprungliga klubb. Härifrån värvade Manchester City honom som ett 15-årigt ungdomsproffs 2008, och andra Serie A-lag kom med seriösa erbjudanden.

Guidetti tillbringade en del av sin barndom i Kenya, där hans föräldrar arbetade med ett skolprojekt. Medan han var där, deltog han i fritidsaktiviteter inklusive att spela fotboll i Kiberas slum. Det har gått 13 år sedan John och Sanna Guidetti knöt ihop säcken. De knöt ihop säcken och uppfostrar nu två barn som ett gift par. Frågan är “Hur gör de det?” Nu förklarar John Guidetti det. John och Sanna Guidetti, den svenska fotbollsspelaren och hans fru, har återvänt till Sverige med sina barn Mason och Nellie. John är 30 år, medan Sanna är 29.

Familjen Guidetti har tappat 31 miljoner kronor på ett drömhus i Nacka, strax utanför Stockholm. En pool i söderläge, vinkällare och en förtrollad miljö vid vattnet är ytterligare funktioner. När hon återvände till sitt hemland Stockholm efter många år borta verkade Sanna Guidetti trivas med sina gamla vänner och grannar. Hon delar glimtar av sitt liv med vänner, läckra måltider, roliga utekvällar och gosar med John och barnen på sociala medier.

John Guidetti förklarar hur man hittar sann kärlek

2004 började John och Sanna Guidetti dejta. John och Sanna gick båda på Nybohovsskolan i Aspudden när de var 12 år. Johns känslor för Sanna var ögonblickliga, men de två började inte dejta förrän de var 17 år gamla. John och Sanna knöt samman 2019, och deras kärlek ser starkare ut än någonsin. John öppnar upp om sina känslor för Sanna och delar med sig av hemligheten bakom hans och Sannas lyckliga äktenskap i en intervju med tidningen Café. John beskriver Sanna som sin bästa vän och hävdar att de delar allt i hans intervju med Café. Det finns vidsträckta lokaler med “garvare för allt” och högt i tak.

När du kommer till oss lugnar vi dina nerver

John medger också att de har argument som alla andra äktenskap, men att de aldrig begraver sina meningsskiljaktigheter. Vi följer 80/20-regeln, som säger att något dåligt inte kan stå för mer än 20% av helheten. Om det händer är det inte längre en bra investering. På grund av detta skulle det vara katastrofalt att tillbringa ens 20 % av ditt liv med att känna sig nere. Det måste vara bra minst 80 % av tiden.

Vi slåss som vilket par som helst, men istället för att ignorera våra olikheter försöker vi utjämna dem där och då. Jag tänker inte leka terapeut här, men jag tror att många gifta har det här problemet: de sopar och städar tills mattan äntligen exploderar. John avslöjar för Café att han och Sanna föredrar professionell städning.

John Guidetti Barn

Det är bra att höra! John Guidetti utsattes för en störtflod av grymma kommentarer inför sina barn efter en resa på bio. “Ni som gör det här, sök vård”, skrev Sanna Guidetti på Instagram. Detta har hänt vid flera tillfällen inför mina barn. Jag måste möta den här verkligheten varje dag, säger John Guidetti; Jag önskar att det inte var så. Det verkar som att alla har något att säga om John Guidetti. Vissa människor verkar dock ha svårt att hålla sina känslor i schack, åtminstone i acceptabel grad.

Sanna Guidetti, Johns fru, skrev på Instagram kvällen före AIK:s viktiga match mot Malmö FF att hennes man, då 31 år gammal, utsatts för grymma kommentarer under en bioresa med parets två barn. Människor kan vara de elakaste varelser jag någonsin mött. Folk skrek en massa hemska saker mot min man idag när vi gick till bilen (dvs med våra barn) från biosalongen.

Gör dem om du måste (vi bryr oss inte), men som jag har sagt tidigare, ALDRIG framför våra barn. Människor vi inte känner och aldrig har sett förut blir så förvirrade och oroliga att de börjar skrika förolämpningar åt oss. Sanna Guidetti postade ett meddelande på Instagram där de uppmanade personer som ägnar sig åt detta beteende att få hjälp.

En vanlig företeelse, som Guidetti uttrycker det

John Guidetti var ett högprofilerat tillskott till laget förra sommaren, men anfallaren har haft det kämpigt hittills, och mot MFF var han avbytare i andra halvlek efter att ha börjat på bänken. Många människor bryr sig om mig. När detta händer är det vanligt att höra idioterna. Händelsen på teatern, förklarar Guidetti, är bara en del av att vara jag, en del av att vara John.

Flera gånger har det till och med hänt inför mina barn, säger han. Jag måste möta denna verklighet varje dag, och den är inte vacker. Konstant. Allt jag gör är under noggrann granskning. Säger du det dagligen?
En gång om dagen. Absolut. Vad hände den här gången? När någon är fientlig mot mitt barn framför mig. Tvärtemot min erfarenhet att ta mina barn på bio. Inte trevligt alls.
Det gjorde det

Det spelar ingen roll att det var en djurskötare. De är fans av motståndarlag. Guidettis lagkamrat Jimmy Durmaz vittnar om den ständiga granskning han möter från media. John är en unik individ. Detta har varit hans verklighet de senaste femton åren. Han klarar utmaningen, men det är fortfarande utanför hans komfortzon.

Det är hans barn som är rädda. Då blir det något helt annat. Vi accepterar att han är mycket stressad. Jag har sett honom i aktion, och jag kan intyga hans styrka, professionalism och engagemang för varje träningspass. Durmaz brann efter att ha hört talas om teaterevenemanget. Jag blev ganska irriterad. Vilket hemskt gäng folk. Jag behöver verkligen någon som säger det inför sina barn just nu. Saken skulle sprängas. Handla inte på ett sådant sätt inför en annan persons barn.

Ta honom ensam och berätta för honom hur du känner om det finns ett problem. Men absolut inte inför sina barn. Ni män borde komma och berätta för honom i ansiktet. De är ungdomar och hans far är en hjälte för dem. Sverige, snälla sluta med det nonsens. Det är outhärdligt. Han fortsätter: “Jag hade lagat mat.”

“Allt han gör bör uppmärksammas”, sa Milosevic om sin motståndare

Guidettis långvariga kompis Alexander Milosevic delar sin kompis oro. Det är tråkigt och inte perfekt för en dag ute med familjen. Men, fortsätter han, det finns människor till allt, så vad kan vi göra? Då är han John Guidetti, och om han har blått på sig kommer det att missförstås som vitt. Var uppmärksam på allt han gör. Han är en kreativ tänkare och en suverän spelare som kan tävla på de högsta nivåerna i Allsvenskan. Det finns aldrig annat än kärlek och lycka.

Nellie och Mason Guidetti, Sannas barn, har varit kända för att bidra till hennes sociala medier tidigare. Tack och lov att det är bakom oss nu. Jag vill inte fortsätta tvinga på mina barn saker, säger hon. Sanna och John Guidetti, anfallare för Deportiv Alavés och det spanska landslaget, har två barn, Nellie och Mason, och bor i Spanien.

Sanna Guidetti, som just nu studerar till socialsekreterare, uppdaterar sina Instagramföljare om familjens status i en ny video. Barnen älskar det här. De har den bästa utbildningen som finns, och det gör dem stolta. Hon hävdar att vi inte går ut särskilt mycket och spenderar det mesta av vår tid hemma.

Föräldravalet gjort av Sanna Guidetti. Fans av Sanna Guidettis konton i sociala medier har uttryckt tacksamhet för barnens frekventa framträdande på vintagebilder. Det valet var mitt, och jag gjorde det för några veckor sedan. Även om det inte var specifikt riktat till mig, har jag märkt en del motreaktioner mot “influencers” som “ut” sina barn online. Och jag blev väldigt utslagen av det, erkänner Sanna Guidetti.

Hon fortsätter med att säga att det fick henne att reflektera. Åh, gud, jag hoppas att jag inte introducerar något för mina barn som kommer att ha en negativ inverkan på dem för resten av deras liv. Jag kan inte förmå mig att ta den chansen längre. När jag först började skriva om Nellie på Instagram sa jag till John att jag förmodligen skulle sluta när hon fyllde fyra.

Efter att ha tagit med sina barn på bio möttes John Guidetti av förolämpningar. Kändis har öppnat upp sig om vad som hände. När jag tar med mina barn på bio och någon agerar aggressivt mot dem eller går emot mig, tillägger han, det är inte trevligt. Sanna Guidetti gick till Instagram i lördags för att berätta att hon och hennes familj hade mötts av arga biobesökare.

Folk skrek en massa hemska saker mot min man idag när vi gick till bilen (dvs med våra barn) från biosalongen. Om du känner behov av det, fortsätt och gör det; men, som jag redan har sagt, inkludera INTE våra barn. De blir så förvirrade och oroliga att främlingar och nyanlända som aldrig sett oss förut börjar skrika förolämpningar mot oss, konstaterade hon.

John Guidetti Barn
John Guidetti Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!